Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Mies nimimerkin takana: kekki

Tänään meillä on haastattelussa hieman vähemmän (vähempi on parempi?) mediassa esillä ollut pelaaja, kiekon mahdollisesti seuraava supertähti kekki. Lähdetäänpä juttutuokiolle!

Kuinka vanha olet ja mistä olet kotoisin?

Kuusamosta ja ikää on 17, heinäkuussa tulee 18 täyteen.

Raotahan ovea vähän yksityiselämääsi kanssapelaajille. Mitä teet siviilissä, harrastukset?

Oon pelaillu säbää jo melko pitkään ja pelaan vieläki, ei tosin tiiä et tuleeko ens kaudelle enään joukkuetta. keilailu on kans siistiä, käydään joskus huviksee porukalla geilailemas. Viikonloppusin tulee oltua kavereitten kans ja tietty vapaa-aikaan kuuluu kiekon pelaaminen. Ja sit kouluhommiin (lukio) menee kans aikaa.

Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?

En osaa kyllä yhtään sanoa, koulussa tänään oli just joku tollane tehtävä mut eipä siihen tullu hirveemmin mitään laitettua ku ei tulevaisuutta voi nii hirveesti ennustaa tai aatellakkaa. Mut töissä varmaan oon ja jotain sen tyylistä. Urheilutoimittajaks ois kiva päästä.

Milloin alotit kiekon, ja mikä sinua tässä pelissä vielä viehättää?

Tein ekan nikin lokakuussa 2006. Pelissä viehättää se ku saa pelaa hienojen joukkuekavereiden kans ja joukkueessa on hyvä henki, ja ollaan saatu peliki kulkemaan nyt viime kausina ihan hyvin.

Nimimerkkisi tarina?

Kaikki lähti siitä ku näin jossaki kekkilän mainoksen ja sit aattelin et vois tehä tollasen nikin, ja sit tein kekkilä nikin. Sillä tuli pelailtua ja sit perustettii bk nii tein kekki nikin siihen, eli kekki pohjautuu tohon kekkilään.

Pitääkö paikkaansa, että olet hankkinut taitosi Kuusamon metsistä?

Onko taitoja? Jos on nii vaikka kuusamos asun, en oo kuitenkaa iha metsän keskel!

Onko se Kuusamo paska paikka vapaa-aikana, kun sieltä tulee niin paljon hyviä kiekonpelaajia?

Hahaha :D Ei tääl muuta oo ku yks hyvä kebupaikka.

Kuka on Kuusamon paras kiekon pelaaja, perusteluineen?

PINSEMIES, koska sillä on älytön pinsevainu, gp:n tukipilari/perustaja, sekä veto on uskomaton!

Kuinka pitkään voisit kuvitella pelaavasi vielä kiekkoa?

Niin pitkään kuin netti toimii ja kiinnostusta riittää, en osaa sanoa vuosia tai semmost.

Miltäs ne kiekkoliigan kirkkaat ja tarunhohtoiset valot nyt tuntuu?

Ei kai ne siitä sen kummemmiksi muuttunu ku divaristakaan. Tietty taso koveni melko paljon, mutta ei oo silleen erilaista olla ylimmällä sarjatasolla. Totta kai, ainahan se on ollu haaveena et kiekkoliigaan pääsis, enkä ois koskaa uskonu et pääsisin, saatika oman jengin kans. Totta kai kiekkoliigalla on pitkä historia ja on tosi hienoa pelata nyt sitä.

Miten päädyit pelaamaan ehkä pelin haastavinta paikkaa, hyökkäävää puolustajaa?

Kun alotin kiekon nii pelailin kavereiden kans, jotka oli pidemmän aikaa pelannu, ne oli hyökkejä, josta seuras se että mut pakotettiin pakittaan. Pakittelin sit kolmureita pääasiassa niitten kans ja ku pääsin parempiin joukkueisiin pikkuhiljaa nii pelasin ap:n paikkaa nelureissa. Kun bk pistettii pystyy nii olin siinäkin ap, mutta sitten zanza tuli tiimiin
ja päätin kokeilla yptä zanzan kans. Oli tosi siisti pelaa ja alko sujuu ypnä pelaamine iha hyvin, ja kolmureitten hyökkiminen on parasta touhua. Kehityin pikkuhiljaa hyökkäävämmäksi, enkä oo, enkä osaakkaan enään pelata ap:n paikkaa ollenkaan.

