Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarin kausiennakko 1/11

Tässä tulee kauden 1/11 divarennakko. Pahoittelut ennakon viivästymisestä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ennakolla on kaksi eri tekijää, josta johtuen tyyli muuttuu jossain kohtaa erilaiseksi, mut siihen ei kuole. Kiireen ja ajan puutteen takia tekstissä on paljon kirjoitus virheitä, mutta sisältö on se tärkein. Joukkueiden vastuuhenkilöiltä kysyttiin millä eväillä he lähtevät tulevaan kauteen, tavoitteita ja pahinta vastustajaa.Ballito

Viime kaudella liigassa 13. sijoittunut joukkue palasi divariin haistelemaan ilmapiiriä ja hakemaan tuulta purjeisiin.
Balliton uusituissa saunakabinettitiloissa fiilis on lepposa, vaikka puhe sammaltaa, mutta iloisin mielin POHOJOSEN POJJAAT (99%:sti) lähtevät tulevaan kauteen. Tulevalle kaudelle Ballitolla on kasassa nimekäs kaverusten pyörittämä joukkue, jonka tulee olemaan kova pala purtavaksi. Hyökkäys on timantin kova LoiB-Nikkeli-snipi trion toimesta. Puolustus taas on pieni kysymysmerkki.

"Lähetään kauteen hyvällä mielellä ja uusia vahvistuksia saatu molempiin päihin. Tavotteena on tietenkin nousta takaisin liigaan ja hyvät mahdollisuudet siihen varmasti on.." -Nikkeli

Seuraa häntä:
snipi: Vaarallinen, vaatimaton (lol??), ahne. Snipi omaa hyvän pelisilmän ja tappavan laukauksen, joka löytää melkein yhtä useasti perille kuin ystävämme Hugh Hefnerin laaki nuoruusvuosina. Huhujen mukaan tämän "vaatimattoman" taiteiljasielun ainut ja pahin heikkous on naiset.

Sijoitusarvio: 1-3Adonikset:

Joukkueen edellinen kausi päättyi liigakarsintojen ensimmäiselle kierrokselle, kun Heaven Eleven vei sarjan 3-0 nimiinsä. Kahtena edelliskautena jengi on mahtunut runkosarjan päätteksi viiden parhaan joukkoon ja tälle kaudelle mahtaa olla vain yksi yhteinen tavoite - liiganousu.
Joukkue koostuu tasavahvoista, pelillisesti hyvin yhteen hitsautuneista pelureista, jotka eivät omasta olemastaolostaan sen kummempaa numeroa tee.

"Mitä odotan tulevalta kaudelta?
Yleisesti kaudelta: Tasaista sarjaa.
Meijän poppoolta: pökäleelle syöttöpörssin voitto, koksu allstarsiin, esapetteriltä yks one sisään ja joukkue karsinnoista liigaan!

Kuka on pahin vastus?
Vaikee sanoo kun tuol ei oo muita kun kovia jengejä. Sanotaan vaikka Kilpurit.

Millä eväillä lähetään tulevaan kauteen?
Jätkien fysiikka on reenattu joulun alla rautaseen kuntoon, siihen ei ainakaan pitäs pelien kaatua." -Christian


Seuraa häntä:
Antho - Yksi tärkeimmistä tekijöistä Adojen yläkerrassa. Osaa hakea syöttöjä, jakaa syöttöjä ja uskomaton tapa tehdä pelikavereille vapaita paikkoja. Viime kaudella hieno debyytti divarissa tuotti 17 ottelussa muhkeat 15+25=38 tehopistettä.

Sijoitusarvio: 4-6Pirates

Viime kauden divarissa runkosarjan voitto, mutta liigakarsinnoissa vastaan asteli Evolution Uvex, joka aiheutti Piratekselle harmaita hiuksia ja katkeruutta viemällä sarjan 1-3. Joukkue on kokenut muutoksia, tilalle on tullut muutama uutuus: paluumuuttaja: Nesu ja pari uutta kasvoa: Pude & nani. Joka tapauksessa tältä poppoolta on lupa odottaa menestystä. Pelillisesti joukkue tulee olemaan kärkipäätä, mutta nähtäväksi jää kestääkö pelureiden kasetti paineen alla, vai alkaako filmi suttaamaan.. Esille nousee myös kysymys; Kuka ottaa servaajan ja moottoriturvan roolin, kun ystävämme nani-san on kuulemma tullut uskoon? Vai onko MR.ROY pitänyt rättisulkeiset ja lähtee hakemaan imagokyselyn voittoa..

