Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

4. Divarin kausiennakko 1/11

Tässä tulee 4.divarin kausiennakko kaudelle 1/11. Edellisen kauden joukkueista vain yksi on enää mukana, joten kaudesta on varmasti tulossa mielenkiintoinen. Jokaisella joukkueella on kovia pelimiehiä ja kaikki haluavat nousta ylöspäin kohti suurempia haasteita. Jokaisesta joukkueesta on tehty pieni esittely. Mukana on myös joukkueiden mietteet kauteen lähdettäessä ja kaikkea muuta mukavaa. Enjoy.


aasit
Kyseinen joukkue on varmasti monille hieman tuntematon. Kyseessähän on kuitenkin jo vajaa 3 vuotta vanha joukkue ja pelejä alle 400. Joukkueessa pelaa kuitenkin paljon kokeneita pelaajia, joten menestysmahdollisuudet ovat hyvät. Sen osoittivat myös karsinnat, jossa kovassa C lohkossa irtosi toinen sija heti Darra OY:n jälkeen. Kysymyksiä kuitenkin leijuu ilmassa: onko joukkue muotoutunut jo tarpeeksi yhtenäiseksi? Pystyykö joukkue ylläpitämään tarpeeksi kovaa tasoa, vai jatkuuko epätasaiset otteet?

Pre-season mennyt nyt niin vaihtelevissa merkeissä pelillisesti ettei lähdetä mitään yliluonnollisia suorituksia odottelemaan. Kokoonpano on kuitenkin vakiintunut sen verta mukavasti, että lähdetään kaikki joukkueet tosissaan haastamaan ja toivomaan että kauden päätteeksi sarjanousu on ajankohtainen asia. - Hollow

Seuraa hänta:
Hollow – Joukkueen pääjehu ja pistenikkari. Viime kaudella 48 pistettä IHT Guerrillasissa oli oiva näytös pelaajan taidoista. Kannattaa varoa!

Sijoitusarvio:
7-10


Darra OY
Tämä joukkue ei esittelyjä kaipaa. Yhteensä 16 kautta takana Kiekkoliigan alaisuudessa ja näistä parhaimpana sijoituksena liigan toinen sija kaudella 2/06. Kokemusta siis tältä joukkueelta ei puutu. Kaikki joukkueen pelaajat ovat 4. divarin mittarilla mitattuna ehdotonta eliittiä ja näistä herroista joukkueen menestys ei jää kiikastamaan. Tämä nähtiin jo karsinnoissa: kuusi peliä, kuusi voittoa ja maaliero +13. Kaiken osuessa kohdalleen joukkue löytää varmasti itsensä kolmen sakista, jopa varmasta runkosarjan voittajasuosikista voidaan puhua tämän joukkueen kohdalla.

Kautee lähetää iha hyvillä mielillä, harkat nyt menny vähä mite sattuu mut kyl uskon et ollaa iha varteeotettava vastus sitte ku kausi alkaa. Aika lailla sama porukka ku ennenki koossa ni pitäs peli joteki toimiakki. Tavotehan on tietysti olla runkosarjan kärkisijoilla ja nousua tavotellaan tietysti. - Xirean

Seuraa hänta:
santoz – Pelannut satoja pelejä liigan alaisuudessa, joten kokemusta riittää vaikka muille jakaa. Tulee pitämään hyökkääjiä pilkkanaan.

Sijoitusarvio:
1-3


Deadly Disaster
Deadly Disaster menestyi hyvin OHL-kaudellaan (1/10) sijoittuen runkosarjassa toiseksi, mutta sitten he yllättäen jättivät playoffit pelaamatta. Sen jälkeen joukkue viettikin hiljaisempaa eloa, mutta nyt he ovat jälleen palanneet liigakentille. Karsintalohkossa napsahti toinen sija, mikä lupailikin hyvää menestystä kaudelle. Joukkueesta kuitenkin lähti liuta kovia pelimiehiä karsintojen jälkeen ja se saattaa vaikuttaa peliesityksiin ratkaisevasti. Joukkueella on kuitenkin paljon potentiaalia, joten kokoonpanon pysyessä ehjänä joukkueella on hyvät mahdollisuudet kamppailla paikasta kahdeksan joukkoon.

