Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

3. Divari kausiennakko 2/2012

Kolmosdivari näyttäisi joukkuelistaa katsomalla jakautuvan tasollisesti hyvinkin selkeästi kahteen osaan. Kausi tuleekin todennäköisesti sujumaan aikalailla käsikirjoituksen mukaan, johtuen selvistä tasoeroista. Valitettavasti kaikkien joukkueiden johtoa en tavoittanut, mutta suurimmalta osalta saatiin jotakin puristettua irti!

Greatest
Viime kaudella Jackalopesien sarjapaikan saanut Greatest tulee olemaan mielenkiintoinen joukkue tulevalla kaudella. 2. divarikarsinnat menivät viime kauden lopuksi juuri niin kuin odottaa sopikin ja joukkue löytyykin 3. divarista tälläkin kaudella. Offarilla vaihtuvuutta on ollut hurjasti ja joukkueenjohdolla tulee olemaan kova työ saada joukkue kasaan ennen kauden alkua. Jos Greatest löytää vielä muutaman tasokkaan vahvistuksen, niin heillä on hyvät mahdollisuudet päästä karsimaan 2. divariin.

Sijoitusarvio: 7-9

Seuraa häntä: taikuri. Tämä Narrilaumassakin useamman kauden divaria pelannut taituri on varmasti suuressa roolissa, jos Greatest haluaa taistella itsensä 2. Divarikarsintoihin.


Hatebreeder
Viime kaudella 3. Divariin nousseen Hatebreederin kausi sujui pelillisesti kiitettävästi. Siitä kertovat oman lohkonsa paras maaliero, +24. Lisäksi joukkue teki eniten maaleja (76) ja päästi vähiten (52). Näillä tilastoilla irtosi 4. sija. Hatebreeder kuitenkin koki pitkin kautta muutaman pistemenetyksen johtuen aktiivisuuden puutteesta, jonka takia Johtokunta päätti pudottaa Breederit 2. divarikarsintojen ulkopuolelle. Offarilla pakka on mennyt uusiksi, joten katsotaan miten joukkueen pvh, juju, on saanut pelin kulkemaa uusien pelaajien kanssa.

Sijoitusarvio: 1-3

Seuraa häntä: juju. Tämä ilmiömäinen maalintekijä tulee tulevallakin kaudella vastaamaan hyvin pitkälti Hatebreederin maalinteosta. Viime kaudella huimat 41 maalia 13 otteluun latonut hyökkääjä on lähes pitelemätön tällä sarjatasolla.

jujun aatteita tulevasta
- J eli meil vaihtunu melkee pakka kokonaan kun moni vanha jannu lopetti tai vaihto joukkuetta eli ens kausi menee melkee kokonaa uuden kokoonpanon merkeis. Eli jengis pelaa viime kauden kokoonpanost minä xiit (cöröllä 2matsii viime kaudel) ja -viuhkola on näköjää villas ku sitä ei näytä pahemmi kiinnostavan pelaa .
Uudet pelaajat lång sikabenny ja naabi on onneks saatu kuvioihin mukaan et eiköhän ens kauden tavote on lähtee hakee runkkusarjan voittoa hyvillä mielillä!


Smokin Trees & Strokin 3s
Hieman yllättäen karsinnoista tulevalle kaudelle 3. Divariin noussut STS3 joutuu erittäin kovan paikan eteen, jos mielivät säilyttää sarjapaikkansa. Joukkue koostuu hyvin kokemattomista pelaajista, joista suurimmalle osalle tämä kausi on ensimmäinen Kiekkoliigan alaisuudessa. Nähtäväksi jää, pystyykö STS3 "nuoruuden innolla" haastamaan kokeneempia joukkueita vai nähdäänkö heidät myös seuraavissa 3. divarikarsinnoissa.

