Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1. Divarin kausiennakko 1/2012

1. Divarin kausiennakko 1/2012 by Septic


Adonikset:

1.divarin konkarijoukkueisiin kuuluva Adonikset aloittaa jo kuudennen kautensa sarjassa. Jokaisella pelaamallaan kaudella Adonisten nousuhaaveet ovat kaatuneet liigakarsintoihin, joko olisi näiden herrasmiesten vuoro nousta korkeimmalle sarjatasolle? Pelaajisto on pysynyt yhtä täsmähankintaa vaille muuttumattomana ja jos ei mitään maailmaa mullistavaa tapahdu, Christianin vetämä sakki tullaan näkemään runkosarjan kärkiporukoissa.

Avainpelaaja: Hatti - Viime kaudella kiekkoliigan menestyneimmässä joukkueessa 11 runkosarjaottelua pelannut Hatti tulee kuluvalla kaudella rakentamaan peliä ja luomaan vaarallisia tilanteita vastustajien kiusaksi.

Sijoitusarvio: 4-7

Christianin mietteitä ennen kauden alkua: "Lähetään kauteen taas luottavaisin mielin... lyhyen off-seasonin aikana saatiin hankittua hyökkäykseen lisää leveyttä, kun Hatti houkuteltiin remmiin ja nyt on harkkapelitkin viimein lähtenyt oikein hyvään suuntaan. Lähetään hakemaan kotietua liigakarsintoihin!"Darra Oy:

Viime kaudella 2.divarissa rumaa jälkeä ja toiseksi sijoittunut Darra Oy lähtee 1/12 kaudelle yhtä poikkeusta lukuunottamatta edellisen kauden kokoonpanollaan. Darrat tulevat viihdyttämän yleisöä runsaalla maalimäärällä mikäli on katsominen viime kauden tilastoihin jolloin joukkue mätti keskimäärin yli 4 maalia/ottelu vastutajan verkkoon. Taukonsa jälkeen Darrat aloittivat 4. divarista minkä jälkeen ovat määrätietoisesti nousseet taso/kausi ylöspäin. Siksi allekirjoittanut uskaltaa väittää, että 2/12 Darrat nähdään liigassa!

Avainpelaaja: Xirean - Viime kaudella 2.divarin runkosarjassa 68 pistettä 20 pelaamassaan ottelussa mättänyt kiekkokonkari tulee alkaneella kaudella olemaan yksi Darra Oy:n hyökkäyksen kulmakivistä. Miestä tarvitaan myös mahdollisissa liigakarsinnoissa mikäli joukkue mielii takaisin ylimpään sarjaan.

Sijoitusarvio: 1-3

Xirean "Iha hyvillä mielin(jälleen kerran) lähetään kauteen. Samat naamat taas kehässä plus sitte vielä Lisbe siihen kylkee ni kyl me haetaan sitä kuuluisaa nousua taas. Katellaa sitte mitä kausi tuo tullessaa"Genesis:

3.divarista tauon jälkeen aloittanut Genesis on noussut niin ikään yhden sarjatason per kausi ylöspäin. Viime kaudella suvereenisti runkosarjan vienyt Genesis ei jättänyt kenellekään epäselväksi kuka oli 2.divarin paras joukkue. 19 voittoa - 3 tasapeliä - 0 tappiota maalieron näyttäessä +100 kertoo karua kieltä joukkueen nykykunnosta. Vaikka Genesis on nousiajoukkue, tullaan se näkemään runkosarjan päätteeksi liigakarsinnoissa.

Seuraa häntä: WilleJ - 3/11 kaudella 2.divarin runkosarjan pistepörssin 124 pisteellä voittanut WilleJ tulee alkaneella kaudella löytymään jälleen pistepörssin kärkisijoilta. Yhdistettäessä maagiseen maalintekotaitoon häikäisevä peliäly sekä uskomattomat harhautukset voidaan puhua puolustajien pahimmasta kiekkopainajaisesta.

Sijoitusarvio: 1-3

WilleJ:n vaatimaton arvio alkaneesta kaudesta: ""Toivottavasti pysymme divarissa ettemme ainakaan tipu, ja liigakarsintoihin pääsy olisi suuri saavutus! Puhumattakaan liigaan noususta!""GHETTO BIRDS:

Viime kaudella 1.divarin keskikastiin juuttuneella Ghetto Birdsillä on kauden alettua vielä kokoonpano hakusessa. Joukkueen etusivu kertoo, että jokaiselle pelipaikalle on vielä haussa pelimiehiä. Sekoittaako tämä joukkueen esityksiä liigajäillä? Jos pakka pysyy kasassa ja kurinalainen pelityyli jatkuu, saattaa Ghetto Birds taistella liigakarsintapaikasta. Viime kaudella liigakarsinnoissa tie nousi pystyyn jo ensinmäiselle vastustajalle BK:lle, joka nousi lopulta liigaan.

