Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

2.divarin kausiennakko 1/11

Vuoden 2011 ensimmäinen kausi on jo kerennyt pyörähtää käyntiin, kun ennakoiden kirjoittajia ei löytynyt ja Lico rikkoi lupauksensa kirjoittaa kakkosdivarista, sekä auttaa ykkösdivarin kanssa. Täten minä (Samsonov) koin tarpeelliseksi kirjoittaa tämän kauden ennakon kakkosdivarista. Mahdolliset kirjoitusvirheet selittyy luonnollisesti sillä, että nukuin yläasteella mielummin kuin menin äidinkielen tunneille. Taiteilijasieluilla luonnollisesti mieliala vaihtelee ja ennakko on kirjoiteltu pätkissä niin erilaiset näkemykset ja eripituiset kirjoitukset saattavat aiheuttaa närää. Sijoitusarviot ovat täysin hatusta heitettyjä.

Kyseinen ennakko on siis vain yhden miehen tekemä ja aikaa käytetty alle vuorokausi, joten voitte itse päättää päissänne päissään minkälaisen painoarvon sille annatte.


Team Viper sijoitusarvio: 6-8

Vipsut sijoittuivat viime kaudella kakkosdivarissa viimeiseksi. 26 pelistä vain viisi voittoa, kaksi tasapeliä sekä 19 tappiota. Käsittämättömät 132 päästettyä maalia kertovat joukkueen pelaajien kiinnostuksesta pelata pelit loppuun. Itseasiassa ei yllätä oikeastaan mikään, kun katselee ketä siellä on viime kaudella pelannut, liikaa pelaajia jotka pelaavat vähintään 2-3 joukkueessa per kausi.

Tälle kaudelle on tehty Viperissä kolme värväystä, paulyd (nuba), immOt sekä ode jotka kaikki ovat tietääkseni hyökkäyspään pelureita. Alhaalla luutuaa tunnetusti jo muutaman kauden jengissä ollut Narri, joka pelasi 20 peliä viime kaudella runkosarjassa. Viper on tällä kaudella keskikastin paremmalla puolella, nousu divariin tai vähintään hyvän runkosarjasijoituksen saavuttaminen ei tule olemaan vaikeaa, kunhan vanhoihin tapoihin ei pelata. Eikä niihin vanhoihin pelaajiin. Hopperit pois, hus!

Kommenttia vipsuleiristä:

"Hyvillä fiiliksillä ollaan lähdössä kauteen, tavoitteena parempi sijoitus runkosarjassa välttääksemme karsinnat + Tajille tietysti mahdollisimman paljon peliaikaa!"

Seuraa heitä:

immOt - Viime kaudella 23 ottelussa 25 maalia sekä 27 syöttöpistettä tililleen merkkauttaneelta tommilta odotetaan varmasti tehokasta kautta auttaakseen Vaippereita parantamaan sijoitusta runkosarjassa sekä auttamaan mahdollista nousua.

Narri - Hyökkääjien on pystyttävä luottamaan alakertaan ja päinvastoin. Pystyy parhaimmillaan johdattaa joukkueensa voitosta voittoon, mutta se on ollut vipsuille eritoten viime kaudella erittäin vaikeaa, joten nähtäväksi jää.

Yhteenveto: Viime kaudella täysi floppi, nälkää sijoituksen parantamiseen löytyy takuulla. Kysymysmerkkinä pelaajien pysyminen joukkueessa. Uudet värväykset tuovat varmasti tehoja hyökkäyspäähän.


