Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan kausiennakko 3/11

Kiekkoliigan kausiennakko!

Fc Kilpailijat

Ulos: Fasu, J-J
Sisään: -

Viime kausi:
Kilpurit teki viime kaudella paluun liigatasolle loistavalla menestyksellä. Tutusti samalla porukalla pelaava joukkue onnistui loppujen lopuksi playoffeissa nappaamaan pronssimitalit Evolution Uvexin nenän edestä ja viemällä samalla myös liigan komeetta-palkinnon, jonka pokkasi itselleen Lius. Runkosarjan päätteeksi kilpureiden maaliero näytti lukemaa +1 ja oli sekä tehdyissä, että päästetyissä maaleissa sijalla 7. Joukkueen ylivoimaisesti parhaana pistemiehenä oli Madden. Kauden keskellä järjestetyssä KiekkoCupissa nämä puna-kelta-musta asuiset pääsivät viidennelle kierrokselle ennenkuin tie nousi pystyyn, kun vastaan asteli liiganousija Neal Chaucer. Fc Kilpailijoiden pelaajaliikenne edelliskautena oli ainoastaan Fasun lähtö Old & Notorioukseen 1.divariin. Kauden päätyttyä J-J kuitenkin päätti lähtä joukkueesta takaisin "kasvattiseuraansa" HC Tyrmäykseen ja Kilpureiden hyökkäyskalustoon jäi yhden miehen aukko.

Tuleva kausi:
Pelaajaliikenne ei ole vaihtunut nimeksikään juuri ollenkaan. Mikäli Kilpailijat pystyvät vain pelaamaan omalla tasollaan niin joukkue tulee jälleen taistelemaan mitaleista, jopa siittä kirkkaimmasta. Joukkue on lähinnä tunnettu hyvästä puolustuspelistään.

Liuksen mielipiteitä tulevasta:
Ei olla kesäl pelailtu juur lainkaan ja satunnaiset harkkapelit on siks ollu aika kuraa. yks hyökki jostai ja syksymmäl taas tiivil tahdil pelei ja kannu on meidän.

Seuraa häntä: Lius - Pelaaja jonka omatekstissä lukee "Heikkodet: -" on valittu jo 2 kertaa putkeen sarjatasonsa tärkeimmäksi pelaajaksi. Tulee jälleen pelaamaan paljon pelejä kaudesta ja ruoskimaan joukkueen terävään lentoon!

Sijoitusarvio: 3-4

Narrilauma

Ulos: Dejis, miig,
Sisään: darby, Pyyli, Kretu, Mikke

Viime kausi:
Pitkän taipaleen Kiekkoliigan alaisuudessa tehnyt Narrilauma onnistui tekemään paluun ylimmälle sarjatasolle sitten kauden 2/06 jolloin sijoittui liigassa sijalle 11. ja ensikauden paikka olikin ykkösessä. Kauden 2/11 kokoonpanossa pelasi yhteensä 7 pelaajaa, tosin kiekossa rosteri on huomattavasti isompi ja kaikkia pelaajia ei olla nimetty kokoonpanoon. Narrilaumalla oli suhteellisen vahva alkukausi. Ensin 5 peliä tappiottomana jonka jälkeen pari tappiota ja sen jälkeen 4 voittoa antoivat Narreille mahdollisuuden päästä nousukarsintoihin mukaan. Runkosarjan päätyttyä Narripakka löytyi sijalta 6. ja playoffeissa kaatui sarjassa eniten maaleja mättänyt joukkue Helsingin Jokerit suoraan otteluvoittoin 3-0! Tästä tie jatkukin liigakarsintoihin joista narrit keplottelivat itsensä aina liigaan asti. Edelliskautena Narrit saivat kovanluokan kiekkoliigakonkarin riveihinsä - Baileyn, joka pelasi Narrilauman jokaisessa ottelussa tehden Dejiksen kanssa hienoa työtä hyökkäyspäässä. Molemmat viimeistelivät 25maalia. Kiekkocupissa Narrilauma joutui luopumaan jo turnauksen aloitusvaiheessa 2.kieroksella kun 3.Divarista Darra OY tuli ja murskasi suorastaan sinivalkoiset tylysti. Liiganousu kuitenkin tuli saavutettua ja tähän varmasti ollaan tyytyväisiä!

