Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigaennakko 2/2012

Adonikset

Sarjanousijat Adonikset ehti tahkota divarissa 6 kautta ilman nousua. Oletan, että jokaisella Adoniksella olisi asenne kohdalla tulevaa kautta varten, sillä luulisi tämän olevan herkkua jokaiselle Adolle. Adonikset ovat pelanneet jo monta kautta samalla ydinrosterilla joten Adot kyllä tietää miten pelaa, eri asia on se, että menestyvätkö he? En usko Adojen ensimmäisellä kaudella ihmeitä tekevän ja rankkaan ne siis suoraa karsintoihin.

Sijoitusarvio: 11-14

Seuraa häntä: Brutus, Adonisten ykköstykki Brutus on ehkä hieman vieras nimi monelle vielä, sillä onhan tämä kaveri aika vaatimaton. Brutus on pelannu adoissa kaksi kautta tehden 37 ottelussa 40+63. Tämä jäbä voi tuoda voittoja Adoille, mutta adojen pitäisi samalla puolustaakkin kiivaasti.

Blues Brothers

Tämän kauden ehkä vierain nimi jokaiselle jengille. Blues Brothers on siis entinen Heaven Eleven, joka otti paikkansa Herran perseilyjen ja yppen PVH oikeuksien myötä. BB:ssä pelaa tällä hetkellä liuta kovia miehiä, mainittakoon näistä Sydis, Emelin ja Overkill. Mitään tästä joukkueesta en oikein vielä tiedä, mutta uskoisin että näitä ei pleijareissa nähdä. Harkkapelit sujuneet ainakin hyvin ja 5starssissakin dominoineet alkulohkoa miten halunneet.

Sijoitusarvio: 11-14

Seuraa häntä: Sydis, kiekon parhaimpiin puolustajiin kuuluvalla Sydiksellä on aika kova kausi tulossa, kestääkö pää katellessa jannuja taikka kentällä maali puhtaana tarpeeksi kauan? Sydiksellä on kova vastuu tulevalle kaudelle.

Brutal Killers

Viime kauden runkosarjan voittaja Brutal Killers lähtee tähänkin kauteen varmasti samalla tavoitteella eli runkosarjan voitolla ja mestaruudella.. Kovasta puolustuksesta tunnettu BK on värvännyt remmiinsä Aloran. Kun taas sanforille riitti. Harkkamatseja tiuhaan hakkaavat brutalit osaa tehdä kovalla prosentilla maaleja ja pitää oman puhtaana. Lähes voittamaton vastus häviöasemassa. On se puolustus vaan niin kova. Viime kaudella BKt päästi liigan vähiten maaleja, vain 42 ja teki kiitettävät 86. Näyttäis olevan kaikki kunnossa, eikö?

Sijoitusarvio: 1-4

Seuraa häntä: poro12, viime kausina kokoajan parempaan suuntaan kehittynyt poro on numberin kanssa todella kova pari. poro tekee paikasta kun paikasta ja pää pysynyt viileenä silti suorituksista huolimatta.

Double It

Ensimmäistä kautta liigassa pelaava irl-jengi on aika kysymysmerkki itelle vielä. Viime kausi divarissa meni tilastojen mukaan kiitettävästi ja Bastu kavereineen odottaa varmasti liigastarttia kuin kuuta nousevaa. Jengiltä en hirveitä odota eikä varmaan playoffpaikkakaan aukea, on tuo liigan runkosarja niin kovaa kamaa. Sorit mut ränkkään teidät pohjasakkaan, näyttäkää ite mitä ootte.

Sijoitusarvio: 11-14

Seuraa häntä: Bastu, tästä kaverista oon nähnyt sen ainakin, että osaa tehdä maaleja kovalla prosentilla. Tärkein lenkki jengille.

Europe

Suurella rosteri muutoksella kauteen lähtevä Europe on itselle ainakin iso kysymysmerkki. Sinappihyökkien korvaajiksi on löydetty näköjään ainakin Rece ja Nole(?). En tiedä kuka Nole, mutta eiköhän Endure se ykköshyökki silti ole. Viime kaudella Europe sijoittui seittemänneksi, poffien viidennessä pelissä Nightmarelta noukkaan. Eli ei mikään huono kausi Europelta. Mikäli maalinteko onnistuu niinkuin harkkapeleissä niin kylä Europe poffeissa nähdään ellei nyt mitään isompia virheitä tai muutoksia kokoonpanossa tapahtu.

