Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1. divarin kausiennakko 3/11

1. divarin kausiennakko 3/11 By Greippi
HUOM. Adonisten ennakon teki okenuub


Adonikset
Viidennettä kautta 1.divarissa aloittava Adonikset tulee tälläkin kaudella jatkamaan tasaisiaan otteita läpikauden. Pitkän kesätauon aikana joukkue kerkesi hankkia uuden hyökkääjän Superflyn tilalle nimittäin Hokiliigasta tutun Brutuksen. Joukkue on kuitenkin onnistunut pitämään puolustuksen muuttumattomana ja vahvana. Mikäli Adonikset onnistuvat pitämään pelinsä kasassa niinkuin offseasonilla, on karsintapaikka varma.

Avainpelaaja: Antho - "onnellista elämää humalassa selällään" Näin kuuluu jokaisessa tiimipelissä Anthon huoneesta kun hän maaleja nakuttaa. Tämä hyvän pelitaidon omaava hyökkääjä nakutti viimekaudella 24 pelissään tehot 24+22. Nyt tarvitaan vähintään samanlainen lukema jos liiga kiinnostaa.

Sijoitusarvio: 4-7

Greipin suusta tullutta ennen kautta: "Aika vedenjakaja kausi tulossa meille. Ollaan useempi kaus pyöritty keskikastissa ja nyt olis hyvä sauma nousta sinne divarin kärkiporukoihin jonne mielestämme kuulutaan. Kesän aikana saatiin hyökkäyspäähänkin vihdoin uus vahvistus ja mielenkiinnolla odotetaan millaista jälkeä tulee. Tavoitteena on runkosarjassa olla 3 parhaan joukossa sekä sarjanousu."Anaheim Mighty Ducks
Ankkalauma tippui kauden 1/2011 päätteeksi 2. divariin, mutta onnistui nostamaan itsensä takaisin 1. divariin kaadettuaan viime kauden nousukarsinnoissa ensin Metallurg Magnitogorskin voitoin 3-1, ja toisella kierroksella Mensa Club Finlandin suoraan voitoin 3-0. Joukkue pelaa tyypillisesti todella hyökkäysvoittoista ja yleisöystävällistä peliä mistä kertoo myös se, että joukkue teki viime kauden 2. divarissa 85 maalia 24 ottelussa ja oli sarjatasonsa tehokkain joukkue. Toisaalta sitten omassakin maalissa kiekko kolisi 71 kertaa, ja tämmöisiä määriä joukkue ei voi laskea maaleja 1. divarissa, jos se haluaa kamppailla nousukarsinnoissa tulevallakin kaudella. Duckseilla on usemman kauden yhdessä pelanneet vahvat runkopelaajat ja miehistöä on tulevalle kaudelle vahvistettu muutamalla uudellakin tulokkaalla. Joukkueella on selkeästi potentiaalia olla jopa ylemmän keskikastin joukkue, mutta todennäköistä on kuitenkin, että joukkue joutuu venymään jonkin verran mikäli se haluaa edes nousukarsintoihin mukaan.

Avainpelaaja: censeo - Normaalisti ylempänä puolustajana pelaava taitava pelinrakentaja censeo tulee olemaan tulevallakin kaudella todella isossa roolissa joukkueen menestyksessä tai menestymättömyydessä. Viime kaudella 2. divarin pistepörssin seitsemäs sija antaa odottaa myös tulevalle kaudelle kovia pistemääriä.

Sijoitusarvio: 8-11Brutal Killers
Kaudelle 1/2011 kiekkoliigan 1. divariin nousseen Brutal Killersien kaksi ensimmäistä kautta 1. divarissa eivät ole varmasti sujuneet niin hyvin mitä joukkueen pitkään koossa pysynyt pelaajisto odotti. Viime kaudella joukkue sijoittui hyvin epätasapainoisen kauden päätteeksi yhdeksänneksi ja jäi näin myös kokonaan nousukarsintojen ulkopuolelle. Tulevaan kauteen joukkue lähtee varmasti kovemmat sijoitukset mielessään ja kesän lähes järjettömän aktiivinen harjoituspelien pelaaminen ovat osoittaneet, että joukkue on ehkä kovemmassa kunnossa kuin koskaan. Varsinkin joukkueen hyökkäyspeli on ollut tehokasta ja joukkueen hyökkääjien viimeistelytehokkuus on ollut huippuluokkaa. Nähtäväksi jää saako joukkue tällä kertaa siirrettyä hyvät otteet harjoituspeleistä myös divarijäille. Mikäli joukkue tähän pystyy tulee se varmasti taistelemaan tosissaan runkosarjan kärkisijoista ja liiganoususta ensi kaudelle.