Seuraa häntä: Klaua - 121 kiekkoliigan alaisuudessa pelatussa ottelussaan tämä hyökkääjä on tahkonut 321 pistettä. Edellisillä neljällä kaudella joukkueensa paras pistemies. Tilastot puhuvat puolestaan, Klaua tulee olemaan joukkueensa tärkein pelaaja myös kuluvalla kaudella mikäli samanmoinen vire jatkuu.

Sijoitusarvio: 8-11

Ghettojen kapteenin Klauan mietteitä tulevasta kaudesta:
"Toivotaan, että jengi pysyy yhtenäisenä ja yhteishenki hyvänä eikä hoppauksia nähdä. Tavoitteena on päästä taistelee liigapaikasta"Nemesis:

Jo yhdeksännen peräkkäisen kautensa 1.divarissa aloittanut Nemesis on pelannut neljä ottelua voittamatta niistä vielä yhtään maalieron näyttäessä hälyyttävästi -12. Mikäli Nemesis aikoo välttää divarikarsinnat on joukkueen ryhdistäydyttävä. Viime kaudella joukkue sijoittui 1.divarissa sijalle 10 ja vältti karsimisen. Joukkueen rosterissa ei pelaajakokeiluista huolimatta ole tapahtunut suuria muutoksia, joten pelaajat ovat tuttuja toisilleen ja tämän pitäisi näkyä joukkueen esityksissä sillä monilla muilla saman sarjan joukkueilla on pelaajaetsinnät pahasti kesken.

Seuraa häntä: Patrick - Nemesis teki huikean löydön värvätessään hieman tuntemattomammasta Miracle On Ice -nimisestä joukkueesta tämän huikean, mutta vaatimattoman työmyyrän. Viime kaudella 17 ottelussaan 39 pistettä nakuttanut pelaaja ei välttämättä loista parhaiten tekemillään pisteillä, vaan molemminsuuntaisella kurinalaisella pelityylillään.

Sijoitusarvio: 12-14

Patrickin pohdintaa kaudesta 1/12: "Ihan hyvillä odotuksilla kauteen. Viime kauden kokoonpanoon ei juurikaan tullut muutoksia ja kunhan pysytään tällä kertaa koko kausi aktiivisina niin kahdeksaan sakkiin on mahdollisuudet, vaikka tiedossa onkin sarjan kova taso."Old & Notorius:

Kautensa huikeasti aloittanut O&N on pelannut tappioitta ensimmäiset viisi otteluaan. Viime kaudella 1.divarin runkosarjassa viidenneksi sijoittunut joukkue pelasi tasaisen varmasti koko kauden, mutta liigakarsinnoissa tie nousi pystyyn ehkä joidenkin yllätykseksi Anaheim Mighty Ducksille otteluvoitoin 3-1. O&N on saanut vahvistuksia niin ala kuin yläkertaankin. Muutaman kauden hiljaiselon jälkeen Django (Lauri) palaa taas liigakentille, tuoko tämä konkari vielä lisää vahvuutta jo ennestään kovaan nippuun?

Seuraa häntä: Vanil - vielä suuremmille liigoille tuntemattomampi peluri värvättiin vahvistamaan O&N puolustusta. Erittäin monipuolinen kiekkotaituri pelaa loistavasti molempiin suuntiin, kiekko pysyy lavassa ja tämä mies toimittaa sen paikan tullen myös maaliin.

Sijoitusarvio: 1-3

Schizon ajatuksia alkaneesta kaudesta: "Kaikinpuolin ihan mukava tunnelma taas, mitä nyt Saarine potee kestokrapulaa. Ei sen suurempaa pelaajaliikennettä oikeastaan, maalinteko ollu vähän nihkeetä meillä monella kaudella, niin värvättiin Lauri tuomaan lisätehoja hyökkäyspäähän. Varmaan aika ilta-aktiivinen joukkue ollaan edelleen, tällä hetkellä kyl ollu aika hyvin pelaajia linjoilla jatkuvasti. Lähdetään pelailemaan ja toivotaan että sieltä kahdeksan kärjestä löydettäs ittemme runkosarjan lopussa."Mensa Club Finland:

Viime kaudella viimeisissä runkosarjaotteluissaan haparoinut Mensa Club jäi pisteen päähän liigakarsintarajasta. Maalinteko sujui, mutta ongelmaksi koitui puolustus, omiin upposi liiaksi maaleja. Kuluvalla kaudella joukkueella on varmasti nälkää taistella karsintapaikasta. Joukkueella on vielä etsinnöissä pelaajia jokaiselle pelipaikalle, mikä saattaa sekoittaa peliä. Kauden menestykseen vaikuttaa varmasti kuinka kovat vahvistukset Mensa onnistuu löytämään.