Tuleva kausi:
Kauden jälkeen Narrilaumalla on ollut selkeästi paljon pelaajaliikennettä puolelta toiselle joten kaikki on avoin. Miten uudet pelaajat pääsevät pelirytmiin ja taktiikkaan mukaan? Ja kestääkö kasetti nousun jälkeen?

Sleazen mietteitä:
Jees, liigaympyröihin nouseminen takaa varmasti kovia pelejä, mutta eiköhänme selvitä, varsinki ku 3 ex pirateesiä tullu offseasonil teamiin. Tavote nyt alkuun ois se pääsy pleijareihin. Omaa pelii ja tehää huonoistaki paikoista nii vamos. Karsinnat ainakin pyritään välttämään.

Seuraa häntä: darby - Pienen tauon jälkeen joukkueen päävastuuhenkilöksi kivunnut darby on jälleen mukana kokoonpanossa. Vieläkö tämä vanha konkari jaksaa painaa vai onko kaikki ruis lähtenyt jo ranteesta?

Sijoitusarvio: 11-13

Europe

Ulos: Micky, heltsu, Maretzky, kermaa, Bromand, Hene, Nesu
Sisään: Vesce, LoiB

Viimekausi:
Viimekaudella kaikki ei mennyt niinkuin piti, ainakin näin oletetaan. Joukkue selvisi vain maalieron turvin keltaiselle alueelle, välttääkseen karsintapaikan liigasta. Liekö sitten ollut vähän takki auki peleihin, koska edelliskaudelta irtosi mukava sijoitus (4.). Tämä Enduren johtama pakka pelasi laajalla pelaajamateriaalilla, sillä jopa 11 pelaajaa kävi kauden aikana kentällä. Kuitenkaan näistä yhdestätoista läheskään kaikki eivät luultavasti jatka ensikaudella Europessa siivoustöiden jälkeen. Kuitenkaan Kiekkocupissa menestys ei ollut niin heikkoa kuin itse liigassa. Europe sijoittui Kiekkocup VI:ssä sijalle 4. häviten pronssipelissä Neal Chaucerille luvuin 2-6 keräten tietenkin muutaman pelimerkin siitä taskuun.

Tuleva kausi:
Uskon, että viimekausi oli vain flopattu ihan kunnolla ja se on unohettu ja pyyhitty mielestä. Europe teki valtavan siivoustyön offseasonin aikana ja kokoonpanosta on poistunut viimekaudesta peräti 7 pelaajaa. Tilalle on hankittu kaksi (2) - Vesce ja LoiB. Miten tämä siivoustyö on vaikuttanut joukkueen peliin ja millä tavalla Europe iskee tällä kaudella?

LoiBn sanomisia
tavotehan on pudotuspeleihin ja mitalia tietenkin haetaan. Joukkueeseen ei hirveen suuria muutoksia ole tullut pari uutta pelaajaa vaan. Mikään peli kaudessa ei tule olemaan helppo.

Seuraa häntä: Endure - Joukkueen johtaja tulee pitämään jälleen joukkuettaan pystyssä ja hommaamaan pelaajia onlineen tarpeen vaatiessa. Pelinrakentajana hyvä ja maalintekotaitoakin löytyy tarpeeksi.