KoHu sijoitusarvio: 8-10

Konhon Hurjat on yksi kiekon harvoista ja hienoista joukkueista joissa on selvä johtaja. Tenn on johdattanut KoHun World Hockey Leaguesta Hoki-liigaan ja sieltä aina Kiekkoliigan alaisuuteen asti. KoHun viime kausi sujui yllättävän hyvin, kun runkosarjassa joukkue sijoittui kuudenneksi saalistaen hienot 13 voittoa 26 pelistä. Divarikarsinnoissa kuitenkin HiPy tuli ja pyyhki Hurjilla lattiaa 3-1 voitoin. Joukkueen kokoonpanoa pikaisesti vilkaistaessa paistaa silmään, että pelaajisto ei ole juurikaan muuttunut viime kauden jälkeen. Pari paikkaajaa kuitenkin on, kun Eskoo sekä PepeLaku lähtivät inttiin. Joukkueen paras pistemies oli jälleen kerran Tenn tehoin 21+21 joka ilmeisesti armeijassakin ollessaan pystyi vääntämään 18 peliä kauden aikana.

Kun tälle kaudelle Hurjat saavat Tennin täysin mukaansa remmiin niin KoHu on yhä vaarallisempi joukkue kohdattavaksi. Joukkueesta ei kuitenkaan toistaiseksi näytä löytyvän todellista maalinsylkijää. okenuub oli viime kaudella KoHun tehokkain maalisarakkeen kohdalla osuessaan 23 kertaa tolppien väliin, seuraavana Tenn 21 maalilla. Mielestäni nämä määrät eivät riitä divarinousuun, ellei sitten puolustus ole erittäin kovassa tikissä. Suurena kysymysmerkkinä on maalinteko ja puolustuspeli yksissään, kuitenkin joukkueena on hyvä paketti tämä jengi.

Hurjasta leiristä kommenttia kauteen liittyen:

"Off-season saatiin pelattua hyvissä merkeissä läpi ja kaudesta ei voi odottaa muuta kuin hyvää. Pelit saatu sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla ja löydettiinhän me uusia janttereitakin meille korvaamaan inttiin lähtijöitä (PepeLaku,Eskoo) ja kokoonpanosta poistuneita. Mitä nyt itse kauteen tulee? Jos ei ole mielenkiintoinen niin ei ole mikään. 7 uutta joukkuetta saa varmasti lisäämään mielenkiintoa katsomopenkeillekin. Taso on huikea mutta eiköhän KoHu löydy sitten sieltä taistelemassa sarjanoususta!"

Seuraa heitä:

Tenn - Pääsee pian armeijan harmaista pois, pelaa todennäköisesti lähes kaikki pelit runkosarjassa ja on joukkueen ehdoton ykkösmies.

Blizk/PepeLaku - KoHun puolustuskalustoa joiden nimiä kuulee harvoin missään, kuitenkin ovat hyvin hoitaneet hommansa viime kaudella, kun KoHu sijoittui runkosarjassa kuudenneksi. Pystyykö parantamaan?

okenuub - 23 maalin kausi alla, syttyykö Tennin palatessa kentälle uusiin svääreihin? Vähintään 30 maalin kausi tulisi tarpeeseen, mikäli nousu divariin on tähtäimessä.

Yhteenveto: Tennillä erittäin paljon kentällä tehtävänä, että saa joukkueen karsimaan divariin. Odotan myös yli 30 maalin kautta okenuubilta, ne tulee tarpeeseen.


Neal Chaucer sijoitusarvio: 1-2

Joidenkin mielestä lahjapaikalla viime kaudeksi kolmosdivariin päässyt Neal Chaucer sijoittui kauden päätteeksi toiseksi. Tunnettuja pelaajia pullollaan oleva NC otti kauden 17 pelistä 10 voittoa, 4 tasuria ja taipui vain kolmesti. Joukkueen paras pistemies ja kolmosdivarin parhaaksi hyökkääjäksi valittu Letti latoi 17 ottelussa 29 maalia ja jakoi 17 maaliin johtanutta syöttöä joilla irtosi pistepörssin neljäs sija. Neal Chaucer nousi ryminällä kakkosdivariin, kun karsinnoissa seitsemässä pelissä turpaan tuli vain HPK:lta. Kaksikko Letti-Sean teki tappojälkeä karsinnoissa, varsinkin runkosarjassa vain seitsemän peliä pelannut Sean piti pilkkanaan vastustajan puolustajia karsinnoissa nakuttaen 20 pistettä viidessä ottelussa.

