Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

2.divarin ENNAKKO

Tere. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Ei sykkiny runosuoni.

Affliction

Ulos: -
Sisään: mumpsi, Chucky, ttomi, Granit, Belta

Viimekaudella nousun kakkosdivariin tehnyt Affliction lähtee tälle kaudelle tavallista suuremmala kokoonpanolla mitä ollaan totuttu näkemään. Viimekaudesta joukkueesta ei ole lähtenyt ketään pois vaan ainoastaan tulijoita on, joten peliaika tulee aivan varmasti jakaantumaan reippaasti useamman pelaajan kesken.
Kausi kolmosessa oli selkeetä vuoristorataa joukkueelta. Alkukausi meni selkeästi, että enemmän tuli tappioita ja sitten toinen puolisko meni voittojen puolella. Loppupeleissä lohkon runkosarjasijoitus 5. ja paikka nousukarsinnoissa oli selvää pässinlihaa. Karsinnoista muutamat voitot ja paikka aukesi kakkoseen. Kausi oli entiseltä Suomiliigan mestareilta ruutiininen ja samaa tulisi odottaa tulevata, mikäli nousukarsinnat kiinnostaa porukkaa.

Brömsin sanomiset ennen kautta: Joukkueessa on hyvät fiilikset tulevalle kaudelle, ja lähdemme säilyttämään paikkaa 2.divarissa, mutta pyrimme pääsemään divarikarsintoihin. Joukkueesta ei oikeastaan ole lähtenyt ketään, kun Wallu tuli takaisin käytyään pikavisiitillä Team Saharassa, mutta joukkueeseen on tullut monta uutta pelaajaa. Afflictionin on saatavilla kiinni ympäri päivää, mutta pelejä tulee pelattua yleensä yöllä.

Seuraa häntä: Strip - Joukkueensa kantava voima hyökkäyspäässä. Odotetaan paljon maaleja mutta tälläkertaa hän tarvitsee myös joukkuekavereiltaan apua.

Sijoitusarvio: 7.

Delirium Tremens

Ulos: NutC, K.Carson, MacGyver, Akt, Alora
Sisään: Fader, Cao, Moustache

Viimekauden 1.divarin sarjajumboksi jäänyt Delirium Tremens oli selkeästi yksi suurimmista pettymyksistä. Edelliskauden 2.divarin runkosarjan voitto ja sarjanousu antoi olettaa vähintään 8. sijaa. Joukkue päästi toiseksi eniten maaleja (97) ja mikäli sama tahti jatkuu niin sillä ei 2.divarissa pitkälle pötkitä. Tälle kaudelle joukkueelta on lähtenyt paljon nimikkopelaajia mutta takaisin on hankittu muunmuassa Cao. Joukkue on tunnettu lähinnä erittäin passiivisesta pelistä, josta saattaa olla aikaajoin hyötyäkin vastustajien turhautuessa. Kaudelta on Deliriumilta odotettavissa varmasti runsasta nälkää nousta takaisin 1.divarin karkeloihin.

jambon asiat ennen kautta: Jengin rakennus jäi vähän kesken offseasonilla joten muutamalla pelaajalla pitäisi vielä vahvistua, lähdetään vissiin parantamaan viime kauden tilastoja ja katotaan mihin motivaatio ja asenne riittää. Saatiin pari hyvää pakkia ainakin takalinjoille ja hyökkäykseen vielä haussa maalintekijä. Anvil hankittiin Wild Cardin hämmentämään.

Seuraa häntä: niwo: Tunnetaan enimmäkseen ircin kautta. Kun siellä kysyy kuka on niwo? - Saat haukut niskoillesi. Kun taas kysyt kiekossa: kuka on niwo? - on kysymys aiheellisempi. Onko niwo kiekossa yhtä näkyvä kuin ircissä?

Sijoitusarvio: 11.

