Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan ennakko kaudelle 2/10

Kausiennakko liigasta 2/2010

Viimmekausi saatiin päätökseen Nightmaren dominoitua toinen kausi putkeen. Tällekaudelle tulee kumminkin kourallinen uusia joukkueita saavutukset mielessä joten jännää kausi tulee olemaan. Divarista nähtiin ehkä pari yllätyksellistäkin nousijaa ja harmillisesti muutamat jengit pisti hokkarit naulaan. Liigassa pelaa siis kaudella 2/10 neljä uutta joukkuetta eli yhteensä 13 joukkuetta taistelee runkosarjan piikkipaikasta ja siitä kuumimmasta, kiekkoliigan mestaruudesta! Tästä lähdetään 2/2010 ennakkoon.

Nightmare

Sijoitusarvio:1-3

Viimmekauden mestari Nightmare lähtee lähes samalla kokoonpanolla tällekaudelle. Ainoat muutokset ovat alakerrassa, tipzi lähti ja Kayna, zurpa sekä Kozel tulivat. Nightmarelta odotetaan varmasti tälläkinkaudella paljon, heidän kova hyökkäyspeli on ollut tappavaa jo pitkään kiekkoliigassa ja tulee varmasti olemaan tälläkin kaudella. Jebsun ja Väiskin tarkat syötöt sekä Darpin ja sml:n vedot tullaan todennäköisesti näkemään tälläkin kaudella. Nightmaren kokenut pakka siis porskuttaa melkovarmasti kärkikolmikossa runkosarjassa, sekä mitalipeleissä.

Jebsun mietteitä kaudelle:
Kauteen lähetää tietenki ain hyvillä mielin, ku pienen, joskus suuren, odotuksen jälkeen pääsee taas pelaamaan sitä pelin suolaa eli kiekkoliigaa ja sen alasii pelei. Ei oo ihan yhtä luottavainen mieli ku edellisillä kausilla koska hankitut alemmat puolustajat ei oo kerenny pelata niin kauaa joukkuees mitä toivottiin. Runkosarjasta lähetään hakee tietenki voittoa, mitä sitä pienempii tavoitteit edellisist, tosin 4.joukkoon pääsykää ei oo pettymys. poffeista halutaa kultaa niinku yleensä kaikki taitaa haluta, minimissään finaalipaikka jolla tultais kiekko.tk:n menestyneimmäks joukkueeks, mitä moni ei varmaan odotellu tossa vuos sitte. Uusii pelaajii on tullu vaan puolustus päähän. Vuosaaren ellei jopa koko Helsingin kovin panomies zurpa aka jarppa liitty jengiin hoitelee ylemmän pakin tehtävii Väiskin rinnalle, vastuuta ei tuu olee viel paljon, mut alle 2v:n kiekkokokemuksel tää sälli on iha maagine peluri. Kauna ja Retale otettiin alemmiks pakeiks, koska pelaavia sellasia ei meillä ollu yhtään ja odotuksia heille sen verra et pelaa ehjät hyvät kaudet. tipzi lähti pelailee Sellukatuihin, jota se on jo kerenny mainostaa kiekon parhaaks joukkueeks! Kenties koko kiekon paras pelaaja meni siinä, mut näitä sattuu jokaselle jengille, tällä kertaa valitettavasti meille.


Seuraa häntä: Väiski
Kolme mestaruutta putkeen, kokemusta löytyy niinkuin taitoakin. Jebsun kanssa rakentaa peliä hyökkäyspäässä ja pitää puolustusta kurissa alapäässä. Kiekon parhaimmistoon tällähetkellä kuuluva ylempipuolustaja havittelee siis jo neljättä mestaruutta putkeen, joten tämän mies ja sen syöttöpaikat kannattaa pitää tarkasti kurissa.

Voodoo People

Sijoitusarvio:1-3

Viimmekauden runkosarjan kakkonen. Puolivälierissä kaatuminen Club of Härmälle. Uskon että tämä on ladannut Voodoot tähänkauteen 100prosenttisesti ja sijoitus tulee olemaan play-off rajan yläpuolella helposti. Ainut, joka voi olla esteenä on OffSeasonin aikana ollut epäaktiivisuus. Voodoon pakkaan on kuitenkin tullut uutta verta, Pelijengistä liittynyt Justi kun taas menetyksiä on tullut hieman enemmän, Suken MZAn ja lumpsan lähtiessä Bulletteihin.

