Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan kausiennakko 1/11

Tässäpä tulee kauden 1/11 liigaennakko. Pahoittelenkin omalta osaltani ennakon viivästymistä omien kiireideni takia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Liigassa tällä kaudella nähdään neljä uutta joukkuetta tavoittelemassa sitä kirkkainta mitalia kauden päätteeksi joten kaudesta tulee varmasti mielenkiintoinen ja tasokas jälleen.
Toivottavasti kelpaa!


Club of Härmä
Alkava kausi on Härmälle neljäs kaiken kaikkiaan Liigassa. Viime kaudella joukkue pelasi tasaisen varman runkosarjan sijoituttuaan kuudenneksi runkosarjassa, mutta Playoffseissa tie tyssäsi jo puolivälierissä, kun mestarijoukkue Voodoo People vei sarjan puhtaasti 3-0. Härmän kokoonpanossa ei ole tapahtunut suurempia muutoksia offseasonin aikana, mutta Cypressin paluu armeijan harmaista tuo varmasti suuren avun hyökkäykseen. Epicalin luotsaama Härmä tullaankin varmasti näkemään runkosarjassa kuuden parhaan joukossa ellei pelin taso romahda täysin.

Epicalin mietteitä tulevalta kaudelta:
Off-season menny ihan päin helvettiä, ku porukka on ollu millon missäki. Tavotteena siitäkin huolimatta, et pelit on menny miten sattuu, on parantaa aktiivisuutta, päästä poffeihin ja napata meidän ensimmäinen mitali näissä karkeloissa.

Seuraa häntä:
Cypress - Parhaimmillaan liigan kovimpia ja vaarallisimpia hyökkääjiä joka pystyy ratkaisemaan tärkeitä otteluita joukkueelleen. Pienenä kysymysmerkkinä kuitenkin nykyinen pelivire, onhan armeija kuitenkin veroittanut pelaamista suht paljon?

Sijoitusarvio:
4.-6.


Hockey Predators
Hockey Predators on tulokasjoukkue tämän kauden Liigassa, joka pystyy antamaan hyvän vastuksen mille tahansa joukkueelle hyvänä päivänä. Viime kaudella 1.divarissa kolmanneksi sijoittunut HaBan piiskaama petolauma varmisti paikkansa Liigassa tiukan sarjan jälkeen FC Kilpailijoita vastaan otteluvoitoin 3-2. Kokoonpanossa ei ole tapahtunut sen kummempia muutoksia, joten "Predat" lähtevät aikalailla samalla miehistöllä kauteen kuin edelliseenki. Ainoa menetys tulee olemaan KPD:n lähtö armeijaan joka varmasti näkyy jossain määrin peliesityksissä. Alkukausi antaakin osviittaa siitä, että riittääkö taso vielä runkosarjan 8. parhaan joukkoon, mutta mikään mahdottomuus pudotuspelipaikka ei ole.

HBZ:n mietteitä tulevalta kaudelta:
Haastajinahan myö tuohon liigakauteen lähdetään, eikä meidän tilannetta ainakaa helpota se, että meidän paras peluri lähtee inttiin vähintään seuraavan parin kauden ajaksi. Vielä jos maalinteko on yhtä vaikeeta liigapeleissä kuin viime kaudella ekan puoliskon jälkeen niin sit kyl tullaan oleen vaikeuksissa. Mutmut, ei piä heittää kirvestä kaivoon, pyritää pistää sillä omalla eplillä muiden jengien pasmat sekasin, joskos sieltä sit niitä pisteitäkin alkas josaki vaiheessa ropisee

Seuraa häntä:
HBZ - Joukkueensa tukipilari, joka tekee paljon maaleja kaudesta toiseen. Tulee varmaan pelaamaan jälleen kaikki pelit ja kantamaan vastuun joukkueensa maalinteosta. Pystyykö auttamaan myös joukkuetta puolustuspäässä mikä on tärkeää varsinkin Liigassa vai meneekö kausi maaliahneella hyökkääjällä jälleen kärkkymisen parissa?

Sijoitusarvio:
7.-9.