Deadly Disaster lähtee kauteen hyvillä mielin vaikka menetettiinkin pari hyvää pelaajaa. Kuitenkin olemme onnistuneet kasaamaan varsin kovatasoisen tiimin, jolla halutaan pärjätä 4.divarissa. Tavoitteita myö ei olla oikeestaan asetettu, mutta oisihan se kiva olla siellä kärkipäässä. - Kzi

Seuraa hänta:
Exadan – Kannattaa jo seurata sen perusteella, että on päävastuuhenkilö. Miten onnistuu pitämään joukkueen kasassa? Pelitaitojakin löytyy ja tulee olemaan joukkueen parhaita pistemiehiä.

Sijoitusarvio:
11-14


Foo Fighters
Tämä joukkue on monille melko tuntematon. Menestystä on kuitenkin tullut jonkin verran: Kiekkosarjasta käteen lätkäistiin pronssinen mitali ja imagokyselyn toinen sija. Karsinnoissa joukkue arvottiin A-lohkoon, josta irtosikin sija 4 ja paikka nelosdivariin. Joukkueen kokoonpano on pysynyt melko samana jo pitkään, joten yhteispelin pitäisi olla hallussa. Joukkueessa ei ole kovia nimimiehiä, joten hyvää yhteispeliä he tulevat tarvitsemaankin. Taso on kuitenkin niin kova, että Foo Fightersin pitää pelata täydellisesti päästäkseen nousukarsintoihin. Varsinkin puolustuspelin pitää olla kovaa, sillä joukkue ei yleensä paljon maaleja peleissä iske.

FF lähtee kauteen intoa ja motivaatiota puhkuen sillä onhan tämä ensimmäinen kausi joukkueelle ja monelle pelaajallekkin kliigan alaisuudessa. Omasta tasostamme emme ole tällä hetkellä aivan varmoja joten nöyränä asetamme tavoitteeksemme 4.divassa pysymisen mutta eihän sitä tiedä mitä tulevaisuus pitää sisällään ;) - Meshuggah

Seuraa hänta:
Meshuggah – Joukkuuen johtaja sekä toimistossa että kentällä. Tehoilu lähinnä hänen ja cetan harteilla, joten onnistumisia tarvitaan.

Sijoitusarvio:
11-14


Kings
Kuninkaat lähtivät kovin tavoittein kauteen, mutta odotettua menestystä ei tullut. Lopulta joukkue sijoittui sijalle 11, saaden ainoastaan 10 pistettä kauden aikana. Pelaajat hyppivät minne sattuu ja moni olikin jo valmis lakaisemaan heidät ulos liigasta, mutta kuin se kuuluisa Fenix-lintu konsanaan he saivat pelaajat pelaamaan karsintoja. Lopputuloksena karsinnoista oli lohkon kolmas tila ja paikka nelosdivarissa. Joukkue lähtee kauteen suhteellisen pienellä kokoonpanolla eivätkä viime aikojen harjoituspelit ole menneet nappiin, joten kaatumisvaara roikkuu ilmassa. Onnistuessaan heillä on kuitenkin mahdollisuudet vaikka mihin.

Jaha, taas kausi alkaa.. vielä kesken meillä hommat, mutta nyt tavotteena on selkeesti tiukka linja kokoonpanosta ja parantaa kaikkea viime kaudesta. Toisaalta ois se kiva olla siellä kärkisijoilla, mutta tyytyväisiä ollaa, jos selviydytää keskikastiin. - Dyke

Seuraa häntä:
Suxman – Puolustaja, jolta voidaan odottaa mitä tahansa. Löytäessään hyvän pelivireen tulee olemaan vaikea ohitettava.

Sijoitusarvio:
11-14


Last Period
Last Period on perinteikäs Kiekko.tk -seura, joka on pelannut menneinä vuosina Kiekkoliigan 1. ja 2. divaria. Joukkue jätettiin tylysti karsinnoissa lohkonsa kuudenneksi, mutta takaportin kautta tie avautui heille nelosdivariin. Joukkueen nykykuntoa on vaikea arvioida, joten kausi näyttää mihin tästä porukasta todellisuudessa on. Varmaa on, että joukkue lähtee sarjaan taistelemaan ja hakemaan voittoja. Tästäkin porukasta löytyy kokeneita pelaajia, joilta odotetaan kovaa panosta. Kaikki on mahdollista, mutta todennäköisesti vauhti ei aivan riitä kärjen tuntumassa. Jos oikeat pelaajat onnistuvat ratkaisemaan pelejä sijoitus voi myös löytyä korkeammalta. Jää nähtäväksi mihin Last Period lopulta yltää.