Voodooleirin mietteitä kaudelle:
Etittiin off-seasonilla sopivia pelaajia pikkurahalla vahvistaan joukkuetta, mutta ei löytyny nii GM-Some päätti sit et värvätään koko Pelijengi kun ne on kai joskus voittanu ton Kiekkoliiganki. kesällä voi olla aktiivisuus vähän vähäisempää, koska osa joukkueen pelaajista hieman kyseenalaisesti väittää, että niillä ois muka muutakin tekemistä kesällä kun pelata kiekkoa. Tähän ryhmään kuuluu esimerkiks Eye "MJ" Mou ja hosa, mutta sit kun pelit alkaa niin sen tietää, että ne on siä ekana peleillä. Ens kaudella kannattaa pitää silmällä Justia, joka voittaa puolustajien pistepörssin. Tavote on säilyttää sarjapaikka ja iskee taas syksyllä kovemmalla aktiivisuudella, ehkä. Puolustuksessa tutut nimet Eyemou, Hossa, Justitia ja höökissä iso-B eli Bisc ja piku ja ehkä Shefki jos pystyy pelaa  ja sit jos noista Pelijengin veijareista jompikumpi tai molemmat suostuu tuleen niin se. Kauden päätavote on parantaa asemia liigan imagokyselyssä, sillä GM-Somen mielestä viimekautinen tulos oli "häpeällinen". Justin avulla saatiin joukkueeseen asiallisuutta ja pikkuhiljaa turhat ylimielisyyden rippeet on karissu Bisciltä ja pikulta, jotka on ollut imagon kannalta suuria murhekryynejä joukkueelle. Kannattaa seurata Justin lisäks Eyemoun viivanousuja ja Hosan maalisaldoo, joka noussee päälle kymmenen.

Seuraa häntä: -piku-
Voodoon ratkaisijaksi joutunut piku on jo pitkään ollut kiekon kylmäpäisimpiä ratkaisijoita. Tarkka kuti ja kova pelisilmä! Pitäkää silmällä.

Avellino Capellier:1-3

Sijoitusarvio

Viimmekauden pronssimitalisti Avellino Capellier. Kiekkoliigan kestomenestyjiin luokiteltava joukkue jossa kokoonpanossa ei muutoksia näy. Kiekko liikkuu ja ennestään tutut pelaajat on helppo löytää, joten Avellino kuuluu parhaimmistoon ja voi kaataa jengin kuin jengin murskalukemin sillepäälle sattuen. Aktiivisuuttakin on riittänyt OffSeasonilla ja varmasti nälkääkin on kultamitalista.

Seanin mietteitä kaudelle:
Tulee varmaankin yks tasaisimmista kausista pitkään aikaan, kun niin paljon uusia naamoja liigassa ja konkaritiimejä lopettanut. Meidän tavoitteet ovat kuitenkin jälleen kerran todella korkealla ja uskon, että saadaan taas nauttia mukavista ja ennen kaikkea yllätyksellisistä peleistä.

Seuraa häntä: weza
Kaveri omaa tarkan kudin joten tätä miestä ei saa edes B-pisteelle päästää, ellei halua omissa soivan. Kiekkoliigassa kokenut hyökkäjä on siis kausi kauden jälkeen kovilla vedoilla ja harhautuksilla kiusannut monia puolustajia.

Genesis

Sijoitusarvio:4-6

Viimmekauden runkosarjan nelonen. Niukka tappio puolivälierissä Pelijengille kirvelee vieläkin varmasti. Genesiksen tutkapari hampi-Naru on komeaa katseltavaa kentällä. Saavat tuhoja aikaan tuostavaan, mutta puolustukseen tulee aina aukkoja sitten heidän karvatessaan niin ylhäältä. Genesis Löytää itsensä melkovarmasti playoffeista ja kokoonpanoonkaan ei paljoa ole tullut muutoksia. Resolute lähti ja Jantunen tuli.