Vahvuutesi pelaajana?

Ehkä se että pelaan joukkueelle ja et puolustan aina huuruissa.

Mitkä olisivat neuvosi aloittelevalle, kiekkoliigakaukaloista haaveilevalle pelaajalle?

Neuvona ois varmaan se, et perusta oma joukkue johon kasaat hyvän kaveriporukan, tai sitte kehität itteäs määrätietosesti pelaajana ja jotenki teet ittestäs haluttua ja sit yrität pyrkiä johonki joukkueeseen, ei tarvi aluksi olla ees kiekkoliigan alasuudessa pelaava. Hoki-liigastaki voi hyvin ponnistaa yksilönä johonki kiekkoliigan alaseen, tai jopa koko joukkueen kans.

Lienee selvää, että urasi huippuhetket ovat vielä edessäpäin, mutta onko tähän mennessä jäänyt jotain muistamisen arvoisia hetkiä?

Huippuhetkiä oli varmaa se ku päästii pelaamaan bklla OHL ja ne kaks kautta mitä siellä pelattiin. Sit päästiin Hoki-liigaan, seki oli huippua ja sieltä voitettu pronssi. Sit hyvin mieleen on jääny kans eka kausi kakkosdivarissa, ensimmäiset liigakarsinnat, viimeinen kausi divarissa, siitä nousu liigaan ja nyt tää mennyt kausi päällimmäisenä muistamisen arvosia hetkiä ois. Varmaan viel liuta, mut tossa tärkeimmät.

Oletko tavannut BK:n pelaajia oikeassa elämässä, jos niin millaisia he olivat?

Joo, nykyisistä siriuksen, sanforin ja rottaqnq:n. Myös entisistä oon miitannu prowlerin, sekä myös shortyn. shortyn, siriuksen, sanfon ja prowlerin kans käytii helsingis mäkis ja oli ihan kivaa, ja sit viime kesänä miittailin sirii uudellee nii käytii kaahailemas sen Volvo S40 -kaaralla ja käytii myös mäkissä. Rottaqnq:n näkemistä ei voi tapaamiseksi sanoa, ku morotettii pikasesti vaa hartwall-areenal. Mut joo, kaikki joiden kans oon ollu tekemisissä on ollu rentoja jätkiä ja ihan normaaleja ihmisiä. Ens kesänä on vuorossa lanit matun ja numberin kans. Ps. sirius on iha witun hyvä kuski.

Miksi Brutal Killersin jäseniä ei näe liittymässä peelokuoroon #kiekkoliigan kanavalla, vaan ehkä yllättäen äänessä ollaan Adoniksien irc-kanavalla?

Adonikset on vaan niin kivaa porukkaa ja niitten kans on mukava jauhaa välillä jotain, matu sitä kyllä enimmäkseen harrastaa. Silloin tällöin tietty mukava jotain höpistä muillaki kannuilla, kiekkoliigan kannulla myös, mutta ollaan aika hiljasia ircin puolella vaikka aktiivisesti tätä käytetäänkin.

Miten on try-out alkanut Adonisten kannun opina?

Iha hyvi on menny, en oo viel ketään bannannu vaik greipin kohalle kickban -komento on monesti kyl pysähtyny.

Arviosi Brutaleiden kaudesta tähän mennessä? Kuinka paljon harmitti tippua pudotuspelivaiheessa, olitteko ennakoineet itsenne jo täksi kaudeksi mitalipeleihin? Miksi tipuitte?

