Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Allstars-raportit

noin 20.00 oli tapahtuman toinen ottelu. Tässä Aprilian näkemys pelistä:

All-Stars 3/11 Hoki-liiga versus Kiekkoliigan 2.Divari
Hoki-liiga
1.Kenttä
Mor-Savard-Tenksuu
jimi - Hoge

2.Kenttä
kimpsi-Vaesk-Phoenix
Lied-Harriet

3.Kenttä
Pergo-Minarelli-Jusa_66
Groovy-Walleo

2.Divari
1.Kenttä
Pude-WilleJ-okenuub
pelimiesx-FukBag

2.Kenttä
Xirean-Samsonov-Vesa
tögö-pontti

3.Kenttä
weza-Tin-pelle
Bastu-Kap

1.Erä

0-1 WilleJ (1+0) okenuub (0+1) - okenuub tarjoaa kiekon keskikaistaan WilleJ:lle joka vartaloharhautuksella kahvittaa Hogen ja laukoo moken suojuksista kiekon sisään alakulmaan.
0-2 WilleJ (2+0) Pide (0+1) pelimiesx(0+1) - Vain hetki edellisestä Hoki-liigalla tapahtuu keskialueella merkkausvirhe ja WilleJ pääsee kuin varkain nokikkain molarin kanssa, tarkka sijoitus alakulmaan ja lukemat 0-2.
0-3 okenuub (1+1) Pude (0+1) pelimiesx (0+2) - Vain sekunti ennen erän loppua okenuub siirtää vieraat jo 0-3 johtoon. Pude laukoo b-pisteeltä ja patjatorjunnasta reboundin tyhjiin saa laittaa okenuub.

Hoki-liiga Poss:45%
2.Divari Poss:54%

Hoki-liiga Saves:6
2.Divari Saves:6

- Ottelu alkaa 25 sekuntia kestävällä Hoki-liigan passi rumballa, joka katkeaa 2.Divarin pitkään kiekkoon. Vain runsaan minuutin pelin jälkeen 2.Divari on siirtynyt johtoon WilleJ:n toimesta. Sama mies on asialla puolisen minuuttia myöhemmin ja lukemat ovat hetkessä vaihtuneet nollasta nollasta nollaan kahteen.
Vaikka vierailijat ovat tehneet maalit, on Hoki-liiga ollut kiekollisempi ja jopa parempi. Paremmalla viimeistelyllä lukemat voisivat olla Hoki-liigalle 3-2 tai jopa 4-2! Erän edettyä yli puolenvälin on myös Hokin painostus rauhoittunut, 2.Divari on saanut hieman pelistä otetta, muttei ole kuitenkaan vaarallisia paikkoja saanut rakennettua.
Kuuden minuutin jälkeen tulee se paikka: WilleJ laukoo b-pisteeltä ja molari torjuu reboundin suoraan keskikaistaan josta okenuub olisi saanut tökättyä sen mikäli olisi osunut kiekkoon.
Puolisen minuutia ennen erän loppua Hoki-liigan ap Hoge puppeloi alimpana ja tarjoaa kiekon WilleJ:lle joka on jälleen nokikkain molarin kanssa, laukaus kuitenkin jää löysäksi ja on helppo marja itsensä uudelleen kasanneelle Hoki-Molarille.
Erän viimeisellä sekunnilla Hoki saa kylmää vettä niskaansa, pahasti rakoillut puolustus pettää jälleen ja okenuub saa vapaasti maaliedustalta siirtää kiekon tyhjään Hoki-maalii. Erätauolle lähdetään 0-3 vierasjohdossa, joka on kyllä epäoikeudenmukainen.

2.Erä

0-4 Samsonov (1+0) pontti (0+1) Xirean (0+1) - Komea maali. Xirean passaa viivaan pontille joka heittää siitä kiekon maalille suoraan Samsonovin lapaan joka ohjaa kiekon viileästi tyhjään reppuun.
0-5 Xirean (1+0) Vesa (0+1) Samsonov (0+1) - Vesa laukoo ruuhkan takaa kiekon tolppaan, kiekko kimpoaa maalinsivustalle josta Xirean heittää sen tyhjiin.