No ei varmaan sen kummempia odoteta ku mukavii pelei ja suvereenia hallintaa ja sitte et smaga sais mahollisimman paljo tehoi. Iha Rennol fiiliksel lähetää lätkii ja sit katotaa mihin se riittää kuha vaa jutut ja äijät pysyy yht huonoin ni kaikki on hyvi. Tavoitteena totta kai ei lähetä hakee vähempää kun runkkikse voittoo ja nousua ja sit totta kai smagalle maalipörssin ja syöttöpörssin voittoo jollain ihan historiallisilla piste määrillä. Yks tavote vois olla kans saada pidettyy jengi hyvi kasassa ja saatuu pari sopivaa janarii viel meiän mukavaa porukkaa. Viel yks tavote ois saada järkättyy Beyerin kartanossa huikeet bailut ja lähtee vallottaa salon yöelämää ku sitä on ny suuniteltu pari vuotta vielä. Ken tietää jos se ny kaude päätteeks vaik onnistus. - Ricky

Seuraa hänta:
-Beyer- - Kokenut monet joukkueet ja sarjatasot. Viime kausina vauhti ei ole ollut entisen veroista, mutta nyt tutussa paidassa voi ura lähteä jälleen nousukiitoon.

Sijoitusarvio:
7-10


Marmots
Marmots nähdään muutaman kauden tauon jälkeen liigakentillä, kun he viimeisessä ottelussaan onnistuivat kaatamaan pitkäaikaisen liigaseuran Silent Saintsin, ja näin nappasivat viidennen ja viimeisen jatkopaikan lohkossaan. Joukkue on pelannut WAHLia ja Hoki-Liigaa, mutta kummassakaan liigassa ei ole mainittavaa menestystä tullut. Heikolta näyttää nytkin ja pelaajien onkin pistettävä parastaan, muuten heidät nähdään jälleen karsimassa paikastaan.

Ootetaan kautta innoissaan ku ollu parin kauden tauko liigaympyröistä ja suurin odotusarvo kaudessa on se, että kuinka saadaan meiän peli toimiin näin isolla kokoonpanolla ;D. Ja sekin on meiän mielestä ihan hauska nähä ens kaudella, että kuinka kova toi 4 divari lopulta on, koska paperilla siellä on aika kovia tiimejä pelaamassa. Hyvillä mielin lähetään pelaan kautta pois ja toivotaan että peliajasta ei tuu eripuraa. Tavotteena menestyminen imagokyselyssä ja pelillisesti saada peli kulkeen. - Anders

Seuraa hänta:
Zaryot – Paljon pelaava ja hyvin monipuolinen pelaaja. Tulee tekemään paljon tehoja, kunhan kädet eivät vapise liikaa.

Sijoitusarvio:
11-14


Miracle On Ice
Miracle On Ice on monille tuntematon joukkue, mutta näin he ovat hiljalleen saaneet rakentaa joukkueensa huippukuntoon. Joukkue pelasi viime kaudella Kiekkosarjaa ja menestyikin siellä erinomaisesti: joukkue hävisi kauden aikana vain neljä peliä ja kauden lopuksi he nostivat pokaalin ilmaan mestaruuden merkiksi. Karsinnoista irtosi kolmas tila lohkossa C, mutta harjoituspelit ovat viime aikoina sujuneet erittäin hyvin, joten jopa parempaan menestykseen on mahdollisuudet.

Kauteen lähetään hyvillä mielin. Pyritään pelaamaan rentoa kiekkoa, ja katotaan sitten mihin saakka muskelit riittää. Tavoitteena saada LIEJUSIKA käymään ainakin kerran liigajäillä. - SIKABENNY

Seuraa hänta:
RUDEBENNY – ”maalin tekiä”. Pelaa paljon ja on tärkeä pelaaja joukkueessa. Valittiin vuoden herrasmiespelaajaksi kiekon foorumeilla, pystyykö säilyttämään asiallisuutensa?

