Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Hautausmaan portit avautuu..

Goljatin piinapenkkiin astelee HT.n vihreämustapaitainen öbe. Ennen öhman- nimellä paremmin tunnettu veijari. Muutamia kysymyksiä hyvin kuluneen divarikauden jälkeen siis luvassa.

<Koljaa> 1. Joukkueen kausi vuosimallia 3/08 päättyi sinappikonetta vastaan ja tuloksena oli jääminen ykkösdivariin, mitkä tunnelmat kyseisestä sarjasta?

-<MaffeSeta> Kyseinen sarjahan meni aika tiukoille ja oltiin jopa lähellä liigahommia, mutta inso ja sinappien puolustus hoiti homman kunnialla. Parhaamme yritimme ja se ei tällä kertaa riittänyt, mutta tästä on hyvä jatkaa.

<Koljaa> 2. Tärkein kysymys jatkoa ajatellen, vaihtuvuus oli kovin suurta. Runkopelaajat Hauerista alkaen vaihtoivat maisemaa, ja tilalle tuli vähemmän meriittejä keränneitä pelaajia. Miksi näin?

-<MaffeSeta> Siis tähän ratkasuun päädyttiin oikeastaan siinä vaiheessa kun meidän ihana pikku-suloster ilmoitti vaihtavansa maisemaa ni rupesin miettiin että herwoodin jannut kaikki tekee komepäkin ja katotaan mitä saadaan tällä kertaa aikaseks. Juhin ja tanen kanssa ny oli tarkotus si kerää kasaan jonkun näkönen pakka mikä on kaikin puolin mukava, niin pelillisesti kuin muutenkin. Hauerin ja sulon tilalle ny vaikee saada yhtä kovia jannuja tilalle. Mutta körssi ja todt kyllä ottanut hyvin paikkansa jengissä, kuin myös nikkeli.

<Koljaa> 3. Joukkueen ensi kauden runkomiehistö vaikuttaa hieman kyseenalaiselta. todt ja nikkeli molemmat kuitenkin divarissa flopanneesta joukkueesta, eikä harjoituspelitkään ole positiivista suuntaa jatkosta antaneet?

-<MaffeSeta> Runkomiehistön pitääki vaikuttaa kyseenalaiselta ni päästään yllättään vastukset si kauden alkaessa. Todt ja Nikkeli onki villejä kortteja, pelastettiin ne uppoavasta laivasta kumiveneeseen ja tulee oleen varmasti tärkeitä pelaajia läpi kauden. Harkat ny menny vähä mite menny mut eiköhä ne täs jossai välis ala kulkeen, ei liiemmin niistä ressata.

<Koljaa> 4. eikä tuota ajatustapaa voi pitää hieman ylioptimistisena, kun puhutaan kuitenkin koko kiekko.tkn toiseksi kovimmasta sarjatasosta

-<MaffeSeta> Kyllähän sitä voi pitää hieman optimistisena. Mut kehen sitä luottais jos ei itteensä ja jengiinsä. Luotan siihen että pystytään pärjään divarissa, vaikka kova sarja tuleekin olemaan.

<Koljaa> 5. Mitä mieltä öbe itse on tulevasta massiivisesta divarijärjestelmästä?

-<MaffeSeta> En tiedä oikein miten suhtautua. Aiempi sarjasysteemi ollut suht toimiva ja hyvin järjestetty ni ehkä hieman jännittyneenä odotan miten tämä sitten toimii. Mut eiköhä se johtis kuitenki nää osaa hoitaa väkisinki toimiviksi.

<Koljaa> 6. Oikeasti tätä mieltä? Paitsiossa ei tarvitse olla mielin kielin.

- <MaffeSeta> Kyllä oikeasti tätä mieltä. Niin kauan luotan että ne osaa hommansa kunness tää sarjasysteemi kusee täysin ja shar muuttaa intiaan au-pairiks.

<Koljaa> 7. HT.n viimeisestä menestyshetkestä on aikaa lähes 2 vuotta, jolloin tuloksena oli hoki-liigan mestaruus. Myös kiekkoliigaan nousu kesti toivottaman kauan, miksi näin?

- <MaffeSeta> HT:n mestaruutta hokissa ja nousua kliigaan saatiin kyllä odottaa luvattoman kauan. Mutta sieltä ne molemmat tuli kun tarpeeksi kauan jaksoi yrittää. Syytä vaikea keksiä. Kuitenkin hyvät jätkät ollu remmissä joka kerta ku jotai yritetty saavuttaa ja kyllähä sitte tavotteisiin päästiin kun vaan jaksettiin yrittää.

Kirjoittanut: Koljaa
Julkaistu 14.12.2008 23:20
Luettu: 1102 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.