Elite Razor

Ulos: Zany
Sisään: Jawner

Sarjanousia Elite Razor on mielestäni suurin kysymysmerkki tähän kauteen lähdettäessä. Jengistä löytyy paljon hyviä ratkaisijoita mutta eniten on ongelmana 4vs4 pelaaminen, nimittäin harkkatilastoja kun katsoo niin se on melko paljon 3vs3 painotteista. Kuitenkin, viimekaudella elite razor nousi juuri ja juuri kakkosdivariin tiukkojen karsintojen alta pitkän tutkinnan ja hutkinnan jälkeen. Elite Razorit jatkavat lähestulkoon samanlaisella kokoonpanolla mitä viimekaudella mutta alakertaan ovat saaneet kovanluokan paluumuuttajan Jawnerin, joka pelasi viimekaudella liigatasolla Evolution uvexissa. Yläkerrassa tonii,crept,Shabe ja Plaz noudattavat sitten Wakken pelikirjaa, joita joukkueen GM-Alem huutelee. Elite Razorin pelaajat omaa hurjaa kokemusta liigapelaamisesta ja siitä on pakko olla vain hyötyä.

Alem kirjoitti kirjan hintaan 19.95: Meillä on joukkueessa ollu pitkään sama runko joka koostuu pääosin kaveriporukasta, mikä on höystettynä parilla
entisillä pitkäaikais ER:n pelaajilla. Joukkue nousi Kliigaan ilman alempia puolustajia ja erillaisten
tapahtumien seurauksena jouduttiin 3 divarissa pelaamaan loppukaisi ilman alempia puolustajia. Karsinnat 2 divariin myös hoidettiin
juuri ja juuri ilman puolustajia joten offseasonin ainut isompi tavoite oli löytää pelitapaamme sopivia puolustajia.
Hyökkäys on sama viimekaudesta ja puolustusta on vahvistettu super scouttauksella Jawner ja pelaavaan
kokoonpanoon saadaan takaisin myös Juus0 joka on esittänyt erittäivaihvoja esityksiä pitemmän aikaa ER:n paidassa.

Tunnelmat alkavaan kauteen on hyvät, joukkue on takonnut aktiivisesti ja menestyksekkäästi läpi offseasonin harjoitus otteluita janoten uuden kauden alkua,
nyt kun on puolustus vihdoin saatu myös kuntoon on fiilikset hyvät ja odotukset korkealla. Ensikaudella ei vastustajilla ole väliä jokaista ottelua
lähdetään voittamaan ja kaudenlopuksi katsotaan missä ollaan. Joukkueen ainut tavoite on nouseminen takaisin 1 divariin!


Seuraa heitä: Shabe&crept: Kuinka hyvin veljekset osaavat pelata yhteen? Onko heissä samaa vikaa kuin Granlundin veljeksissä? Tehoja tarvitaan.

Sijoitusarvio: 9.

Getafe

Ulos: Endras, Keys, samu, juho-
Sisään: Savior, ealy

Ylivoimaisesti 3.divaria hallinnut Getafe ei tule tälläkaudella esittämään niin suvereeni näytöstä kuin viime kuukaudet. Joukkue suorastaan putsasi palkintopöydän olemalla vaan yksinkertaisesti paras sarjassaan. Pitkin kautta hyvää esitystä tehnyt joukkue vei vielä nousukarsinnoissakin jokaikisen pelin ja eteni puhtaasti kohti kakkosdivaria. Kovana hyökkääjäparina pidetty exal&ettan ovat tälläkin kaudella aivan varmasti parhaaki hyökkääjäpariksi, viimekaudella nakuttaen yhteensä yli 200tehopistettä. Vahvaa joukkuepeliä pelaava Getafe tulee erittäin varmasti löytymään kamppailusta 1.divariin vaikkakin pelaajamarkkinoilla on ollut kuumaa.

ettanin lyhyt sanoma: Hyvillä mielin lähetään kauteen, päällimmäisenä tavotteena tietty paikka divarikarsinnoissa ja mikäli se saavutetaan, niin siitä eteenpäin kaikki on pelkkää plussaa.

Seuraa häntä: ealy: Joukkueen tuorin pelaaja on haastavan paikan edessä. Kelpo peliä alemman puolustajan roolissa vaatii hermoja ja onnistumista näinkin hyvässä joukkueessa. Virheisiin ei ole varaa tai kenkä saattaa heilahtaa.

