Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Versus-kaksikko: -piku- ja Rece!

Paitsio on päättänyt avata uuden osion, joka tullaan tuntemaan nimellä ”Versus”, sana tulee latinan (käännetty Englannin kiellelle)  kielestä ja tarkoittaa vastakkain. Osiossa tullaan vertaamaan kahta saman paikan pelaajaa lähes kaikessa mahdollisesta, mukana myös _asiantuntijat_. Historian ensimmäisessä Versus-osiossa ovat vastakkain huipputulokkaat: Pelijengin -piku- ja Lihapullien Rece.
Ottakaamme pikainen katsaus yllämainittuihin henkilöihin.

-piku- on pelaamassa hienoa avauskautta kiekkoliigan alaisuudessa; Kiekko-cupin voitto, vei myös nimiinsä Pelinjengin sisäisen pistepörssin tehoin 17+15, playoffeissa tehot 0+1, mutta  pronssipelissä Nightmare oli vahvempi.
Rece on myös tehnyt kovaa jälkeä kiekkoliigan kuumimmassa joukkueessa, Lihapullissa. Lihapullat veivät divarin voitin helposti nimiinsä ja kahdeksassa ottelussa Rece teki tehot 8+13. Lihapulla nousivat liigaan ja karsinoissa Rece teki viidessä ottelussa tehot 7+10!
Aloittakaamme Paitsion historian ensimmäinen Versus –parin vertaaminen!

-piku-

Liigasaavutukset ja tilastot: (Sisältävät runkosarja-, karsinta- ja playoff -ottelut)

Internet-kiekkosarja: 47 ottelua, 70+46=116, Hopeaa Team Emericassa, Playoffien Piste- ja maalipörssin voitto, Kultaa Team Emericassa
Hoki-liiga: 12 ottelua, 20+13= 33
Sunrise Hockey League: 6 ottelua, 5+5= 10
Kiekkoliiga: 22 ottelua, 17+16= 33, Kauden tulokas.
(Kiekko Cup): 13 ottelua, 16+8= 24, Kultaa Pelijengissä.

-piku- löi itsensä kiekkoliigan eliittiin täydellisellä tavalla; kunnioitettu joukkue, kovat pelitaidot ja Pelinjengin sisäisen pistepörssin vieminen tulokaskaudellaan! Piku on tunnettu joukkueuskollisena pelaajan, koska mies ei turhaan pompi ja tiimiä vaihda, tästä mainittakoon Team Emericassa vietetyt kaudet. Piku omistaa myös huippuluokan laukauksen ja hyvän pelisilmän! Piku on saavuttanut lyhyen uransa aikana kuitenkin enemmän, mitä useimmat koskaan saavuttavat. Harvat edes pääsevät pelaamaan kiekkoliigaa parin vuoden aikana aloitettuaan. Hieno tulevaisuus odottaa tätä herraa!
__________________________________

Rece

Liigasaavutukset ja tilastot: (Sisältävät runkosarja-, karsinta- ja playoff -ottelut)

Internet-kiekkosarja: 38 ottelua, 64+51= 115, Kultaa Lihapullissa
Hoki-liiga: 22 ottelua, 26+32= 56, Kultaa Lihapullissa
Kiekkoliiga: 13 ottelua, 15+23= 38
(Kiekko Cup): 6 ottelua, 9+13= 22

Rece pääsi Brädin toimesta hakemaan pelillistä tasoa MoTE:n ja sieltä Rece pääsi Lihapulliin, mistä löi itsensä koko kiekon tietoon! Rece aloitti huikean liigauransa IKS:stä; 38 ottelussa 115 tehopistettä, on vähintäänkin maagista. Recelle tarttui kaulaan myös Kultainen mitali Lihapullien paidassa. Tästä vain hetki, niin Lihapullat nousivat Hokiin. Rece oli jälleen kovassa iskussa, kultaa täältäkin, nyt Rece on päässyt Lihapullien kanssa kiekkoliigan! Rece on aloittanut pikun tyyliin vast’ikään kiekon pelaamisen. Rece ei pidä itseään maalintekijänä, mutta kyllä se kiekko ihan kohtuu hyvin reitin maaliin löytää, ja syötöt ovat uskomattomia, myös pelisilmä on kaverilla kohdallaan. Parin kauden päästä voi kyseinen herra olla dominoimassa Kiekkoliigan eliitissä ja pokaaleja keräilemässä.

-Piku- ja Rece olivat erittäin vaikeita verrata, kummallakin kovat saavutukset jo tässä vaiheessa uraa ja kova tulevaisuus kummallakin edessä. Molemmilla mahtavat taidot ja kova tiimi, nopeasti veikattuna tässä ovat parin kauden päästä kiekkoliigan kovat nimet nykyisten rinnalle. Tästä parista on vaikea sanoa parempaa, toinen pelaa liigassa toinen divarissa, Recellä tosin suuret pisteet vähissä otteluissa, mutta piku voitti oman joukkueen pistepörssin kaikkien aikojen kovimmassa liigassa. Vaikea päätös, mutta kallistuu tällä kertaa näin: -piku-, vaikuttavimpia tekijöitä olivat MM-kisat ja kauden tulokas. Jokainen voi tosiaan vetää omat johtopäätökset ja mielipiteet.

Tässä oli historian ensimmäinen ”Versus”! Toivottavasti juttu menetteli edes jossain määrin. Lisää on tulossa piakkoin ja mielenkiintoisia vertailu-pareja voi laittaa notella Matherssille.  :D

Ps. Asiantuntijat eivät vielä kommentoineet pelaajia, ensi kertaan!
Pss. Erääntyylinen prototyyppi, seuraavissa versusksissa enemmän vertailua!

Kirjoittanut: Mathers
Julkaistu 20.04.2009 19:19
Luettu: 1364 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.