Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

4. Divarin kausiennakko 3/10

Tässä on siis uutukaisen 4.divarin kausiennakko kaudelle 3/10. Suurimmalla osalla joukkueista löytyy OHL / HHL -taustaa ja osa kokonaan uusia ulkoisia hakijoita. Jokaiselta joukkueelta löytyy varmasti näyttämisen halua ja potentiaalia taistella noususta seuraavalle sarjatasolle. Jokaisesta joukkueesta on tehty pieni infonpätkä ja kyselty millä mietteillä he lähtevät tulevaan kauteen.

Delirium Tremens
Tämä tänä vuonna pystyyn laitettu joukkue on tullut jo pienessä ajassa monille tutuksi, ja pelaajistosta löytyykin kovia nimiä. Mainittakoon heistä vaikkapa K.Carson ja MacGyver, vaikka monia muitakin mainitsemisen arvoisia pelaajia joukkueesta löytyy. Ja kuten rivien välistä voi lukea, tämä on joukkueen ensimmäinen liigakausi, joten menestystä lähdetään varmasti hakemaan, eikä sen pitäisi tuolla nipulla tuottaa ongelmaa.

Pyrimme ensisijaisesti kehittymään joukkueena, mutta jotai tuloksiakin odotetaan tulevalta kaudelta. Pelit otetaan vakavissaan, muttei tosissaan! -kasap

Seuraa häntä:
feeb - Hoki-liigassa sekä muutama vuosi sitten 2. divarissa mainetta niittänyt pelaaja, jolta taitoa ei puutu. Miten pelit lähtevät rullamaan Kiekkoliigan 4. divarissa?

Sijoitusarvio:
1-3

Ferrari
Parina viime kautena OHL:ssä heikosti sijoittunut Ferrari lähtee kauteen melkolailla tuoreella kokoonpanolla, joukkueesta löytyy vain muutama Ferrari-ikoni. Uusien pelaajien yleinen taitotaso jne. ovat hieman kysymysmerkki, mutta harkkapelien perusteella joukkueelta ei välttämättä kovin paljoa tule odottaa.

Ferrari lähtee kauteen todella innostunein mielin. Offseason venähti niin pitkäksi että varmaan kädetkin tärrää taas ensimmäisissä peleissä =D Kesällä joukkue oli pienehkössä kriisissä, mutta nyt pakka alkaa hioutua yhteen ja Kiekkoliigan alaisuuden ensimmäisestä kaudesta odotetaan edellisiä kausia parempaa menestymistä. -Shakaali

Seuraa häntä:
Gerber - Kovatehoinen Ferrari-ikoni, joka tulee tekemään paljon pisteitä ja olemaan joukkueensa ehdoton johtohahmo.

Sijoitusarvio:
7-9

GHETTO BIRDS
Viime kaudella HHL:ssä keskikastiin sijoittuneet Ghetot ovat niin ikään värvänneet paljon uusia pelaajia jengiinsä, erityisesti puolustus-osastolle on hankittu uutta verta. Pari uutta hyökkääjäkin on saatu joukkueeseen, ja tämä onkin hieman piristänyt heidän peliään.

Tosi huikeella fiiliksellä ollaan lähös ens kauteen ku jengi pysyny viime kaudesta niin hyvi kasassa ja pelit menny hyvi. Tavotteena on tietenkin nousta 3.divariin. -Klaua

Seuraa häntä:
nenä - Lienee joukkueensa tärkein hyökkääjä yhdessä Klauan kanssa, ja mikäli kaikki ei mene nenälleen, löytyy pelaaja pistepörssin kärkisijoilta.

Sijoitusarvio:
4-6

Kings
Viime kaudella OHL:ssä pelannut Kings sijoittui hieman keskikastin alapuolelle loppukauden ongelmien takia. Joukkue on monesti ollut vahvoilla alkukaudesta, mutta romahtanut loppukaudesta pelaajamuutosten tai muiden syiden takia. Tulee sijoittumaan ainakin keskikastiin mikäli pakka pysyy loppuun asti kasassa.

Divarikauteemme lähemme nousukiito silmissä. Joukkue on hyvässä muodossa ja pelaajat ovat tuttuja toisilleen, eli yhteen pelaaminen onnistuu. Yksi tärkeimpiä tavoitteina tälle kaudelle on kuitenkin, että kokoonpano pysyisi eikä tulisi niitä pelaajakatoja kauden lopussa. -Dyke

Seuraa häntä:
Hentunen - Hyvät kädet omaava hyökkääjä, joka panee kiekon maaliin lähes paikasta kuin paikasta. Ehkä joukkueen tärkein pelaaja.