Sijoitusarvio: 8-11

Seuraa häntä: Neeppa, Europessa jo pari vuotta takalinjoja vahtinut Neeppa pystyy alempana puolustajana hyvin tukemaan hyökkäyksiä, ehkä parhaimpia kiekossa paikallaan.

Evolution uvex:

Kovaakin kovempi uvex lähtee kauteen ehkäpä kiekon parhaimmalla rosterilla. Ei vaan löydä mitään heikkoutta tästä rosterista. Toki kaikki on varmaan huomannut, että koko Genesiksen viime kauden ykkösmiehistö on siirtynyt Evoihin. Jengi ei pelkästään taistele runkosarjan ykköstilasta tällä kaudella vaan mestaruudestakin!

Sijoitusarvio: 1-4

Seuraa häntä: Nico, mikäli peliaikaa tämä kaveri saa niin auttaa hyökkääjiä viimeistelemään niin paljon, että huhhuh. Loistava pelisilmä sekä laukaus, kiekon paras yp.

FC Kilpailijat

Epäaktiivisuudesta pitkään kärsinyt Kilpuri on aina vaikea kirjoitettavaksi.. Nooh, Viime kaudella nipinapin poffeihin selviytynyt Kilpuri pelaa nopeaa vilkaistuna samalla rosterilla millä viime kaudellakin, hyvät pakit ja hyökit omaava jengi selvittää tiensä melko varmasti poffeihin tälläkin kaudella. Annan kyllä miinuksen aktiivisuudesta, mutta minkäs teet.

Sijoitusarvio: 5-8

Seuraa häntä: Lius, kaudesta toiseen kiekon parhaimpiin ylempiin pakkeihin kuuluva Lius on takonut hyvin pisteitä Kilpureiden paidassa, tärkeä lenkki.

Helsingin Jokerit

Viime kaudella liigassa yheksänneksi sijoittuneet Jokerit ovat täksi kaudeksi latautuneet ihan hyvin harkkamatsien perusteella. Pari kovaa nimeä myös värvätty niin en usko, että maalinteosta tulee ongelma. ssamu ja Daasaman pystyy tekemään maaleja niin kuin kiekkoliigan kärkijengien tutkaparit. Pieni kysymysmerkki lienee tuo puolustus vain jengin kohdalla. Puolustus kuntoon ja ketusti verkkoja ku heilutatte niin etteköhän poffeihin nipinnapin pääse.

Sijoitusarvio: 8-11

Seuraa häntä: ssamu, viime kaudella rutosti pisteitä mättänyt ssamu on kyllä liekeissä nyt, tekee maalin mikäli paikan saa. Kannattaa pitää silmässä.


Metallurg Magnitogorsk

Divarijyrät ovat vihdoin nousseet liigaan! Pidän tätä erittäin positiivisena asiana, sillä nyt nähdään mihin tämä jengi oikeasti pystyy. Samsonov kumppaneineen osaa tehdä maalia ja olla voittava joukkue, mutta liigassa pitää osata myös puolustaa, kaikkien neljän pelaajan. Tiputtaako Samso pelityylinsä siniviivan omalle puolelle ja Metallurgien pakitus on sumppua vai miten tässä käy? Viime kaudella divarissa Metallurgit sijottui divarissa kolmanneksi tehden 85 maalia ja päästäen 61. En kyllä hirveitä odota Metallurgeilta, mutta jää nähtäväksi. Ehkä poffipaikka, ehkä ei.

Sijoitusarvio: 11-14

Seuraa häntä: Samsonov, Viime kausilla passinapin löytänyt Samsonov on varmasti tarkkailussa joka jengillä kun vastaan luistelee. Tekee maaleja järkyttävällä tahdilla mikäli paikkoja riittää.


Neal Chaucer

Viime kauden finaalissa ilkeästi pataan ottanut NC on menettänyt kaksi viime kauden avainpelaajaansa, stemin ja Fanin, löytyykö korvaajat näille? Seanilla riittää hommia kyllä offseasonilla saada rosteri kasaan ja miehen pelailemaan. Mikäli aktiivisuus on huono ja rosteria ei saada valmiiksi, ei näitä mitalipeleissä nähdä. Noh toivotaan parasta, että nämä saa pelaajat ja kokoonpanon kasaan niin nähdään tiukkoja pelejä kovimpia jengejä vastaan.

Sijoitusarvio: 5-8

Seuraa häntä: Sean, hyvä ja kokenut hyökkääjä tietää mitä kentällä tekee. Osaa viimeistellä kovalla prosentilla ja syöttää todella fiksuja passeja.