HC RoikkuLämy
Roikkujen viime kauden runkosarjan sijoitus oli 10. Joukkue teki 3. vähiten maaleja, joten parannusta hyökkäyspelaamiseen saisi tulla mikäli hamuaa hyviä sijoituksia runkosarjassa. Roikut lähtevät kauteen samalla kalustolla kuin viime kaudella, mutta MuhQ:n tilalle alakertaan on hankittu korvaajaksi Weekly sekä hyökkäyspäähän Pyöris joka varmasti kantaa vastuun maalinteosta Lupaschukin kanssa. Kausi näyttää pystyykö joukkue nappaamaan tärkeitä pisteitä kovimpia joukkueita vastaan ja saavuttamaan sijan 8. parhaan joukossa vai viekö tie liigakarsintaan. Myös yllämainittu hyökkäyspelaaminen on pieni kysymysmerkki.

Pyöriksen mietteitä tulevalta kaudelta:
Noh, tavoitteena olisi nyt ainaki menestyä kiekkoliigassa, ettei tiputtais 1.divariin. Lupaschukilta toivotaan käteviä taktiikoita ja multa maaleja :D

Seuraa häntä:
Lupaschuk - Ehkä tärkein pelaaja RoikkuLämylle. Pystyy tekemään tärkeitä maaleja ja myös auttamaan joukkuetta puolustuksessa. Ehkä hivenen menettänyt muutaman kauden takaisen pelivireensä, nyt toki olisi hyvä paikka löytää se jälleen.

Sijoitusarvio:
10.-13.


Sulttaanit
Sulttaanien neljän kauden divarisessiot päättyivät viime kauden päätteeksi iloisissa tunnelmissa, kun joukkue kukisti liigakarsintojen ensimmäisellä kierroksella Anaheim Mighty Ducksit puhtaasti 3-0 ja toisen kierroksen sarjan myötä joukkue onnistui nousemaan Liigaan. Kuitenkaan sarja ei ollut sieltä onnistuneimmasta päästä, sillä Sulttaanien taakse jäi ainoastaan liigaputoajat Miesten Kesken ja Ballito. Sulttaanit pelaa taidokasta neljän miehen kiekkoa ja tulee parhaimmillaan olemaan uhka Liigan jokaiselle joukkueelle. Onnistuneen kauden päätteeksi ei ole millään tasolla yllätys vaikka Sulttaanit nähtäisiinkin playoffseissa. Onneksi kausi tulee näyttämään onnistuuko Sulttaanit vai jääkö joukkueen perintö pelkästään suojauksen tärkeyden muistuttamiseksi petipuuhissa.

Viisumin mietteitä tulevalta kaudelta:
Päätettiin suurentaa vähän kokoonpanoa tulevalle kaudelle, jotta harkka-aktiivisuuskin nousis, neljällä aktiivipelaajalla ja parilla inttihintillä reenipelejä ei oikein kertynyt. Hyvät vahvistukset onnistuttiin nappaamaan, liigatason pelaajia ehdottomasti. Nyt ollu alamäkeä peliesityksissä, mutta kunhan se punanen lanka taas löytyy niin asetetaan ensimmäisen liigakauden tavotteeks sijat 4.-8.

Seuraa häntä:
Pysti - Viime kaudella 1. divarin parhaimmaksi hyökkääjäksi valittu nuori kiekkotaituri on Sulttaanien hyökkäyspelin tärkein lenkki tulevalla kaudella ja parhaimmillaan tulee majailemaan korkealla Liigan pistepörssissä. Nähtäväksi jää lunastaako Pysti hänelle kohdistetut odotukset, mutta kuitenkin varmaa on se, että luotto tähän mieheen on korkealla.

Sijoitusarvio:
7.-9.


Voodoo People
Voodoo Peoplen leirissä lähdetään tulevaan kauteen kultamitalit kaulassa ja varmasti joukkueen salaisena tavoitteena ei ole tyytyä vähempään tällä kaudella. Hallitsevan mestarijoukkueen tie voittoon kävi viime kaudella näppärästi, kun kolmanneksi runkosarjassa sijoittunut Voodoo People pyyhki pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella lattiaa Club of Härmällä otteluvoitoin 3-0. Välierissä oli edessä todellinen tulikoe, kun vastaan asettui peräti kolmena kautena peräkkäin mestaruuteen yltänyt Nightmare. Kuitenkin Voodoojunan lähdettyä liikkeelle edes Nightmare ei pystynyt sitä pidättämään vaan otteluvoitoin 3-1 avautui Voodoo Peoplelle paikka finaalissa. Finaalissa vastaan asettui PePo ja ehkä lievästä altavastaajan asemasta Voodoo People otti itselleen kultamitalin jatkoajalle venähtäneestä viimeisestä ottelusta.
Tällä kaudella Voodoo Peoplen kokoonpano on pysynyt miltei samana ja joukkueen terävältä joukkuepelaamiselta odotetaankin ja vaaditaan vähintäänkin huippusuorituksia. Kuitenkin suuri suru-uutinen ja menetys Voodoolle on pikun lähtö armeijan harmaisiin tammikuussa, myöskin Fice on uhkaillut vähentävänsä pelaamista. Kuitenkin Voodoon hyökkäys- ja puolustuskalusto on aitoa priimatavaraa, joten oli vastassa mikä tahansa joukkue niin Voodoo People ei lähde otteluun häviämään. Todellinen ihme on mikäli Voodoo People ei tällä kaudella pääse pudotuspeleihin.