Avainpelaaja: poro12 - Paluun joukkueseen tehnyt poro on erittäin suuressa vastuussa joukkueen hyökkäyspelin tehokkuudesta ja kesän harjoituspelit ovatkin osoittaneet, että miehen tarkat laukaukset ja juonikas pelinluku tulevat aiheuttamaan vielä monille pakeille isoja sydämentykytyksiä kauden aikana.

Sijoitusarvio: 1-3

Millaisilla ajatuksilla lähdette tulevaan kauteen kekki?
"Kauteen lähetään hyvillä mielin. Saatiin offseasonilla poro12 takas jengiin pienen taukoilun jälkeen, shorty lähti armeijaan ja sen lisäks tiivistettiin joukkuetta vielä yhellä pelaajalla. Luultavasti ens kauden peluutus tulee tapahtumaan pitkälti kuuden pelaajan kesken, joka on hyvä juttu. Tällä hetkellä peli kulkee paremmin ku pitkään aikaan, näyttäis siltä että maalinteko on hyvällä mallilla ja puolustuskin pelaa. Ens kaudelle on asetettu tavotteeks liiganousu. "Delirium Tremens
Kahdella edellisellä kaudella runkosarjan voittoa sekä 3. divarissa että 2. divarissa juhlinut Delirium Tremens nousi viime kauden päätteeksi 1. divariin, voitettuaan nousukarsinnoissa KoHun otteluvoitoin 3-1. Joukkue päästi viime kaudella 2. divarissa vähiten maaleja ja tämä onkin osa-alue jonka on toimittava myös tulevalla kaudella, mikäli se haluaa taistella hyvistä sijoista tälläkin kaudella. Tremensit lähtevät tulevaan kauteen myös lähes muuttumattomalla kokoonpanolla viime kaudesta, joten joukkue saattaa sataprosenttisesti onnistuessaan olla sarjataulukossa jopa ylemmässä keskikastissa. Suurella todennäköisyydellä joukkueen taso ei kuitenkaan ainenkaan vielä ensimmäisellä kaudella riitä 1. divarissa aivan kärkisijoista taisteluun, mutta playoff paikka on täysin mahdollinen nappisuorituksella.

Avainpelaaja: Cao - Joukkueen kantava voima puolustuksessa on tällä kaudella ehkä uransa kovimmassa paikassa, kun miehen pitää pystyä pelaamaan jälleen loistava kausi huomattavasti viime kausia kovemmalla sarjatasolla. Mikäli Tremens pystyy pitämään päästettyjen maalien sarakkeen yhtä pienenä mitä edellisellä kaudella, niin on tällä miehellä ollut asiassa varmasti iso rooli.

Sijoitusarvio: 8-11

Millaisilla tavoitteilla Delirium Tremens lähtee tulevaan kauteen Tumppi?
"Lähdetään tulevaan kauteen ihan hyvillä mielin. Kokoonpano on pysynyt miltei samana ja se on ihan hyvä asia. Tavoitteena on tietenki pärjätä kuten aiemmilla kausilla, mutta uskon, että nyt on hieman kovempi taso, joten runkkiksen voitto voi olla vähän haastellisempaa. Nelosdivasta suoraan liigaan on kuitenkin ollut jengin tavoite alusta asti, joten turhaanpa tässä muuta tavoitellaan kuin nousua liigaan."GHETTO BIRDS
Ghetossa elävät lintuset saavat räpyttää siipiänsä todella kovasti tulevalla kaudella, jos joukkue mielii liitää yhtä korkeille sijoituksille runkosarjan päätteeksi mitä edellisillä kausilla alemmissa divareissa. Viime kaudella joukkueen vahvuus oli eritoten tehokas hyökkäyspeli ja joukkue tekikin Anaheimin jälkeen toiseksi eniten maaleja viime kauden 2. divarissa. Joukkueessa on tapahtunut joitakin muutoksia tulevaan kauteen tullessa, mutta joukkueen päärunko on kuitenkin pysynyt melkolailla samana ja viime kaudella 1. divarin Helsingin Jokereissa pelanneen Näslundin tulo joukkueeseen tuo varmasti kaivattuja lisätehoja joukkueen peliin tulevalle kaudelle. Tästäkin huolimatta joukkueen kärkiosaaminen on kuitenkin sen verran kapea verrattuna 1. divarin parhaisiin joukkueisiin joten odotettavissa on, että Ghetto Birds löytyy kauden päätteeksi jostain alemman keskikastin tietämiltä.