"Jos me ny saatais peli kulkemaan nii voisha sitä runkosarja voittoaki tietty havitella, nyt on vaan aika tuskasen näköstä. Mut vaikka miinuspisteillä kauteen lähetäänkin (xD) nii kyl Pirates pyrkii olemaa 4 parhaan joukossa ny ainakin. Divari on nyt vaan pirusti kovatasosempi ku viime kaudella et toivotaan parasta. Pahimpana vastuksena tuun kyl ehdottomasti pitämään ehdottomasti Brutal Killersiä. Hoki-liigasta asti pelattu todella tiukat pelit ja niitä vastaan tuun aina innolla pelaamaan. Runkosarjaan meillä on varsin hyvät eväät: meil on kovatasoset pelaajat mut ei olla saatu sitä tiettyä pelityyliä hitsattuu tarpeeks nii se voi näin alkukaudesta tuottaa ongelmia." GM-Roy

Seuraa häntä:
Nesu - Hyvästeli ystävänsä ja Project Onen ja palasi Pirateksen puolustuslinjoille. Tulevalla kaudella yksi tärkeimmistä pelureista joukkueen mahdollisessa menestymisessä.

Sijoitusarvio: 1-3Fc Kilpailijat

Perinteinen joukkue. Kiekkoliigan hopeaa kauelta 3/09. Toissa kauella taukoa ja nyt toinen kausi pyörähtää käyntiin uuden tulemisen myötä. Scouttien mukaan kovassa (mies)kunnossa oleva Lius on ruoskinut kanssapelurit hyvään vireeseen. Vaikea ja vaarallinen vastus.

"Viime kausi oli ihan sysipaska ja siit ei voi ku parantaa. Odotukset ja tavotteet on liiganousussa ja Jumala-Liukselle pyritään petaamaan maalipörssin voitto. Divarin taso noussu viime kaudest aika huimasti ja se on täynnä kovii jengei ja pahoi vastuksii. Mut jos nyt yks pitää mainita ni se olkoon nousijajengi Brutal Killers joiden kans on aina ollu tiukat harkkaväännöt. Eväät mil voitetaa on zumpin pitäminen pois kaukalost ja sanoinkuvaamattoman kliininen viimeistelijä meikä aka Lius laittaa pientä mustaa inarii ni kilpureitten pistetili karttuu ja kauden lopuks juhlitaa liiganousuu." -Lius


Seuraa häntä:
Hauer - Armoitettu maalipyssy/jakorasia-yhdistelmä Liuksen (?!) armosta.

Sijoitusarvio: 4-6Anaheim Mighty Ducks

Viime kauen runkosarjan 7. Tälle kaudelle tavoitteet ovat tietenkin lähteä parantamaan edellisistä sijoitusta. Tasavahva hyvä joukkue, joka tulee olemaan kova vastus. Kenties sarjan musta lammas? Onko Deco AMD:n oma MacGybyer? TopDuck se tarvittava cleaneri puolustukseen? Se jää nähtäväksi..

"Mitä mä odotan tulevalta kaudelta? Emmä tiedä oottaako kukaan meiltä taaskaan mitään, mut ainoa tavote on nousta liigaa, mikä tahansa muu tulos on pettymys.

Pahin vastustaja? Emmä pidä muita taas niinku minään. pahin vastus on tietysti meidän omat luistimiet, jos huoltopelaa, niin no problem.

Ja millä eväillä? Nöyryydellä tottakai, mut ei tää elämä kuitenkaan mikään vaatimattomuus kilpailu ole. " -Sir Deco


Seuraa häntä:
Deco - Armoitettu AMD:n hallitseva maalipyssy, syöttökone, pelintekijä - omasta armosta.