Shefkin mietteitä tulevalta kaudelta:
Mestaruuskrapulassa ainoa tavoite runkosarjan osalta on päästä kahdeksan sakkiin. Jos poffeihin saadaan vire päälle, niin kaikki on mahdollista, mutta jos ei saada, niin voidaan ottaa Roikkulämyltä 3-0-turpaan heti puolivälierissä. -Piku- lähtee tossa inttiin, joten hyökkäysosastolta tulee monessa matsissa uupumaan kova nimi. Fice taas on uhonnut vähentää pelaamista, mutta saas nährä, jos mies vaikka innostuisi, kun poffit alkaa.
Rennosti lätkitään ja ehkä suurempaa tähtäintä sitten ens kaudelle muutamalla kovalla värvillä. GM-Somen tiukassa komennossa mennään.
Harjoituspelien pelaaminen voi olla aika vähäistä tällä kaudella, mutta kaikki on kuitenkin pelaa ap:ta ja kakkosnickmatseja, joten kai se tatsi siinä jotenkin säilyy.
Jos ei säily, niin ei työnnetä päätä pönttöön, vaan haetaan tatsi uudestaan ens kaudelle!
Se oli siinä. Voodoon tiedotusosasto kiittää.


Seuraa häntä:
GM-Some - Voodoo Peoplen penkin takana vaikuttavan GM-Somen auktoriteetti tuo aimoripauksen uskottavuutta oranssinuttujen organisaatioon. Rautaisella otteella joukkuetta manageroiva Some ei kumartele kuvia, eikä pelkää penkittää koviakaan nimiä, jos peli ei kulje haluttuun malliin. GM-Somen taktiset kuviot pohjautuvat hyvin pitkälti Raatteentiellä ja Syvärillä 1940-luvulla käytyihin jatkosodan taisteluihin, joten Voodoo Peoplen pelissä on aistittavissa myös hippunen historian havinaa.

Sijoitusarvio:
1.-3.


Europe
Viime kauden runkosarjan 7. sijoittunut joukkue lähtee tähän kauteen varmasti nälkäisenä ja iskukykyisenä. Pudotuspeleissä matka tyssäsi jo puolivälierissä Nightmarea vastaan joka vei sarjan nimiinsä niukasti 3-2. Mitalipelit olisivat ehkä olleet mahdolliset hieman heikompaa joukkuetta vastaan, joten tältä kaudelta voidaan odottaa ehkäpä parempaa. Muutama pelaaja on jättänyt joukkueen, mutta tärkeimmät pelaajat ovat edelleen mukana remmissä kuten Roope puolustuksessa sekä Endure hyökkäyksessä. Mikäli peli sujuu niin on lupa odottaa hyvää runkosarja sijoitusta sekä menestystä pudotuspeleissä. Ehdoton musta hevonen!

Enduren mietteitä tulevalta kaudelta:
Ihan hyvillä mielin, ollaan vähä tiivistetty porukkaa kun pari lähti ja ketään ei oo otettu tilalle ja jos sitä kautta sitten lähtis peli rullaa paremmin

Seuraa häntä:
Roope - Taiturimainen ylempi puolustaja jonka harteilla lepää hyökkääjien ruokkiminen. Pystyy myös puolustamaan hyvällä tasolla. Tärkein lenkki Europen pelissä.

Sijoitusarvio:
4.-6.


Heaven Eleven
Yksi viime kaudelta Liigaan nousseista joukkueista, jonka pelityyli koostuu nopeasta kiekon liikuttelusta ja suoraviivaisuudesta. Herran johtama H11 sijoittui viime kaudella divarissa neljänneksi tehden myös neljänneksi eniten maaleja, joka kertoo, että iskukykyä löytyy hyökkäyspäästä. Ensimmäiselle liigakaudelle joukkue ei ole tehnyt suuria muutoksia. crept on hankittu hyökkäykseen tuomaan lisää voimaa maalintekoon sekä alakertaan Betrayed ja wappe. Mielenkiintoista on nähdä kuinka peli alkaa kulkemaan liigaympyröissä tällä tulokasjoukkueella. Paikka pudotuspeleissä ei ole mikään mahdottomuus tasaisen varmalla suorittamisella runkosarjassa.

