Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Matkalla aurinkoon? 2.divari

Merkillisen tasainen 1/2 kaudesta takana kakkosdivarissa, ja tällä hetkellä vain Narrilauma sekä pienin varauksin Last Period ovat putoamassa tasokkaampien kelkasta.

Myös alimmalta sarjatasolta on mahdollisuus ponnistaa ensi kaudeksi suoraan kirkkaimpien kruununjalokivien loistoon, ja tavoitella kiekko.tk:n suurinta ja mahtavinta palkintoa, kiekkoliigan mestaruuspokaalia.

Keiden siivet kestävät ja ken lentää liian lähelle aurinkoa, vain pudotakseen mahdollisimman korkealta alas. Paitsion kristallipallo paljasti oman näkemyksensä loppukauden top-8 joukkueista, ja tahtoi mokoma rakkine lisätä vielä lyhyet perustelutkin.
(suluissa sijoitus kauden puolivälissä)

1. NewJersey Devils 2
- Nimikummajainen Hoki-liigasta osaa kovien pelien metkut, ja menestys viime kausien ajalta on ollut jopa häkellyttävää. Hyvin sujui myös alkukausi, ja sarjakakkosina joukkue lähtee toiselle kierrokselle.
Syttyykö pirulaiset jo runkosarjan aikana on suurin este ykkössijaa ajatellen, mutta mikäli Maddenin lisäksi joku muukin osoittaa kykeneväisyytensä maalintekoon, on kärkipaikka hyvin haarukassa.

2. Mensa Club Finland 7
- Huono startti, kirivaihe jo alkanut. Mensalaiset lienevät NJD.n pahin uhka runkosarjavoittoa ajatellen. Myös maalintekovastuu on jakautunut yhtä tasaisesti, eli MCF.n Letti on oikeastaan dominoinut joukkueensa peliä maalintekosektorilla.
Hyvä ja taitava porukka, ainekset olemassa.

3. Sinappikone 3
- Sinappikoneessa on ainutlaatuinen ilmapiiri, ja joukkue onkin ainoa kiekossa joka pystyy Wilestä kasvattamaan joukkue-uskollisen. "Mies" on myös hyvin pystynyt tällä kaudella voittamaan joukkueelle pisteitä. Fyysinen peloite Amado ja ikääntyvä unjinaz löytyvät myös joukkueen rosterista. Kun mukaan lasketaan ikinuori Juluma ja tvtv-Kytis, on Sinappipaidassa taas hyvinkin kirjavaa porukkaa. Luotetaan, että oikealla koostumuksella papat raaskivat pelata, ja koko edellisen kiekkoliigavisiitin kariuttanut sosiaalipeluutus loistaa poissa-olollaan.

4. FC Kilpailijat 4
- Varsin selkeästi roolitettu ja erinomaista joukkuepeliä pelaava NJD.n vastine Sunrise Hockey Liigasta.. Monellakin tapaa.
Kilpailijoiden joukkueessa kurinalaisuus korvaa yksilöllisen taidon monissakin kohdissa, vaikka tehokkain pelaaja Dalla16 hiirtänsä osaa myös nopeammissa tilanteissa heiluttaa. Ei mitenkään nimivahva ryhmä, hyvin tuntematon ja kokematon itseasiassa. Mutta nöyrä asenne voi kantaa yllättävänkin pitkälle, musta hevonen myös karsinnoissa.

5. Team Jupiter 5
- Jupsathan kaataa sijoille 6-12 jäävät joukkueet jo lähtökuopissa, kun nuorikot hytisevät kunnoitusta sotaratsuille. Tiimi ei ole myöskään millään keppihevosella raviradalla, vaan pelitaidoiltaan rutinoitunut ja osaava ryhmä nälkäisiä, ja ei-niin-nälkäisiä pelimiehiä. Jäänee karsinnoissa leipäjonossa vartoneiden tallomaksi, mutta hienosti on tuoppipaitojen ensimmäinen puolikas tällä kaudella mennyt, ja itseluottamuksen kasvaessa voi vähintään samaa odottaa myös jatkossa.

6. Europe 1
- Alkukauden suurin onnistuja. Ilman paineita kauteen lähtenyt ryhmä joka kantaa kansainvälisesti korrektia nimeä. Loppukausi + kokeneemmat ja taitavammat vastustajat, sekä se, että joukkuetta vastaan ei ainakaan enää kukaan lähde mitenkään keskittymättä. Tuloksena lienee muutamien pykälien pudotus, joka ei edes suuren suurta notkahdusta tarvitse, niin tasainen sarja on kyseessä. Notkahdus on kuitenkin odotettavissa.

7. Voodoo People 8
- Taika-ihmiset, Voodoo-ihmiset.
Ydinryhmä ei ole niin kauhean kokenutta peluria tulvillaan VP.n paidassa, mutta taitotaso ollessa riittävä, viimeisistä liigakarsintapaikoista voi nipulla lähteä taistelemaan.
Maalintekoon orientoitunut snipi on kunnostaunut joukkueen pistevalaana alkukaudella, viimeistään liigakarsinnoissa pyynti kasvaa kuitenkin niin suureksi, että Moby Dickit jäävät harppuunasateelle uhreiksi.

8. Takapihan Kollit 10
- Kaudesta toiseen, vuodesta toiseen. Riippumatta pelaajista, TK onnistuu itsensä suurinpiirtein samoille sijoille pelaamaan. Ynnämuut-osastoa tälläkin kaudella, huolimatta hurjassa muodonmuutoksessa olleista nimimerkeistä. TK on kiekkoliigan Will Smith ja Miami. Sopivan huoleton ja rento, mutta uhkaavana tekijänä Hancokin tyylinen laitapuolen asukki. Ilman supervoimia.

Kirjoittanut: Koljaa
Julkaistu 14.10.2008 22:12
Luettu: 1179 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.