Sijoitusarvio: 7-10Narrilauma

Old-school leaderin aikakausi on ohi?! Väistyykö darby johtajan pallilta ja siirtyy markkinointitehtäviin? Joukkueessa puhaltaa uudet tuulet ja rosteri on jo viime kauden lopusta lähtenyt menemään uusiksi. Arvoitukseksi jää, onko jo vihdoin valmista?

"Ootetaan runkosarjan voittoa ja huomattavaa parannusta imagokyselyyn ja pahin vastus luultavasti hollow, kauteen lähetään tiivillä toisilleen tutulla kp:lla joka on toiminut harkoissa hyvin, pari loistavaa viimeistelijää löytyy ja syöttely toimii hyvin ja myös puolustus on toiminut hyvin koviakin joukkueita vastaan." - Riadinski

Seuraa häntä:
Riadinski - Narrilauman hengenluoja, puolustuksen viimeinen lukko. Jos tällä kaverilla kasetti suttaa, koko peli on perseellään.

Sijoitusarvio: 7-10Nemesis

Hieno ja arvostettu pitkän linjan joukkue. Divarissa jo usean kauden tahkonnut joukkue jo ehkä hiljalleen toivoisi liigaporttien avautuvan ja sen armoitetun liiga-auringon säteen heiastavan silmiin. Hyvänä päivänä tämä joukkue vie minkä joukkueen tahansa tässä sarjassa.

"Odotan kaudelta aikaisempaa parempaa menestystä, tavoitteena on sijoittuminen viiden parhaan joukkoon. Kauteen lähdetään erittäin pienellä kokoonpanolla ja toivotaan parasta. Pahin vastustaja on HiPy." -Gringo

Seuraa häntä:
Haxor - Erittäin vaarallinen ja maaliahne hyökkääjä. Pitkään liigakiekkolusta tauolla oleva Haxor on salaa puuvajan takana treenailut vetojansa ja ranteitansa kuntoon, jotta Nemesis nähtäisiin tulevalla kauella kärkikahinoissa.

Sijoitusarvio: 11-14


HiPy

HiPy on vahvistunut paljon viime kaudesta. Lähtijöitä on muutamia mutta pahimmat kolahdukset joukkueelle oli Rodr ja Eljo. Heidän paikkansa on nyt täytetty yhtä hyvillä pelaajilla, ellei jopa paremmilla eli Lastulla ja joninholla. Pahin menetys joukkueelle tulee kuitenkin olemaan peipin lähtö armeijaan ja tätä kaveria on lähes mahdotonta korvata. HiPylla kuitenkin on joukkueessa yhä kovia hyökkääjiä (Rubi, Lastu, Rick) mutta pystyvätkö he tekemään yhtä paljon tuhoa kentällä niin kuin peipi?

Jope:
Kauden tavoitteet:
Säilyttää paikka divarissa siihen asti kunnes kuningas aka peipi palaa intistä

Pahin vastustaja 1.divarissa:
Ei taida semmosta ollakkaan, varmaa oma henkinen balanssi on pahin vastus tälle kaudelle, jos pää ei kestä nii sit kaikki on ylivoimasia vastustajia

Millä eväillä kauteen:
röökii ja tällei mut hyökkääväl pelil, ollaa myös vähä opeteltu puolustaaki et jos se vaik lähtis toimii

Sijoitusarvio: 11-14

Seuraa häntä:
Rubi: Monipuolinen pelaaja joka pystyy ratkaisemaan pelejä sekä myös jakelemaan hyviä syöttöjä. peipin inttiin lähdettyä tulee olemaan ratkaiseva tekijä HiPyn hyökkäyspäädyssä Lastun ja muiden hyvien jätkien kanssaRavers

Huittist... Ravers lähtee kauteen suurinpiirtein samoilla pelaajilla. Joukkueesta on lähtenyt Ilja ja tämä korvattiin Rodrilla. Tämän lisäksi hyökkäyskalustoon on värvätty Shabe. Ainiin ja myös joukkueen nimi on vaihtunut viime kaudesta. Kuitenkin, RAVERS tulee olemaan divarin kärkijoukkue, ei ole tapahtunut mitään radikaalia muutosta ja samoilla jätkillä pelataan nyt toinen kausi putkeen. Yhteispeli on hitsattu hyvin kuntoon. Näillä eväillä Ravers tulee taistelemaan liigapaikasta tällä kaudella.