Kausi meni yli odotusten, tavotteena oli päästä poffeihi ja sit tuliki runkosarjavoitto, eli voi sanoa et meni erittäin hyvin. Harmitti tippua iha helvetisti, ei saatu läheskään parasta kokoonpanoa kentälle eikä pystytty pelaamaan parasta peliä. Tiiettiin että jos poffeihin päästään, nii mitalipelit on mahollisia, mut ei niistä kauheesti ennen kautta puhuttu, eikä kaudenkaa aikana vastaku poffien alussa. Tiputtiin koska aktiivisuus ei ollu parasta luokkaa eikä saatu parasta kokoonpanoa, toki vastustajaki oli hyvä. Tuleville kausille lähdetään mitalli mielessä ja eiköhän kaikki sitä kultaista tavoittele.

Nimeä sinun valintasi Kiekon tähtikentälliseksi

4v4: yllepa - jebsu - davidoff - matu
5v5: yllepa - jebsu - willej - ayoso – matu

Miksi joukkueenne on profiloitunut niin puolustavaksi, onko tarkoituksena vain saada vastustaja turhautumaan ja sitä kautta kääntää pelit voitoiksi?

En sanois et ollaan enään niin puolustavia, se vaa tuntuu olevan yleinen käsitys. Toki puolustetaa ja mun mielestä kaikki lähtee aina hyvästä puolustuksesta ja joka peleihi lähdetään puolustaa täysillä, ku omiin ei päästetä paljoo maaleja ja pystytään ite tekemään, nii sen pitäis riittää voittoon. Alkuaikoina oltii iha sumppuja mut ollaan pikkuhiljaa ehkä muututtu hyökkäävämmäksi nipuksi.

Jos sinun pitäisi pelata jossain muussa kiekkoliigan alaisessa joukkueessa, mikä se olisi ja miksi? Oletko ns. yhden joukkueen mies, tullaanko sinua näkemään urasi aikana vielä muualla?

En oikein tiiä että missä haluisin pelata. Pelaan bkssa aina ellei jengi tuu hajoamaan. Jos tulee se tilanne ettei enään jostain syystä jatkettais pelaamista ja ois kysyntää johonki hyvään jengiin, nii voi olla että menisin. Toisena vaihtoehtona on sit se et jatkaisin pelaamista kaverijengeissä ja pyrittäis ehkäpä liigajäille.

Mitä on tapahtunut edellisenä iltana kun heräät Kuusamon jäähallista lasse89:n ja Pentti Matikaisen kanssa jäähallin suihkusta?

Matikainen valmensi pakan edustusjoukkuetta, meikän, LIHANUIJA, lasse89 ja kipru oltii av-kentällinen, kustii iha vitusti, sit kipru rupes vinee ja hakkas meijät suihkus, mut LIHANUIJA livisti.


Pelikuri vai pelirohkeus?

Ehkä kallistuu enemmän pelikurin puolelle.

Paheesi?

GP (K12-lyhenne)

Rentona vai tiukkana?

Rentona

Kiekon paras?

yllepa

Nykyinen ja tuleva Kiekkoliigatähti?

Tuleva tähti LIHANUIJA, nykyinen stp

Kauden 1/12 mestari?

Neal Chaucer

Amismonni?

Amismonni: Kiekon paras maskimies ja jos ei oo käsiä nii otetaa bisangistä hörppy.

Pelaaja, jota arvostat?

Davidoff

Haluatko kenties lähettää terveisiä?

*Greippi* Muista kertoa haastattelussa terveisiä adoniksille tai tulee raippaa

Terkkuja myös stplle, lihanuijalle, pinsemiehelle, niqqikselle, brunswickille, cmmctille, granitille, stannolle, insomnialle, zanzalle ja kaikille kiwoille tyypeille!

Onnea pronssimatsiin ja iso kiitos haastattelusta!

Kiitti ja eipä kestä!

-----------------------------------------------------------------------
Ehdotuksia tulevista haastateltavista, kysymyksiä ja palautetta voi kirjoittaa kommentointi-osioon tai vastaavasti notella kiekossa.

Nyt voit tienata pelimerkkejä kirjoittamisella! Katso lisäohjeet täältä

Kirjoittanut: Alora
Julkaistu 11.02.2012 00:54
Luettu: 1637 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.