Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1.Divarin ennakko kaudelle 2/10

Jännittävä ja mielenkiintoin Divarikausi käynnistymässä. Mukana on monta potentiaalista joukkuetta ja varmasti tulemme näkemään ennätystasaisen kauden. Viime kauden vahvat Divajengit ovat saaneet seurakseen 2Divarista nousseita erittäin nälkäisiä joukkueita. Allekirjoittanut pyrkii ainakin seuraamaan mahdollisimman paljon otteluita katsomosta, sillä viihdyttävä kausi on todellakin luvassa.

Sulttaanit
Liigakarsinnoissa Ballitolle hävinnyt Sulttaanit lähtee divakaudelle muutaman uuden miehen kerä. peipi Ballitosta ja allue Europesta. Kovat on vahvistukset ja luulisi tulostakin syntyvän. Viimme kaudella Sulttaanit nähtiin runkkiksen päätteeksi sijalla 2. Tällä kaudellakin divarin parhaimmistoon kuuluva Sulttaanit varmasti lähtee entistä kovemmin kaudelle ja heidät nähdään miltei varmasti liigakarsinnoissa. Sulttaaneiden aktiivisuus on ollut hyvää myös OffSeasonilla joten Sulttaaneiden joten hyvä latautuminen divarin alkuun varmasti on saatu.

Juhaldo7:n mietteitä kaudelle:
Voittoa ja sarjanousua lähetään hakemaa ja kokoonpano on hyvällä mallilla ja sen puolesta näyttää aika todennäköiseltä että ainakin karsimaan pitäis päästä. Itseluottamus korkeel. Kauden välillä on nähty aika ailahtelevia otteita jokaiselta mut eiköhä se siitä ala taas luistaa ku päästää tosipeleihi.

Seuraa häntä: Pysti
WAHLin maalikunkku Pysti tuli viimme kauden lopuilla Sulttaaneille apuun. Apu oli varmasti kovasta sillä mies keräsi viidessä ottelussa tehot 13+10. Pystin vahvuuksiin kuuluu erityisesti tarkka laukaus ja hyvä viimmeistelytaito. Daasamanin tai peipin rinnalla mies keräilee varmasti maaleja ja mies voidaan nähdä jopa maalipörssin kärkijoukossa.

Sijoitusarvio: 1-3


HIFK
Kessun johtama HIFK pelasi viimme kaudella hyvän kauden divarissa. Runkosarjassa 28pistettä ja kolmas sija. HIFKin liigapaikka musertui vasta viimmeisessä ottelussa hävitessään 1-3 ACAlle. HIFK on OffSeasonin aikana menettänyt muutamia pelaajia viimmekaudelta ja kokoonpanokin on vielä kesken. Uskon kumminkin HIFKin mahdollisuuksiin ja heillä on vielä vanha hyvä runko kasassakin. Kessu petolaumansa kanssa lähtee varmasti nälkäisenä tulevalle kaudelle ja mahdollisiin liigakarsintoihin.

outopekan mietteitä kaudelle:
Kauteen lähdetään mielenkiintosin mielin, koska kokoonpano on erittäin sekava. Viimekauden aktiivisista pelaajista ei jäänyt kuin muutama. Tällä hetkellä vielä etsitään alempaa puolustajaa ja yritetään löytää ne aktiiviset miehet jolla saadaan kausi hienosti pelattua. Tärkeimmät tavoitteet ovat kuitenki: paljon ylämummoja ja kessun perhe-elämä kuntoon.

Seuraa häntä: -kessu-
HIFK veteraani kessu on monesti ratkonut HIFKille tärkeät pisteet. Divarijyrä tulee varmasti olemaan joukkueensa tärkeimpiä pelaajia tulevalla kaudella ja tulee varmasti ratkomaan edelleen pisteitä HIFKille. Kessulla on viimmeistelytaito ja hyvät passit. Kessua siis kannattaa pitää silmällä sillä tämä mies rakentaa HIFKin peliä suurella sydämellä!

