Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan välierien ennakot

Nightmare (1.) – Club of Härmä (8.)
Tämän kauden kohtaamiset:
Club of Härmä - Nightmare2 – 5
Nightmare - Club of Härmä7 – 5

Härmä tiputti ensimmäisellä kierroksella voodoon tiukkojen pelien jälkeen 3-2 voitoin ja lunasti paikan välieriin debyyttikaudellaan. Varsin hyvä saavutus joukkueelta jo nyt. Välierissä vastus kovenee entisestään, kun vastaan astelee Kiekkoliigan selkeästi kovimmassa vireessä jo pitkään ollut Nightmare, joka hoiti oman sarjansa 3-0 voitoin, mutta vasta jatkoaikavoitoilla. Se oli ennakko-odotuksista poiketen hivenen yllättävää ja tuo varmasti Cohille roimasti lisää uskoa omaan tekemiseen. Kaikkien kupongeissa NM on kuitenkin selvä ennakkosuosikki, mutta ei pidä unohtaa, että härmän pojat pääsevät iskemään rennolla asenteella haastajan roolista. Ennakkosuosikin viitta on aina se raskain taakka! Veikkaan Nightmaren menevän jatkoon tästäkin otteluparista, mutta hyvin mahdollista, että Härmä riistää ainakin yhden ottelun itselleen.

Seuraa heitä:
Cypress – Härmän tunnetuin pelaaja ja ei aina positiivisessa mielessä. Parantanut tapojaan selkeästi kausien myötä. Osaa myöskin pelata ja mikäli saa yhtään tilaa hyökkäyspäässä, niin syntyy varmasti tehoja.
Nightmare – Koko joukkue. Ylivoimainen runkosarja, Kiekkocupin voitto, ensimmäinen kierros 3-0 voitoin ja hallitseva mestari. Hienoa peliä hyökkäyksessä sekä puolustuksessa. Joukkueesta on erittäin vaikea hakea mitään heikkoa kohtaa.

Joukkueiden mietteitä ennen välieriä:
Nightmare:
*vastus on kova ja varaa ei oo takki auki lähtee mitä vähän havaittavis roikkulämyä vastaa ja siks ei saatu hyviä pelejä alle paitsi viimisen pelin 9min oli normaalii Nightmaree jota haetaa myös CoHhii vs
*parasta pitää pelata, vastassa kova jengi vaikka runkosarjassa suht helpot voitot tuli, mut CoH kaato ennakkoon meidän kovimman vastukset vielä 3 puolustajalla joten helppoo ei tuu missää nimes olee ja tasasii pelei odotettavis
*hyvil mielil lähetää pelaa hokii kun 3-0 voitto taskussa ja parasta peliä pitää pelata jos halutaa viel mestaruudest pelatatällä kaudella ja tasasii pelei odotettavissa.

Härmä:
*altavastaajana lähetään, mut nii lähettii vptäkin vastaan.
*hyökkäyksen kautta
*jos kaadutaan täs parissa nii ainakin tiputtiin kiekon parhaille, tyytyväinen silti kauteen.


Avellino Capellier (3.) – Pelijengi (5.)
Tämän kauden kohtaamiset:
Avellino Capellier - Pelijengi5 – 0
Pelijengi - Avellino Capellier3 – 1

Mielenkiintoinen ottelupari. Avellinot menivät jatkoon 3-1 voiton, mutta laskivat vain maalin per peli omiin. Puolustus onnistui mainiosti ja siihen päälle iskettiin tarvittavat maalit. Pelijengi puolestaan pelasi varsin tapahtumarikkaat puolivälierät ja ottelusarja venyi viidenteen peliin asti, jonka PJ sitten vei selvästi. Kiekkoliigan vanhin yhtäjaksoisesti mukana ollut joukkue, lähtee viimeiseen välieräsarjaansa ehkä hivenen altavastaajana. Vastakkain on kaksi erittäin hyvin puolustavaa joukkuetta, mutta varmasti vihteellisiä otteluita luvassa. Tämä sarja tulee olemaan vähämaalinen jälleen kerran ja ottelut venyvät viidenteen peliin, jonka uskon Avejen vievän. Siis Avellinot 3-2 voitoin loppuotteluun.

Seuraa heitä:
Sean – Darraa vastaan yhdeksän pistettä ja alati vaarallinen kentällä. Yli 20 pojoa enemmän, kuin seuraavalla Ave pelurilla runkosarjassa.
Letti - Tärkein peluri PJ:lle, varsinkin kun Lasse ei jostain syystä pelannut edellisellä kierroksella. Omaa edelleenkin hyvän vedon.

Joukkueiden mietteitä ennen välieriä:
Avellinot:
* Pelijengiä vs on aina ollu ilo pelata, reiluja ja hienoja miehiä. Aina ollu tiukat pelit heitä vs, esimerkkinä kliigan finaali joka voitettiin sekä kiekkocup finaali joka hävittiin
* Innolla lähetää eikä kirvele jos näin hienolle jengille häviää !

Pelijengi:
* Aveja vastaan ollaan oltu pleijareissa kaks kertaa ennenkin, kumpikin saatiin turpiin (tuurilla)
* Kai niistä ihan tiukkoja matseja tulee ku sena saanu pelinsä kuosiin täks kaudeks.
* Luultavasti eka matsi voitetaan jostain darkin novivirheestä ja sit tosipelit alkaa ku se penkitetään.

Kirjoittanut: Norski
Julkaistu 29.03.2010 18:55
Luettu: 1194 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.