Avainpelaaja: Klaua - Viime kaudella 2. divarin pistepörssin voittanut ja koko kiekkoliiga uransa lähes 3 pistettä per peli tahdilla pelannut Klaua on kovan tehtävän edessä jälleen joukkueen selkeänä ykköshyökkääjänä. Miehen pitäisi jälleen nakuttaa tilastoihin reilun 60 pisteen kausi, jotta joukkue pystyisi taistelemaan itsensä keskikastiin tulevalla kaudella.

Sijoitusarvio: 8-11Helsingin Jokerit
Loistavan viime kauden päätteeksi 1. divarin runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut Helsingin Jokerit on pistänyt kesän aikana pakkansa aikalailla täysin uusiksi ja viime kaudesta joukkueessa onkin jäljellä enää tehokas hyökkäysduo Daasaman-Compi. Kaverukset iskivät viime kauden runkosarjassa yhteensä 171 pistettä ja näiden miesten harteilla lepää joukkueen hyökkäyspelin vastuu tälläkin kaudella. Viime kaudella Jokerit pelasivat äärimmäisen hyökkäävällä pelityylillä joka johti siihen, että joukkue teki divarissa eniten maaleja, mutta myös päästi niitä paljon sarjasijoitukseensa nähden. Luultavimmin joukkueen välillä hieman ylihyökkäävä pelityyli olikin ainenkin osasyynä siihen, että joukkue ei pystynyt liigakarsinnoissa tosissaan haastamaan Narrilaumaa joka vei ottelusarjan lopulta suoraan kolmessa ottelussa. Tälle kaudelle joukkueeseen tulleet puolustajat Premier ja Nature ovatkin suuressa vastuussa siitä, että joukkueen puolustuspeli olisi tiukempaa tulevalla kaudella. Jokereilla on onnistuessaan potentiaalia olla runkosarjassa aivan kärkisijoilla ja nousta tätä kautta liigakarsinnoista liigaan asti. Luultavimmin joukkue tuleekin sijoittumaan jälleen runkosarjassa korkealle, mutta nähtäväksi jää kestääkö joukkueen puolustuspeli lopulta tiukoissa liigakarsinnoissa kauden päätteeksi.

Avainpelaaja: Nature - Tuore hankinta joukkueen puolustuspäähän tulee pelaamaan tulevalla kaudella isolla tontilla ja on suuressa vastuussa joukkueen puolustuspelin onnistumisesta kauden aikana.

Sijoitusarvio 1-3

Daasamanin mietteitä kauteen lähdettäessä:
"Jokerit lähtevät hyvin mielin kauteen. Koko kesä on odotettu uutta kautta. Uskomme pärjäävämme todella hyvin ja taistelemme runkosarjan voitosta. "HIFK
Viime kaudella kuninkuussarjasta eli liigasta tippuneen HIFK:n tavoitteena on lienee palata takaisin ylemmälle sarjaportaalle mahdollisimman nopeasti. Suurin osa joukkueen viime kauden rungosta on edelleen kasassa, josta on varmasti paljon hyötyä joukkueelle tulevalla kaudella. Joukkueen rakentaminen on kuitenkin edelleen käynnissä, ja kesken kauden tapahtuvat pelaajavaihdokset eivät yleensä koskaan lupaa hyvää, mikä luultavimmin johtaa siihen, että HIFK:lla tulee olemaan todella paljon jännetuppitulehduksia aiheuttava urakka edessään jos se mielii palata liigaan ensi kaudeksi. HIFK päästi viime kaudella liigassa lähes käsittämättömät 113 maalia 23 ottelussa, ja samankaltaisella puolustamisella ei pärjää 1. divarissakaan kovin pitkälle. Joukkueesta löytyy Druryn ja Turhapuron kaltaisia pelaajia jotka pystyvät varmasti hinaamaan joukkueen sijoitusta henkilökohtaisilla panoksillaan ylöspäin, mutta näiden herrojen jälkeen tason leveys ei ole kovin korkea. Näiden tosiasioiden edessä onkin helppo ennakoida HIFK:n jäävän ainenkin kärkisijoitusten ulkopuolelle. Ja mikäli motivaatio ei ole huipussaan divarissa pelaamiseen, niin joukkue saattaa jäädä pudotuspelienkin ulkopuolelle tulevalla kaudella.