Sijoitusarvio: 4-6


Narrilauma
Viimme kauden runkosarjan neljäs. Liigakarsinnoissa turpiin tuli Guerreiroseilta otteluvoitoin 3-0. Tällekaudelle Narrilauma on värväillyt muutamia pelaajia lisää ja menetyksiäkin he ovat saaneet. Joukkueesta lähtivät Zelepukin ja Koski. Heidän tilalleen näyttää tulleen Eepi77(Samila), Maple, Blindi ja Alanen. Narrilaumat ovat saaneet myös OffSeasonin aikana harkkoja pelattua ja varmasti on akku ladattu tulevalle kaudelle, sillä näillä miehillä ja aktiivisuudella ei madalleta pohjassa!

Pandaaaan mietteitä kaudelle:
i will kill your in your sleep

Seuraa häntä: Blindi
Evolution Uvexista Narrilaumaan siirtynyt Blindi on kiekkouransa aikana kokenut monenmoista. Kaverilla on todella tarkka veto ja hyvät harhautukset. Tätä miestä ja sen taitoja kannattaa pitää silmällä niin katsomossa kuin kentälläkin.

Sijoitusarvio: 7-9Anaheim Mighty Ducks
Decon johtama Anaheim sijoittui viimme kaudella seitsemänneksi divarissa. Liigakarsinnoissa vastaan tuli Sinappikone ja liigaan nousu oli niin lähellä kuin olla ja voi. Anaheimit johti jo sarjaa 2-0 ja kolmatta peliä 1-0 viimmeiseen erään asti kunnes sinapit tekivät kaksi ja voittivat loputkin pelit. Anaheimien aktiivisuus ei ole päätä huimannut OffSeasonilla ja joukkueesta on lähtenytkin muutamia tärkeitä lenkkejä. Tällähetkellä Anaheimien kokoonpano on vielä hieman keskeneräinen, mutta luulisi heidän saavan pakan kasaan ajoissa ja purjeet ylös kohti seuraavaa kautta.

Subarun mietteitä kaudelle:
Viime kaudesta lähetään parantamaan ja porukkaa on vähän uusittu kun osa konkareista on eksyny jonnekkin. Viime kauden loppu oli pien pettymys, mutta siitä sisuuntuneena me tullaan viel rohkeemmi ens kaudella, Deco kehittelee justiinsa semmossia kikkoja ettei vihulla tuu olee mitää sanomista.

Seuraa häntä: Deco
Joka kaudella pisteitä nakutellut ja tulokkaan tittelinkin saanut Deco on Anaheimien tärkein lenkki ehdottomasti. Tämä kovaakin kovempi hyökkääjä nakutteli viimmekaudella 22ottelussa tehot 27+30 ja oli pistepörssissä täten viides. Jos Deco saa onnistumisia tälläkin kaudella ei olisi yllätys jos Anaheim Mighty Ducks nähtäisiin taas karsimassa liigassa!

Sijoitusarvio: 7-9


Kiekon Kaiku
Viimme kaudella divarin kymmenes Kiekon Kaiku on menettänyt myös muutamia pelaajia, mutta näille ollaan saatu korvaajia tai ollaan hankkimassa. Kiekon Kaiku kuuluu kiekon asiallisimpiin tiimeihin ja heillä on todella hyvä puolustus jos he saavat maalin tai pari ottelun alussa eteen. Kiekon Kaiun taso on ollut ailahtelevaa viimmeaikoina harkkapeleissä, joten en odota heitä divarin kärkipäässä vaikka heillä onkin tuttu ja varma runko kasassa.

Kozin mietteitä kaudelle:
Offseasonin aikana kaikki on mennyt ihan putkeen, joukkueen vakiopuppeloijat ovat nostaneet sopivasti aktiivisuuttaan kauden alun kynnyksellä ja ollaan pelattu ehkä paskinta kiekkoa sitten kaiun perustamisen kun taas jengin oikeasti kyvykkäät yksilöt ovat lähinnä keskittyneet öisiin 3v3 hunt-sessioihin novijoukkueita vastaan. Sinällään mikään ei oo kuitenkaa muuttunut. Zingistä ei vieläkää kaivattais kentälle, mutta kun parempiakaan hyökkääjiä ei ilmeisesti haluta tai pystytä houkuttelemaan ni ei voi oikein mitään ja kun joukkuepelistä on kysymys niin eivät joukkueen ainoat valopilkut koz ja jaakko oikein kykene yksinkään ihmeisiin.