Sijoitusarvio: 4.

HC Tyrmäys

Ulos: Myll, Darko, kemton
Sisään: Hjerpe, AKKUE, Felt, kuibe, Vlasak26

Myöskin sarjanousija HC Tyrmäys lähtee tälle kaudelle melkoisen isolla kokoonpanomuutoksella. Joukkueesta lähti muunmuassa 2 parasta pistemiestä (Myll ja Darko) kasaamaan HC Lightningia jälleen kerran. Joukkueen vastuuhenkilöillä on kova pala saada uudet pelaajat sopeutumaan joukkueeseen ja peluuttamiseen, sillä tulijoita on paljon, eikä kaikille välttämättä riitä peliaikaa. Tyrmäys nappasi paikan viimeisenä omasta lohkostaan ja eteni näinollen ensimmäistä kertaa 2.divariin jauhaen kaksi aikaisempaa kautta alemmassa sarjassa. Tilastoja katsellessa HC Tyrmäys ei ole mikään vahva maalientekokone mutta tälle kaudelle sitä tulivoimaa on hankittu peräti kolmen RödVitt pelaajan myötä, jotka voittivat edelliskautena Hokisarjan ja koluten samalla palkintopöydän puhtaaksi. Riittääkö kuitenkaan iso apu viimekauden menetyksille?

Sane kertoi mietteitään: Joukkueen tunnelma parantui ehdottomasti nyt alkavaan kauteen, sillä pääsimme eroon joukkueen ongelmapelaajasta. Valmistautuminen on sujunut hyvin ja olemme saaneet ja kattavan määrän pelejä alle uusille pelaajillemme. Saimme loistavan tutkaparin mestarijoukkueesta Röddvitistä Hjerpen ja AKKUEN muodossa, jotka dominoivat pistepörssejä kahdestaan viimekaudella Hokisarjassa. Aktiivisuus on joukkueella hyvää luokkaa ja viimeaikoina pelejä on syntynyt eniten illan ja yön puolella. Tulevalla kaudella 2.Divarissa tulee vastaan muutama todella pahoin asenneongelmaista joukkuetta, joten heitä vastaan pelaaminen tulee olemaan varmasti tuskallista.

Seuraa häntä: AKKUE & Hjerpe: Tämä pariskunta Vaasasta putsasi kaiken viimekaudella Hokisarjasta. Hyökkääjä kaksikko pelaa tälläkin hetkellä 2vs2 liigaa, josta on varmasti apua yhteispelin hiomiselle. Ainut ongelma on kuitenkin, että osaavatko herrat pitää turhautumiset poissa?

Sijoitusarvio: 13.

Kiekkoleijonat

Ulos: -
Sisään: -

Myöskin Kiekkoleijonat ovat tälläkaudella sarjanousijoita. Kovasta puolustuspelistä ja hyvällä kiekonhallinta tunnettuna joukkueena on tälläkaudella hyvät saumat kokeilemaan jälleen kerran kohti ylempää sarjaporrasta. Vaikka Kiekkoleijonilla on hyvä puolustuspeli niin ei kannata luottaa siihen, etteikö pojat osais myös hyökätä. Tästä kertoo viimekaudella huikeat 110 tehtyä maalia. Kuten pelaajasiirroista huomaa, samalla rungolla menevät ja koko historian aikana mitä ovat pelanneet Kiekkoliigan alaisuudessa, on vain 3 pelaajaa jotka eivät enää pelaa Kiekkoleijonissa. Tämä antaa mahdollisuuden hyvin hiotuneeseen joukkuepeliin ja rutiinin yllä pitämiseen. Joukkueen suurinpana heikkoutena voin puhtaasti leimata aktiivisuuden, mikä nyt ei ole sarjatason parhautta lähellekkään.

Korpikari väittää vastaan!
Uuteen kauteen on valmistauduttu laiskanlaisesti, harkkapelejä ei ole offarilla juurikaan kertynyt joka tulee varmasti näkymään alkukauden tuloksissa. Pelaajarunko on kuitenkin pysynyt viime kaudesta samana, joka toki helpottaa urakkaamme.