Avainpelaaja: Drury - Usemman kauden kokemuksella liigan puolelta operoiva taiturimainen hyökkääjä on ehdottomasti HIFK:n avainpelaaja tulevalla kaudella. Pystyy selkeästi laadukkaimpaan kiekolliseen pelaamiseen joukkueessa ja tulee luultavimmin olemaan korkealla 1. divarin pistepörssissäkin jos pelikaverit pystyvät yhtään tukemaan miestä hyökkäyspäässä.

Sijoitusarvio: 8-11

Millaisilla mietteillä lähdette tulevaan kauteen Koljat?
"Meillä vuoskaudet kesä ollut huonoa aikaa ja nytkin tosi epäakt. Kai me lähdetää saamaan peli kuntoon ja myöhemmin takas liigaan"Mensa Club Finland
Kymmenennen kautensa kiekkoliigassa aloittava Mensa Club Finland lähtee tulevaan kauteen varmasti mielessään viime kauden vaihteleva kausi joka oli tiputtaa joukkueen sarjatasoa alemmaksi. Joukkue kuitenkin säilytti sarjapaikkansa niukasti ja tulevalla kaudella joukkue haluaakin varmasti kerätä isomman pistesaaliin, jotta joukkueen ei tarvitsisi jälleen taistella sarjapaikastaan viimeiseen saakka. Joukkue lähtee tulevaan kauteen pienin muutoksin ja yhteispeli onkin joukkueen suurin vahvuus tulevaan kauteen lähdettäessä. Tätä yhteispeliä joukkue todella tarvitseekin, jotta joukkue pystyisi puolustamaan tiukemmin mitä viime kaudella jolloin joukkue päästi 26 ottelussa 94 maalia joka suurimmilta osin johti joukkueen huonohkoon sarjasijoitukseen. Oletusarvoisesti joukkue tulee myös tälläkin kaudella taistelemaan lähinnä alemmassa keskikastissa ja yrittää varmasti viimeiseen asti välttää 2. divarin karsintoihin joutumisen.

Avainpelaaja: Samila - Ylempänä puolustajana yleensä pelaava Samila on pelannut kiekkoliigassa koko uransa selvästi yli piste per peli tahdilla joka on aina hyvä suoritus puolustajalle. Mieheltä odotetaankin paljon myös tälläkin kaudella ja miehen vastuulla onkin hyökkäyksien rakentelun lisäksi puolustuspelin parempi pitävyys tällä kaudella.

Sijoitusarvio: 12-14

What kind of goals do you have for the forthcoming season Pandaaaa?
"We are going to challenge the opponents from behind, abuse their defensive holes and come back victorious. Also, we are planning on having some fun along the way. On a more serious note, if Tomekki plays at least 5 games in the regular season, it will be a success"Miesten Kesken
Viime kaudella karsintojen kautta sarjapaikkansa säilyttänyt Miesten Kesken lähtee uuteen kauteen vaikeasta tilanteesta kun joukkueen kokoonpanosta on poistunut iso nippu pelaajia viime kaudesta, ja korvaavia pelaajia ei ole vielä kauden alkuun mennessä löydetty. Joukkueessa kuitenkin jatkaa viimekin kaudella tehokkaasti yhteen pelanneet hyökkääjät Sephirot ja Preda joiden kautta joukkue joko kaatuu tai menestyy tulevalla kaudella. Toisaalta joukkue ei ole kesän aikana pelannut oikeastaan ollenkaan, joten näidenkin kavereiden iskukyky uuteen kauteen on vielä pieni arvoitus. Todennäköisesti joukkue joutuu tappelemaan todella kovaa tälläkin kaudella jotta se pystyisi pitämään sarjapaikkansa myös ensi kaudelle.