Seuraa häntä: Zingis
Kiekon Kaiku teki viimme kaudella 61maalia joista Zingis iski 32 ja syötti 11. Zingis kuuluu siis Kiekon Kaiun parhaimpiin hyökkääjiin ja divarin parhaimpiin viimmeistelijöihin. Zingis on ollut tärkeä lenkki Kiekon Kaiulle jo monet kaudet ja hän tietää varmasti itsekkin sen. Hän rakentaa Kaiun peliä, tekee maalit ja on muutenkin mukava kaveri!

Sijoitusarvio: 10-13


Old & Notorious
Viimme kauden yhdeksäs. Oldit ovat olleet tasaisen tappavia miltei joka ottelussaan huolimatta ehkä hieman kehnosta sijoituksesta. Oldien hyvästä vai pitäisikö sanoa varmasta puolustuksesta kertoo sen, että joukkue päästi toisiksi vähiten maaleja viimme kaudella divarissa ja maaleissa he olivat sijalla 8. Eli lisää pyssytystä vaan ja samaanmalliin puolustatte niin runkosarjasijoitus nousee varmasti! Oldeissa on tällähetkellä muutama pelaaja vielä tryoutilla ja muutaman uuden he ovat ottaneetkin jo. Vakavimmat menetykset lienee kumminkin hyökkäyspään osastossa josta ovat lähteneet J-J sekä juz. Katsotaan saako Oldit yhtäkovan pakan aikaan kuin viimme kaudella!

ytimen mietteitä kaudelle:
Hyvillä mielillä lähdetään kauteen, tavoitteena tietenkin nousu liigaan.

Seuraa häntä: mumm
MalPosta tuttu mumm on kokemuksellaan ja taidoillaan Oldien parhaimmistoa ensikaudella. Kaveri tekee tappavan varmasti ylemmänpakin tontilta ja jakelee kiekkojakin hyvin. Puolustuskin pysyy siinä samalla kunnossa joten täydellinen pelaaja Oldeille!

Sijoitusarvio: 4-6


Ylämummo
Ylämummo oli viimme kaudella runkosarjassa 11 ja näin joutui karsimaan divaripaikastaan. Mummot kumminkin vetivät pitemmän korren Attackin tullessa vastaan ja otti divaripaikan takaisin itselleen 3-1 otteluvoitoin. Tällähetkellä mummot ovat saaneet pari hyvää vahvistusta tulevalle kaudelle värvätessään Creptin ja toniin. Molemmat ovat varmoja maalintekijöitä joita Ylämummoissa muutenkin piisaa. Puolustuskin Benin johdolla on todella kovaa luokkaa. Uskallan veikata, että Ylämummojen sijoitus paranee viimme kaudesta ainakin parilla sijoituksella ettei he joutuisi karsimaan divaripaikasta.

Benin mietteitä kaudelle:
Hyvillä mielin lähetään kauteen,joukkue on jopa pelannu muutaman pelin offseasonin aikana joten eikai tässä voi olla kuin tyytyväinen.Hyviä hankintoja tehtiin, joten lähetään parantaan viime kauden sijoitusta. Ps voitan pistepörssin!

Seuraa häntä: Crept
Viimme kaudella ACAn riveissä vaikuttanut Crept on varmasti kova värväys Ylämummoille. Tällä nuorella kaverilla on todella tarkka kuti ja sen näemme varmasti tulevalla kaudella. Viimme kaudella Crept teki 14 ottelussa tehot 16+11.

