Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Playoff-ennakko 1/2012

Playoff-ennakko 1/2012

Tylsää ja aikaa on, joten tuli tämmöistä tehtyä sitten.

Otteluparit ovat siis

Brutal Killers - Fc Kilpailijat
Nightmare - Europe
Ravers - Evolution Uvex
Neal Chaucer - Voodoo People


Brutal Killers - Fc Kilpailijat

Brutal Killers
Runkosarja: 1
Ottelut 13-8-3
Maaliero: +44
Paras pistemies: poro12 23gp 36+32=68


Fc Kilpailijat
Runkosarja: 8
Ottelut: 9-3-12
Maaliero: -1
paras pistemies: Osmond 22gp 31+17=48


Keskinäiset ottelut: FCK - BK 1-4 / BK - FCK 5-2

Brutal Killers lähtee ensimmäistä kertaa playoff mittelöihin kun taas Kilpailijat ovat vääntäneet siellä jo monenmonta kertaa. Hopeaa ja Pronssia kertaalleen voittaneet Kilpurit voi pistää hyvinkin hanttiin Brutaleille. Liekö kokemus playoffeista tärkeää tässä vaiheessa vai viekö Brutal Killers suoraa jokaisen matsin? Jää nähtäväksi, mutta itse veikkaan, että Kilpailijat vääntää pienen yllätyksen ja menee jatkoon otteluvoitoin 1-3.

Brutaleiden vahvuudet: Puolustuspeli
Brutaleiden heikkoudet: Kokemus
Seuraa häntä: kekki, tällä kaudella joka matsissa pelannut kekki on ehkäpä Brutaleiden tärkein lenkki näissä mittelöissä, tällä kaudella yp on tahkonut tehot 17+25= 42 +44.

Kilpureiden vahvuudet: Kokemus pleijareista
Kilpureiden heikkoudet: Ailahtelevia tuloksia läpi kauden
Seuraa häntä: Kapadeus, Kilpureiden ykköshyökiksi voisi kutsua tilastojen puolesta. 15gp 26+21=47 +16, ainut hyökkääjä joka on selkeästi plussan puolella, osaa tehdä maaleja ja omistaa hyvän pelisilmän. Mikäli vain kentälle pääsee niin Brutaleilla tulee olemaan varmasti vaikeampaa.


Nightmare - Europe

Nightmare
Runkosarja: 2
Ottelut: 16-2-6
Maaliero: +39
Paras pistemies: yllepa 19gp 57+20=77

Europe
Runkosarja: 7
Ottelut: 11-1-12
Maaliero: +2
Paras pistemies: ubeli 19gp 22+22=44

Keskinäiset ottelut: NM - EUR 4-1 / EUR - NM 2-6

Tämä pari on ehkäpä helpoiten arvattavissa miten käy, Nightmare on aina pelannut hyvin poffeissa ja jälleen kerran loistava sijoitus runkkiksessa. 101 maalia runkosarjassa tahkonut Nightmare vai 67 maalia runkosarjassa tahkonut Europe? Nightmare ottaa otteluvoitot suoraa 3-0 kotia. Jos jotain kertoimia pitää sanoa otteluparista niin Nightmaren: 1.05 ja Europen 18.00

Nightmaren vahvuudet: Maalinteko
Nightmaren heikkoudet: Kestääkö kaikilla pelaajilla kasetti loppuun asti?
Seuraa häntä: yllepa: Runkosarjassa keskimäärin kolme maalia ottelua kohden tehnyt yllepa on ehkäpä tärkein lenkki tällä hetkellä Nightmarella. Nightmarelta kyllä jokainen saa limpun sisään, mutta yllepa lienee se paras pistemies pleijareissa silti.

Europen vahvuudet: Pystyy yllättämään, EUR-NC 6-1, EUR - RAV 3-1 runkkiksessa kertoo jotain.
Europen heikkoudet: Maalinteko
Seuraa häntä: ubeli: Europen selkeästi parhain pistemies, vei Europen sisäisestä pistepörssistä maali-, syöttö- ja pistepörssin. Huikea pelisilmä!