Sijoitusarvio:
4-6


Patriots
Paluuta huipulle tekevä Patriots kuuluu kauden mielenkiintoisimpiin joukkueisiin. Joukkue vietti kauden 3/10 virkavapaata jätettyään liigapaikan kautta aikaisemmin, jolloin sijoituksena oli liigan kolmastoista sija. Nyt Kiekkoliigan alaisuuteen paluun tekevä joukkue lähtee kauteen varmasti nälkäisenä ja intoa uhkuen. Joukkueesta löytyy monia kokeneita pelimiehiä, joilta sopii odottaa kovia tehoja. Sijoituksista puhuttaessa ei voi jättää pois mahdollisuutta mestaruuteen, kuitenkin sijoitus tulee olemaan kärkipäässä.

Kauteen lähetään ihan odottavaisin mielin, harkoissa ei saada oikeen peliä kulkeen, joka vähän pelottaa kun kausi on alkamassa mutta eiköhän se siitä lähe rullaileen. Pelaillaan ja katotaan mihin riittää, mutta tavoite nousta 3divariin. - Litmanen

Seuraa hänta:
juku – Tehoili Patriotsin paidassa hyvin edellisillä kausilla, jatkuuko sama meno myös muutaman kauden tauon jälkeen?

Sijoitusarvio:
7-10


Project One
Project One nousi kaikkien tietoisuuteen rytinällä vuonna 2010. Joukkue kaatoi suuret joukkueet mennen tullen ja oli lopulta niin vakuuttava, että paikka aukesi Hoki-liigaan. Siellä joukkue pelasi vakuuttavasti ja saikin siitä palkinnoksi pronssimitalin. Paikka karsintoihin aukesi helposti, mutta siellä tulikin sitten ongelmia. Liika itsevarmuus kostautui ja ensimmäisissä peleissä tuli tappiot. Joukkue onnistui kuitenkin kokoamaan itsensä, ottamaan kaksi voittoa ja näin varmistamaan paikkansa nelosdivarissa. Joukkue on menettänyt muutaman pelaajan Hokin jälkeen, mutta joukkue on osoittanut harjoituspeleissä, että taso on kova. Joukkueella on myös ollut hieman käytösongelmia, mutta toivottavasti vanhoista virheistä on opittu.

Lähetään ihan hyvillä mielin. Ei aliarvioida yhtäkään vastustajaa ja yritetään varmaan runkosarja sijoitusta 1-3. Emme ole pelanneet nyt kuukauteen aktiivisesti mutta toivotaan että pelit lähtee kulkemaan ja sitä kautta noustaan 3.divariin. - Peyja

Seuraa hänta:
Peyja – Joukkueensa paras pistemies jo Hokissa. Tulee olemaan kova myös tällä kaudella.

Sijoitusarvio:
1-3


RaiFu
Melko pitkään parrasvaloista poissa pysytellyt Raifu tekee debyyttinsä liigakentillä ja suoraan Kiekkoliigan alaisuudessa. Plakkarissa joukkueella on karsintalohko A:n kolmas sija ja sen myötä nousu 4. divariin. Raifu on haalinut pelaajarivistöönsä ihan kovia pelimiehiä, mainittakoon näistä pitkänlinjan pelaajat Lunden ja Ville1. Menestyksen avaimet ovat joukkueen käsissä, sen näyttävät offseasonilla hyvin kulkeneet harjoitusottelut, mutta riittääkö se kauden edetessä? Se jää nähtäväksi.

Lähdetään RaiFun kanssa hyvällä ja vahvalla mielellä 4divarin kauteen. RaiFun tavoitteena on nousta kiekkoliigaan ja voittaa mestaruus. - neke

Seuraa hänta:
rees – Ollut vasta vähän aikaa joukkueessa, mutta on pelaamissaan peleissä näyttänyt taitonsa. Saattaa olla aivan pistepörssin kärkinimiä.