Sijoitusarvio: 7-8

Nightmare

Ulos: Lateh, Kayna
Sisään: Lisbe, Ulja, Lyd, Hatti, santoz

Viimekausi:
Nightmare jatkoi hurjaa mitaliputkeaan. Joukkue sijoittui runkosarjassa toiseksi heti Voodoo Peoplen jälkeen. Sama joukkue (VP) raidasi myös Nightmarelta mestaruuden nenän edestä viimeisessä finaalipelissä. Tunnettuun tapaan pistepörssejä hallitsivat NM-miehet, Jebsun heiluttaessa taikasauvaansa kärjessä. Mitali oli joukkueelle jo kahdeksas putkeen mutta varmasti joukkueen sisällä hienoinen pettymys sillä kiekkocupissakin tie nousi pystyyn "jo" viidennellä kieroksella ja Nightmare jäi ulos mitalipeleistä.

Tuleva kausi:
Mielenkiintoista, sangen mielenkiintoista. Joukkueen tähtikolmikko Jebsu-Darp-Väiski siirtyivät armeijan hauskaan piiriin ja eniten kiinnostaa Nightmaren peliaktiivisuus liigassa. Pelaako joukkue vain viikonloppuisin? Mitä uudet hankinnat saavat aikaan? Ja sama vanha: Kestääkö kasetti?

Darpin sanontoja:
Kauteen lähetään mielenkiintosista asetelmista, kun avainpelaajat (Jumalainen Darp(minä)), Jebsu ja Väiski) ovat armeijassa. Kaiken kukkuraksi kuluneella viikolla Kayna päätti lähteä nostamaan Mensaa liigaan. Näistä syistä johtuen olemme joutuneet olemaan siirtomarkkinoilla aikaisempaa aktiivisempia ja pyrkiä saamaan parhaat mahdolliset pelaajat meille. Uusille tulijoille (Lyd, Ulja, santoz, Hatti, Lisbe) olemme kaavailleet suht. suurta roolia, mutta kauden edetessä asia saattaa muuttua, kun esim. Väiski pääsee useasti iltaisin lomille ja kiekon pariin.
Siirtohulinoista huolimatta tavoitteemme ovat selvät: Runkosarjan kahden joukossa ja pleijareissa tottakai kulta. Helppoa se ei tule olemaan, kun ainakin nyt kesällä aktiivisuus on ollut täyttä paskaa, mutta siihen toivotaan muutosta kauden alkaessa.

Seuraa häntä: Hatti - Pitkään Hokiliigassa kiekkolillut kynämies osaa jallittaa vastustajia molemmissa päissä. Onko Hatista kuitenkaan Nightmaren ykköspelaajaksi kun pisteiden valossa tehomies Jebsu on armeijassa?

Sijoitusarvio: 3-4

Ravers

Ulos: Shabe
Sisään: Sakke, ruma

Viime kausi:
Liigadebyyttinsä tehnyt Ravers eteni ensimäisellä kaudellaan heti playoffeihin asti sijoittumalla runkosarjassa seitsemänneksi. Playoffit menikin sitten aivan perseelleen kun kahdessa ensimäisessä pelissä omissa kolisi jopa 27 kertaa. Liekö ollut syynä kiinnostus tai sitten oma huonous. Ravers on pelannut tuttuun tapaan pienellä ja tiiviillä kokoonpanolla aina divareista asti, ja tulosta on tullut. Joukkueen ylivoimaisesti paras pistemies oli Gaizka, joka teki 23pelissään tehot 26+23. Ravers oli yksi niitä harvoja joukkueita, jotka eivät osallistuuneet Kiekkocuppiin laisinkaan. Joukkueen tilannetta haittasi varmasti, kun Zach aka. Sakke erosi kesken kauden joukkueesta ja Ravers menetti hyvän maalintekijän loppukaudeksi.

Tuleva kausi:
Kesän aikana Ravers ei ole pelannut paljoa harjoituspelejä joten pelitaso saattaa olla pienoinen arvoitus. Joukkueella on ollut myös pitkäaikainen tryoutsessio käynnissä eikä ole vieläkään varmaa kokoonpanon elämisestä. Omasta mielestä iso yllätys on toki mahdollista.