Tunnelma on kuin hississä. Pakonomainen rutiini suoritetaan, sarja viedään kunnialla läpi. Innokkuutta kiekon hakkaamiseen ei kellään meistä ole liikaa. Koutsin tavoite on sijoittua sarjan keskikastiin ja välttyä putoamiskarsinnoilta. Eipä se haittaisi divarikarsintojakaan kokeilla.

Aktiivisuutta meiltä löytyy varmasti jokaiselle päivälle, siitä ei pelien pelaaminen pitäisi olla kiinni.


Seuraa häntä: piksu: Osaako tämä peluri tehdä muitakin kuin omakuvia, logoja, bannereita ja taustakuvia? Vastaus on kyllä. Joskus kiekko löytää maaliin hieman hillollakin mutta tässä on tärkeiden maalien mies.

Sijoitusarvio: 5.

Kuoletus

Ulos: Vanil
Sisään: bartowski

Yksi niistä harvoista enään, jotka ovat jatkaneet jo todella pitkän ajan samalla kokoonpanolla ja vieläkin jaksaa painaa. Kuoletus on aloittanut liigauransa 1/07 Internet Kiekkosarjasta ja edenneet aina askel kerrallaan kohti terävintä kärkeä. Kiekkoliiga taipaleellakin Kuoletus kerkesi pelaamaan jopa nelosdivaria ja sieltä on noustu aina kakkoseen asti ja nyt lähtee kolmas kausi liikkeelle. Pelityylistä sen verran voi sanoa, että joukkue pelaa täsäväkisiä pelejä melkeinpä ketä vastaan vain. Suuria eroja ei ole enään ylöspäin ja en pitäisi sarjanousua mahdottomuutena. Jengi on kerännyt ittensä hyvän porukan ympärille ja näinollen ilmapiiri on varmasti tiivis ja rento. Tähän vielä kun yhistetään hyvät pelimiehet, joilla on halua voittaa niin runkosarjan voittoki on erittäin mahdollinen. Hyvällä aktiivisuudella pelaavalta joukkueelta löytyy kaikenhuipuksi vielä erittäin tasapaksuinen jengi joten peliajan pyörittäminen pelaajien kesken on erittäin mielenkiintoista.

pelimiesx jauhaa jauhaa ja jauhaa: Uusi vuosi, uudet kujeet! Tunnemme persnahoissamme täällä Kuoletuksen leirissä, että kausi 1/2012 tulee olemaan meille menestyksekäs, vaikka peliäkään ei ole vielä pelattu. Jos hieman avaan tätä hämmentävää edellä mainittua lausahdusta, niin se menee näin:

Edellisen kauden ailahtelevaisen suorituksen jälkeen mielialamme on kohonnut selvästi, mikä on näkynyt hienoisena piristymisenä harkkapeleissä, joten myös liigapeleissä menestymisen suhteen odotuksemme ovat korkealla. Tähän vaikuttavista tekijöistä sanottakoon myös se, että 2.divarin taso on tälle kaudelle hieman laskenut edellisestä, joten uskomme mahdollisuuksiimme jopa nousta sarjaporrasta ylemmäksi, jos palaset nelikkopelissämme loksahtavat kohdalleen.

Pelaajamarkkinoilla ei käynyt mitään merkittävää kuhinaa, sillä offseasonin aikana joukkueessa tapahtui vain kaksi siirtoa. Yksi sisään, yksi ulos. Karmeita hetkiä koettiin, kun Vanil päätti lähteä suureen maailmaan koettamaan onneaan ja loppujen lopuksi hän löysikin itsensä tällä kaudella Old & Notoriouksen kokoonpanosta. Toinen siirto oli bartowskin asettuminen Kuoletuksen hirmuihin.