Seuraa häntä: Teisa - cobbapopilta lainassa oleva huippupuolustaja tulee olemaan Mensa Clubin oljenkorsi. Yli 200 ottelua kiekkoliigan alaisuudessa pelannut vaatimaton herrasmies on täsmävärväys. Mikäli Teisa ehtii naisiltansa pelaamaan liigaotteluita, tulee Mensa pääsemään liigakarsintoihin.
ps. cobbapop on parisuhteessa käyttäjän Teisa kanssa

Sijoitusarvio: 4-7

Tomekin tuumaukset kuluvasta kaudesta: "Joo ei menny offseason välttämättä ihan niinkuin piti. Paljon kävi kokeilijoita, mutta joukkue on rakennusvaiheessa vielä kauden alussakin. Eipä voi mitään, mutta 1.divari vaikuttais niin saakelin kovalta, että vaikeatahan tästä tulee. Koitetaan kuitenkin pelata entistä pienemmällä rosterilla ja tottakai sarjapaikan säilyttämisen ohella aiotaan tapella liigakarsintapaikasta. Suurempia pilvilinnoja en realistina aio rakennella. Taitaa olla 16. peräkkäinen kausi itelle niin ehkä sen verran oppinu jo, että turhat intoilut ja ylisuuret odotukset kusahtaa aina. Pessimisti ei pety. Onnea kauteen itse kullekin homppelille..."HIFK:

Viime kaudella pahasti penkin alle pelannut HIFK lähtee kuluvalle kaudelle melko samanlaisista asetelmista kun viime kauden runkosarja loppui. Puolustus on kuralla ja siihen etsitään ratkaisua etsimällä uutta puolustajaa. Viime kauden 120 päästettyä maalia ei saa toistua mikäli joukkue mielii pysyä sarjassa. Divarikarsinnoissa HIFK kuitenkin paransi peliään ja voitti oman karsintalohkonsa, alkaako valo paistamaan pikkuhiljaa tähänkin risukasaan? Jos HIFK saa jatkettua karsinnoissa pelaamallaan tyylillä on tulos varmasti parempi kuin edelliskaudella.

Avainpelaaja: mitro - HIFK:n maalinteosta edelliskaudella huolen pitänyt peluri tulee olemaan erittäin tärkeä HIFK:lle jos vain aktiivisuus pysyy miehellä samana. Viime kaudella 20 ottelussa 18 maalia nakuttanut hyökkääjä oli joukkueensa ylivoimaisesti paras maalintekijä.

Sijoitusarvio: 12-14

Turhapuron mietteitä kaudesta 1/12: : "Luultavasti alkavasta kaudesta tulee jymymenestys, koska viime kaudella oltiin järkyllätävän paskoja ja säilyttiin silti sarjassa.
Joukkue ei kauden lopusta ole merkittävästi heikentynyt tai parantunut. Pääasia että päästiin eroon lahilaisista viime kaudella."Double It:

2.divarin viime kauden yllättäjä Double It lähtee kauteen nälkäisenä. Kolmanneksi viime kaudella sijoittunut joukkue pelasi kurinalaista kiekkoa tehden sarjansa kolmanneksi eniten ja päästäen niin ikään kolmanneksi vähiten maaleja. Kauden edetessä joukkueen pelin taso parani paranemistaan, jatkuukohan sama vire alkaneella kaudella? Divarikarsinnoissa Double It kaatoi tiukan viiden ottelun mittaiseksi venyneen sarjan jälkeen Delium Tremensin 3-2. Nyt ollaan sarjaporrasta ylempänä ja divarin taso on korkealla. Riittääkö melko kokemattoman joukkueen rahkeet haastamaan muut 1.divarissa?

Seuraa häntä: Bastu - 2.divarin runkosarjan pistepörssissä heti Genesiksen tehokaksikon jälkeen kolmanneksi yltänyt pelaaja tehoili 22 pelaamassaan ottelussa 31+38. Kannattaa pitää miestä silmällä, tulevaisuuden huippunimiä(?)

