Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Power Rankings 12/2011

Kuukauden, sekä tällä kertaa myös vuoden vaihtuessa on taas aika järjestää liigat ja joukkueet paremmuusjärjestykseen joulukuun pelien perusteella. Ne joille tämä Power Rankings ei ole vielä tuttu, voivat tutustua edellisen kuun listaan jossa on selitetty kyseisen listan perusajatus. Marraskuun Power Rankingsiin pääset täältä. Nyt kuitenkin joulukuun Power Rankingsin kimppuun!

Hoki-liiga jatkaa tasaista nousua liigojen välisessä rankingissa. Eroa 2. Divariin on enää noin 60 pistettä. Myös 1. Divari on kaventanut eroa Kiekkoliigaan, joka on hieman heikentynyt viime kuusta. Listan peräpäätä pitävä Hokisarja heikentyi myös entisestään tässä kuussa. Sarjojen joukkueet pelasivat joulukuun aikana yhteensä 674 ottelua, eli lähes 8 ottelua joukkuetta kohden.

Liigojen paremmuusjärjestys joulukuussa:
Listan kärjestä löytyy tällä kertaa myös Kiekkoliigan kärjessä porskuttava Ravers. Joukkue hävisi ainoastaan joulukuun alussa Brutal Killersille ja on sen jälkeen pelannut vakuuttavasti 11 peliä ilman tappioita. Toiselle sijalle on yltänyt 1. Divaria pelaava Siniviiva HT. Siniviiva hävisi niin ikään vain kerran joulukuun aikana. Lisäksi joukkue kerkesi nappaamaan jopa yhdeksän voittoa ja kaksi tasapeliä. Kolmannelle sijalle urakoi itsensä Neal Chaucer, joka pelasi 14 ottelua joulukuun aikana voittaen niistä kahdeksan. Anaheim Mighty Ducksia vastaan koettu tapio sysäsi edellisen listan ykkösen, Nightmaren vasta listan sijalle neljä. Nightmare hävisi tämän lisäksi myös nykyiselle ykköselle Raversille kuun aikana.

2. Divarin korkeimmalle sijalle yltää Manhattan (10), joka on omassa sarjassaan tällä hetkellä toisena. 3. Divarin paras joukkue joulukuussa oli viidellä puhtaalla pelillä Los Bombarderos (13). Heti perässä seuraavat Hoki-liigan ja Suomiliigan kovimmat joukkueet. HT Ampparit sijalla 14, ja hyviä otteita jatkava Metsän Kiekko sijalla 15. Hokisarjan kärkinimi Rockford Icehogs löytyy vasta sijalta 46. Hokisarjan heikkoa menestystä osin selittää erittäin tasainen sarja, sekä usean joukkueen sulkeminen liigasta kuun aikana.

Power Rankings 12/2011:Joulukuun listalta jouduttiin poistamaan yhdeksän joukkuetta: Columbus, Funchal, Inter, Jackalopes, Marmots, Miami Heat, Monster, Oilers ja Unholies.

Kirjoittanut: Kozel
Julkaistu 05.01.2012 15:30
Luettu: 1205 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.