Sakken kuulumisia ennen kautta:
Guerinia viel ootellaa että tulee lomilt ni aika tutul kokoonpanol päästää vääntää taas näit pelei. tavotteen ainaki parantaa viimekaudest ja välttää pelikieltoi ettei sekotu peli taas :D lempparivastustajana pidän sinappeja koska niit vastaa pelit ollu suht kivoi ja tiukkoi!

Seuraa häntä: rage - Erittäin isokokoinen puolustaja ei välttämättä loista aktiivisuudellaan. Mikäli kuitenkin rage innostuu pelaamaan paljon niin hän on varteen otettava ehdokas liigan parhaimmaksi pakiksi.

Sijoitusarvio: 9-10

Sinappikone

Ulos: KURRI, Körsklieg. Kaarto, chou, Juluma, unjinaz, zed_, RBlomeru, Amado
Sisään: Epäilys, Lennart

Viimekausi:
Sinappikone saavutti liigahistoriansa parhaan tuloksen viimekaudella. Joukkue sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja playoffien jälkeen lopullinen sijoitus oli viides. Viimekausiin verrattuna sinapit onnistuivat joka osa-alueella paremmin kuin ennen. Maaliero näytti reipasta + merkkiä ja maaleja tehtiin jopa 20 enemmän entä aikaisemmin. Ohessa tietenkin maaleja tuli vähemmän omiin. Sinappikoneen Kiekkocup taival päättyi neljänteen kierrokseen kun vastaan saapui Cupin voittaja Genesis.

Tuleva kausi:
Joukkue valmistautuu para-aikaa jo yhdenksänteen peräkkäiseen liigakauteen, mikä on nykyjoukkueista toiseksi eniten. Joukkue sai myös offseasonin aikana mahdollisesti kiekon parhaan värväyksen tehtyä kun edelliskausien Hokiliigan vaikuttaja Lennart liittyi joukkoon. Kuitenkin kokoonpanosta puuttuu edelliskauteen verrattuna erittäin monta pelaajaa. Vaikuttaako poissaolijat millään tavalla aktiivisuuteen, jotta pelit pelataan ajallaan?

cobbapop miettii
Sinappikoneen ensi kauden tavoitteena on pyrkiä voittamaan Shefkin ja Jebsun perustama illuminaatti, joka on lähinnä suurien rahasummien avustuksella onnistunut hankkimaan joukolta turboluistimet ja täten ovatkin vieneet kirkkaimmat mitalit viimeisinä kausina. Nyt myös Sinappikoneella on jaloissaan turboluistimet ja Sinappikone lähteekin hakemaan vastustajan nöyryytystä lähinnä lahjonnalla ja uhkailulla

Seuraa häntä: Lennart - Pelaaja jolla on Hokiliigasta 12 palkintoa. Tämä erinoimaisen pelisilmän omaava hyökkääjä teki viimekaudella Hokiliigan runkosarjassa peräti 110 pistettä! Mikä tarkoittaa 5pistettä per ottelu tahti. Pystyykö Lennart samaan myös Kiekkoliigassa?

Sijoitusarvio: 1-2

Hockey Predators

Ulos: Cargo, TomBBa, sotajermu, Hauer, Alora, Wirz, Vesce
Sisään: Sävy, J.Sakic, Frai

Viime kausi:
Hockey Predatorsien playoff-unelma jäi jälleen pienestä kiinni. Edelliskaudella se oli sekunnista kiinni ja tälläkertaa se oli yksi vaivainen piste. Runkosarjasijoitus oli siis tuttu yhdeksäs. HokiPredojen paras pistemies oli Kapadeus pelattuaan joukkueen kaikki 23 ottelua. Kun kausi läheni loppuaan, antoi predatorssit vahvan näytteen playoffpaikastaan. Tämä kuitenkin kaatui runkosarjan viimeiseen peliin hävittyään Voodoo Peoplelle 2-4. KiekkoCup jäi Hockey Predatorssilla välistä.