Kuoletuksella on ollut aikojen saatossa monia mieluisia vastustajia, joista mainittakoon merkittävimpinä KoHu, HPK ja Pohjolan Titaanit, joista kaksi ensimmäistä valitettavasti putosivat 3.divariin täksi kaudeksi. Toivottavasti saamme kuitenkin nauttia tällä kaudella täysin rinnoin PoTi:n kanssa hegemoniaotteluista. Vihamiehiä rauhaa rakastavalla joukkueellamme ei luonnollisestikaan ole.
Vielä tähän lyhyen esittelyn loppuun voisin mainita, että aktiivisuutemme painottuu lähinnä aikavälille 18-24, joten näihin aikoihin on yleensä otollinen aika lätkiä liigamatseja.

Onnea kauteen jokaiselle joukkueelle, toivottaa Kuoletuksen poppoo!


Seuraa häntä: Ric: Tämä poika, joka aapelissa jahtaa pikkutyttöjä omaa yhden tarkimmista b-piste laukauksista koko 2.divarissa. Pientä epäaktiivisuutta on kuitenkin ilmassa mutta kun peli maittaa niin maaleja tulloo.

Sijoitusarvio: 2-3

Kärkiryhmä

Sisään: anci, Pizza
Ulos: Jätti, pölöhö

Jälleen yksisarjanousija. Viimekaudella 99 maalia nakuttanut Kärkiryhmä on yksi kovimmista puolustuspään joukkueista. Viimekaudella he saivat 3.divarin B-lohkon vähiten päästettyjen maalien palkinnon Sverigen kanssa ja sijoittumalla kolmosdivarin kokonaistaulukossa sijalle 6 (Joukkueita mukana 20). Joukkue rakentui melkopaljon kolmikkoon balotelli - N-co - WORM ja neljäntenä hääri joku muusta joukkueesta, tämä tuotti selvästi tulosta kolmikon tehdessä huimat 65 maalia 99:stä. Kärkiryhmä pelaa paljon harjoituspelejä yötäpäivää sekä 3vs3- että 4vs4pelejä ja tämä tuo varmasti rutiinia ylivoimahyökkäyksiin molempiin päätyihinja nykyäänhän nämä ratkaisee paljon pelejä. Kuitenkin lähtisin veikkaamaan Kärkiryhmää vasta keskikastin alapuolelle heidän pelien ailahtelevaisuuksien takia.

Rico kertoi pari juttua: Joukkueen tunnelmat ovat vähän kaksijakoiset nyt. Onnistunut nousu kakkosdivariin, mutta monen pelaajan pois lähteminen on vaikeuttanut valmistautumista. Aktiviisuus laski ja try-outeista ei tunnu/tuntunut löytyvän ketään joukkueeseen sopivaa. Siihen kylkeen vielä pari nettiongelmaa, hoppausta ja N-con sairasloman loppuminen. Offseason oli liian lyhyt meidän joukkueelle.

Joukkuelista kakkosdivarissa näyttää melko tasokkaalta, joten yhtään pistettä tuskin tulee ilmaiseksi saamaan. Toivottavasti peeloilulta vältytään kuitenkin muidenkin joukkueiden osalta. Odotamme mukavaa ja tasokasta kautta, mutta hieman varautuneemalla asenteella ja itseluottamus ei ole enään niin korkealla kuin kauden loputtua. Peli kerrallaan, omalla pelillä jokaisesta ottelusta pisteet kotiin. Tällä asenteella kausi läpi. :)


Seuraa tätä: Pelien taso: Vaikka Kärkiryhmä pelaakin paljon pelejä viikkoa kohden niin tasoero on aivan liian huojuva. On jaksoja jolloin voitetaan kovia joukkueita paljon mutta niitä sitten seuraa häviöt aivan rupujengeille. Tasaisuus on valtti nyt.

Sijoitusarvio: 12.

