Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kritiikkiä kiekkodivarista!

Massiivista kiekkodivaria on pelattu ensimmäinen kausi päätökseen. Kärkikahinoissa oli useita uusia joukkueita, etunenässään divaria dominoinut Lihapullat. Siltä osin kausi oli mielenkiintoinen.
Mutta negatiivisia asioita löytyi aivan liikaa. Jopa usealle joukkueelle, varsinkin sarjan alkutaipaleessa oli aavistuksen epäselvää, millä tavalla ottelusysteemi ihan oikeasti toimii. Satunnaiskatsojista, tai kliigaa enemmän seuraavista puhumattakaan.

Divari menetti myös ison osan statuksestaan ja mielenkiinnostaan. Joukkuemäärä oli yksinkertaisesti aivan liian suuri. 24 joukkueesta peräti 6 jätti kiekkoliigataipaleensa kyseisen kokeilukauden jälkeen (toivottavasti kyseessä oli edes jonkinlainen kokeilukausi?) Ja näistäkin 6 joukkueesta useampi oli kliigaa jo pidempänä tahkoneita joukkueita. Voiko olla yllätys, että latautuminen ei tälläiseen uudistukseen riitä.

Paitsion yksinäisen kritiikin äänitorven mielestä kiekkoliigan tulisi palauttaa divarille sille kuuluvia arvonrippeitä. Jo ensi kaudeksi voisi huoletta palata vanhaan järjestelmään takaisin, 24 joukkuetta muodostaisi kaksi mielenkiintoisempaa divaria (1 ja 2 luonnollisesti)

Toinen vaihtoehto olisi kahden kauden suunnitelmalla ajaa divarista 12 joukkueen kokoinen, jolloin ylimääräiset joukkueet suuntaisivat sitten ainakin yhden kauden ajaksi toisille liiga-areenoille.

Jo ensi kaudeksi 1. ja 2. divari takaisin vanhaan muotoonsa? Enemmistö lienee tämän kannalla. (Ainakin ihmiset joiden kanssa olen keskustellut asiasta)
Turha korjata jotain joka ei ole rikki.

Kirjoittanut: Koljaa
Julkaistu 19.04.2009 16:55
Luettu: 1120 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.