Narun mietteitä kaudelle:
Lähetää iha hyvin ja toiveikkain mielin uuteen kautee ja toivottavasti oltais jotaki opittuki viime kauden aikana. Runkosarjassa pyritää pääsemää neljän parhaa joukkoo, että sieltä se kotietu saatais pleijareihi ja sit jossei ihan kirkkainta nii jotaki mitalia ainaki lähetää hakemaan. Mitään merkittäviä muutoksia kokooonpanoon ei oo tapahtunut vaan pelaajisto on pysyny samana lukuunottamatta alemman pakin vaihdosta Resolutesta Jantuseen. Maalintekoo ku parannetaa nii voidaan jopa pärjätäkki!

Seuraa häntä: hampi
Viimmekaudella Genesisten ykköspiste mies. Pistepörssin kolmas tehoilla 31+27. Loistava hyökkääjä kokonaisuudessaan. Ei paljoa kiekon kanssa kuhni vaan jakaa sitä silloin kun pitää ja laukoo silloin kun pitää ja tarkasti. Ei tule unohtaa Narua joka on tarjoillut hampin maaleista osan, mutta kyllä mieheltä on yksilösuorituksiakin nähty.
Club of Härmä

Sijoitusarvio:4-6

Viimmekauden neljäs. Kaatoi Voodoo Peoplen puolivälierissä 3-2voitoin, mutta Nightmare pysäytti välierissä CoHin. Pronssiottelu oli Avellino capellieria vastaan jonka Avellinot vei 3-2. Härmien pakkaan on näillänäkymin tulossa muutoksia, mutta sieltä on lähtemisiäkin saatu. Härmien luottopakki Nesu on vaihtanut maisemia Piratesiin pitkän Härmäuran jälkeen. Saa nähdä saako Härmät kovan pakan kasaan ja taisteleeko he jopa mestaruudesta? Cypress joukkoineen ovat varmasti yhtä nälkäisiä mestaruudesta kuin muutkin kärkikastin joukkueet.

Epicalin mietteitä kaudelle:
Debyyttikausi liigassa saattoi mennä hieman yläkanttiin vaikeuksista huolimatta, mutta ois toki paremminkin voinu mennä. Totta kai lähdetään parantamaan sijotusta, vaikkei se helppoa tule olemaan. Taas on tukku kovia pakkoja vastassa ja jokaisesta pisteestä saa taisella kynsin ja hampain. Asetettakoon runkosarjan tavotteeks taas paikka kahdeksan parhaan joukossa ja jos näin käy, niin katotaan mihin asti siivet täällä kertaa kantavat.

Seuraa häntä: Cypress
Viimmekaudellakin pistepörssin kärkikymmeniköstä löytyvä härmähyökki on todella vaarallinen hyökkäyspäästä. Sieltä lähtee tarkat kudit ja nokkelat harhautukset. Kun Cypress on kentällä on härmillä mahdollisuudet voittaa mikätahansa jengi!HC Roikkulämy

Sijoitusarvio:4-6

Roikkulämyllä alkaa toinen kausi korkeimmalla sarjatasolla liigan alaisuudessa. Debyyttikausi meni hienosti ja joukkue pääsi playoffeihin, mutta heti pleijareiden ensimmäisellä kierroksella tuli vastaan kivikova Nightmare. Roikut taisteli erittäin hyvin NM:a vastaan, vaikka hävisikin lopulta otteluvoitoin 3-0. Tähän kauteen lähdettäessä joukkue tulee varmasti kokeneempana ja astetta kovempana. Joukkueen rosteri on hiukan elänyt offseasonin aikana, kun Nikkke ja Dreamic vaihtoivat maisemaa, tilalle korvaajaksi hankittiin stbk. Roikkujen peli perustuu hyvään joukkuepelaamiseen ja vahvaan viimeistelyyn. Mikäli joukkue pystyy pelaamaan tasaisen kauden, niin sijoitus tulee olemaan helposti playoff-viivan paremmalla puolella. Tehnyt:Norski


Aloran mietteitä kaudelle:
Hyvillä mielin lähdetään kohti runkosarjaa, vaihtuvuus ollut joukkueessa pientä ja perusrunko on pysynyt kasassa. Viimekauden jengistä muutoksia tapahtunut tähän mennessä seuraavasti: Nikkke, Dreamic <-> stbk. Tavoitteina sarjasijoituksen parantaminen ja paremmat lähtökohdat playoffseihin. Onnea muille joukkueille tulevaan kauteen, kaukalossa tavataan!