Avainpelaaja: Sephirot - Urallansa lähes 600 tehopistettä kiekkoliigassa nakutellut hyökkääjä on kenties koko divarin tärkein pelaaja omalle joukkueellensa. Todella kokenut hyökkääjä joka on vahvimmillaan lähellä maalia josta mies pystyy ahtaassakin tilassa viimeistelemään elintärkeitä maaleja joukkueelle. Miehen vastuulla on hyökkäyspelin tehokkuuden ohella myös joukkueen uudelleen kokoaminen viime kauden jäljiltä, ja se tulee varmasti olemaan kova tehtävä kesken kauden.

Sijoitusarvio: 12-14Nemesis
Jo kahdeksannen perättäisen kautensa 1. divarissa aloittava Nemesis on pelannut kesän aikana kohtuu aktiivisesti harjoituspelejä ja joukkue hakeekin varmasti tulevalla kaudella parempaa sijoitusta heikohkon viime kautensa jälkeen. Myös Nemesis joutui taistelemaan viimeiseen saakka sarjapaikkansa puolesta ja joukkue pystyikin lopulta lyömään divarikarsinnoissa Kuoletuksen niukasti 3-2 otteluvoitoin. Nemesis pystyi viimekin kaudella parhaimmillaan lyömään tiukasti kampoihin jopa 1. divarin aivan kärkijoukkueille, mutta joukkue ei kuitenkaan onnistunut saamaan tiukoista peleistä huolimatta tarvittavia pisteitä kasaan, jotta joukkue olisi päässyt mukaan nousukarsintoihin. Tulevaan kauteen lähdettäessä kokoonpanoon on tehty muutoksia ja kausi näyttää onko esimerkiksi myös Brutal Killerseissä vieraillusta Yojimbosta kaivattua apua joukkueen hyökkäyspeliin. Luultavimmin myöskin Nemesiksen kohdalla tulevan kauden sarjasijoitus tulee ratkeamaan pitkälti siihen, että pystyykö joukkue karsimaan viime kauden todella isoa päästettyjen maalien määräänsä ja tätä kautta taistelemaan tarvittavia pisteitä joukkueen sarakkeeseen. Ennakoitavissa on kuitenkin, että joukkueen taitotaso ei riitä edes nappionnistumisella kuin korkeintaan niukkaan playoff-paikkaan tulevalla kaudella.

Avainpelaaja: Yojimbo - Nemesiksen johto odottaa varmasti Yojimbolta isoa roolia joukkueen hyökkäyspelissä ja kausi tulee näyttämään pystyykö mies ottamaan joukkueen ykköshyökkääjän roolin ja nostamaan omalla panoksellansa joukkueen sijoitusta ylöspäin.

Sijoitusarvio: 12-14

Minkälaisilla tavotteilla Nemesis lähtee tulevaan kauteen tikru2?
"Ihan odottavaisin mielin. Jonkun verran vaihtu taas porukkaa offseasonilla ja mukava nähdä miten lähtee sarjassa pelit rullaamaan. Tasaselta sarjalta vaikuttaa ja eiköhän me sinne kahdeksan sakkiin yritetä änkeä."