Manhattan

Sisään: Ozy, Desiderio
Ulos: Amor, Kamenski, Pica

Hieman enemmän "tuntemattomia" pelaajia sisältävä Manhattan selvisi selkeällä rutiinilla myöskin karsinnoista 2.divariin, niinkuin 7 muutakin joukkuetta. Tästä joukkueesta en osaa odottaa kuitenkaan tulevalle kaudelle sarjanousija paikkaa vaan lähinnä kamppailua sarjapaikan säilymisestä. Vaikka manhattan ottiki selvästi karsinnoissa tilanteen haltuunsa oltuaan karsintalohkonsa kakkonen niin se ei kuitenkaan täytä vaatimuksia kaudella. Joukkueessa on kuitenkin rutinoitunut kokoonpano ja harkkapelejäkin pelataan aktiivisesti, mikä antaa mahdollisuuden hyväänkin yllätykseen. Tämä kuitenkin vaatii sen, että hyvänä päivänä voitetaan "isot" jengit ja tasaisuus säilytetään. Tällähetkellä loppuhetkiä käyvä 5stars Tournament on edennyt finaalien vaiheeseen ja Manhattan on siellä taistelemassa Genesiksen kanssa voitosta. Viimekauden parhailta pistemiehiltä odotetaan samanlaista ellei jopa parempaa suoritusta kuin viimekaudella.

Nurmela antoi kommenttinsa tähän sävyyn:
Tunnelmat tähän kauteen tultaessa ovat kaikilla korkealla. Valmistautuminen kauteen on sujunut hyvin ja olemme pelanneet hyvin aktiivisesti harkkapelejä. Mitään hirveitä muutoksia tähän kauteen tultaessa ei joukkueessa tapahtunut mutta saimme taas pelikelpoisen hyvän ja varman pakin Ozyn kokoonpanoon. Saimme myös ulkomaalaisvahvistuksen Desiderion joukkueeseen pakiksi ja suurimmat muutokset tapahtuivatkin puolustuspäässä tähän kauteen tultaessa. Joukkueesta saivat monoa viime kauden loistavasti pelannut Amor koska aktiivisuus ei ollut enään tarpeeksi hyvää ja siitä kertoo viime kaudella loppu kauden huono menestyskin.


Seuraa häntä: Desiderio: Tästäkö uusi Panda? Alempana puolustajana Desiderio ei tule kärsimään niin paljon pingongelmista niin paljon kuin hyökkääjänä. Tehot puhuvat puolestaan! Läpimurron paikka on nyt.

Sijoitusarvio: 8.

Olympic Fitness

Sisään: Ei kerrottu
Ulos: Ei kerrottu

Kakkosdivarin hiljaisin ja näkymättömin porukka on vaikean paikan edessä. Aikaisemmilla kausillaan on ollut ongelmia pelata otteluita pois ja niitä on tuntunut aina jäävän viimeiselle päivälle melkoinen kasa. Uuden sääntöuudistuksen myötä tähän on tultava muutos tai joukkue rypii jatkuvasti miinuspisteiden armoilla, eikä ole mitään muuta mahdollisuutta kuin tapella vain sarjapaikastaan.

Joukkue ei antanut analyysia ennen kautta.

Seuraa häntä: Chrosty: M.Koivu.:n lähdettyä Chrostylle jäi vastuuhenkilön tehtävät yksin. Pystyykö hän myös kaiken muun ohella pitämään jengin kasassa?

Sijoitusarvio: 14.

Pirates

Ulos: nani, Kohis, Zwitter, Valor, Prowler
Sisään: Rece, Ulja, Zach, Laamaaja, deez

Viimekauden suurimman flopin koko Kiekkoliigassa teki Pirates. Kukapa olisi uskonut (muut kuin roy), että kova 1.divari jyräjengi putoaa kauden päätteeksi sarjaa alemmas. Joukkue tekikin myös reilua uudistusta kokoonpanoon heittämällä pois kovan pelimiehen nanin. Pirates kuuluu kuluvalla kaudella selkeästi 2.divarin kärkipäähän mutta ei kuitenkaan suvereenin ylivoimaisena, kuin Genesis viimekaudella. Ilmeisesti joukkueen tavoite on selvä kuin kivi kuivalla maalla: takaisin ykköseen tai muuten..

roy pälättää puuta ja heinää: Joo-o tota viime kautisen floppauksen jälkeen minä (roy) päätin Laamaajan kanssa aloittaa totaalisen puhdistuksen Piratesin leirissä. Tämän takia joutusimme luopumaan hyvistä ystävistämme ja myös hyvistä pelaajista jotka ikävä kyllä eivät vain käyttäytyneet aivan kuten halusimme. Joukkue tarvitsi uudistusta koska viimeiset kuukaudet ovat olleet täynnä kiinnostuksen puutetta ja hällä väliä asennetta.