Joukkueesta löytyy hyökkääjien lisäksi toki mainittavan arvoisia puolustajiakin. Viime kauden parhaan hyökkääjän lisäksi NC:stä löytyi kolmosdivarin paras puolustaja: auria, sekä Hossa joka oli ehdolla parhaaksi puolustajaksi. Lisäksi uusina kasvoina on siirtomarkkinoilta kaapattu Nico sekä Brandy. On sielä lassea, Ookkea ja Nikkkeäkin edellämainittujen nimien lisäksi. Helppo siis tällä materiaalilla rankata NC runkosarjan ykköseksi.

Kommenttia Chaucereilta kauteen liittyen:

"Nousua haetaan, mikäli hosa ei taas petä"
"Letin fruittari-tennarit jollain täytettävänä"
"Oon meidän kapteeni ja tärkein ukko" Hiv-man

Seuraa heitä:

Nico - Pitkään Genesistä edustanut pelintekijä, sopiiko hyvin vai helvetin hyvin pelityyliin? Toki floppausriski myös, vai onko sittenkään.

Brandy - Usein joukkuetta vaihtava Brandy tuo uutta verta ja nälkää NC:n hyökkäyskalustoon. Pystyy paljoon mikäli pysyy vain jengissä kauden loppuun asti. Mitä ilmeisimmin Brandya on kaavailtu Letin paikalle.

Yhteenveto: Selvä ennakkosuosikki. Kukaan ei odota Neal Chaucerin jatkavan kakkosdivarissa ensi kautta. Tällä kaudella kuitenkin uusia miehiä rosterissa, kysymysmerkkinä kokoonpanon yhteen hitsautuminen + kestääkö pää?


Mensa Club Finland sijoitusarvio: 2-4

Tausta hieman samanlainen, kuin Neal Chaucerilla. Kohuttu paikka aukesi kolmosdivarista, josta irtosikin runkosarjan voitto sekä nousu kakkosdivariin. MCF teki keskiarvolta yli 4 maalia per peli, se kertoo erittäin paljon hyökkäyspelin tehokkuudesta. Myös kakkosdivarikarsintojen pistepörssi on Samsonovin jälkeen hieno rivi Mensan pelaajia. Maple 34 pisteellä, Mor 33 ja Samila 32 pisteen avulla miehittävät sijat 2-4. Mensa ja Mor kuitenkin purkivat sopimuksen kauden päätteeksi, syitä voidaan vain spekuloida. Mensalta kuitenkin löytyy vielä pitkän uran Mensassa luonut käärmemäinen hyökkääjä Hai joka aktiivisuuden pitäessään on yksi kakkosdivarin parhaimpia hyökkääjiä.

Muita muutoksia kokoonpanoon on Morin lisäksi muitakin. Iki-jokerina mieleen painunut Tomekki on värvätty tekemään tuhojaan hyökkäyspäähän (varmuutta ei ole onko ne tuhot mensan hyväksi..) Puolustuspäähän on värvätty pitkän linjan kiekkomies jooda. Jo 2004 vuodesta asti pelanneelle joodalle on varmasti kaavailtu isoa roolia puolustuspäähän jakamaan peliaikaa Pandan kanssa.