Old & Notorious
Old & Notorious tai tuttavallisemmin Nopat lähtevät kuudenteen perättäiseen divarikauteensa lähestulkoon muuttumattolla kokoonpanolla ja joukkueelta onkin hyvällä syyllä jälleen odotettavissa tiukkaa vastusta jokaiselle divarijoukkueelle. Nopat päästivät viime kaudella vain 52 maalia joka on sarjasijoitukseen nähden loistava suoritus. Joukkueen suurin ongelma nousta divarin kärkijoukkueisiin on viime kausina ollut tehoton hyökkäyspeli johon joukkue on kesän aikana hakenut uutta virtaa uuden hyökkääjän etsimisen muodossa. Mikäli joukkue pystyy tulevalla kaudella kehittämään hyökkäyspelaamistaan tehokkaampaan suuntaan, voi joukkue löytyä sarjataulukosta jopa aivan kärjen takaa tulevilta sijoituksilta. Joka tapauksessa joukkue pystyy aina tarjoamaan tiukan vastuksen jokaiselle divarin joukkueelle, nimenomaan todella tiukalla ja kurinalaisella puolustuspelillä joka onnistuessaan turhauttaa vastustajan täydellisesti. Kauden eteneminen osoittaa, kuinka korkealle vahvasti puolustuspeliin nojaava pelityyli joukkueen kantaa, mutta joukkueen materiaalia katsoessa on helppo ennakoida joukkueen löytyvän keskikastista kauden päätteeksi. Mutta kuka ties pudotuspeleissä joukkue pystyy yllättämään ennakolta kovempia vastuksiaan ja etenemään jopa liigaan asti ensi kaudeksi.

Avainpelaaja: mumm - Divarin yksi parhaista ylemmistä puolustajista ellei jopa paras. Mielipidekysymyksiähän nämä ovat, mutta mumm pystyy pelaamaan todella laadukkaasti molempiin suuntiin ja järisyttävän kokemuksensa ansiosta osaa rytmittää ja lukea peliä tilanteen mukaan loistavasti. Ehdottomasti tärkein pelaaja joukkueen menestyksen kannalta tulevalla kaudella.

Sijoitusarvio: 4-7

Millaisilla kuvioilla tulevaan kauteen random?
"Ihan jännittävä kausi varmaan luvassa, kun on uutta verta yhden Rohmun, eiku Röhmyn verran. Odotamme hältä pisteiden röhmyämistä, kun me muut emme osaa näin tehdä. Josko keskikastissa taisteltaisi, vaihteeksi. 8)"Pirates
Neljännen peräkkäisen kautensa 1. divarissa aloittava Pirates on pistänyt kesän aikana kokoonpanonsa jälleen suurimmilta osin uusiksi ja joukkueen iskukyky ennen kauden alkua onkin hieman arvoitus. Ykkösdivarissa aiemminkin kovia tehoja latonut nani on jälleen palannut pelikieltojensa jälkeen kokoonpanoon ja mieheltä onkin äänenkäytön lisäksi luvassa myös jälleen kovia pistemääriä tulevalla kaudella. Uljamin jättämään aukkoa puolustukseen on tullut paikkaamaan viime kaudella Helsingin Jokereissa pelannut J-P ja nähtäväksi jää pystyykö mies täyttämään Uljan jättämän ison tontin joukkueen takalinjoilla. Pirates on tunnettu mielialajoukkueena joka on parhaimmillaan loistava kiekollinen joukkue, mutta pahimmillaan kuriton lauma yksilöitä joiden henkinen kantti ei kestä tappioasemassa pelaamista. Tämä on myös näkynyt usein pudotuspeleissä selkeänä pelintason laskuna verrattuna runkosarjaan. Joukkue tulee todennäköisesti tälläkin kaudella taistelemaan joko aivan kärkisijoista tai vähintään kärjen takana tulevista paikoista, mutta isona kysymysmerkkinä on jälleen miten joukkue pystyy käsittelemään paineita kauden tärkeimmissä otteluissa eli liigakarsinnoissa.

Avainpelaaja: roy - Ei ole viime kausina enää pelannut isossa pelillisessä roolissa, mutta miehellä on todella iso vastuu ja myös iso työ pitää joukkueen rivit kasassa nimenomaan henkisellä puolella. Kauden päättävät liigakarsinnat kertovat varmasti kuinka hyvin roy on tässä hommassa onnistunut.