Sijoitusarvio:
4-6

Kuoletus
6 kautta IKS:ssä, 1 kausi OHL:ssä ja viimeisimpänä kausi Hoki-liigaa, josta tosin putoaminen kauden jälkeisien karsintojen kautta. Mitalikaapissa IKS pronssia kaudelta 2/08, sekä OHL runkosarjan voitto 4/09. Siis varsin kokenut ryhmä kyseessä, jolta sopii odottaa menestystä myös Kiekkoliigan alaisuudessa. Mahdollisuudet kolmen parhaan sakkiin ovat täysin realistiset, tuleva kausi näyttää mihin pelimiesx:n miehistö yltää.

Ihan hyvillä fiiliksillä lähetään, peli saatu nyt rullaamaan ja luotetaan siihen että jatkuu myös liigassa. Realistinen tavoite on nousu kolmoseen. -pelimiesx

Seuraa häntä:
pelimiesx - Hyvin peliä tekevä hyökkäävä puolustaja, joka on kantanut Kuoletuksen värejä niin kauan kun allekirjoittanut muistaa. Niin ikään joukkueensä tärkeimpiä pelaajia.

Sijoitusarvio:
1-3

Olympic Fitness
Olympic Fitness on varsin kokematon joukkue liigajäillä, heillä kuitenkin plakkarissa HHL:n 7. sija kaudelta 2/10, tuolla kaudella joukkue päästi vähiten maaleja runkosarjassa. Joukkueelta sopii odottaa siis ainakin hyvää puolustuspeliä, katsotaan mihin rahkeet riittävät tulevalla kaudella.

Tavoitteena on nousu kolmosdivariin. Toivottavasti ei kävisi niinku viime HHL-kaudella kävi, että lupaavan alun jälkeen pelin taso romahti ja tiputtiin keskikastiin kärkikahinoista. -Statham

Seuraa häntä:
Party - Taitavan pelisilmän omaava hyökkääjä, joka panee kiekkoa nopeasti liikkeelle ja paikan tullen iskee kiekon varmasti häkkiin.

Sijoitusarvio:
7-9

Pohjolan Kiekko
Tämä kaksi kautta HHL:ää hakannut joukkue lähtee Kiekkoliigan 4. divariin haastajana. Joukkueesta löytyy kokeneita pelimiehiä kuten Juha84 sekä tuoreimpana kiinnityksenä legendaarinen Kytis. Joukkuetta on kovasti veikkailtu 4. divarin häntäpäähän, mutta he voivat myös yllättää altavastaajan asemastaan, onhan joukkueella se vahvuus, että heillä on tutut PoKi-ikonit yhä joukkueessaan, ja näin yhteispelin luulisi toimivan.

Pohjolan Kiekko lähtee hyvillä mielillä ensikaudella Kiekkoliigan alaisuudessa pelailemaan. Pakka alkaa olemaan kasassa ja pelitkin alkanut jokseenkin hyvin kulkemaan. Tavotteitahan pitää aina olla, joten PoKi on asettanut tavoitteekseen päästä pleijareita pelailemaan. -Amy

Seuraa häntä:
Kytis - Tämä kaikkien tuntema kiekkopersoona tulee varmasti varastamaan kovan huomion kulisseissa. Hänen tehtyä paluun liigajäille PoKin paidassa nähdään ovatko pelitaidot yhä tallessa?

Sijoitusarvio:
10-12

Principality
Vaikka tämä joukkue on ollut kasassa vuodesta 2007 asti, ei sitä ole liigajäillä vielä nähty. Tästä huolimatta joukkueesta löytyy hyviä pelimiehiä kuten nalleh ja Torgar, heidän johdolla Principality lähteekin haastamaan muita joukkueita. Joukkueesta löytyy potentiaalia ja sillä onkin pienet saumat yllätykseen.

Principality lähtee ensimmäiseen liigakauteensa innokkaasti ja odottavin mielin. Kokoonpanon kans on ollu viime aikoin vähä vaikeuksii aurian hopattua, mut nyt ollaan saatu hyvä ja pieni pakka kasaan. Tavotteena olis nousta 3.divariin ja sijottautuu runkosarjas kolmen parhaan joukkoon. -nalleh

Seuraa häntä:
nalleh - Kovanluokan hyökkääjä, joka on joukkueensa pitkäaikaisimpia pelaajia, ja joka tulee varmasti olemaan joukkueen tärkeimpiä pelaajia

Sijoitusarvio:
4-6

Reisitanssi
Reisitanssi aloittaa liigauransa nelosdivarista ja on heti yksi suosikeista kamppailemaan noususta kolmoseen. Joukkuetta johtavat enemmän tai vähemmän kokeneet liigapelaajat Elegance & Pelto, jotka ovat kolunneet monet tiimit ja liigat läpi yhdessä. Myös muilta joukkueen pelaajilta löytyy liigakokemuksia, joten kädet eivät varmasti tärrää kovissakaan paikoissa.

