Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Cupin finaaliennakko

KiekkoCupin kaikkiaan kuudes turnaus on edennyt finaaleihin asti. Tämänkertaisessa finaalissa pelaavat Kiekkoliigan neljäs, Evolution uvex ja 3.divarin voittaja Genesis.
Otteluparista Genesis on selvinnyt finaaleihin asti ensimmäiseltä kierokselta asti, kun taas Evolution uvexin tie alkoi vasta kolmannelta kierrokselta. Kun vertaa näitä kahta joukkuetta niin suurin ero löytyy kokoonpanosta. Genesiksellä löytyy kokoonpanostaan vain 5 pelaajaa ja heistäkään Snyder ei ole pelannut yhen yhtä KiekkoCup peliä. Kuitenkin joukkue on pärjännyt erinomaisesti myös ilman Snyderiä, sillä joukkueen tehokaksikko WilleJ & Naru paukuttavat maaleja melkoisella tahdilla ja tästä on yleensä suuri apu pärjäämiseen. Kyseinen pari löytyy mukisematta Cupin pistepörssin kärjestä ja vieläpä ylivoimaisesti (12 peliä, WilleJ 53pts, Naru 46pts). Tähän kun alle iskee vielä Nicon ja Lydin niin on tämän kauden paras kokoonpano liikenteessä.

Evolution uvexin kauteen mahtuu mukaan varmasti kova panos rutiinia ehkä hippunen yllätystä ja lusikallinen tahtoa. Joukkue paini kiekkoliigan runkosarjassa kolmanneksi ja eteni playoffeissa aina mitalipeleihin asti. Pronssipelissä kuitenkin Fc Kilpailijat osoitti paremmuutensa ja veivät mitalit suoraan uvexien edestä. Uvex on peluuttanut kuudessa kiekkocup pelissään seitsemää eri pelaajaa, mikä antaa vahvistuksen siihen, että ratkaisijoita voi tarvittaessa löytää muualtakin. Evolution uvexin vahvuutena on ollut selkeästi joukkueena puolustaminen. Joukkue päästi kiekkoliigassa vähiten maaleja ja kuittasi täten palkintokaappiinsa UKKR-palkinnon (vähiten maaleja päästänyt joukkue).


Seurantaa joukkueiden etenemisestä finaaliin asti:

Evolution uvex: - Mukaan vasta 3.kierroksella.
Evolution uvex - Wild Frogs 2-0 (3-1, 6-2)
Evolution uvex - Viimeiset Hitaat (Hitaat eivät pystyneet pelaamaan pelejään)
Evolution uvex - Frankfurt Lions 2-0 (8-2, 9-0)
Evolution uvex - Europe 2-0 (6-4, 4-2)

Paras pistemies Painkill 14+18 = 32

Genesis: - Mukana ensimmäisestä kierroksesta asti.
Elmira Jackals - Genesis 0-2 (3-6, 4-16)
Project One - Genesis 1-1 (2-1, 0-4) maalierolla jatkoon
HIFK - Genesis 1-1 (4-3, 1-5) maalierolla jatkoon
Sinappikone - Genesis 0-2 (1-2, 1-7)
Nightmare - Genesis 0-1 (2-2, 5-8)
Neal Chaucer - Genesis 0-2 (1-2, 2-6)

Paras pistemies WilleJ 33+20=53

Sapen ajatuksia tulevaan
Niin, no olihan tos mahis tavoittaa kaksi mitallia. Nyt lähetään kuitenki hakemaan sitä kultaista cupista. Vastustaja on kivenkova keräilyjengi Genesis. Mutta eiköhän voitto tule jos päästään pelaan omaa peliä.

Lydin mielipiteet
Rennolla asenteella lähetään pelaileen. Harkkoja ollu kerran viikossa ja oikeestaan divat / cupit käyty vaan pelaan, et jos sais vähä skarpattua ja kerkeis harkata ennen finaalia nii hyvä tulloo.
vastustajasta ei oo mitään hajua, eioo pahemmin kerenny katella. Viimeks pelannu niitä vs varmaan entiä, ei muistikuvia
Haastoivat kuitenki nightmaren poffeissa ja noin vähä päästettyjä maaleja eli sumppua oottaisin.


Omasta näkökulmasta joukkueilla on aivan erilaiset pelityylit. Häviääkö uvex kertaakaan Cupissa? Mikä on Genesiksen vire? Ja paljon muita kysymyksiä..

KiekkoCup VI voittaja ratkeaa jatkoajalla.

Kirjoittanut: okenuub
Julkaistu 13.06.2011 22:40
Luettu: 1221 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.