Zach:
Kauden tavoitteet:
Pelata hyvää kiekkoa ja päästä liigakarsintoihin

Pahin vastustaja 1.divarissa:
Aika paha vastata, varmaa kilpurit ja piraatit ainaki

Millä eväillä kauteen:
Lähetää pitkälti samalla puolustuslinjalla ku viimekaudella, kuha viilee sais koneen viel pyörii


Sijoitusarvio: 11-14

Seuraa häntä:
Gaizka: Tajuttoman hyvä maalintekijä jolla on rinnallaan hyvä pelinrakentaja. Paikka kuin paikka niin se kiekko on n. 90% varmuudella verkon perukoilla. Puolustajat varuillaan, sillä kukaan ei varmasti halua yhen jätkän nöyryyttävän koko puolustustaHollow

Hollow on kokenut paljon suuria muutoksia. Joukkueen hyökkäyspelin sydän Lico vaihtoi yllätys yllätys jälleen joukkuetta ja Hollow jäi pieneen pulmaan, kuka täyttäisi Licon paikan? Joukkueessa on käynyt paljon try-outteja offseasonin aikana mutta kukaan ei ole vielä pystynyt korvaamaan Licon jättämää jälkeä. Kohosesta ja stemistä varmasti olisi siihen mutta Kohonen aka Riku menee valtion palvelukseen piakkoin ja stem kärsii tästä 15 ottelun pelikiellosta. Paine kasaantuu nyt Mikkeen ja Näslundiin, jotka ovat hyviä pelaajia kyllä mutta pystyvätkö he korvaamaan Licon?

Jomppa:
Kauden tavoitteet:
Liigakarsintaan ja Valorille maali

Pahin vastustaja 1.divarissa:
Brutal Killers

Millä eväillä kauteen:
Kohonen tekee ja sit grillataa


Sijoitusarvio: 4-6

Seuraa häntä:
Jomppa: Hollowin pelin sydän. Parempi pelinrakentaja kuin maalintekijä vaikka onkin oppinut viime aikoina vetämään. Rinnallaan hyvä maalintekijä, Kohonen, on hyvä hyökkäyspari Jompalle mutta miten käy kun Kohonen lähtee armeijaan.Brutal Killers

Yksi divarin kovatasoisin joukkue jolla on ollut nyt sama kokoonpano 3 vaiko 4 kautta. Yhteispeli on todellakin hitsattu kuntoon ja peli toimii hyvin. Joskus repsahtaa peli ja pahasti mutta mikäli kekin siipikarja pystyy pelaamaan läpi kauden hyvin niin Brutal Killers tulee taistelemaan liigapaikasta tällä kaudella

insomnia:
Kauden tavoitteet:
Ei olla hirveesti juteltu tuloksellisista tavoitteista, joten otetaa vaa rennosti ja koitetaan olla niin ylhäällä kuin mahdollista

Pahin vastustaja 1.divarissa:
Hmm.. ei osaa valita yksittäistä.. Pirates ainakin yks niistä

Millä eväillä kauteen:
Läpi kauden tiivis joukkuepuolustus ja hyvä joukkuepeli


Sijoitusarvio: 1-3

Seuraa häntä:
RottaQnq: Joka paikan höylä, omistaa hyvän vedon, sekä hyvän pelisilmän. Mikäli saa paljon peliaikaa niin tulee varmasti olemaan yksi joukkueen tukihenkilöistä.


Helsingin Jokerit

Helsingin Jokerit on nyt Nikun ja stbk:n avulla saanut pelin kulkemaan varsin hyvin. Ennen viime kautta joukkueessa vaihtui pelaajat ja vastuuhenkilökin lähes joka kausi. Joukkueen voi ottaa vihdoin nykyään vakavasti. Viime kausi meni HeJon osalta päin p*rsettä, hyökkäyspeli ei juurikaan toiminut, puhumattakaan puolustuksesta. Viime kauteen mahtui meinaan 13-0 tappio Piratesille. Joukkue näyttää nyt paljon vahvemmalta niin puolustuksen kuin hyökkäyksenkin suhteen. Tällä hetkellä joukkueella on asiat hyvin, ellei tiimihoppauksia tapahdu. Mikäli kaikki menee hyvin läpi kauden, Helsingin Jokereillä voi hyvinkin olla asiaa liigakarsintoihin.