Sijoitusarvio: 10-13

Seuraa häntä: Kutri. Joukkueen monipuolisin pelaaja. Pystyy pitämään kiekkoa ja tekemään vaarattoman näköisestä paikastakin maalin. Pelaa hyvin kurinalaisesti ja pystyy rakentamaan peliä hyvin, myös yksin.

axun suusta
- Hyvillä mielellä lähetään kauteen. Tuli isona yllätyksenä että päästiin karsimaan 3.divariin. Karsinnat meni yllätävän hyvin, jos sama vire jatkuukuin karsinnoissa, uskon että ollaan keskikastin porukka.
Tavoitteena, ettei tiputtaisi 3.divarista ja eikä Kutri hoppaisi kesken kauden!


Lowell Devils
Viime kausi oli Devilseiltä täysi floppi. 21 ottelusta vain 9 pistettä ja maaliero -55. Joukkue kuitenkin taisteli itsensä 3. divarikarsinnoiden kautta takaisin 3. divaan. Karsinnoissa jopa kaatui Drunken Leprechauns, joten kyllä joukkue pystyy pelaamaan myös hyvin korkealla tasolla kaiken osuessa kohdalleen. Offarilla joukkue koki muutaman menetyksen, joista suurin oli Septic:in lähtö Sinaappikoneeseen. Katsotaan löytyykö Septic:ille korvaajaa tulevalla kaudella. Ainoana realistisena tavoitteena Lowelleilla on kuitenkin sarjapaikan säilyttäminen.

Sijoitusarvio: 10-13

Seuraa häntä: stefano. Mies esitti hyviä otteita karsinnoissa, ja jos sama vire jatkuu, niin tulee vaikuttamaan suuresti Lowellien menestykseen.

Hapizun mietteitä tulevasta kaudesta
- Elikkä Lowelien viime kausi meni miten meni ja tänä kautena tavoitteena ois olla lähempänä kärkeä kuin häntäpäätä. Off siisonilla jokunen pelaaja aloitti elämänsä ja lopetti kiekon pelaamisen tai vaihtoi joukkuetta. Tällä hetkellä kkp on vain kourallinen pelaajia ja toivotaan että saamme pelit pelattua näillä mitä meillä on.


Frankfurt Lions
Pitkän historian omaava Frankfurt Lions nosti itsensä lähes vuoden hiljaiselon jälkeen takaisin Kiekkoliigan alaisuuteen. Joukkue näyttää paperilla erittäin kilpailukykyiseltä haastamaan kärkijoukkueita, mutta silti tämä 3 kautta liigassa pelannut joukkue tulee löytymään ylemmästä keskikastista kauden lopuksi. Uskaltaisin sanoa, että joukkue löytyy tämän kauden jälkeen 2. divarista.

Sijoitusarvio: 4-6

Seuraa häntä: Makze. Tämä taitopelaaja tulee ottamaan suurta roolia kentällä ja tämä tulee myös näkymään pistepörssissä hyvänä sijoituksena.

Makzella on asiaa
- Positiivisin ja odottavaisin tunnelmin lähdetään pelaamaan kaikkia pelejä pienen tauon jälkeen, saa nähdä mille sijoille tullaan päätymään. :)
Nousuunhan sitä pitäisi pyrkiä, mutta jos saadaan pidettyä tasaista (kovaa) tasoa yllä ja hyvää meininkiä joukkueen sisällä niin eiköhän se lämmitä enemmän mieltä kuin itse nousu. :)


Drunken Leprechauns
Viime kaudella Suomiliigasta kultaa voittanut joukkue Drunken Leprechauns nousi tulevaksi kaudeksi tyylipuhtaasti, voittaen oman karsintalohkonsa, Kiekkoliigan alaisuuteen. Joukkue koostuu vanhoista konkareista, joilla pelillinen taitotaso on enemmänkin 1. divarin/liigan tasolla kuin 3. divarin. Tämä tulokas joukkue Kiekkoliigassa tulee olemaan pommin varma näky kärkikolmikossa kauden päätyttyä ja samalla lennolla sujahtaa 2. divariin.