Tuleva kausi:
Saalistajilla on tällähetkellä vielä tryout-sessiot kesken ja pelillisesti tappioputki menossa. Miten Hokipredat pärjäävät tälläkaudella, kun isoja menetyksiä on joukkueelle tullut, ja onko peli aivan toista luokkaa kuin harjoituspeleissä? Onnistuttuaan tälläkaudella Haban johtama poppoo nähdään playoff karkeloissa tälläkaudella.

Haban mietiskelyt:
Jännittää niin maan perkuleesti! Ensisijanen tavote tulevalle kaudelle on sama ku viime kaudella, eli voittaa kauden vimone epli. Lähes yhtä tärkiä tavote ois löytää tähä rosteriin pari vahvistusta, mitkä sitte todnäk helpottas huomattavasti myös tuon enssijasen tavotteen toteutumista. Empä ossoo sanua onko mikään jengi mieluisampi ku muut, exvölläreissä on kyl ainaki vitu hienoja jäbiä, joten ne kai sitte.

Seuraa häntä: Frai - Paluun kiekko.tk pariin tehnyt voimahyökkääjä on mielenkiintoinen arvoitus. Viimeisin kausipeli oli 3/10 tehden silloin huikeat 26+24 tehot. Onko kauden tehokaksikko sitten Frai ja HaBa?

Sijoitusarvio: 9-10

Voodoo People

Ulos: pitsu
Sisään: Joska, zonk, MZA

Viime kausi:
Voodoo People rohmusi palkintopöydän melkein täydellisesti, lukuunottamatta paria palkintoa. Mestaruus tuli ja mitaliputki sai jatkoa. Alkukausi oli vaikea, jossa neljästä pelistä kertyi peräti 3 tappiota. Sitten alkoi toinen ääni kuulumaan kellossa. Joukkue osoitti sen, että haluavat voittaa runkosarjan ja sitä myöten saada hyvä paikka playoffeihin. Ja kauden päätteeksi Kim Jong-il hallissa nostettii pokaalia. Kuitenkaan kaikessa ei voi onnistua, sillä mestarijoukkueelta jäi kiekkocup menestys vähäiseksi joukkueen pudottua neljännellä kieroksella pois.

Tuleva kausi:
Mikäli kaikki menee niinkuin on suuniteltu, Voodoo tulee jälleen kamppailemaan mestaruudesta. Shefki huutaa ankaria neuvoja ja niitä noudattaen tämä porukka on aina paha vastustaja. Harjoituspelit ovat offseasonilla olleet erittäin vähäistä, joten pelikunto saattaa olla arvoitus.

Shefkin ihmettelyt:
Joska saatiin hyökkäykseen vahvistukseksi, mutta muuten lähretään samalla kokoonpanolla kun viime kaudellakin. Kurri on intissä, mutta piku tulee syyskuussa samasta laitoksesta takaisin. Tuskin mitään hirveän aktiivista harkkapeluuta saadaan aikaan, mutta toivottavasti lähtee silti hyvin rullaan.
Mitään sen kummempia tavotteita ei olla ikinä asetettu. Hyvällä pelillä voitetaan kenet tahansa, mutta höntyilyllä voidaan kusta vaikka HPK:lle.
Inhokkivastustajia ei oo ikinä ollu sen kummempia, mutta Kilpureilla on aina karseen tarkka puolustus, joten ne on tyhmiksii ja sit Heaven Eleven, kun ne iskee aina niitä pullamaaleja kolmen kypärän kautta. Terkkui GM-Somelle!

Seuraa häntä: Fice - Mestaruutta pelaamassa ollut Fice kuuluu tällähetkellä kiekon kovimpiin puolustajiin. Vaikea ohitettava pelaaja osaa myös avata suhteellisen hyvin ja paljon puhutun ilmaveivin.