Kuzmin:
Kauden tavoitteet:
Nousu liigaan hyvällä runkosarja sijoituksella, ja tietysti pitää sama pakka kasassa läpi kauden

Pahin vastustaja 1.divarissa:
hmmm, Hollowi tai Pirates

Millä eväillä kauteen:
Hyvillä eväillä silleen et kiekon yks parhaista hyökkääjistä (kvy) ja parhaista pakeist (visnovsky) mutta vähä sekotti pakkaa ku marcio hoppas kivasti just kauden alussa mut näillehän ei tietysti voi mitään...


Sijoitusarvio: 7-10

Seuraa häntä:
Kvy: Kovalchuk on palannut jälleen omaan elementtiinsä. Ratkaisee pelejä hyvällä viimeistelytaidoillaan.


Miesten Kesken

Pienen sattuman kautta divariin pudonnut Miesten Kesken lähtee divarikauteensa tutuilla jätkillä. Viime kausi ei mennyt ihan putkeen peleissä eikä myöskään aktiivisuudessa. Pahalta näyttää tälläkin kaudella sillä joukkue nukkuu vieläkin talviunta vaikka liigakarkelot on jo alkanut. Pelaajat ovat kuitenkin hyviä, joten pienellä vaivannäöllä Miesten Kesken voisi hyvinkin nousta takaisin liigaan. Toivottavasti jäpät viitsivät pelata aktiivisemmin tällä kaudella.

Fafi:
Kauden tavoitteet:
Tavoitteena on saada pelattuu ehjä ja hyvä kausi ja siitä lähteä tavoittelemaan sitä liigapaikkaa takas

Pahin vastustaja 1.divarissa:
Pahin vihu tälle kaudelle tulee olemaan varmasti me itse koska jos peliä ei saa kuntoon niin joka peli tulee olemaan paha peli meille

Millä eväillä kauteen:
Rennon letkeellä asenteella niinku tähänkin asti, mutta joka peli täytyy pelata täysillä ja tarkasti ekasta sekunnista päätössummeriin


Sijoitusarvio: 7-10

Seuraa häntä:
Preda: Kahden suunnan pelaaja joka tekee kovasti duunia joukkueelleen. Puolustaa tarkasti ja syöttelee paljon ja rinnallaan hyökkää nyt monta vuotta ollut Sephirot. Mikäli kaksikko pelaisi rutkasti aktiivisemmin niin he saisivat hyökkäyspeliin paljon enemmän rähinää.


Old & Notorius

Vanhan koulukunnan joukkueita, jossa vanhat jaksaa painaa. Toki mukaan mahtuu muutama nuorempi, tuoreempi ja innokkaampi(?!) yksilö. Tasavahva, vaarallinen ja hyvin kerta toisensa jälkeen suoriutuva joukkue omaa varmasti yhden divarin kokeineimmasta kokoonpanoista.

wertt:
Kauden tavoitteet:
Kauden tavoite pleijareihin ja sitten katsotaan minne rahkeet riittää.

Pahin vastustaja 1.divarissa:
Adonikset ja Pirates

Millä eväillä kauteen:
Kauteen lähetään hyvillä mielin ja aktiivisuus on ollut parempaa mitä viime kauden kynnyksellä joten parempaa sijoitusta lähetään hakemaan.


Sijoitusarvio: 7-10

Seuraa häntä:
Moomba: Vanha HC Playboysin janari Moomba on ollut viime aikoina erittäin vahvassa iskussa. Hyvänä joukkuepelaajana hänet tiedetään myös hyvästä vedosta. Tulee olemaan tärkeä osa Noppien maalinteossa.


Tekijä(t): roy

Kirjoittanut: Fafi
Julkaistu 03.01.2011 01:52
Luettu: 1521 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.