Positiivisin mielin lähdetään kauteen, vaikka peli onkin viime aikoina ollut ailahtelevaa. Mutta  toivotaan että peli kulkee ja tätä kautta saataisiin paikka nousta 3. divariin. -Elegance

Seuraa häntä:
mahakas - Pelaaja, joka osaa tehdä maaleja. Pelannee (lähes) kaikissa joukkueensa ottelussa. Tulevaisuuden hyökkääjälupaus. Saattaa löytyä pistepörssiltä korkealta mikäli peli kulkee.

Sijoitusarvio:
1-3


SaiPa.
Joukkueesta löytyy kovia pelaajia, kuten Borgir, Tossu ja rölli. Mikäli nämä herrat pystyvät parhaimpaan suoritukseensa, sopii koko joukkueelta odottaa hyviä otteita kentillä, ja mahdollisesti korkeampaakin sijoitusta, kuin mitä on veikattu. Tällä pelaajalistaltaan nimekkäältä joukkueelta ei ole kuitenkaan aiempaa kokemusta liigajäiltä ja pieni epäaktiivisuuden jakso kauden alun lähestyessä on herättänyt kummastusta, toivottavasti tämä kuitenkin katkeaa kauden alkaessa.

Kommenttia ei saatu, sillä vastuuhenkilö(t) eivät kovin aktiivisesti näyttäneet naamaansa ainakaan ircin puolella.

Seuraa häntä:
Borgir - Tämä paljon liigoja kolunnut alapään lukko tulee pitämään huolen siitä, että SaiPan verkkoon uppoaa mahdollisimman vähän maaleja. Joukkueensa paras puolustaja, piste.

Sijoitusarvio:
7-9

Silent Saints
OHL:ssä kuusi kautta putkeen vaihtelevalla menestyksellä pelannut Silent Saints astuu nyt Kiekkoliigan alaisuuteen. Joukkue on luonut positiivista kuvaa itsestään kanssapelaajien keskuudessa asiallisuudellaan, ja heidän kokoonpanonsa pysyy suhteellisen samana kaudesta toiseen. Alkukausi tulee kertomaan paljon joukkueen mahdollisuuksista.

Tunnelmat on hyvät. Vähän on pelimäärä kärsinyt koulujen ja reissujen yms. takia, mutta yleensä on liigakauden alun myötä aktiivisuuskin noussut. Ei ihan odotettu että näin nopeaa päästäisiin Kiekkoliigan alaisuuteen, mutta hieno homma. Tavoitteeksi laitettiin sarjanousu, joka saattaa kuulostaa monesta liian kovalta, mutta ollaan me yllätetty ennenkin. -LetQ

Seuraa häntä:
Poliz - Silent Saintsin pitkään kiekkoa tahkonnut hyökkääjä, joka kuuluu jo Saintsien old skool -kalustoon. Katsotaan miten klopin pää kestää.

Sijoitusarvio:
10-12

SJK
SJK lähtee kauteen tutulla pitkäjänteisellä pelaajilla varustetulla kokoonpanollaan, lukuun ottamatta paria negatiivista mainetta luonutta nuorta pelaajaa. Mitalikaapista löytyy aikaisemmilta kausilta HHL mestaruus kaudelta 1/10, ja viime kauden sijoitus OHL:stä, jolloin sijoittui keskikastiin. Saattaa yllättää ja pystyä parempaan kuin mitä sijoitusveikkauksessa lukee, mikäli poikien pää kestää.

Hyvillä mielin tietenkin lähdetään kauteen. Kivaa pelata Kiekkoliigan alaisuudessa. Tavotteista: kauden jälkeen pitäs olla nelosdivarin kärkipäässä, aikalailla kolmen sakissa. Hitaasti mutta varmasti nousemaan ylemmäs sarjaportaita. Rennoin mielin lähdetään pelaamaan. -Sallinen

Seuraa häntä:
Sallinen - Kovatasoinen hyökkääjä, joka nakuttaa pisteitä hurjaa tahtia. Pitkäaikainen SJK-pelaaja, joka tulee olemaan tärkeä lenkki voittojen metsästyksessä.

Sijoitusarvio:
10-12

Johtokunta toivottaa kaikille tasapuolisesti onnea tulevaan kauteen!

Kirjoittanut: Elegance
Julkaistu 05.09.2010 23:41
Luettu: 1384 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.