Sijoitusarvio: 5-6

Heaven Eleven

Ulos: Mörkö, Milja, Muuri, Bunski, Ayoso
Sisään: Sydis, Nikkeli

Viimekausi:
Viimekaudella kuudenneksi sijoittuneet Heaven Eleven pelasi melkoisen tasapaksuisen kauden viimekauteen verrattuna, parantaen kuitenkin yhden sijoituksen edelliskauteen. Joukkue teki todellahyvän värväyksen hankittuaan joukkueeseen 3vs3 peleissä dominoineen kolmikon nimeltä Mad Max, jossa pelasivat siis: Bunski, Milja ja Mörkö. Nämä 3 heppua olivat vahvasti viemässä H11 kautta läpi ja mukana kävi aina joku neljäntenä. Joukkue saavutti pisteitä melkoisen tasaiseen tahtiin, ja loppupeleissä tilastot näyttivät 1.09 pistettä per ottelu. Kauden suurin möly osuikin vielä H11 leiriin kun he jäivät liigapelissä kunnolla Nightmaren jyrän alle häviten jopa numeroin 2-21! Tilanne ei ollut kuitenkaan sitä miltä pahasti näytti vaan Heavenit pelasivat viimeiset neljä peliänsä tappiotta. Kesken kauden järjestetyn kiekkocupin menestys jäi vähäiseksi heidän pudotessa pois neljännellä kieroksella. Joukkueen paras pistemies oli Mörkö nakuttaen lähes 2pistettä per ottelu 20 pelissään. Muuri aka. Virta oli ainut joka pelasi jokaisessa pelissä.

Tuleva kausi:
Rosteri on vaihtunut merkittävästi. Viimekaudella eniten pelanneet pelaajat ovat lähteneet joukkueesta ja tilalle on hankittu mm. Sydis, jolla on palkintokaapissaan 1.divarin parhaan puolustajan palkinto kaudelta 1/08. Lisäksi hyökkäyskalustoa vahvistaa Ballitosta tuttu Nikkeli. Pystyykö H11 tälläkin kaudella parantamaan sijoitustaan kohti kärkeä?

Sydiksen puhuttelu:
Rauhallisin mielin lähetään kauteen, vaikka kokoonpanossa tapahtuikin suuria muutoksia. Saa nähdä miten tullaan pärjäämään liigassa, kun lähdetään ihan puhtaalta pöydältä. Se on selvä, että periksi ei anneta ja tullaan taistelemaan jokaisesta pisteestä! Alusta voi tulla hieman takkuista, mutta eiköhän se ala siitä luistaa, kun aletaan pelamaan enemmän yhdessä ja sitä kautta tuntemaan toisemme.Ens kauden tavoite olisi päästä poffeihin.

Seuraa häntä: Daka - Pelinrakentajana todella tärkeä pelaaha Heaven Elevenille. Hyvillä manuaalisyötöillä Daka löytää usein hyökkääjät maalin kulmalta mutta tarvittaessa osaa itsekin laukoa kiekon pömpeliin.

Sijoitusarvio: 11-13

Neal Chaucer

Ulos: Darkki, brandy
Sisään: peipi, D.Beckham, Davidoff

Viimekausi:
Jälleen sarjanousu. Jokaisella kaudella yksi sarjataso ylöspäin. Neal Chaucer eteni väkevästi 1.divarin runkosarjan voittoon ja liigakarsinnoissa etenivät suvereenisti liigaan huikealla +25 maalierolla. Neal Chaucerin runkosarja oli kerrassaan vakuuttava, he voittivat 20 peliä, pelasivat 2 tasan ja tappioitakin tuli vain 4 kappaletta. Kuitenkaan pistepörssissä Ensimäinen Chaucer pelaaja löytyy "vasta" sijalta 5. Sean nakutti kiitettävät tehot 26 pelissään 35+34 voittaen kuitenkin +/- pörssin ja osallistuen vielä kauden päätteeksi Allstars tapahtumaan. Neal Chaucer oli ennen kaikkeaan tasainen joukkue läpi kauden ja nousu oli erittäin ansaittu. Kirsikkana kakun päälle he sijoittuivat Kiekkocupissa pronssille.