Seuraa häntä: Alora
Varmasti yksi liigan kovimmista alemmista puolustajista. Jää välillä kovin yksin puolustuspäähän, mutta hoitaa hommat ammattimiehen varmuudella. Toivottavasti maestrolle jaetaan kiekkoa alkavalla kaudella myös hyökkäyspään siniviivaan, nimittäin herralla on erittäin tulinen viivapommi, seuratkaa!  Miesten kesken

Sijoitusarvio:7-9

Miesten Kesken jäi niukasti pisteen päähän viimmekaudella play-off paikasta. Tällähetkellä MK:lla on paljon kokenut kokoonpano ensikaudelle. Kovia pelimiehiä on tullut Sinaapeista, Insomnium ja Tansu sekä PePosta Brandy ja Darrasta Clymer. Hyökkäys on siis todella tappava ainakin nimien perusteella. Mikäli pukukopissa henki säilyy eikä jengistä lähde pelaajia on joukkueella hyvät mahdollisuudet play-off paikkaan. Puolustus sensijaan on  kokeneiden Dufvan ja Kashmirin sekä jäägerin ja Pappiksen harteilla. Kovat on pelimiehet ja menestystä on syytä odottaa.

Kashmirin mietteitä kaudelle:
kauteen lähetään melkeinpä täysin uudella nipulla kun perinteisesti, mutta harkkapeleissä ainakaan ei olla nöyrrytty juuri kenellekään. leveyttä ja taitoo löytyy enemmän ku pienestä kylästä. runkosarjan sijotuksenhan ei oo niin justiinsa, kunhan pleijareihin päästään. se ainainen mestaruus tietysti tähtäimessä.

Seuraa häntä: Tansu
Sinappikoneessa liigajäille kasvanut Tansu omaa tarkan kudin jos sille päälle sattuu. Kuitenkin peruspelaaminen onnistuu jätkältä hyvin ja kaveri kuuluu kiekon parhaimpiin 1vs1 pelaajiin. Mikäli peliaikaa tulee, uskon että tulostakin.

Sinappikone

Sijoitusarvio:10-13

Sinappikone oli runkosarjassa 11 ja karsinnoissa kaatoi niukasti Anaheimit. Sinappikone on menettänyt paljon runkopelaajia kuten Sharin, Tansun ja Insomniumin. En usko että sinappikone taistelee tälläkään kaudella playoffeissa vaan käy omat kamppailunsa karsinnoissa vaikka kokoonpanoon on tullutkin muutosta. Kaarrolla riittää töitä sinappileirissä jos sinapit meinaa voitoista taistella koviakin joukkueita vastaan.

Kaarron mietteitä kaudelle:
Sinapit lähtee hyvillä mielin uuteen kauteen, vaikkakin vain muutamaa viikkoa ennen kautta joukkueesta lähtivät pitkäaikaiset pelaajat, Shar sekä Insomnium. Uusia pelaajia on kirjoitushetkellä kaksi kappaletta, kokenut hyökkääjä ubel sekä puolustuspäänjyrä Teisa. Liigakokoonpanon muuttuessa on pelin kanssa ollut hieman hakemista, mutta toivottavasti se saadaan viritettyä huippuunsa ennen kauden alkua. Sinappikoneen tavoitteena on pelata hyvä ja ehyt runkosarja ja toivottavasti sitä kautta paikka play-offkinkereissä löytyisi.

Seuraa häntä: Teisa
Viimmekaudella Mensoilla pelannut Teisa on kova alempi pakki. Varmuutta löytyy pitkälle asti ja kokemustakin on kaarttunut ACA:n riveistä yli sata peliä. Tulevalla kaudella Sinappien muuri, joka yrittää pitää vihut kiikareilla ja tuoda sitäkautta voittoja sinapeille.


Europe

Sijoitusarvio:10-13

Europe sijoittui runkosarjassa 12 ja karsinnoissakin tuli pataan. Kumminkin darran lopetettua sai Europe liigapaikan kuin varkain. Europen sisällä ei hirveitä muutoksia ole tapahtunut. Kauden jälkeen muutama jantteri hoppas ja hetkeä myöhemmin tuli takaisin. Europella on kumminkin hyvät saumat aina pelata ja voittaa, usein pelit päättyy huonoon puolustamiseen ja sitäkautta playoff rajan ulkopuolelle. Jos Europe pystyy puolustamaan hyvin sekä hyökkäämään niinkuin viimmekaudella muutamassa pelissä voi olla, että joukkue nähdään jopa pleijareissa.