Kommenttia mukafiksusta klubista tulevaan kauteen:

"Kauteen lähdetään odottavin mielin. Tähtihyökkääjä Morin lähdettyä tilalle hommattiin lentokenttien kuningas, ruuhkatukkien idoli Tomekki, jolta odotetaan pisteitä 4-5 per peli. Puolustuksessakin tapahtui muutoksia. Feuer sai luvan etsiä uuden kodin aktiivisuutensa takia & Sedienin sopimus purettiin vittuilutaidon ruostumisen takia. Tilalle tuli huima puolustaja jooda, jolta odotetaan myös roolia ylemmän puolustajan tontilta jossa hän on pelannu erittäin hyvin harkkamatseissa. Rosterista löytyy erittäin paljon kokemusta ja taitoa, joten allekirjoittanut odottaa todella hyvää sijoitusta runkosarjasta!"

Seuraa heitä:

jooda - Miten paluu liigaympyröihin sujuu? Pysyykö hyökkääjien perässä, vai lyövätkö hyökkääjät hiiriään pöytään kohdatessaan joodan jäällä? Suuri kysymysmerkki, voi flopata tai onnistua erittäin hyvin.

Maple - Pelasin runkosarjassa vain muutaman pelin. Karsinnoissa teki kuitenkin tappojälkeä Morin kanssa, mutta kun em. henkilöä ei ole vierellä niin miten pelit sujuu? Onnistuuko pelit Hain tai muiden hyökkääjien kanssa? Iso vastuu Mensan maaleista Maplella. Jonkun on tehtävä ne "isot" maalit tärkeissä peleissä.

Yhteenveto: Mensat harvemmin yllättää hyvillä yksilöillään, vaan hieno ja toimiva joukkuepeli on se MCF:n juttu jolla on pyyhitty vastustajilla lattiaa. Parikin uutta värväystä tuo yleensä omat haasteensa toimivaan joukkuepeliin ja tiettyihin kuvioihin. Mensa on yksi joukkueista joiden uskon nousevan divariin.


HPK sijoitusarvio: 6-8

Pallokerho yllätti allekirjoittaneen lisäksi varmasti monet muut sijoittuessaan kolmosdivarin kolmanneksi ensimmäisellä Kiekkoliigan alaisella kaudellaan. Ihailtavan tiivis joukkue isolla Jiillä. Sumpullaan suunnatonta v*tutusta aiheuttava HPK päästi vain 34 maalia (toiseksi vähiten kolmosdivarissa) viime kaudella. Tämä on fakta joukkueen nöyryydestä pelata nöyrää ja tylsää kiekkoa, mutta tällä materiaalilla erittäin toimivaa sellaista.

Hoopeekoon kakkosdivarikarsinnat sujuivat erittäin tasaisesti, kun yhdeksästä pelistä voittoja tuli tarvittavat viisi, mutta tappioitakin neljä. HPK:lla on yllättämisen mahdollisuudet jälleen, mutta itse löisin rahani sille, että HPK pelaa jälleen hyvän runkosarjan kunnes paukut loppuvat karsintojen koittaessa. Kuitenkin, mitä vaan voi tapahtua, kiekko on pyövee ja jää liukas niinku Tarja Halonen tokaisi joskus fiksusti.

Fiiliksiä Hämeenlinnasta tulevaan kauteen:

"Uusi vuosi uusi kausi, HPK silti lähtee miehitykseltään melkein samalla kokoonpanolla kakkosdivarin kinkereihin. Ainut lisä on hyökkäyspään koira, Jakee. Koitetaan siis pelata samaa varmaa peliä mihin viimekaudella jäätiin ja vähintäänkin säilyttää paikka kakosessa. Luottavaisin mielin silti lähtään taistelemaan nousukarsintapaikasta."

Seuraa heitä:

zälä - Armeija pian takana ja zälä on taas aktiivisesti jäillä, ei ehkä kakkosdivarin hyökkääjien parhaimmistoa, mutta tärkeä nappula joukkueelleen. Viime kaudella tehot 10gp 11+16.

Galvins - Pelannut myös jo pidemmän aikaa HPK:ssa, vaikkakin joukkue puolustaa tiiviisti niin silti sielä on oltava se viimeinen lukko johon voi luottaa. Luullakseni isossa roolissa.