Tuleva kausi:
Mikäli jatkavat samaa vauhtia kuin aikaisempina kausina niin mestaruudesta kamppaillaan erittäin lujasti. Pelikieltoja kuitenkin kannattaa välttää, ellei halua liian suuriin vaikeuksiin. Onko uuden logon taika se millä voitetaan mestaruus?

lasse89 puhuu:
eiköhän me mitalia lähetä hakemaan, kunhan saan olla poissa kentältä. värväyksetki onnistu ja äijjät ollu superaktiivisia kesällä

Seuraa häntä: D.Beckham - Viimekaudella Miesten keskissä kiekkoillut pelaaja tunnetaan varmaan parhaiten Ajax Amsterdamista. Onko Becksistä ratkaisupelaajaksi Seanin istuttua pelikieltoa?

Sijoitusarvio: 1-2

Hollow

Ulos: padme
Sisään: barto

Viimekausi:
Kuin Neal Chaucerin tavoin myös Hollow onnistui raivaamaan tiensä liiga-asteikolle. Runkosarjassa toiseksi sijoittunut Hollow hävisi myöskin vain 4 peliä. Näistä neljästä tappiosta hauskaksi tekee sen, että niistä on 3 nollapelillä! Kuitenkin toinen sija runkosarjassa oli paremman maalieron ansiota. Tiiviillä kokoonpanolla läpikauden vetänyt Hollow peluutti kaikkia pelureitaan tasaisesti. Vähiten pelejä pelannut oli padme 12 pelillään. Puotuspeleissä Hollow kaatoi ensin komeasti Adonikset otteluvoitoin 3-1 ja sen jälkeen menivät lohko kakkosena heti Nealien perässä kiekkoliigaan. Hollowin taival kiekkocupissa oli neljäs kierros.

Tuleva kausi:
Joukkue jatkaa edelleen pienellä kokoonpanolla jossa ei ole paljon muutosta tullut. Suurin kysymys kuitenkin lienee se, että nousee Hollowilla se kuuluisa neste päähän nousun myötä?

Skillillä on asiaa:
kautee lähetää samal rosteril mil ollaa pelattu jo pitkää, barto on otettu nostamaan harkka-aktiivisuutta. Tavotteena on näin ekal kaudel neljän parhaan joukkoo, ja siihen on ihan realistiset mahollisuudet. Mitään inhokkivastustajia meillä ei oo, mut arkkivihollisii sitäki enemmä, odotellaa innol pelejä neal chaucerin ja nightmaree vastaa koska niitten kaa ollu aina tasasta ja kovaa vääntöö. Täs ollaa ny kuukaus vietetty lomalla, pelattu 2.nickien kaa ja nyt pitää hakee tuntumaa oikee kokoonpanol taas, että ollaa iskus.

Seuraa häntä: MoppaJ - Eli Jomppa. Vuosia sitten (07-08) tämä pelaaja oli aivan lyömätön puolustaja. Nytten hän viilettää kiekkoliigassa hyökkääjänä ja palkintokaappiin on eksynyt jopa parhaan hyökkääjänki palkinto. Miten Jomppa pärjää liigassa?

Sijoitusarvio: 5-6

Club of Härmä

Ulos: -
Sisään: Juhani

Viimekausi:
Pisteen turvin playoffeihin selviytynyt Club of Härmä ei onnistunyt pääsemään tälläkään kaudella mitalipeleihin asti. Edellinen mitalipeli löytyy niinki kaukaa kuin kaudelta 1/10, jolloin härmäläiset jäivät neljänsiksi. Joukkue pelasi käytännössä kauden läpi viidellä pelaajalla pyörittäen niitä miten haluta. Yleensä joukkueen maalipörssin tahtipuikkoa heilutellut Cypress yllättikin viimekaudella voittamalla joukkueensa syöttöpörssin jakaen syötön 28 maaliin. Maalipörssin puolestaan voitti bot vilkuttaen punalamppua 22 kertaa. Viime kaudella härmällä ei ollut varsinaista alempaa puolustajaa käytössä joten alemman pakin paikalla vilkuili vähän väliä Epical ja vuorostaan Wrss. Kuitenkin kausitavoite tuli varmasti täyteen kun playoffpaikka irtosi. KiekkoCupissa Club of Härmä tippui kolmannella kieroksella pois häviten Heaven Elevenille maalein 3-1.