Herran mietteitä tulevalta kaudelta:
Saatii karsintoihi parhaat äijät haalittua jokaseen matsiin ja tuloksena puolustustaistelulla paikka liigaan. Voi kyl olla että liigassa tulee tukkapöllyä parilta jengiltä oikeen huolella, mut ensisijasena tavotteena paikka playoffeista ja uskon että voidaan jopa taistella mitaleista jos muuri pysyy muurina ja carhart lopettaa sen naisensa kans helsingissä shoppailun ja keskittyy kiekkoon. chandeki vois vähä miettii mihi sitä kiekkoo laukoo.
we trust in daka


Seuraa häntä:
crept - Tälle kaudelle mukaan hankittu hyökkääjä joka varmasti ratkaisee pisteitä joukkueellensa maalintekotaidollansa.

Sijoitusarvio:
7.-9.


PePo
Viime kauteen PePo lähti suurin odotuksin ja runkosarja sujuikin joukkueen osalta hyvin. Voittihan PePo runkosarjan maalieron turvin jättäen toiseksi kolmena kautena peräkkäin mestaruuden vieneen Nightmaren. Pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui Sinappikone jonka PePo hoiti kotiinsa selvästi otteluvoitoin 3-0. Toisella kierroksella vastassa oli viimeisen kautensa Kiekkoliigassa pelannut Avellino Capellier. Ottelusarjan ennakkoasetelmat olivat tiukat, mutta lopulta PePo raivasi itselleen finaalipaikan hienosti otteluvoitoin 3-1. Finaaleissa PePo sai vastaansa kauden 2/10 hopeamitalistin Voodoo Peoplen. PePo lähti finaaleihin ehkä lievänä ennakkosuosikkina, mutta joutui lopulta taipumaan Voodoo Peoplelle ottelusarjan neljännessä ottelussa.
PePo lähtee siis kuluvaan kauteen hopeamitalit kaulassa ja halu kirkastuttaa mitali kultaiseksi on varmasti maksimaalinen. Joukkueen kokoonpanosta ei ole muihin joukkueisiin poistunut avainpelaajia, mutta joukkue on saanut täydennystä viime kauden Genesiksessä pelanneesta WilleJ:stä sekä Avellino Capellierin Hrewistä. Huhupuheiden mukaan itse Tenkrat on kuitenkin pitämässä hiljaisempaa kautta, joten nähtäväksi jää vaikuttaako miehen puuttuminen joukkueen peliin millään tavalla. Kuitenkin fakta on se, että joukkueen peli on Tenkratista huolimatta tappavan tehokasta hyökkäyspeliä ja PePo tulee olemaan runkosarjan kolmen parhaan joukossa mikäli mitään meteorisadetta PePon pelaajien kotitaloihin ei tule kuluvan kauden aikana.

Naappin mietteitä tulevalta kaudelta:
Offseasonil oli PIENTÄ sählinkii (harin vika) mut kokoonpano pysyny samana parii uutta lukuunottamatta ja mestaruuttaha me lähetää voittamaa

Seuraa häntä:
hari - Kiekon kiistatta yksi parhaista puolustajista tulee olemaan PePon tärkein puolustussuunnan pelaaja. Mitaleja ja meriittejä harilta löytyy kyllä ja ei ole mikään uutinen vaikka kauden 1/11 päätteeksi palkintokaappi saisikin uutta krääsää vanhojen saavutusten sekaan.

Sijoitusarvio:
1.-3.


Evolution Uvex
Evolution Uvex on yksi neljästä tuoreesta liigajoukkueesta ja lähtee alkavaan kauteen varmasti suurin odotuksin. Edelliskaudella Evolution Uvex pelasi 1. divaria päätyen runkosarjan jälkeen sijalle 8. Liigakarsinnoiden ensimmäisellä kierroksella Uvex taisteli pelikirjansa ansiokkaallaa avustuksella ja lopulta pyyhki Pirateseilla lattiaa otteluvoitoin 3-1 ja täten avasi itselleen paikan 2. kierrokselle. Toisella kierroksella pelattiin yksinkertainen sarja muita karsintajoukkueita vastaan ja kaikkien yllätykseksi Evolution Uvex vei koko sarjan. Tulevalla kaudella Uvex joutuu kovan paikan eteen ja asiantuntijapiireissä ei ennusteta Uvexin pelikirjan toimivan aivan täydellä teholla Liigassa. On kuitenkin syytä muistaa, että joukkueen taso ei ole huono ja Evolution Uvex tulee olemaan vaarallisimmillaan aliarvioituna.