Ravers - Evolution Uvex

Ravers
Runkosarja: 3
Ottelut 15-5-4
Maaliero: +39
Paras pistemies: Naappi 23+33=57


Evolution Uvex
Runkosarja: 6
Ottelut 11-4-9
Maaliero: +13
Paras pistemies: stp 33+33=66

Keskinäiset ottelut: EVO-RAV 3-6 / RAV-EVO 4-2

Runkosarjan lopussa miinuspisteen napsinut Ravers olisi ollut runkosarjan ensimmäinen, mutta niukasti tippui yhden pisteen varassa kolmanneksi. Evot ovat pelanneet tällä kaudella aika ailahtelevasti, hyvästä puolustuksesta tunnettu Evolution Uvex päästi runkosarjassa jopa 74 maalia. Liekö uusi rosteri vaikuttanut asiaan.. Ravers sen sijaan päästi vain 55 maalia. Ehkä suurin avain tässäkin sarjassa on juuri tuo puolustuspeli. Uvex pystyy sumputtamaan ja ottamaan 1-0 voittoja. Ehkäpä tiukoin ottelupari näissä pleijareissa. Ratkaisu nähdään vasta viidennessä ottelussa ja sen vie Ravers.

Ravers vahvuudet: Maalinteko ja puolustus, pystyy voittamaan kenet tahansa murskalukemin mikäli sille päälle pääsee.
Ravers heikkoudet: Aktiivisuus
Seuraa häntä: Gaizka, tällä kaudella tehot 23+29 vääntänyt Gaizka on ehkäpä kiekon parhaimpia hyökkääjiä. Parhaimpia pelaajia 1v1 tilanteissa sekä tekee maaleja mitä oudoimmissa paikoissa, tämä pelaaja pitää saada kuriin tai Ravers marssii helposti jatkoon.


Evot vahvuudet: Puolustus mikäli sen saavat kuntoon
Evot heikkoudet: Häviöasemassa huono.
Seuraa häntä: stp, läpimurtonsa viime kaudella tehnyt stp on tällä hetkellä kiekon kuumimpia hyökkääjiä, loistavat lätyt ja hyvä tuuri on tuonut tälle nuorelle klopille paljon pisteitä tällä kaudella. Hyvä yhteispeli Maukan kanssa saa varmasti Raverssit pinteeseen.Neal Chaucer - Voodoo People

Neal Chaucer
Runkosarja: 4
Ottelut: 14-5-5
Maaliero: +51
Paras pistemies: stem 64+20 = 84

Voodoo People
Runkosarja: 5
Ottelut: 15-3-5
Maaliero: +29
Paras pistemies: Bisc 21+19

Keskinäiset ottelut: VP - NC 4-1 / NC - VP 4-1

Voodoon pelaajalistaa tarkkaillen kokoonpanot ovat olleet aika ailahtelevia. Eniten pelannut Fice on siirtynyt armeijan harmaisiin ja löytääkö Voodoot Alorasta korvaajan tälle? Yli kuukauden vastikään Kanadassa ollut Alora on ehkä se kysymysmerkki tässä sarjassa, saako hän kuriin stemin ja Seanin? Ei, en usko. Neal Chaucer iski runkosarjassa 102 maalia ja päästi vain 51, parhaan maalieron saanut NC vastaan epäaktiivinen Voodoo People. Voodoo voittaa kerran ja Nealit kolmesti ja etenee välieriin.


Nealien vahvuudet: Maalinteko ja joukkuepuolustus
Nealien heikkoudet: -
Seuraa häntä: stem, Runkosarjassa 64 maalia tehnyt mallipoika on kovassa tikissä nyt. Liigan pistepörssin ja maalipörssin voitto kertoo jo sen verran paljon, että tältä kaverilta voi odottaa mitä vain. Kaiken kruunaa vielä Sean vierellä. Huhhuh tulee Voodoolla aika kova puolustus olla, että tämän parivaljakon pysäyttää.


Voodoon vahvuudet: Kokemus ja puolustuspeli
Voodoon heikkoudet: Aktiivisuus ja AP-ongelma(?)
Seuraa häntä: Shefki, Voodoon allrounderin paikallaolo on varmasti tärkeää näissä peleissä, liigaa 234 matsia ja poffeissa 47 matsia pelannut Shefki on se peluri mitä VP tarvii pitääkseen puolustuksen kurissa ja maaliverkot töttöröllä.

Tässä oli teille pieni ennakko parissa tunnissa väännettynä, toivottavasti piditte!

Kirjoittanut: Tuntematon
Julkaistu 24.01.2012 15:49
Luettu: 1196 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.