Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kiekkoliigan Top/Flop

Runkosarjojen TOPIT ja FLOPIT!

Jälleen on ollut vapaata aikaa liioiksi joten miksikös en sitä käyttäisi /hyödyllisesti/. Elikkäs ajattelin kasata runkosarjan jokaisesta divisioonasta kolme parasta toppia ja kolme karmeinta floppia. Toppina ja floppina voi olla mikä tai kuka tahansa, joukkue, pelaaja, tutkapari yms. Top 1 on siis parhain toppi ja Flop 3 on /huonoin/ floppi.

Nyt lähtee toppien ja floppien kertoilu 3.Divarista kokonaisuudessaan (Ei erikseen A- tai B-lohkoa)

Topit


Top 1 Pelaaja: KOLIS
Kuka ihmeen KOLIS? Näin varmasti moni ajatteli ennen tätä kautta.. KOLIS iski runkosarjassa 41 maalia voittaen sekä kolmosdivarin maalipörssin sekä pistepörssin. Tehoja tuli ottelua kohden 3.58. Ultimate Carnagen selkein tähti. Ultimate Carnage iski runkosarjassa 77 maalia sijoittuen toiseksi "Kokonaisuustilanne" runkosarjassa. Tämä kaveri teki Ultimate Carnagen maaleista siis 53%, joka on aika huima luku.

Top 2 Pelaaja: Hei:
Hei, 15 ottelua, 29 maalia, 28 syöttöä eli 57 pistettä. Tämä Tarttilan oma kasvatti on ehkä tekemässä sitä lopullista läpimurtoa seuraavien kausien aikana. Loistava kausi takana loistavassa joukkueessa voi viedä todella pitkälle mikäli pakka pysyy kasassa ja hiiri kädessä. Monia vuosia kiekkoa jo pelaillut Hei sijoittui pistepörssissä viidenneksi, P/O oli 3.8, miltei paras pistepörssissä. Mitäpä tästä kaverista voisi muuta sanoa kuin että pää pystyyn sinä kiekkoilet vielä korkealla!

Top 3 Joukkue: Blackhearts:
Blackhearts, melko tuntematon joukkue minulle.. Kolmosdivarin neljäs tällä kaudella ja vain pisteen päässä kärkisijasta, no okei, kahden jos maalieroja ei laskettaisi. Blackhearts teki runkosarjassa toiseksi eniten maaleja, ketään jengistä en voi nostaa esille oikeastaan koska jengin jokainen pelaaja on ollut tasavahvasti tehtailemassa pisteitä ja peliaikaa jaettu muille, nähtävästi hyvä tiimihenki ja toivotaan, että tämä jengi selviää kakkosdivariin!

Flopit

Flop 1 Joukkue: Plymounth Whalers
Plymouthin rosteria katsoen 11. sija on aika paska. Luulisi, että Lico ja Lustin kumppaneineen pystyisi edes vähän parempaan kuin 17. pisteeseen 21. ottelusta. Heikkoa.

Flop 2 Pelaaja: Spears
KoHun parhaimmistoon kuuluva Spears, joka on pelaillut 145 ottelua kiekkoliigan alaisuudessa tahkoen niissä 138+99 tehot pystyisi paremaan kuin 9+16 yhdessä runkosarjassa? Tästä ei ehkä Spearsin kausi voisi enempää mennä plöröiksi. Ainoat plussat mitä tästä kaverista voi tällä hetkellä antaa on joukkue_uskollisuus sekä johtokunnassa toimiminen.

Flop 3 Joukkue: Lowell Devils
Mmmiittä hemmettiä näiden peleissä on oikein tapahtunut? Kiekkoliigassa kokemusta niittänyt Septic, joka on toiminut Lowellien takalinjoilla lähes jokaisessa ottelussa on kerännyt ensinnäkin -50 +/- saldon. Jengin paras pistemies on tehnyt 20 pojoa? Koko joukkue on kolmosdivarin karsinnoissa? Ei, tälläistä floppia saa kyllä ettiä niinkuin saharalta vettä. Vetäkäähän edes karsinnat kunnolla perkules!


2. Divari

Topit

Top 1 Joukkue: Kiekkoleijonat
Empä oo kovin montaa tämmöstä nimeä kuullut kuin Kiekkoleijonat, ränkkiä löytyy kiekon puolelta ja kolmosena kakkosdivarin runkosarjassa? Aika hyvin on pojat onnistuneet imagonsa pitämään piilossa kyllä tämän nolifen silmiltä. No enivei, jengi keräsi 25 matsista 32 pojoa, teki 95 maalia ja päästi 82, joka kylläkin on ehkä vähän liikaa. Silti tämä on ehdoton TOP 1 minun mielestäni kakkosdivarissa.