Sapen mietteitä tulevalta kaudelta:
Playoffpaikkaa lähdetään hakemaan. Offseasonille lähdettäessä fiilikset oli ihan hyvät ja lohkon voitto tuli karsinnoissa, mutta jusan inttiin lähtö pakotti meidät värväämään hyökkääjän. Painkill osottautui loistavaksi ja omaksui nopeasti pelityylin ja upottaen kovalla prossalla oneista maaliin. .jorma. kun taas kävi offseasonilla katselemassa millasta
muissa tiimeissä on niin ajateltiin varmuudeksi ottaa yksi puolustaja. Fukbag löytyikin samasta tiimistä kuin Painkill, joten päästiin helpolla värväysrintamalla.
Tavoitteista sen verran että playoffeihin tähdätään ja tietenkin sieltä mitalia hakemaan.


Seuraa häntä:
Sape - Äärimmäisen hieno pelaaja joka on ja tulee varmasti myös olemaan Evolution Uvexin tärkein pelaaja liigajäillä, kokemusta löytyy ties mistä, mutta suurimmat meriitit ovat jääneet tältä herralta saavuttamatta. Pelannut Kiekkoa jo dinosaurusten ajoilta lähtien ja omistaa vedon jolla pystyy takomaan häkkejä mielensä mukaan. Kysymys kuuluukin täriseekö kehäraakin kädet vai meneekö kiekko tarpeen vaatiessa maaliinkin?

Evolution Uvexin pelikirja - Toimiiko kuten karsinnoissa vai päätyykö Evolution Uvex liigan heittopussiksi?

Sijoitusarvio:
10.-13.


Sinappikone
Seitsemättä liigakautta aloittava Sinappikone nähdään varmaan tulevalla kaudella tasaisen varmana suorittajana. Mitään hirveitä odotuksia tai paineita joukkueella ei ole, joten siinä mielessä asetelmat ovat hyvät. Kokoonpanossa ei ole ollut vaihtuvuutta joka on hyvä, sillä varsinkin Timothy ja ubeli ovat arvokkaita pelureita ajatellen pudotuspeleihin pääsyä. Tulevalla kaudella nähdäänkin varmasti nälkäinen Sinappikone, joka metsästää toista peräkkäistä pudotuspelipaikkaansa. Eipä olisikaan mikään ihme jos runkosarjan päätteeksi Snaapit nähtäisiinkin 8. parhaan joukossa.

cobbapopin mietteitä tulevalta kaudelta:
Sinappikone lähtee kauteen vahvoin odotuksin ja playoffspaikkaa lähdetään tavoittelemaan kovemmin odotuksin kuin koskaan. Pelaajarivistössä ei ole oikeastaan suurempia muutoksia: kalkku ja jamsu on käytännössä vain uusia miehiä joista jamsu suorittaa asepalvelusta heinäkuuhun asti, joten jamsua tuskin tullaan niin hirveästi kentällä näkemään.

Seuraa häntä:
ubeli - Vaarallisen liukas hyökkääjä joka pystyy yllättäviin ratkaisuihin ja näkee kentän hyvin. Pelaa loistavasti yhteen Timothyn kanssa ja näin ollen ubelilta odotetaan varmasti paljon maaleja - ja niitä hän myös tulee tekemään.

Sijoitusarvio:
7.-9.


Nightmare
Viime kauden pronssimitalistit lähtevät kauteen tutulla koostumuksella. Ainoastaan yllepa on hankittu hyökkäyspäähän sekä Lateh puolustukseen. Offseasonilla paljon hämminkiä aikaan saanut lopettamispäätös olikin pelkkää kulissia ja ehkä tällä tavalla Nightmare hakee jo ennen kautta pientä yliotetta vastustajista. Mutta selvääkin selvempää on se, että Nightmare tulee olemaan Liigan yksi mestarisuosikeista. Ja nälkä on varmasti suuri, sillä jäihän viime kaudelta ehkä pettymykseksi käteen pronssiset laatat. Voidaankin varmaan sanoa, että Nightmare taistelee runkosarjan voitosta sekä siitä kirkkaimmasta mitalista myös tälläkin kaudella.