Enduren mietteitä kaudelle:
Aikalailla sama runko ku viime kaudella ja koitetaan nyt säilyttää heti alkukaudesta se oman pelin taso mikä jo viime kauden lopusta vähän alko näkymään. Lähetään parantaa viime kauden tulosta ja nyt ois tavoitteena saada ainakin tuo playoff paikka.

Seuraa häntä: Scroll
Europen vaarallisimpia hyökkääjiä, ehkä koko liigan. Scrollilla on todella tarkka kuti ja osaa laukoa kaukaa. Pelisilmä kaverilla on myös hyvä, sillä hyökkääjä osaa pelata melkein kenenkä tahansa pelaajan kanssa ja tulosta syntyy. Tämä kaveri on siis todella vaarallinen tarkan laukauksen ja hyvän pelisilmän ansiosta.
Guerreiros

Sijoitusarvio:7-9

Guerreiros nousee ensimmäistä kertaa liigaan tällekaudelle murskattuaan Narrilauman liigakarsinnoissa. Guerreiros pelasi vahvan divarikauden ja joukkue löytyikin piikkipaikalta. Jengissä on tapahtunut valtavasti muutoksia nyt joten en ehkä odota samanlaista tasoa mitä divarissa oli vaikka runkopelaajat suuriltaosin onkin vielä kasassa. Guerreirosien vahvuuksiin kuuluu varsinkin kova hyökkäyspeli. Ruw ja Rala hyökkäyksessä ja maaleja syntyy varmasti, nähtiinhän se divarissakin. Nämä kaksi naamaa kentällä, jotka viimmekaudella dominoivat pistepörssin voi olla Guerreirosin tärkein lenkki tällekaudelle. En odota mitään hirveitä tältäjoukkueelta vielä, mutta kausi kaudelta parannusta tulee jos vain pakka pysyy kasassa.

Resoluten mietteitä kaudelle:
En mieti mitään.

Seuraa häntä: Ruw
Guerreirosin ykköshyökki. Divarin piste- maali ja syöttöpörssin voitto. Tätä kaveria pitää pitää silmällä todenteolla ellei halua omissa soivan. Kaverilta lähtee loistavat passit ja laukaukset. Jos Guerreirosin kausi sujuu hyvin voidaan Ruw nähdä pistepörssin kärkikastissa.

Ballito

Sijoitusarvio:7-9

Liigaan nousija Ballito nähdään liigassa myös ensimmäistä kertaa. Balliton kokoonpano on kumminkin kokenut pari tärkeää menetystä. peipin lähtiessä Sulttaaneihin jättää hän varmasti ison aukon Ballito leiriin. Vielä ei näytä Ballitot saaneen kokoonpanoaan täysin kasaan sillä näyttää vieläkin peipin korvaajat olevan hukassa. Ballitoihin on kumminkin liittynyt muutama hyvätasoinen puolustaja, Aller ja lazo. Ballitoiden pelit on ollut hieman ailahtelevia harkoissa ja jos he eivät saa peliään kuntoon, voi tulla kylmää vettä niskaan liigassa. Ballitoilla voi olla tiukka taistelu Playoff paikoista, mutta en usko, että mitaleille he pääsisivät.

Norskin mietteet kaudelle
Ei olla laitettu liian korkeita odotuksia ekaan liigakauteen, jos vältetään putoamiskarsinnat kauden päätteeksi niin voidaan olla ihan tyytyväisiä. Toki tiedetään että pystytään kaikki liigajengit haastamaan hyvällä pelillä. Iso menetys oli toki, kun peipi lähti etsimään uusia tuulia. Tilalle ei olla vielä löydetty korvaajaa, mutta tarkoitus olisi saada paletti kasaan mahdollisimman pian. Innolla lähdetään kauteen!

Seuraa häntä: naapi
Ballitoissa kauan pelannut naapi on urallaan pelannut monia liigoja Ballito-paidassa. mm. SHL:än mestaruus on kaverilla taskussa sekä pari kautta divareissa. naapin laukaus on selvästi Ballitopelaajista parasta. naapi voi upottaa kauempaakin maalin samassa pelissä pariin kertaan, mutta saa nähdä miten naapi selviää peipin lähdettyä. Syntyykö tulosta samaan malliin kun aikaisemmin vai ei? Jää nähtäväksi.