Top 2 Tutkapari: ettan&exal
Nämä Getafen hyökkääjät olivat aika mammonaa kyllä tällä kaudella Getafen leirissä. Kaksikko iski yhteensä 72 maalia ja syöttöjä kertyi samanverran. Lisättäneen vielä, että exalilla ei ollut edes kuudessa pelissä mukana. Silti näitä jätkiä kyllä kannattaa katsoa tarkasti mikäli vihuiksi päätyy.

Top 3 Pelaaja: ssamu
54+37=91. 3.64p/o. Tältä näyttää tämän kaverin tilastot tällä kaudella. Maali- ja pistepörssin voittanut ssamu also know as blore on elämänsä liekeissä tässä vaiheessa, jos puhutellaan kiekkoa elämänä. Kovin moni kaveri ei tommoiseen pistesaldoiluun kyllä yhdessä kaudessa pysty. Mainittakoon vielä, että eniten runkosarjassa tällä kaudella pisteitä takonut pelaaja onkin juuri ssamu, propsit sinne suuntaan!

Flopit

Flop 1 Joukkue: Kuoletus
Regispectaajat eivät kyllä ihmeisiin ole tällä kaudella pystynyt. 9. sija runkosarjassa, 23 pistettä 25:stä ottelusta. Jengiltä voisin odottaa kyllä vähän parempaa kautta ensikautta kohden.

Flop 2 Tutkapari: Hjerpe & AKKUE
Nämä kaverukset osaavat kyllä pelata, mutta ei näköjään silloin kuin pitäisi. HC Tyrmäyksessä pelaava vaasalaiskaksikko on tehnyt tällä kaudella vain 35 maalia. Näiltä jätkiltä voisi ehkä odottaa pikkuusen enemmän. Samalla tainnut myös joukkuepuolustus kärsiä katsoen kavereiden +/- tilastoja. -34@Hjerpe ja -20@AKKUE. Oivoi, tsemppiä!

Flop 3 Joukkue: Sverige
Wooot! Kymmenes sija runkosarjassa tällä rosterilla? Pari kertaa piti hieraista silmiä kyllä.. Voiko tälläisellä rosterilla edes flopata kautta pahemmin? Lidström ja kumppanit saa kyllä jotain taktiikkaa kehitellä peleihin nyt, että edes karsintoihin pääsisitte ensi kaudella!


1. Divari

Topit

Top 3 Joukkue: Siniviiva HT
Joukkue on 1.divarin ensimmäinen? Hmm.. kolme tappiota vain? Lähes sama rosteri kuin viime kaudella. Kaverit ovat kyllä saaneet aika kovan suuntamuutoksen. Siniviivalta odotin ehkä sijaa 11-13 ennen kauden alkua, mutta vieläkin on vähän vaikea uskoa, että 26 ottelusta 20 voittoa, 3 tasuria ja 3 tappiota, vain kolme tappiota. Siniviivan puolustus on ollut tällä kaudella eliiittiä, vähiten päästettyjä maaleja ykkösessä ja kolmanneksi paras maalierokin. Hyökkäys ja puolustus kondiksessa, pitäkähään pojat pakka kasassa ja nouskaa sinne liigaan!

Top 2 Pelaaja: Jagr
Mensa Clubin ainoa valopilkku. Jokaisessa matsissa pelaillut Jagr teki 54 pistettä runkosarjassa ja Mensa Club Finland teki 69 maalia. Tälle kaverille kyllä koko ykkösdivari voisi nostaa peukkua sillä ilman häntä Mensa Clubi tuskin olisi saanut pelatuksi edes kymmentä peliä. Hienoa työtä läpi kauden!

Top 1 Tutkapari: pelle&WilleJ
Genesiksen hyökkäysparina jo lukuisat kaudet toimineet kaverukst mättöivät tälläkin kaudella paaaljon pisteitä, vaikka sarja vaihtuu ei näköjään tahti muutu. pelle teki 41 maalia ja 82 pistettä voittaen pistepörssin. Wille hyvänä "kakkosena" sijoittui pistepörssissä toiseksi tekemällä 46 maalia voittaen maalikuninkuuden ja 81 pistettä, yhteensä 87 maalia ja 163 pistettä, tämän parivaljakon lähes jokainen jengi varmasti haluaisi.

Flopit

Flop 1 Joukkue: Darra OY
Moniko olisi uskonut Darran sijoittuvan yhdeksänneksi runkosarjassa? Ehhee ei varmasti moni. Valitettavasti tämä jengi kärsi läpi kauden aktiivisuus-ongelmista ja publavärveihin piti luottaa. Xirean kumppaneineen valitettavasti jätti tämän leikin kesken ja lopetti kiekkoliigassa.