Tuleva kausi:
Kokoonpanossa ei näy suuria muutoksia joten ei ole mitään estettä playoffeihin pääsystä. Kuitenkin jengin täytyy olla hereillä joka hetkessä, sillä pienikin notkahdus pelissä saattaa viedä playoffpaikan hyvinkin nopeasti. Nyt niille <3-kommenteille on käyttöä!

Epicalin asiat
Kauteen lähetään samoin eväin ku ennenkin. Rosteri ei käytännös oo muuttunu ollenkaan ja aktiivisuus on yhtä heikkoa ku ennenkin. Siltikään tavotteena ei oo enempää eikä vähempää ku paikka playoffeissa. Kaudesta tulee varmasti mielenkiintoisempi kuin aikoihin, kun osalla on rosterit muuttuneet aika paljonkin ja intti myös tuo oman mausteensa tähän soppaan. Mielenkiinnolla odotetaan, mitä tuleman pitää.

Seuraa häntä: Cypress - Yksi joukkueen pitkäaikais pelaajista. Tämän pelaajan harteilla lepää suuri osa maaleista, ellei muutkin yllä samaan vetoon. Cypresillä on erittäin hyvä kyky kuskata kiekko maalille ja sitten iskeä sisään.

Sijoitusarvio: 11-13

Evolution Uvex

Ulos: Eyemou, FukBag, Koija, Brädi
Sisään: snipi, brandy, Jawner

Viimekausi:
Kauden 2/11 vähiten maaleja päästänyt joukkue onnistui kaudessaan monella tavalla hyvin. Runkosarjan kolmanteen sijaan voi helposti olla tyytyväinen. Kauden ensimäiset 15peliä Uvex meni tappioitta ja oli vahvasti menossa kohti ensimäistä runkosarjan voittoaan. Tie kuitenkin katkesi viimeisessä neljässä pelissä joukkueen häviten niistä niukasti 3 ja voittaen yhden. Evolution Uvex eteni kiekkocupissa finaaliin asti ja juuri ennen finaalipeliä sai uvexporukkakin vähän jännitystä kun Tikkanen langetettiin pelikieltoon ja ei voinut osallistua finaaliin. Cupista kuitenkin irtosi hopeamitali ja se on hieno suoritus.

Tuleva kausi:
Pelaajistoa on jonkunverran muutettu viimekaudesta. Hyökkääjistö on saanut paljon uutta vahvistusta mutta alkaako joukkue sitten liikaa ylihyökkäämään ja omissa soi enemmän? Kummasta on enemmän hyötyä: Eniten maaleja tehneenä vai vähiten maaleja päästäneenä? Uskon kuitenkin Evolutionin näkyvän playoffeissa.

Doylen mietteet kauteen
Tavotteet on et puolustuspää toimii. hyökkäyskalustoo saatu vahvistukseksi brandy ja snipi jote maalei pitäs pystyy tekemään.poffipaikka tavoitteeksi Sen jälkeen playoffeissa isketään ja mitalia hakemaan!

Seuraa häntä: Jawner - FukBagin korvaajaksi hankittu puolustaja tulee saamaan varmasti paljon peliaikaa liigakentillä. Onnistuminen kuitenkin täytyy tulla, ettei jorma vie loppukautta.

Sijoitusarvio: 7-8

Kirjoittanut: okenuub
Julkaistu 01.08.2011 02:21
Luettu: 1559 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.