Jebsun mietteitä tulevalta kaudelta:
oisha se aina kiva huudella KULTAAAA ja SPERMAAA /teamil

Seuraa häntä:
yllepa - Tältä kaverilta tullaan näkemään varmaan jälleen paljon maaleja. Pystyy pistämään kiekon häkkiin melkein mistä vain hyvänä päivänä ja ei niin hyvänä. Mielenkiintoista nähdä saako tämä mies peliaikaakin.

Sijoitusarvio:
1.-3.


Frankfurt Lions
Leijonien viime kausi oli ensimmäinen Liigassa. Runkosarjan 11. sija ei varmasti lämmitä, joten joukkue lähtee varmasti hakemaan roimaa parannusta. Viime kaudella joukkueessa pelasi 12 eri pelaajaa kauden aikana sarjaotteluita mihin varmastikin tulee muutos tällä kaudella. Joukkueessa ollaan tehty muutamia muutoksia offseasonilla ja pakkaa ollaan tiivistetty. Ainoa uusi kasvo joukkueessa onkin Yrmy joka nähdään ensi kertaan Kiekkoliigan alaisuudessa. Tulevalta kaudelta odotettavissa onkin parempi sijoitus ja ehkä pudotuspelipaikka, jos pelaajaliikenne pysyy minimissään.

sban mietteitä tulevalta kaudelta:
Lähtökohta kauteen on paras mahdollinen. Harkkapelit menny hyvin ja porukka mukavan aktiivista. Viime kauden sijotusta lähetään parantaa eli tavotteena ois playoffseihin päästä.

Seuraa häntä:
gynä - Hyvät kädet omaava alempi puolustaja joka pystyy ottamaan roolia kentällä. Tulee pysäyttämään lukuisia vastustajien ylivoimahyökkäyksiä.

Sijoitusarvio:
10.-13.


HIFK
Peräti 13. kautensa Kiekkoliigassa aloittava kissalauma lähtee kauteen varmasti suurin odotuksin. Viime kaudella HIFK jäi tylysti pisteen päähän pudotuspelipaikasta, joten on odotettavissa yrityksen olevan äärimmäisen kova tällä kaudella ja aikomuksena onkin varmasti päästä pudotuspeleihin. Tälle kaudelle HIFK:lla on ollut runsaasti aikaa valmistautua ja kokoonpano on elänyt hieman muutaman uuden pelurin saapumisen myötä, joten asiantuntijapiirit olettavat HIFK:n olevan tällä kaudella erittäin vahva. Kuitenkin harjoituspelit ja tähän asti pelatut liigapelit antavat HIFK:stä aika tasapaksun kuvan. Joukkueen suurimpana kysymysmerkkinä voidaankin pitää sitä onko HIFK:n kokoonpano kasvanut tarpeeksi yhteen niinkin paljon, että joukkue pystyy saalistamaan pisteet kotiin joukkueelta kuin joukkueelta? Antakaamme kauden näyttää.

sanforin mietteitä tulevalta kaudelta:
Hyvillä ja mielenkiintoisilla fiiliksillä lähetään kauteen. rinki on suht laaja mutta kuitenki joukkoe on hyvin sulautunut yhteen ja kaikki pelurit ovat valmiita hyppäämään kentälle. Odotamme tulevasta kaudesta hyvinkin tiukkaa ja olemme valmiita haastamaan jokaisen jengin. Isoin tavoite kaudelle on poffipaikka ja myöskin viimekauteen verrattuna paremmat pistesaldot. Tavoitteena myös koljatin ryyppyputken katkaiseminen ja kessun näkeminen kikes

Seuraa häntä:
Drury - Viime kaudella yli 50 pistettä tehtaillut hyökkääjä tulee olemaan kissapetojen tärkein pelaaja ja asiantuntijapiirit yllättyykin suuresti mikäli tätä pelaajaa ei tulla näkemään pistepörssin kärkisijoilla. Vähintäänkin HIFK:n sisäisen pistepörssin kuvittelisi miehen voittavan. Drury omistaa vaarallisen vedon eikä pelkää käyttää sitä, kärkipelaajana erittäin hyvä ja mielenkiintoinen seurattava.

Sijoitusarvio:
10.-13.TEHNYT:
Reto & cobbapop

Kirjoittanut: Reto
Julkaistu 02.01.2011 23:13
Luettu: 1313 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.