Sijoitusarvio: 8-11

Bastu mietiskeli ennen kauden alkua: ""Iha hyvil mielil lähetää kautee. Ollaa karsittu turhat pelaajat pois ja sama kokoonpano pysyny ku viime kaudella. Jos aktiivisuus pysyy ni uskon et pystytää ittemme kaheksan sakkii puristamaa""Club Of Härmä:

Kiekkoliigan ylimmällä tasolla jo viisi kautta myllännyt Club Of Härmä putosi 1.divariin erittäin tiukan karsintasarjan jälkeen. Karsintalohkon 2,3,4 ja 5 sijoittuneilla joukkueilla oli yhtä paljon pisteitä, mutta keskinäisten otteluiden tehtyjen maalien perusteella COH jäi ulos liigasta. Kausi on alkanut divarissa, mutta rosteri ei ole vielä kasassa. Pelaajia haetaan ja testataan kovaa vauhtia jokaiselle pelipaikalle. Pääpirut ovat kumminkin pysyneet samoina ja uskon, että ensi kaudella COH nähdään taas liigassa mikäli miehillä intoa riittää vielä, sillä taidosta ei ole puutetta.

Seuraa häntä: Epical - Joukkueensa kapteeni joka pelaa kammottavia minuutteja COH:in puolustuksen lukkona. Monipuolinen pelaaja pystyy toimimaan niin alempana kuin ylempänäkin puolustajana. Kuluvalla kaudella ehdottomasti joukkuensa kulmakivi.

Sijoitusarvio: 4-7

Epicalin mietteitä kuluvasta kaudesta: Mut kautee lähetää täysin ilman minkäänlaisia odotuksia. Toivon mukaa kauden mittaa pelattas paljon kivoi pelei ja ehkä jopa löydyttäs runkkiksen päätteeks playoff-viivan yläpuolelta. Hieman ollu pakka levällää jo jonkun aikaa ja jokunen uus yanari pitäs saada ajettua sisään kauden mittaan. Henkilökohtasesti eniten odotan mittelöitä 2.divarista nousseita jengejä, erit. kiven kovaa Genesistä vastaan. Kahtotaan mitä kausi tuo tullessaan.Siniviiva HT:

Kaudella 3/11 pelinsä kehnosti aloittanut Siniviiva HT nousi loppu kaudesta pelin tason parannuttua 1.divarin keskikastiin ja aina liigakarsintoihin asti. Vastaan asettui Miesten Kesken. Ottelusarja päättyi viiden pitkän ja tasaisen matsin jälkeen Siniviivan tappioon. Nyt alkanut kausi starttasi käyntiin sinivalkopaidoilta hyvin yhdella tasapelillä ja yhdellä voitolla. Pelaajistossa Siniviivamiehistö koki menetyksen, kun brandy päätti lähteä muualle. Tästä taiturista olisi ollu varmasti apua, mutta silti joukkueen kapteenin Busten mukaan joukkue lähtee kauteen hyvillä mielin.

Seuraa häntä: Buste - Joukkueen vastuunkantaja. On pitänyt huolen aikaisemmilla kausilla siitä, että kiekko saadaan häkkiin joko rakentamalla joukkuetovereille huippupaikkoja tai tekemällä maalit itse. Viime kaudella Buste teki tehopisteet 23+32 24 pelaamassaan ottelussa.

Sijoitusarvio: 12-14

Busten mietteitä kaudesta: "Morjes! lähetää hakee nousukarsinta paikkaa ja liigaan nousua tavotellaa. offseasonilla kuviot meni vähä uusiks ku brandy lähtiki kahen häviön jälkee jengistä mut muute sama runko kasassa.
ps yppe on nolo t Zibbi"Narrilauma:

Jo 21:ttä kauttaan kiekkoliigan alaisuudessa aloittava Narrilauma on perinteisimpiä joukkueita näissä karkeloissa. Viime kaudella liigassa pelannut Narrilauma päästi 98 maalia omiin ja näin ollen joutui karsintoihin mistä matka jatkui takaisin 1.divariin. Nyt rosteriin on tehty muutoksia; puolustajien puutteeseen saatu apu kolmesta uudesta puolustajasta. Harjoituspeleissä aktiivisuus ollut erinomaista ja uusia miehiä on ajettu sisään. Mikäli puolustus saadaan hiottua kuntoon, on Narrilaumalla mahdollisuudet nousta takaisin liigaan.

Avainpelaaja: Dejis - Loistavan peliälyn omaava pelaaja tekee paljon tärkeää huomaamatonta työtä kentällä. "Joukkueen etu" -lausahdus sopii tälle pelaajalle.