Sijoitusarvio:
4-6


The Oldtimers
The Oldtimers nähtiin viimeksi liigajäillä kausina 4/09 ja 1/10 OHL:n alaisuudessa. Tuolloin mukaan tarttuivat kuudes ja kahdestoista sija. Sittemmin 4. divarin karsinnoista tarttui mukaan A-lohkon voitto ja pääsy mukaan sarjaan. Oldtimers tulee varmasti taistelemaan sarjan kärkisijoista kynsin ja hampain. Potentiaalia siis löytyy, ainakin karsintalohkon voitto kertoo jotain pelillisestä osaamisesta. Rosterista löytyy kovia ja kokeneita pelureita, kuten Johnny. Jos joukkue saa pelin kulkemaan, voi loppusijoitus olla korkea.

Hymyissä suin lähdetään aloittamaan kautta ja tavoitteena päästä neljän parhaan joukkoon. Kautta on koko joukkue jo innolla odotellutkin ja motivaatiota löytyy vääntämään sata lasissa, ehkä myös piirun verran ylikin. Pientä vaihtelevuutta pelien suhteen luultavammin odotettavissa suhteellisen lyhkäsen elossaolon vuoksi, mutta kuitenkin odotukset ovat korkealla. - Johnny

Seuraa hänta:
Johnny – Kokemusta on karttunut jo paljon eri sarjatasoilla. Aivan jättimenestystä ei ole vielä tullut, joten nyt hänellä on täydellinen paikka osoittaa mihin parhaimmillaan pystyy.

Sijoitusarvio:
1-3


Titaanit (Kiekko Myyrät)
Titaanit jatkaa hieman tuntemattomampien joukkueiden sarjaa. Joukkue on kuitenkin pelikentillä osoittanut, että aina ei tarvitse olla tunnettu ollakseen hyvä. Top 20 on joukkueelle tullut tutuksi ja peli kulkee aina vain paremmin. Joukkue sijoittui Suomiliigassa sijalle 7, mutta taso on selvästi noussut viime aikoina. Karsinnoista irtosi kovasta lohkosta sija 5, joten tätä joukkuetta ei missään nimessä kannata unohtaa, kun miettii mahdollisia nousijoita. Joukkueen kokoonpano on ollut pitkään sama, joten pelaajat varmasti tuntevat toisensa hyvin.

Hyvillä mielin lähetään kauteen ja peli on kulkenu ihan hyvin viime aikoina, vaikka välillä onkin ollut pientä ailahtelevuutta. Pyritään pelaamaan tietysti samaan malliin myös nelosdivarissa ja koitetaan napata paikka kolmosdivariin - SixtyNine

Seuraa hänta:
Sävy – Valittiin Suomiliigassa runkosarjan parhaaksi puolustajaksi. Tulee myös nyt olemaan tärkeä lenkki joukkueessa.

Sijoitusarvio:
4-6


Wanhainkodin Munkki
Jo vuonna 2005 alulle pantu joukkue, joka koostuu todellisista vanhan liiton miehistä. Joukkue vilisee erittäin kokeneita pelaajia jotka eivät liialti esittelyjä kaipaa. Miten raudanluja nippu tulee kauden myötä muotoutumaan, se saadaan selville kauden edetessä. Joukkueella on hyvät mahdollisuudet mukaan kärkikamppailuun, mutta riittääkö vanhusten puhti aivan sinne asti? Menestys ei ainakaan jää kiinni huippupelaajista.

Kauteen lähtee joukkueellinen vanhoja kankeita miehiä ilman suurempia tavoitteita ja suurin hankinta tiimiltä oli miikka nostamaan joukkueen imagoa! - Kaasu
Ainut mikä meitä jännittää on se, että kuka hoppaa seuraavaks pois ja millon se tapahtuu - Shar

Seuraa hänta:
Sedien – Kuin viini konsanaan, paranee myös Sedien vanhetessaan. Viime aikoina näyttänyt hyviä otteita harjoituspeleissä ja samaa menoa on odotettavissa myös kauden aikana.

Sijoitusarvio:
7-10


Johtokunta toivottaa kaikille onnea ja menestystä tulevalle kaudelle!

Tekijät: Fraid & PeltoKirjoittanut: Fraid
Julkaistu 26.12.2010 23:53
Luettu: 1465 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.