Flop 2 Joukkue: Club Of Härmä
Voivoi kun näillä menee kaudesta toiseen vain huonommin. Eikö Härmiä enää kiinnosta pelata vai mikä on? No enivei, 25gp ja 16 pistettä ja vain 53 maalia. Luulisi, että kaverukset tuntisivat toisensa jo kentällä monien kausien jälkeen, mutta ei, alamäki senkuin jatkuu. Koittakaas saada kurssiin muutos ja pysytelkää edes ykkösdivarissa.

Flop 3 Joukkue: HIFK
25 ottelua, yksi voitto, kolme tasuria ja 21 tappiota. Niin ja 4 pistettä ja +/- 75. Toivottavasti tiputte kakkosdivariin sillä tämmöistä menoa ette varmaan itsekkään jaksa katsoa. Näytän toki peukkuakin teille kun jaksatte kaudesta toiseen vielä vääntää tässä hienossa liigassa!


Liiga

Topit

Top 3 Joukkue: Brutal Killers
Kiekkoliigan runkosarjan tulokaskaudellaan voittanu Brutal Killers on ollut kyllä aikamoisessa nousukiidossa viimeiset kaudet. Aktiivista toimintaa harkkapeleissä ja Kiekkoliigassa, tässä on varmasti jo edes pieni palkinto uurastuksesta mitä nämä jätkät ovat tehneet. Vielä kun mestaruuden pokaatte niin nostan hattua!

Top 2 Tutkapari: stem&Sean
Neal Chaucer teki runkosarjassa 102 maalia, stem ja Sean teki yhdessä 95 maalia. Voiko jengin puolustajat enää muuta pyytää hyökkääjiltään? stem voitti liigan pistepörssin sekä maalipörssin + kultaisen mailan kunhan se vain sille myönnetään (Eniten maaleja koko kiekkoliigassa). Sean sijoittui pistepörssissä kolmanneksi ja voitti Jebsun ohella syöttöpörssin, on sekin helekutin kova saavutus! Päät pystyyn ja tuhotkaa lisää pleijareissa.

Top 1 Pelaaja: Fice
Voodoon ykköspakki Fice hääri yhtä vaille jokaisessa runkosarja ottelussa tehtaillen kaksi maalia ja syöttämällä 26. Plusmiinus tilastotkin näyttävät hellelukemia +29. Tätänykyä intissä oleva pakki olisi varmasti Voodoolle kova apu poffeihin mikäli sieltä viikonloppuksi lomille pääsisi. Niin ja vielä se, että Voodoot päästi toiseksi vähiten maaleja koko runkosarjassa (49).

Flopit

Flop 1 Joukkue: Anaheim Mighty Ducks
Ankoilta oli kyllä odotukset korkeammalla ennen kauden alkua. Loistavia pelimiehiä omaava jengi on tällä hetkellä kiekkoliigan karsinnoissa. Herrasmiehet teki vain 48 maalia runkosarjassa ja sijoitus oli 11. Pakko kyllä toivoa, että tämä ehkä tulevaisuuden Sinappikone pysyttelisi liigassa ja ensikautta kohden parantaisi peliä.

Flop 2 Pelaaja: Daasaman
Daasamanin ja Jokereiden kausi meni kyllä aivan perseelleen, sen tietää mies varmaan itsekkin. 24 matsia ja 39 pistettä on ihan ok p/o, mutta kyllä tämä kaveri parempaankin pystyy. Noh, näitä kausia tulee varmaan itse kullekkin joten ensi kautta kohden Daasa, kyllähän te sentäs liigassa säilyitte!

Flop 3 Joukkue: Heaven Eleven
Tsajajajaa. 136 päästettyä maalia. Eli siis 5.6 per ottelu. Monia publavärvejä kesken kauden värväillyt H11 oli varmasti monen muunkin mielestä kauden fiasko. Lisäksi vielä voisitte pelata matsinne loppuun, kuka voi hävitä matsin 0-15 4v4 pelissä? Tai 3-13, 3-10 tai 2-12? Ottakaas jätkät itteänne niskasta kiinni mikäli ootte maalin tai kahden tappiolla ensi kautta kohden.


Tässä oli taas vähän luettavaa, toivottavasti maistui edes toppeihin päässeille! :)

Terveisin, Playoff-ennakon tekijä.

Kirjoittanut: Tuntematon
Julkaistu 26.01.2012 13:01
Luettu: 1374 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.