Arctic Circle Athletics

Sijoitusarvio:10-13

Niukasti liigakarsinnoissa HIFK:in kaatanut ACA nousee jo toistamiseen liigaan. Viimmekausi divarissa sujui ihan hyvin. 6. sija maalierojen perusteella kelpasi varmasi ACAlle. Tähänkauteen ACA on värvännyt pari uutta pelaajaa. viileän, Bishain, randomin sekä Walkin. Värväykset on siis kovaa luokkaa, mutta en silti odota ACAlta mitään hyvää sijoitusta liigassa. Uskoisin, että joukkueen pitäisi taistella jopa play-off paikasta kynsin ja hampain tai siitä, ettei karsinnat olisi edessä. ACAlla on kumminkin alla nyt hyvännäköinen roosteri joten vaikea veikata loppusijoitusta liigasta.

Haten mietteitä kaudelle:
Kauteen lähetään playoffpaikka tavoitteena ja edelliskauden yritysten tulokset tiedetään. Aika nöyrin mielin täs lähdetään kauteen. Kovia jengejä liigassa tälläkaudella ja haastajana on helpompi olla.

Seuraa häntä: random
ran"rannari"dom, joka on ACAn yksi kuumimmista hyökkääjistä. Näppärä pelisilmä ja passinappulakin on herkässä. Kaveri osaa liimata pelaajan kun pelaajankin ohi ja sivaltaa lopputuloksen rannarilla. Jos randomi kentällä nähdään niin uskoisin, että ACAn hyökkäys-osastokin saa pirteyttä peliin ja sitäkautta maaleja.

Patriots

Sijoitusarvio:10-13

Liigaan ensimmäistä kertaa tallaileva Patriots lähtee miltei samalla kokoonpanolla liikenteeseen kuin viimmekaudellakin. Patriotsit kaatoivat hienosti Liigakarsinnoissa Europen otteluvoitoin 3-0. Patriotsilla on todella kova puolustus ja pari kovaa snaipperia joukkueessa, mutta en usko että pleijjaripaikka aukeaa. Patriotsit osaa kyllä pelata ja voittaakkin sillepäälle sattuen, mutta jää nähtäväksi saako ne minkälaisen kipinän liigastarttiin ja jos heidät nähtäisiin jopa playoffeissa. Viimmekaudella patriootit sijoittuivat divarissa viidenneksi.

Litmasen mietteet kaudelle:
Tulevalle kaudelle lähetään perus luottavaisissa fiiliksissä. Off-Seasonilla harkat on joko menneet hyvin tai päin isoa kissaa, eli pitäs löytää jostain vähän tasapainoa suorituksiin. Kokoonpanoon tuli pieniä muutoksia, elber vaihtu takas Grammattiin ja mahdollisesti ehkä yksi hyökkääjä rinkiin mukaan. Liigakauteen lähdetään suhteellisen tiiviillä kokoonpanolla ja tavotteena on heti neitsyt liigakaudellemme playoff-paikka. Viime kaudesta sen verran, että tavotteessa onnistuttiin, elikkä nousu liigaan vaikka loppu runkosarjasta otteet ailahtelivatkin.

Seuraa häntä: Litmanen
Patriottejen ylempi puolustaja, kaverilla on todella hyvä pelisilmä ja maalinkin tekee paikasta kuin paikasta sillepäälle sattuen. Litmanen pelasi viimekaudella Patriottejen joka matsissa keräten 8+37 tehot voittaen jengin sisäisen pistepörssin. Kaverilla on varsinkin tarkat zipit sekä vetopassit. Pitäkää kaveria silmällä sillä hänellä on varmasti pari ratkaisua tilanteeseen kuin tilanteeseen.


Sitten loppuun vielä runkosarjaveikkaukseni

1.Nightmare
2.Avellino Capellier
3.Voodoo People
4.Genesis
5.HC RoikkuLämy
6.Club of Härmä
7.Miesten Kesken
8.Guerreiros
9.Ballito
10.Patriots
11.Arctic Circle Athletics
12.Europe
13.Sinappikone

Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu 22.04.2010 16:05
Luettu: 1345 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.