Sijoitusarvio: 1-3

Seuraa häntä: peipi. Ilmiömäisen pelisilmän omaava hyökkääjä rakentaa ja ratkaisee pelejä. Huimat 119 pistettä 22 ottelussa viime kaudella Suomiliigan runkkiksessa nakuttanut taituri tulee löytymään erittäin korkealta pistepörssissä myös tulevalla kaudella 3. divarissa.

pölöhön tunnelmat
- Ens kauden tavotteena ois nousta 2divaan ja toki mahollisimman hyvällä tasolla pitää joukkuepeli läpi kauden. Plussaa olis toki, jos peipi voittaisi jäähypörssin, niin sen katu-uskottavuus nousisi.


juusot
Hieman onnekkaasti Blackheartsien lopettamisen myötä 3. divaripaikan saanut juusot tulee olemaan mielenkiintoinen joukkue tulevalla kaudella. Tasoa joukkueessa riittää, mutta karsinnoista pitää nostaa tasoa tai muuten sarjapaikan säilyttämisestä tulee vaikeaa. Lisäksi joukkueessa tuntuu olevan huutava pula puolustajista. Nähtäväksi jää saadaanko tämä kolo tukittua ennen kauden alkua.

Sijoitusarvio: 7-9

Seuraa tätä: Puolustajat. Pystyykö juusot tekemään onnistuneita hätävärvejä, jotta saataisiin puolustuspäähän vahvistuksia? Sen aika näyttää, mutta kiire tulee. Entä miten hyökkääjät onnistuvat pelaamaan ap:n tonttia, jos muita ei sinne löydy?

MAALIRUNQ:n mietteet
- Offarit menny miten menny pakkei ei tunnu löytyvän joten pelataan tavallaan 4hyökkäjällä jatkossakin. Tavotteet aina nousua haettais mut jos ollaan realistisia tänään niin 5parhaan joukkoon jos tunkin ittensä olis kiva ja voittais mvp :)


HC Kitinoja
Jälleen uusi tulokas Kiekkoliigan alaisuudessa. HC Kitinoja esitti yllättävänkin hyviä otteita karsinnoissa. Joukkue nappasi 4 voittoa ja takkiin tuli vain kerran. Jos Kitinoja pystyy pitämään pelillisen tason näin korkealla, niin joukkue tulee olemaan superyllättäjä tällä kaudella. Todennäköisesti Kitinoja tulee löytymään keskikastista.

Sijoitusarvio: 7-9

Seuraa häntä: lugee. vilzun ollessa armeijanvihreissä, lugee joutuu ottamaan maalinteossa vielä entistä suuremman roolin. Pystyykö lugee vastaamaan huutoon?

Millä mielellä lugee lähtee tulevaan kauteen?
- No odotan sitä innolla, jännittää ja luulen et pärjätään hyvin! :) Tavoitteena sijoille 1-5 ja ens kaudella 2divaa.


Last Period
Vuosina 2006-2008 Kiekkoliigan divareita pelannut Last Period on noussut takaisin Kiekkoliigan alaisuuteen. Harjoituspeleissä peli on kulkenut heillä ajoittain erittäin mallikkaasti ja on lupa odottaa, että sama meno jatkuu myös liigajäillä. Kaiken mennessä nappiin LP taistelee jopa paikasta kärkikolmikossa, mutta todennäköisesti joukkue löytyy ylemmästä keskikastista kauden päätyttyä.

Sijoitusarvio: 4-6

Seuraa häntä: pakis. Pvh:ksi nostettu pakis, on ollut hyvässä iskussa harjoitusotteluissa ja toivottavasti sama meininki jatkuu liigan puolella. Parhaimpana päivänä mahdoton ohitettava.


HC RoikkuLämy
Niin ikään pitkän historian Kiekkoliigan alaisuudessa omaava RoikkuLämy nousee monen listoille, kun puhutaan runkkiksen voittajasta. Voitti oman, kovatasoisen karsintalohkon. Joukkue teki huikeat 26 maalia 5 otteluun. Lupaschuk on kerännyt toimivan pakan jälleen kasaan. Ainoa kysymysmerkki on puolustuspeli. Lupaschuk kuitenkin väittää puolustuksenkin olevan kunnossa nyt, joten uskallan väittää, että Roikut löytyvät kärkikolmikosta kauden lopuksi.