Yhteenveto: Sumpun on toimittava, mutta samalla jotenkin tarvisi repiä hyökkääjistä enemmän irti, mikäli mielivät nousua divariin. Ei yhtään yli 20 maalin miestä viime kaudella. Nyt on alettava laittamaan kiekkoa reppuun tiheämpään tahtiin.


Pohjolan Titaanit sijoitusarvio: 10-12

Erittäin pahasti varjossa oleva joukkue kiekkokartalla. Ei juurikaan ikinä missään esillä. Viime kaudella sijoittui kahdeksanneksi runkosarjassa. Teki 73 maalia ja päästi saman verran. Nopeasti vilkaisemalla viime kauden pelejä silmiin paistaa epätasaisuus, voittojen jälkeen tappioita, tasureita ja jälleen voitto. Ainoa mikä joukkueesta on jäänyt oikeastaan mieleen on se, että lähes jokaisen joukkueen pelaajan näkee usein 4vs4 training reg -huoneissa. Viime kaudella joukkueen tehomies oli Milih joka pelasi kaikki pelit yhtä lukuunottamatta runkosarjassa. Näissä 25 pelissä Milih takoi 23 maalia sekä jakoi 35 maaliin johtanutta syöttöä. Tehoja on myös tultava tällä kaudella kovaan tahtiin, jopa kovempaan mikäli Titaanit mielivät nousta divariin.

Mietteitä kauteen:

"Ei kai siinä muuta kun että hyvää sijoitusta hakemaan, ja vähimmäistavoitteena on tietenkin se playoff-paikka, mikä on varmasti ihan realistinen tavoite. Toivottavasti kausi menee muutenkin kaikilta osilta hyvin, eikä mitään kommelluksia tule."

Seuraa heitä:

Milih - reilu 60 pisteen kausi alla, tehoja on tultava jatkossakin niinkuin aiemmin jo mainitsin. Joukkueen hyökkäyspään tukipilari jolla on iso taakka harteillaan.

Luamane - Puolustuspään henkinen johtaja. Hyvä perus puolustaja, paljon on myös noilla hartioilla, kun tosipelit alkavat ja puolustuksen on pidettävä liukkaita hyökkejä kurissa.

Yhteenveto: Mensan tapaan joukkue, joka ei loista yksilöillään vaan tasaisella yhtenäisellä tekemisellä. Nousu divariin erittäin hanakassa, mutta mahdollista. Kysymysmerkkinä hyökkääjien tehokkuus ja nousevat yksilöt, niitä tarvitaan.


Siniviiva HT sijoitusarvio: 7-9

Viime kaudella kolmosdivarissa kuudenneksi sijoittunut SHT pelasi allekirjoittaneen mielestä joukkueelle sopivan ja odotetun kauden. Joukkue räpiköi kuitenkin loppujen lopuksi kakkosdivariin lähes viimeisempänä joukkueena. Kokoonpanossa tapahtunut jonkinverran muutoksia, ei kuitenkaan mitään radikaalisti silmään pistävää. Parhaana värväyksenä kuitenkin löytyy Paukki, joka kuitenkin on eri sarjoja pelannut tästä joukkueesta ehkä eniten Busten jälkeen. Siniviiva HT tulee sijoittumaan kakkosdivarin häntäpäähän, eikä todennäköisesti tällä kaudella ainakaan vielä taistele divaripaikasta.

Mietteitä joukkueen johdolta:

"Kauteen lähdetään hyvillä mielin vaikka harjoituspelit ovat sujuneet vaihtelevasti, uusia kavereita joukkueeseemme on tullut, pyrimme lähteä voittamaan kaikki pelit ja pyrimme välttämään Lucky Eagles pelien tapaisia tappioita toivottavasti onnistutaan. Tavoitteena pääsy 8 joukkoon."