Nightmare

Pronssimitalistit lähtee kauteen yhden uuden hyökkääjän voimin, viime kauden maalinkuninkaan, stemin. Itselle ei kyllä heti tule mitään ideaa mihin NM stemiä tarvii, koska Darp, SML, yllepa. Kaikki kovia maalintekijöitä. Nooh saas nähdä jääkö peliajat vähälle ja stem quittaa taas kauden jälkee toiseen jengiin. Nooh enivei, Nightmare on saanut pelailtua harkkojakin hyvään tahtiin ja tällä kaudella Jebsuja ei nähdä intissä. Varmasti jokainen on latautunut tähän kauteen, sillä tietää nekin varmasti, että tästä kaudesta on tulossa kova eikä mitään saa ilmaiseksi. Toivotaan et jätkillä päät kestää ja pelikieltoja ei ropise.

Sijoitusarvio: 1-4

Seuraa häntä: yllepa, kiekon parhaimpiin viimeistelijöihin kuuluva yllepa omaa kiekon parhaan laukauksen kyllä, tekee helposti bpisteeltä ja onnistuu vielä kauempaakin, joskus se vaan näyttää liiankin helpolta. Loistava hyökki ja toivotaan, että sais paljon peliaikaa stemin rinnalla.


Old & Notorious

Vanhat nopat ovat myös liigaan nousijoita. Adojakin yhden kauden enemmän divarissa pelanneet vanhukset ovat siis ensimmäittä kautta ikinä liigassa. Aika laajan kokoonpanon omaava Noppatiimi ei varmaan kovin hyvin menesty liigassa kyllä. random mummoineen saa kyllä potkia jokaista perseelle ja kovaa, mikäli pleijareihin aikoo. Liigan taso on tällä kaudella tosi kova ja mitään ei yksinkertaisesti voiteta ilman kovaa työtä. Oldit sijottui viime kaudella divarissa vasta seittemänneksi joten aika paljon tuuria on täytynyt olla, että ovat liigaan nousseet. Tsemppiä silti jengille ja tehkää parhaanne!

Sijoitusarvio 11-14

Seuraa häntä: mumm, kiekon konkari mumm on varmasti joka pelissä kentällä kun oldit pelaa, ilman tätä pakkia oldit ei varmasti saa mitään aikaan. Tärkeä pala jengille ja muutenkin hemmetin kova yp.

Ravers

Viime kauden mestareiden kokoonpano ei ainakaan vielä ole muuttunut mihinkään suuntaan. Hyökkääjää he näköjään kaipaavat, mutta itellä ei ainakaan mitään hajua, että mihin? Jengissä palat loksahtanu kohdalleen jo pitkään ja hyökkääjätkin pelaavat hemmetin hyvin. Raversille ei kyllä kovin montaa haastajaa tältä kaudella löydy, korkeintaan kolme, NM, Evo ja BK. Muuten pitäisi olla helppo runkkis mikäli sama tahti vain jatkuu. Puolustuksestakin sen verran, että hemmetin hyvin näytti toimivan finaaleissa ja koko jengi puolusti, mutta olihan se toki finaali eikä runkkis, mutta mutta yksi ehdoton mestarisuosikki mikäli Naappi nyt ei hoppaile.

Sijoitusarvio 1-4

Seuraa häntä: Gaizka, llloistava maalintekijä, tekee häkkejä kaukaa ja kynäilee pakit kahville tosta vaan. Tärkein hyökkääjä Raverssien pelissä.


Voodoo People

Näyttää siltä, että tämä jengin enemmän kuin hajalla. Ei poikia näytä kiinnostavan edes harkkapelien peluu. Reto ja Alora lähtenyt jengistä eikä kukaan näytä olevan edes tryllä tulevalle kaudelle. Ainut ap(?) Fice on intissä ja ketään varsinaista yptä joukkueesta ei löydy? Shefki nyt pelaa mitä paikkaa tahansa hyvin, mutta kyllä tonne enemmän miehiä pitäisi saada, että mestaruudesta jengi voisi taas taistella. Silti uskon, että aina liigassa hyvin pelannu VP pääsee ainakin playoffeihin.

Sijoitusarvio: 5-8

Seuraa häntä: Shefki, kuten aikaisemmin mainitsin Shefkin monipuolisuuden niin sitä VP tosiaan tarvitsee mikäli eivät aio uusia pelaajia remmiin ottaa. Hyvä kahdensuunnan pelaaja.


Tässä tämmönen ennakko t. Playoff-ennakon tekijä

Kirjoittanut: Anonymous
Julkaistu 25.02.2012 16:23
Luettu: 1465 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.