Hoki-liiga Poss:49%
2.Divari Poss:50%

Hoki-liiga Saves:1
2.Divari Saves:3

- Toinen erä on taas täysin uusi peli. Kaikki pelaajat paitsi molarit ovat vaihtuneet ja pelinkulku saattaa muuttua voimakkaasti kun 2.Divari laittoi kovempaa kaliiberia kentälle (ainakin omasta mielestä).
Toisen erän pari ensimmäistä minuuttia on varovaista peliä, 2.Divari on ollut ehkä hieman hallitsevampi osapuoli, maalipaikat kuitenkin on 0-0.
Kolme minuuttia pelikellossa ja Hokin Kimpsi pääsee puolittaiseen läpiajoon, laukaus lähtee b-pisteen päältä mutta menee hiuksen hienosti ohi takakulman. Tuosta tilanteesta Hoki sai aimoannoksen lisävirtaa peliin ja seuraava paikka tulee myöskin Kimpsille. Kimpsi odottaa takatolpalla ja korkea keskitys lähtee laidasta, se menee kuitenkin hieman yli ja Kimpsi ei saa päätään väliin.
Erän puolivälissä 2.Divari siirtyy jo ratkaisevan oloisesti 0-4 johtoon, maalintekijänä Samsonov. Komean esityön maaliin teki pontti.
0-4 maali oli jo kyllä oikeusmurha Hokia kohtaan, Hoki on pyörittänyt peliä komeasti ja luonut melkoisen määrän maalipaikkoja, kuitenkin maalisarake näyttää nollaa. Lisää kylmää vettä Hokin niskaan kaataa Xirean seitsemän pelatun minuutin jälkeen. Tuntuu siltä että 2.Divalla onnistuu kaikki ja Hokilla ei yhtään mikään.Näistä apeista tunnelmista siirrytään erätauolle ja kohti viimeistä erää.

3.Erä

0-6 pelle (1+0) Kap (0+1) Bastu (0+1) - pelle laukoo ja kuuluu tööt. Eli meni ohi minulta.
0-7 Tin (1+0) pelle (1+1) - Hokin pelaajat lopetti pelaamisen, ai mistä tiedän? Tin pääsi laittamaan wristillä sisään halpon läpiajon päätteeksi.
0-8 Tin (2+0) weza (0+1) - Kiekko tyhjiin.

Hoki-liiga Poss:42%
2.Divari Poss:47%

Hoki-liiga Saves:3
2.Divari Saves:3

- Viimeinen erä alkaa sekavissa merkeissä. 2.Divarin valmentajalla on pelaajat sekaisin ja kentälle on laitettu aivan vääriä pelaajia. Puoliminuuttia kestänyt Show loppuu lopulta HerrasHoki-liigan paitsioon ja 2.Divari saa arvottua oikeat pelaajat jäälle.
No kun pelaajat on arvottu jäälle niin vain hetki ja lukemat ovat jo 0-6. Maalintekijänä toimii pelle. Kyllä tuon maalin jälkeen viimeistään katkesi viimeinenkin nikama Hokilta. Tällä hetkellä peli on todella halutonta,hajutonta ja mautonta. Jatkuvat epäonnistumiset syö tunnetusti miestä ja se näkyy Hokin pelaajien kasvoilla. Erän ensimmäinen puolikas ei ole tarjonnut mitään hienouksia, pellen maalia lukuunottamatta.
0-7 maali näkee päivänvalon n. viiden pelatun minuutin jälkeen. Kaikessa epäonnistunut Hoki-liiga tarjoaa taas maalin 2.Divarille, tällä kertaa läpiajon muodossa. Ottelun viimeinen minuutti lähti käyntiin. Ottelu on ollut suuren suuri nöyryytys 2.Divarilta. Kovalla prosentilla maaleja tehnyt 2.Divari lyö viimeisen naulan arkkuun 0-8 osumalla joka syntyy välittömästi sen jälkeen kun Hoki otti molarin pois. Peli on päättynyt 0-8 persraiskaukseen, joka ei kuitenkaan ollut oikea lukema tälle ottelulle

Kolme lampaanpersettä: Hoki-liiga

Kirjoittanut: okenuub
Julkaistu 06.11.2011 22:38
Luettu: 1351 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.