Seuraa heitä:

Buste - Pitkään joukkuetta edustanut Buste tulee varmasti edustamaan joukkuettaan lähes jokaisessa pelissä saatuaan pelikiellon alta pois. Pelaa tasaisesti molempiin suuntiin.

Paukki - Joukkuetta pitää pystyä auttamaan omalla panoksellaan useaan voittoon, jotta edes kakkosdivaripaikka pysyisi joukkueella. Riittääkö paukut?

Yhteenveto: Joukkueesta ei löydy yhtään maalintekijää, viime kaudella yksi vähiten maaleja tehneistä joukkueista tarvitsisi kipeästi ainakin yhden maalinsylkijän. Buste oli viime kaudella Siniviivan tehokkain myös maalien valossa, ainoastaan 11 osumaa. Se ei todellakaan riitä. Maaleja on tultava jostain.


Löylynheittäjät sijoitusarvio: 5-7

Viime kaudella yhdeksänneksi sijoittunut löylärit päästi sekä teki käsittämättömät 105 maalia. Kertoo erittäin paljon siitä, että puolustuspäähän ei jakseta panostaa yhtä paljon kuin hyökkäykseen. Toisaalta joukkue menetti myös viime kaudella kakkosdivarin maalikuninkaan, stemin. 47 maalia takoneen hyökkääjän menetys on iso. Se on kuitenkin korvattavissa jos joukkue muuttaa hieman pelityyliään niin maaleja ei välttämättä tarvitse tehdä niin paljon. Löylärit pääsi kuitenkin karsimaan divariin. Karsinnoissa Brutal Killers antoi löyläreille sellaista löylyä, että oksat pois. Maalieroin 17-4 kolmessa pelissä kyykyttänyt Brutal Killers pakotti Löylärit jatkamaan vielä kakkosdivarissa.

Mietteitä selänpesun yhteydessä:

"Tavoitteena taas kerran säilyminen kakkosdivarissa. Suurin muutos viime kauteen verrattuna on, että ollaan vaihdettu taktiikkaa kahden suunnan flowkiekosta keskikentän stigaan sekä kovaan takapaineeseen. Vielä kun saataisiin Jurma takaisin kehään, on kyseisen taktiikan vaihdoksen myötä meillä mahdollisuudet nousta myös ykkösdivariin"

Seuraa heitä:

Abreu - Osaa laittaa kiekon tarvittaessa häkkiin ja tehdä isoja maaleja, ainoa kysymysmerkki on se, että peeloileeko itsensä pelikieltoon vai pysyykö rajojen sisällä.

Niemelä - 105 maalia soinut omissa viime kaudella ja Niemelä pelannut 17 ottelussa. Apuja on saatava myös alakertaan mikäli aikovat voittaa pelejä useammin, kuin viime kaudella.

Yhteenveto: Ei tule nousemaan divariin mikäli omissa soi samaan tahtiin. Muutoksen tapahtuessa pystyy kuitenkin yllättämään. stemin paikalle myös yli 40 maalin mies olisi tärkeä, ehkä Abreu?


Team Ör sijoitusarvio: 12-13

Team Örin sijoitus viime kaudella kakkosdivarissa oli heikohko. Runkosarjassa kolmanneksi viimeiseksi sijoittunut Ör päästi rumat 92 maalia ja pöllytti vastustajan verkkoa vain 60 kertaa. Se oli runkosarjassa joukkueiden toiseksi vähiten maaleja tehnyt joukkue. Kaiken kukkuraksi Örinät joutuivat karsimaan kolmosdivariin, joista he kuitenkin selviytyivät täpärästi pitääkseen paikkansa kakkosdivarissa. Joukkueessa ei ole tapahtunut yhtään muutosta pelaajien suhteen. Hälyttävää on myös se, että joukkueesta löytyy vain yksi yli 20 maalin mies (Hjerpe) ja hänenkin pistesaalis jäi alle neljänkymmenen.