Offseason on ollut meille erittäin vauhdikasta koska meidän piti aloittaa pelaajien scouttaus ja korvaajat piti hankkia nopeasti. Onneksi haaviimme tarttui pari mukavaa saalista esim. Heaven Elevenistä tullut deez ja Rece jotka piristävät varmasti joukkuettamme kuukausien aikana. Mukaan otettiin myös pari vanhaa tuttua eli Ulja ja Sakke sekä otin avukseni hyvän ystäväni Laamaajan. Viime kaudesta jäi siis pelkästään minä ja Drury.

Aktiivisuutta on riittänyt muutosten jälkeen ja sitä tulee myös tulevaisuudessa olemaan paljon. Täydellisen uudistuksen myötä on pelattava paljon jotta pystymme luomaan tarpeeksi hyvän yhteispelin tärkeitä pelejä varten.

Divarin v*ttumaisista ja mukavista vastustajista on paha sanoa koska en ainakaan itse ole pelannut muita kuin Delirium Tremensiä vastaan näissä kilpapeleissä, mutta harjoituspelien perusteella sanoisin että Getafe on v*ttumaisin ihan vaan sen takia että ne on niin s**tanan taitavia ja tekee karseella munkilla. Kivoin vastustaja voisi olla vaikka Delirium Tremens ihan sen takia kun niitä vastaan on päässyt hunttimaan ja sitä odotan tulevaisuudessakin!

Kauden tavote on ehdottomasti takaisin nousu 1.divariin, mikään muu ei käy


Seuraa tätä: Kestääkö kasetti?: Mikäli toivottua kauden aloitusta ei synny, alkaa joukkue varmasti turhautumaan helposti. Mikäli näin käy ja pelit pelataan silmät kiinni niin joukkueen löytääkin keskikastin alapuolelta.

Sijoitusarvio: 1.

Pohjolan Titaanit

Ulos: -
Sisään: Jannunen

Jo viidettä 2.divari kauttansa aloittava Pohjolan Titaanit todennäköisesti tulee jatkamaan siitä mihin edelliskaudella jäi eli tasaista peliä pelistä toiseen ja tiukka vääntö poffiviivan tuntumassa aina viimeiseen matsiin asti. Joukkueen pääjehu jo pidemmän aikaa ollut Milih on onnistunut pitämään kausi kaudelta joukkueen melkein täsmälleen samalla sijoituksella (8. 9. 9. 9.) ja tältäkin kaudelta lähden odottamaan hyvinkin paljon samanlaista kuin edelliset. Joukkueeseen on tullut vain yksi muutos, joukkueen founder Jannunen on otettu takaisin. Tiedä sitten mikä on Jannusen merkitys PoTissa. Pelikirjan (lol) täytyy olla kunnossa, mikäli edes haaveillaan paikasta 8. joukkoon.

Milihin toteamus: Joukkueen tunnelma on jälleen kerran niin kuin lähes ennen jokaista kauden alkua todella hyvä. Joukkueen runko on edelleen pysynyt samana, yhtään pelaajaa ei lähtenyt kauden jälkeen pois ja sen lisäksi saatiin hyökkäyspäähän kova vahvistus eli Jannunen. Tällä kaudella joukkue odottaa varmasti yhdeksännen sijan paranemista, ja jos vaikka parannettais samantien parasta divasijoitusta niin aina parempi. Mitään suurempia tavotteita ei kuitenkaan olla listattu, vaan kunhan nyt saataisi tällä kaudella taas kunnon peliä aikaan, niin voisi olla kauteen tyytyväinen.

Seuraa häntä: ygi: Ylempänä puolustajana häärivä ygi, luo joukkueen peliin paljon varmuutta olemalla selkeästi mukana molemissa päissä.

Sijoitusarvio: 10.