Sijoitusarvio: 4-7

Dejiksen pohdintaa: "Viimekausi oli todella huono meiltä. Pelasimme ilman pakkia käytännössä koko kauden melko uudella kp:lla. Tulos näkyi tilastoissa ja tipuimme divariin. Tähän kauteen lähdemme myös aika uudella kp:lla. Vanhoista pelaajista tallella minä, exdream ja bailey. Pari uutta nimeä mukana. Kauden aikana pitäisi myös toivottavasti saada täydennystä. Lähdemme tavoittelemaan pääasiassa säilymistä divarissa, ja miksi ei paikkaa karsinoissa jos pelit alkavat luistamaan. Mutta uskon että narrit eivät silti tänä kautena ole iha n häntäpäässä. Haluamme näyttää viimekauden flopista huolimatta, että pystymme nousemaan takaisin liigaan. Iloisin mielin muuten lähdetään, mutta toki hieman huonosta asemasta. Narrit myös haluavat parantaa käytöstään edelliseen kauteen verrattuna! Eiköhän pääasiassa menystyminen riipu minusta ja exdreamistä , bailey on ns varamiehenä. Toivottavasti uudet miehet saavat hurmoksen päälle ja annamme vastustajille kovia pelejä!"aasit:

Viime kauden viidenneksi 2.divarissa sijoittunut aasit starttaa kauden puolustajavajeella. Joukkueen etusivulta luntattuna tilaa löytyy niin ylemmälle kuin alemmallekin puolustajalle. Siitä huolimatta joukkue on aloittanut ottelunsa divarissa voitolla viime kauden liigajoukkueesta Narrilaumasta. Harjoituspeleissä aasit ovat näyttäneet hyvää aktiivisuutta, vaikka pelit ovat menneet ailahtelevasti, ne varmasti auttavat joukkuetta pääsemään iskuun kauden edetessä. aasit tekivät viime kaudella 2.divarissa kolmanneksi eniten maaleja eli jos joukkueeseen löytyy sopiva vahvistus alakertaan, saattaa aasit yllättää kauden päätteeksi liigakarsintapaikalla.

Avainpelaaja: Hollow - Jos mieheltä löytyy aktiivisuutta aikaisempia kausia enemmän, hyökkääjä tulee olemaan maalipörssin kärkisijoilla. Viime kaudella vakuuttavasti 9 ottelussaan 28 maalia tehnyt konkari on yksi divarin tarkimpia laukojia.

Sijoitusarvio: 8-11

Vesan mietteitä alkaneesta kaudesta: "Vähän sekavat fiilikset kauteen lähdettäessä. Pakka vielä kaipaa paria tärkeää palasta ja muutenkin harjoituspelit on sujunut melko ailahtelevasti. Lähdetään kuitenkin voittamaan jokaista peliä ja katsotaan mihin se riittää."Metallurg Magnitogorsk:

Etelä-Venäjältä kiekkoliigan 1.divariin väriä tuo Metallurg Magnitogorsk. Joukkue sijoittui viime kaudella 2.divarin runkosarjassa neljänneksi ja divarikarsinnoissa vastaan asettui Pirates. Ottelusarja venyi viiden ottelun mittaiseksi, mutta MM:n pelaajilla päät kestivät paineita paremmin ja joukkue vei ratkaisevan ottelun näytöstyyliin 7-1. Joukkue aloittaa kautensa vain viiden miehen pelaajarungolla, mikä vaatii kovaa omistautumista jokaiselta pelaajalta. Kauden ensimmäisessä ottelussaan MM otti vakuuttavan voiton Nemesiksestä. Jos MM:n pelaajat pystyvät viemään kauden pienehköllä rosterilla loppuun kunnialla, en pidä ihmeenä jos he löytyvät karsintaviivan paremmalta puolelta.

Seuraa häntä: Samsonov - kolme kertaa maalipörssin ja kerran pistepörssin voittanut pelaaja. Ehdottomasti joukkueen tärkeimpiä miehiä, kausi kauden jälkeen on mukana lähes jokaisessa liigaottelussa ja tekee joukkueestaan eniten pisteitä.

Sijoitusarvio: 8-11

Samsonov tuumailee kaudesta 1/12: "Uudistetun kokoonpanon avulla on pyritty muuttamaan joukkueen peliä kiekollisesti vahvemmaksi ja tehokkaammaksi. Termi "high risk, high reward" kuvastaa hyvin joukkuettamme, kun viime tingassa saatiin rosteri valmiiksi. Kliseiseltä kuulostaa, mutta aika näyttää mihin rahkeet riittää."

Kirjoittanut: Septic
Julkaistu 17.11.2011 01:30
Luettu: 3355 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.