Jokainen joukkue tarvitsee sen pelaajan joka ottaa roolia tarvittaessa, kun muilla paska alkaa valua housuihin. Hjerpen tarvitsee takoa enemmän tällä kaudella tehoja ja Bubabuun nollata vastustajan hyökkääjiä tasaiseen tahtiin, mikäli mielivät välttää karsinnat alemmalle sarjatasolle. Ennustan erittäin vaikeaa kautta Örille.

Mietteitä kauteen:

"Tulevaan kauteen lähetään hyvillä mielin, kokoonpano pysyny kutakuinkin samana, ja sillä lähetään ainakin parantamaan viime kauden sijoitusta."

Seuraa heitä:

Hjerpe - Pistääkö kovan kovaa vastaan? Pystyykö vastaamaan kritiikkkiin? Ei pistepörssin kärkinimi, mutta varmasti joukkueessaan luottohyökkääjä jonka käsiin luotetaan, kun on tarvis.

Bubabuu - Voisi sanoa saman, kuin Hjerpestä. Joukkueen täytyy puolustaa yhä paremmin jos hyökkääjien ruuti on märkää. Viime kaudella 15 ottelua pelannut Bubabuu saalisti 1+8 tehot. Perus puukätinen alempi puolustaja jonka käsi ei tärise tai ainakaan saa täristä tärkeissä peleissä. Hyökkääjien perässä on pysyttävä!

Yhteenveto: Minun papereissani Team Ör on joukkue, joka tulee taistelemaan viimeisistä sijoista ja mahdollisesti joutuu jälleen karsimaan alemmalle tasolle.


Ylämummo sijoitusarvio: 3-5

Epäaktiivisuuden valloittama joukkue. Ei ole harkkapelejä ollut tämä joukkue pelaamassa hetkeen, ehkä vain joulun jälkeistä epäaktiivisuutta, who knows. Kurkataampas sitten mummojen viime kauteen. Ylämummo on ainoa jengi kakkosdivarissa tällä kaudella joka tippui divarista kakkosdivariin. Ylämummo saavutti neljäntoista joukkueen runkosarjassa sijoituksen 11. Kiekko oli omassa verkossa 111 kertaa ja vastustajan verkkoa pöläytettiin 95 kertaa. Ylämummoa yhdistää selvästi sama mikä löyläreitäkin, hyökätä jaksetaan, puolustaa ei niinkään. Ylämummo voi olla kakkosdivarin viiden parhaan joukkueen joukossa ja nousta divariin, mikäli motivaatiota löytyy. Riittääkö mielenkiinto enää pelata niin kovin, kun tippuivat sarjatasoa alemmaksi? Vai ruokkiko se vain nälkää ja halua todistaa muille tasonsa? Nähtäväksi jää.

Joukkueen johtoa tai ketään pelaajaa ei tavoitettu, joten kommentteja ei saatu.

Joukkueessa on tapahtunut hieman muutoksia pelaajistossa viime kauteen verraten. Esimerkiksi joukkueen kaksi kovaa pistenikkaria Bande ja Pude ovat vaihtaneet seuraa. Nähtäväksi jää, onko sielä ketään ottamaan näiden herrojen paikkaa ja riittääkö kädet ohittamaan kakkosdivarin järkälemäisiä puukäsipuolustajia.

Seuraa häntä:

Beni - Ikuisuuden Ylämummossa pelannut Beni on tärkeä kulmakivi hyökkäys-, että puolustuspelissä. Viime kaudella runkosarjassa 20 ottelussa teki 8+22 tehot. Irtoaako lisää, kun sarjassa pelillinen taso hieman hellittää?

Yhteenveto: Tosi vaikea arvioida. Ei tule onnistumaan kauden aikana millään osa-alueella jos tämä epäaktiivisuus jatkuu. Mahdollisuudet on nousuun jos parilla värvillä tai tällä kokoonpanolla kasaavat itsensä. Sijoitusmahdollisuus aina 3-13.