Sverige

ulos: Sarah, jugee
sisään: JiiPee, smaga, favor

Kolmosdivarin B-lohkon voittaja Sverige lähtee yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista valloittamaan 2.divarin kärkipaikkaa. Sverigessä on jo sen verran legendaakin, että varmasti osa pelaajista muistaa joukkueen jo Hokiliigan mestarina. Siitä on kuulkaa aikaa. Anyway jengin pää tirehtööri böäää.. mendieta/nada (Lidström) johdattaa Tanguayn kanssa todella suurta porukkaa perässään. Kuinka jakaa peliaikaa tasaisesti kaikille? Viimekaudella kentällä kävi peräti 15 eri pelaajaa ja näistä pitäisi kerätä hyvä porukka ratkaisupeleihin. Valinnan varaa on rutkasti mutta osoittaatuko ne ikinä oikeiksi? Flopin uhka on olemassa.

Sverigen johdolta: Offseasoni meni svärje pojilla oletetusti aktiivisen epäaktiivisesti, mutta kaudella aktiivisuus tulee jälleen olemaan huippuluokkaa, ja pelien peluu onnistuu melkein jokapäivä!

Joukkueeseen tuli paluumuuttajat entine pelijengi kikkelinpyörittäjä eli lirppu ja tuhatsatavuotta vanha sverigen "muuri" Lese. Hyökkäysosasto pysyy muuttumattomana vain pakki osastolle tuli smaga, favor ja jiipee.

Jengin fiilis on kuulemma aivan hyvä, eli kaikki pelit lähetää voittamaa murskaluvuilla,rosterista ei pitäisi ainakaan tämä olla kiinni.kaikki tai ei mitään periaatteella@lidström

Jos pahi vastustaja on sanottava nii sanotaa vaikka että kun sarja ei ole etes alkanu ja sarjakärjes porskuttaa Affliction ni sanotaa vaikka että seon :)

Tavotteenaha ei oo mitää muutako runkiksenvoitto ja sieltä sit nousu ja mätätä enite maaleja ja päästää vähiten. lähetää siis nöyrästi nöyryyttää joka vastustajaa


Seuraa häntä: Lidström: Joukkueen kapteenina toimiva ylempi puolustaja on jaksanut tehdä paljon jengiensä eteen ja viimeinkin kova työ on alkanut kantaa hedelmää oikein tosissaan. Pelintekijänä tämä pelaaja osaa tarpeen vaatiessa vaikka itsekin heittää hatut ellei hyökkääjät siihen kykene.

Sijoitusarvio: 6.

Team Sahara

Ulos: -
Sisään: Mahdollisesti yksi pakki lisää !

Varmasti viimekauden pettymykseen päättänyt saharanpoijjaat janoavat nälkäisesti sitä paikkaa ylempänä. Luultavasti kiekon top-5 hyökkäyspareista omaava joukkue luottaa erittäin paljon hyökkäysmateriaalinsa, jota löytyy myös paljon jengin puolustajiltakin. Mikäli hyökkäys takkuilee pahasti niin sen näkee sitten tulostaululla. Jengi meinaa vähän turhautua suhtkoht helposti, mikäli onnistumisia ei ala tulemaan. Team Sahara tulee aivan varmasti kamppailemaan kärkisijoista ja on yksi suurimpia ehdokkaita nousemaan, jos jonku on noustakseen. Joukkueen pelitapana on pelata liigapelit melko nopeaa pois alta, mikäli tämä tapahtuu niin jaksavatko he olla pidemmän pätkän pelkkien harkkapelien parissa?

ssamun mietteet: Tunnelma meillä näin kauden alkaessa on ihan kiva, rosteri ei oo juurikaan muuttunu (kolleria lukuunottamatta) ja pelikin kulkee ihan kivasti. Tavoitteena olis nyt sijoittua runkosarjassa kolmen parhaan joukkoon ja nousta sinne 1.divariin, joka tossa kerran jo ryssittiin.

Seuraa häntä: Pude: Kenties kiekon parhaimpiin kuuluva maalitykki hyökkääjä tulee tekemään erittäin paljon tuhoa ssmaun kanssa. 28+15 tehot ovat taattu.

Sijoitusarvio: 2-3

Kirjoittanut: okenuub
Julkaistu 23.11.2011 00:56
Luettu: 1490 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.