Sijoitusarvio: 1-3

Seuraa tätä: Puolustuspeli. Roikut ovat taistelleet puolustuspelin kanssa pitkään. Jos he ovat saaneet tämänkin osa-alueen toimimaan moitteettomasti, niin he pystyvät taistelemaan jopa runkkiksen voitosta.

Lupaschuk, Millä eväillä ensikauteen ja onko jotain tavoitteita asetettu?
- Lähetään täysillä tulevaan kauteen ja jengissä tiimihenki on hyvä. Pelit sujunu ihan hyvin ja puolustuskin on saatu viimein kuntoon.  Tavoitteiks voisin heittää sen että kakkoseen noustas toki ja oltais siellä kolmen parhaan joukossa runkosarjan lopuksi. Se ei tuu helppoa olemaan, mutta uskon että sinne päästään tällä rosterilla.


Tottenham
Viime kaudella täysin flopannut Tottenham pystyi välttämään karsinnat vain, koska HPK ja Marmots vetäytyi liigasta. Tulevalla kaudella Tottenhamilla tulee olemaan täysi päivätyö, että saisi raavittua tarvittavat pisteet kasaan. Toivottavasti Tottenham saa aktiivisuuden kuntoon ja sitä kautta nostettua pelillistä tasoa. Joukkue tulee kuitenkin löytymään häntäpäästä kauden lopussa.

Sijoitusarvio: 10-13

Seuraa häntä: PSharp. PSharpilla on kova työ saada Tottenhamin aktiivisuus kuntoon. Nähtäväksi jää saako joukkueen pvh homman kasaan vai tuleeko Tottenhamin kaudesta täysi floppi.

Pvh, PSharpin mietteitä
- Uuteen kolmosdivari kauteen lähetään ihan positiivisin mielin ja parantamaan reippaasti viimekaudesta. Suht tuoreella kokoonpanolla ei lähetä kuuta tavottelemaan taivaalta, mutta pyritään olemaan sielä puolenvälin paremmalla puolen.


Jalattomat Puukädet
JaPu on tuttu näky 3. divarissa. Joukkue on pelannut 4 kautta ja 93 ottelua kolmosdivaria. 2. divari karsinnoissa joukkue on nähty 3 kertaa, mutta tarvittavaa tulosta ei ole tullut. Erittäin asiallisena joukkueena tunnettu JaPu pystyy yllättämään, jos kaikki napsahtaa kohdilleen, mutta tällä kaudella realistiseksi tavoitteeksi asettaisin 3. divakarsintojen välttämisen.

Sijoitusarvio: 10-13

Seuraa häntä: Käpytikka. 3/10 kaudesta asti JaPussa pelannut Käpytikka tulee pelaamaan tulevallakin kaudella suuret minuutit ja on suuri osa Puukäsien puolustusta.


Somersby
Viime kaudella Kiekkoliigan alaisuuteen astunut Somersby sijoittautui viime kaudella lohkonsa kuudenneksi ja jäi näin 2. divarikarsintojen ulkopuolelle. Tällä kaudella joukkue kuitenkin hamuaa karsimaan ja heillä on täydet mahdollisuudet edetä aina 2. divariin asti, vaikka taso onkin kova. Somersby tulee löytymään sarjataulukosta ylemmästä keskikastista, joka takaa heille 2. divarikarsinta paikan.

Sijoitusarvio: 4-6  

Seuraa häntä: usp. Loistava hankinta Somersby:ltä. Loistava hyökkäävä ylempipuolustaja, joka tekee paljon maaleja. Välillä sortuu liialliseen yksinyrittämiseen, mutta ilman muuta kantava voimavara Somersby:llä.

Kirjoittanut: Loo
Julkaistu 24.02.2012 00:39
Luettu: 1402 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.