Sijoitusarvio: 10-13


Frankfurt Lions
Frankit nousi 2.Divarista ykköseen voittaessaan Helsingin Jokerit karsinnoissa. Tämä oli varmasti maukas saavutus joukkueelle kahden 2divarikauden jälkeen. Alkava kausi ei varmasti tule olemaan helppo, kun mukana on nippu erittäin kovia joukkueita. Onnistuessaan leijonat voi toki voittaa minkä tahansa joukkueen, mutta toisaalta myös kyyti voi olla erittäin kylmää. Frankfurtin vahvuuksia on varmasti hyvä ja tiivis puolustuspeli, joka on onnistuessaan erittäin vaikeasti murrettavissa. Joukkue kaipaa kipeästi maaleja enemmän kuin mitä viime kaudella, mikäli mielivät napsia tasaiseen tahtiin voittoja divarissa. Viime kauden saldo näytti 54 tehtyä maalia 23 ottelussa. Tämä recordi on sanalla sanottuna SURKEA ja tähän kaivataan kohennusta.

fraesin mietteitä kaudelle:
Nooo kai meiän tavotteet on liiganousu ja must se pitäis olla ihan mahollista tällä porukalla

Seuraa häntä: Tiitu
Kaveri aloittaa toisen kautensa Frankfurtin paidassa ja tulee ottamaan isoa roolia alemman puolustajan tontilla. Onnistui viime kaudella loistavasti omassa tehtävässään ja tämän hetken kuntokäyrä näyttää vahvaa plussaa, eli hieno kausi varmasti nähdään. Viime kauden tehotilasto 1-2 =3 ja 10 pelattua ottelua, tämä tilasto kaunistuu varmasti alkavalla kaudella. Tiitun vahvuutena on rauhallinen työskentely.

Sijoitusarvio: 10-13


Helsingin Jokerit
Valtavia muutoksia rosterissaan kokenut helsinkiläisjoukkue lähtee alkavaan kauteen kuitenkin vahvalla kokoonpanolla. Presidentti Tomekki laittoi verkot vesille viime kauden päätteeksi, kun oli ainoa pelaava pelaaja joukkueessa. Sinänsä kalastusreissu tuotti tulosta ja saaliksi tuli maukasta särkeä joukkueen täydeltä. Paljon huomiota ja mielipiteitä herättänyt kolmikko nani-lateh-neuro on nyt ringissä mukana. Jokerit säilytti onnekkaasti divaripaikan, kun edeltä lopetti riittävästi joukkueita, tämä varmasti sopii kuitenkin heille. Viime kauden jumbojoukkue parantaa varmasti suorituksiaan alkavalla kaudella, mikäli peli maistuu ja pysytään poissa jäähyaitiosta. Puolustuspeli on ollut joukkueen ongelma viime kaudella ja toivoa sopii, että tämä ongelma on saatu ratkaistua.

Lateh:n mietteitä kaudelle:
Hyvillä mielillä lähdetään kauteen, kunhan vaan ei pidetä skypeä päällä. Sijoitustavoitteeksi runkosarjaan laitetaan 1-6, eli pudotuspelipaikka on kiikarissa. Tomekille yritetään myös pelata yksi one, jotta mies saa maalitavoitteensa täytettyä.

Seuraa häntä: nani
Maestro starttaa toiseen perättäiseen liigakauteensa. Enemmän peeloilun vuoksi esillä ollut kaveri on nykyään kunnostautunut ja keskittynyt pelaamiseen. Tämä pyhäkoulupoika takoi viime kaudella hulppeat tehot 22 ottelua 52+42=94. Tilastot kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tulee olemaan ratkaisevin lenkki jokereiden kautta ajatellen ja tehoja pitää syntyä, jos joukkue mielii pleijareihin. Väriläiskä!

Sijouitusarvio: 7-9


Nemesis
Nemesiksen viime kausi sujui varsin alavireisesti ja joukkue joutuikin kauden päätteeksi karsimaan divaripaikastaan. Karsinnat kuitenkin sujuivat rutiinilla ja joukkue voitti tyylillä vastustajansa Evolution uvexin suoraan otteluvoitoin 3-0. Rosteri näyttää perusrungoltaan hyvin samanlaiselta, kuin viime kaudellakin ja vielä kauden kynnyksellä joukkue testaa vahvistuksia ja haku on päällä. Mikäli verkkoihin ei tartu jotain timanttisia vahvistuksia, voidaan olettaa että kausi kulkee suunnilleen samaa rataa kuin viime kaudellakin. Joukkueen otteet näytti menneellä kaudella jotenkin puhdittomalta ja monesti joukkue ”luovutti” jo parin takaiskumaalin jälkeen. Toivoa sopii että kokenut jengi löytää jälleen vanhan peli-ilon ja aurinko alkaa kevään myötä paistamaan myös nemesisten pukukoppiin. Tiukassa taistossa tulee kamppailemaan säilymisestä divarissa.