Sijoitusarvio: 1-3

Millaisilla näkymillä Pirates lähtee tulevaan kauteen roy?
"No näillä näkymin aika huono fiilis ku lähetää tähä kautee ilman ylempää pakkii, mikä on lähestulkoon jengin tärkein pelaaja. Mut kyl meil kokoonpano must kuitenki on taas iha divarin parhaimmistoo et meil on kolmeki kipalet kovaa alempaa puolustajaa ja sit pari kappalet kovaa hyökkäjää jotka kyl osaa tehä maaleja tarpeen tullen. Mut toivottavasti saadaan se ylempi pakki ennen niitä tärkeitä pelejä eli (mahdollisia) tulevia liigakarsinta pelejä varten nii saatais noihi 4vs4 peleihinki jottai ideaa..."Siniviiva HT
Kesän aikana aktiivisesti pelannut ja pelinsä kohtuu mukaviin uomiinsa saanut Siniviiva HT lähtee uuteen kauteen varmasti luottavaisemmin mielin, mitä viime kauden jumbosijan jäljiltä olisi uskonut. Joukkue pystyi kuitenkin säilyttämään sarjapaikkansa divarikarsintojen kautta, ja kesän aikana joukkueen pelatut harjoitusottelut osoittavat, että tällä kaudella joukueelta on syytä odottaa ainenkin hivenen parempaa sijoitusta mitä edellisellä kaudella. Joukkueella on paljon kiekollista taitoa Buste:n johdolla ja jos joukkue saa viime kaudella todella pahasti vuotaneen puolustuspään edes vähän paremmin tilkittyä niin joukkue on varmasti taistelemassa kauden päätteeksi liigakarsinnoissa. Toisaalta joukkueen harjoituspelit sujuivat ilmeisesti ihan mukavasti viimekin kaudella, mutta divaripeleissä joukkueen iloinen hyökkäyspeli meni usein hieman tukkoiseksi tiukasti puolustavia joukkueita vastaan, ja tässä onkin varmasti Siniviivan tärkein läksy viime kaudelta opittavaksi.

Avainpelaaja: Buste - Joukkueen selkeä kärkihyökkääjä joka on kenties jopa divarin yksi tarkimmista laukojista. Pystyy täydellisen kauden tullessa kohdalleen ja pelikavereidensa avustuksesta riippuen kolkuttelemaan jopa aivan kärkisijoja pistepörssissä.

Sijoitusarvio: 4-7

Millä mielellä uuteen kauteen Buste?
"Hyvillä mielin, peli saatu ihan hyvälle mallille täsmävahvistusten myötä. Tavotteena nousu liigaan."Team Viper
Kaudeksi 2/11 divariin noussut Team Viper sijoittui debyyttikaudellaan viidenneksi ja joukkue haluaa varmasti yltää tälläkin kaudella vähintään samanlaiseen sijoitukseen. Joukkue on kuitenkin menettänyt viime kauden jälkeen pari tärkeää pelaajaa joista varmasti isoimman aukon joukkueen hyökkäyspeliin jättää Piratesiin siirtynyt hydä. Viime kaudella Viper oli divarin kolmanneksi tehokkain joukkue maalinteossa ja paremmalla puolustuspelillä joukkue oliskin voinut taistella jopa aivan kärkisijoista. Joukkueesta poistuneet pelaajat kuitenkin heikentävät Viperin iskukykyä tulevaan kauteen ja odotettavissa on, että joukkue ei pysty aivan viime kauden kaltaiseen sijoitukseen tällä kaudella. Viperin porukassa on kuitenkin tarpeeksi laadukkaita pelaajia, ja joukkue tulee varmasti taistelemaan ainenkin playoff-paikasta todella tiukasti.

Avainpelaaja: kyttä1337 - Varsinkin hydän lähdön jälkeen kyttä1337:lle lankeaa iso tontti joukkueen hyökkäyspelin tehoista ja on mielenkiintoista nähdä pystyykö mies samanlaisiin pistelukemiin mitä viime kaudella, nyt kun tuttu tutkapari on pois viereltä.

Sijoitusarvio: 4-7

Millaisilla tavoitteilla tulevaan kauteen Narri?
"No ei tästä kaudesta mitää ihmeellistä oo odotettavissa ku immOt tuli takas... ja kalleh ollu nii helvetin surkee että hyvä ku divarissa säilytään.. Ja tää on monen Viperin viimenen kausi tämän pelin ääressä, nii suht rennoin mielin ja kovalla tsempillä läpi kauden! Kyl täst viel jotain tulee.."

Kirjoittanut: Greippi
Julkaistu 01.08.2011 20:27
Luettu: 1294 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.