Lucky Eagles sijoitusarvio: 2-4

Viidenneksi kolmosdivarissa tulokaskaudellaan sijoittunut Eagles teki 63 maalia ja päästi 46. Maaliero kertoo, että myös puolustuspeli on tarvittavassa kunnossa. Karsinnat kakkosdivariin eivät alkaneet kuitenkaan mallikkaasti, kun PUNAKONE tuli ja meni yli 3-2 voitoin. Toisella kierroksella tarvittavat kaksi voittoa ottanut Lucky Eagles jatkoi kolmannelle kierrokselle, josta irtosi tasapeli, kaksi voittoa ja jälleen PUNAKONEEN jyrän alle jääminen. End of the day Kotkat nousivat kuitenkin kakkosdivariin.

Joukkueesta ei saatu ketään kiinni antamaan kommenttia kauteen liittyen.

Seuraa heitä:

hydä/match - Tiheään tahtiin joukkueita vaihtavia hyökkääjiä, jotka tuovat kokemusta hieman lisää Lucky Eaglesin pelaajistoon. Kysymysmerkkinä kuitenkin joukkueuskollisuus, kavereita kun nähdään parissa kolmessa eri seurassa per kausi.

Yhteenveto: Tulee varmaankin olemaan viiden parhaan joukossa runkosarjassa. Luullakseni paukut riittävät myös divarinousuun.


Hc Sellukatu sijoitusarvio: 3-5

Sellukatu pelasi jo viime kaudella kakkosdivaria ja sijoittui sielä yllätyksellisesti vasta kymmenenneksi. Tällä kaudella omissa papereissani yksi ennakkosuosikeista oleva ja jokseenkin Nightmaren farmitiimiltä vaikuttava Sellukatu on tehnyt kovia hankintoja, kun se kiinnitti kauden pituisilla sopimuksilla pelaajat Liisa94, aban, Jeelon ja zurpan. Viime kaudella pahasti rämpineellä joukkueella on varmasti paljon hampaankolossa muutakin kuin paskaa. Tällä kaudella tulisi näyttää kaapin paikka muille joukkueille, kun pelaajamateriaali riittää selvästi siihen. Viime kaudella pelit päättyivät runkosarjaan, kun sijoituksen takia/ansiosta ei joutunut karsimaan alempaan divariin.

Mietteitä kauteen:

No kautee lähetää iha odottavaisin mielin. Tavoitteen ois päästä karsimaan 1divaripaikasta ;D Pelaajarunko on aika hyvä, harmiks osa menee intin puolelle mikä laskee vähän aktiivisuutta. Mut joo tsemppii jokaselle tähän kauteen ja railakasta uutta vuotta ! :D

Seuraa heitä:

Liisa94 - Sellukadun paras hyökkääjä, parin vuoden takaa löytyy divarin ja liigan pistepörssin voitto. Tulosta täytyy tulla myös tällä kaudella.

Alanen - Kiveksenkova alempi puolustaja, jolle on todennäköisesti kaavailtu paljon vastuuta. Onko yksi kakkosdivarin parhaimpia puolustajia? Viime kaudella 25 peliä tehoin 0+18. Puolustus silloin ainakin vuotanut tilastojen mukaan. Nyt olisi aika näyttää kuka määrää.

Yhteenveto: Parhaimmillaan yksi parhaista joukkueista kakkosdivarissa. Kysymysmerkkinä kuitenkin pelaajien käytös joka hieman arveluttaa välillä, pelikieltoihin ei ole varaa. Kun katsoo pelaajien joukkueiden vaihtelua niin sitä on tapahtunut aikaisemmin melko tiheään tahtiin, nähtäväksi jää tässäkin tapauksessa mitä käy.

Kirjoittanut: Samsonov
Julkaistu 31.12.2010 18:59
Luettu: 1295 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.