Gringon mietteitä kaudelle:
Noo lähetään parantamaan viime kaudesta ja tavoitteena liigakarsinnat

Seuraa häntä: Johnny
Mahtavan pehmeät kädet omaava yypee. Tulee ottamaan isoa roolia joukkueensa menestymisestä ja ainakaan tämän herran taidoista menestyminen ei jää kiinni. Yleisön kannattaa ehdottomasti seurata Johnnyn timanttisia tarjoiluja joukkueensa hyökkääjille ja tarvittaessa herra nakuttaa itsekkin pikkumustaa reppuun.

Sijoitusarvio: 10-13


Pepo
Kokemusta isolla Koolla. Pepo nousi viime kauden päätteeksi 2divarista 1divariin tyylikkäällä suorituksella, kun karsinnoissa kaatui Team Sahara suoraan otteluvoitoin 3-0. Viime kausi olu hurjaa PeeloPoikien näytöstä 2divarissa, kun saman tasoisia vastustajia ei vaan löytynyt. Nyt alkavalla kaudella porukka joutuu varmasti painimaan jo totisemmin, kun vastassa on todella koviakin joukkueita. Oletettavasti joukkueen rutiini on kuitenkin sitä luokkaa, että kärkipaikkoja kolkutellaan runkosarjassa. Pepon vaahvutena on erittäin kaunis joukkuepeli ja kiekko liikkuu taidokkaasti pelaajalta toiselle. Hyökkäyspäässä joukkue sahaa helposti vastustajan puolustuksen rikki ja verkko heiluu varsin tiukkaan tahtiin. Joukkue on saanut hyvinä vahvistuksina Baileyn, Joskan ja Roopen mukaan tälle kaudelle.

Naappin mietteitä kaudelle:
2.divarikaudesta jäi erittäin hyvä maku suuhun kun onnistuimme lähes kaikessa mitä yritimmekin. Vain pari vaivaista pistemenetystä, johon ynnättynä tietysti runkosarjan voitot yms. ovat tuoneet meille kovan itseluottamuksen tähän kauteen. Viimekauden pelaajista reilu puolet jatkavat joukkueessa muutamien etsiessä uusia haasteita, onneksemme juuri ne tärkeimmät tukipilarit jäivät.Tasoa, aktiivisuutta ja joukkuehenkeä nostamaan hankittiin tavallaan paluumuuttajina Baileyn sekä Joskan, jotka molemmat edustavat taitavaa ja älykästä joukkuekiekkoa. Uutena kasvona nähdään myös ylempien pakkien kermaan kuuluva, Lihapullien perustaja Roope. Nämä kaverit yhdistettynä kiekon alempien pakkien parhaimmistoon kuuluvaan hariin, tämän hetken yhteen kovimpaan hyökkääjään Retoon sekä ilmaveiviä viljelevään jokapaikanpakki Ficeen. Tavoitteet kaudelle ovat selkeät; Nousu liigaan, sekä harin 165 ottelun mittaisen kuivankauden päätökseen saaminen. Yleisön pyynnöstä esittelen vielä kiikariharin kotisivun http://www.balettikouluhari.net/ sekä harin kuvan :0+0) Myös Ficen aurinkoiset terveiset: [18:45] <@Fice> samase mitä paskaa tohon kirjottaa

Seuraa häntä: Bailey
Veteraani. Pitkään kiekkoliigan sarjoja pelannut snaipperi on jälleen joukkueessa, jolta voidaan odottaa menestystä. Baileyn panosta varmasti tarvitaan, jotta pelit pystytään kääntämään voitoksi. Varmasti pieniä paineita saattaa olla harteilla, kun ketjukavereina painelee erittäin kovia kavereita. Ei ole kuitenkaan mitään syytä, miksei mies ota paikkaansa pistepörssin kärkipaikoilla ja pelaa loistavan kauden jälleen kerran.

Sijoitusarvio: 1-3


Adonikset
Viime kauden tulokasjoukkue suoriutui kuluneesta kaudesta hienosti. Kauden päätteeksi adonikset pääsivtä karsimaan divaripaikasta ja vastaan asettui Huittisten Huima. Tämä ottelusarja oli adoniksen näytöstä ja joukkue voitti suoraan otteluvoitoin 3-0. Tälle kaudelle joukkueen runko on suunnilleen sama kuin viime kaudella. Puolusäähän on hommattu kokenut pelimies Septic. Joukkue lähtee varmasti kauteen kovilla tavoitteilla ja tulee tekemään vahvaa tulosta. Kauden päätteeksi joukkue pelaa varmasti pudotuspeleissä, mikäli peli kulkee viime kauden tapaan ja miksi ei kulkisi. Joukkueen ehdoton vahvuus on tiivis puolustuspeli, tästä osoituksena viime kaudella toiseksi vähiten päästettyjä maaleja 2divarissa. Haske on ollut myös ilmiliekeissä ja laantumista ei näy silläkään osastolla.

pökäleen mietteitä kaudelle:
Hyvällä ja luottavaisella miellelä kohti kärkikahinoita

Seuraa häntä: pökäle
Pelinrakentaja vailla vertaa. Ruokki viime kaudella ketjukavereitaan mainiosti ja saalisti siinä samalla mahtavan pistepotin. 17 pelattua ottelua ja tehot 20+33=53. Alkavalla kaudella tämä hyökkäyksen dynamo tulee saamaan varmasti vastuuta paljon ja pystyy auttamaan joukkuettaan voittoihin. Vaatimaton raataja, jonka taidot voi kuitenkin havaita katsomon puolelta.

Sijoitusarvio: 4-6


Fresno Falcons
Fresnot pelasivat debyyttikauttaan viime kaudella ja se sujuikin kaikin puolin loistavasti. Runkosarjassa sijoitus 4. ja nousukarsinnoissa kaatui Sharks voitoin 3-2. Tämä ottelusarja oli erittäin viihdyttävää seurattavaa, kun kolmannessa ottelussa sharks johti ottelua ja ottelusarjaakin jo 2-0, mutta sitten alkoi punakone vyöryä Morin johdolla ja korjasi lopulta huikean trillerin nimiinsä. Periksiantamaton joukkue, jonka vahvuuksina on hyvä kiekkokontrolli ja vahva viimeistely maalipaikoista. Tällä kaudella Fresnot tulevat taistelemaan aivan runkosarjan kärkipaikoista ja kauden päätteeksi liigakarsinnoissa. Joukkue on kuitenkin täynnä kokeneita liigajyriä ja pelit hoituvat rutiinilla ja kokemuksella.

Chargen mietteitä kaudelle:
Jeees, elikkä iha hyvillä mielillä lähtee fresno falccooonit tulevalle kaudelle, hirveesti ei oo kokoonpano vaihtunu eikä mitää muuta isompaa. yks joku kiva maalintekijä saatii tonne hyökkäyspäähä mut muuten aika samallaist tulee peluutus olee mitä viimekauden lopussa. tavote on edelleen ottaa kolmes kaudes se mestaruus, eli nousu on pakolline juttu. nousu on se juttu, ei muul oikee välii

Seuraa häntä: yllepa
Lihapullista Fresnoihin siirtynyt pelimies on jälleen tulessa liigakentillä. Huippuhankinta jo valmiiksi kivikovaan fresnolaumaan. Aiemmilla kausilla vakuuttavaa jälkeä tehnyt pelaaja tulee kolkuttelemaan pistepörssin kärkipaikkoja, mikäli Mor malttaa jakaa peliaikaa herralle. Maalinteko on yllepan ehdottomasti vahvin ominaisuus ja maaleja on luvassa runsaasti.

Sijoitusarvio: 1-3


Tekijät: Lupaschuk ja Norski

Kirjoittanut: Norski
Julkaistu 25.04.2010 19:21
Luettu: 1394 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.