Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1.divariennakko (versio 1)

Tässä olisi 1.divarin ennakko vol.1. Blizkin ja Daegonin työstämä versio julkaistaneen vielä lähitulevaisuudessa. Tämän ennakon takaa löytyy erän anonyyminä pysyttelevä 2.divarissa pelaava urpo. Eli ei siinä. Onnea kauteen itse kullekin.


Laitataklaus

Analyysi:
Liigatippuja, mutta sinne varmasti takas hamuamassa ja mahdollisuudet siihen ovat olemassa jo tällä kaudella.
Viimekauden joukkueesta taitavat olla jäljellä enää vain joukkueen vastuuhenkilöt Laita ja L.Nagy, mikä ei ole huonojuttu LT:n kannalta. Takuuvarmasti pleijareihin ja siellähän on kaikki mahdollista. Varmasti parempi kausi tulossa, kun edellisellä kaudella liigan puolella.

Seuraa häntä:

Frai - kaveri, joka teki viimekaudella paljon pisteitä Völligeissä. Saa nähdä pysyykö taso vai jääkö tähdenlennoksi.

Sijoitusveikkaus 1-4


Ajax Amsterdam

Analyysi:
Lähti 2.divarikauteen takkiauki ajatuksena voittaa kaikki pelit, toisin kuitenkin kävi, mutta toinen sija lohkesi kuitenkin ja sen päälle taattua Ajaxia pleijareissa ja nousu oli selviö. Epäilemättä kiekon kovimpia playoff tiimejä Beckhamin johdolla. Taisivat oppia viimekauden virheistä ja hankkivat pari hyökkääjää lisää ja yhden kovimmista pakeista tälle kaudelle. stbk on ilmeisesti ihan pätevä hyökkääjä ja nähtäväksi jää miten sopeutuu Ajaxiin vai käykö kuten Tenkratille aikanaan. Sama epäilyksenpilvi leijuu Epäilyksen niskassakin. Tämä kiekon yksi parhaimmista pakeista on tunnetusti hieman epävakaa ja pysyminen samassa tiimissä tuottaa useasti vaikeuksia ja niin onhan siellä nämä muutkin perusajaxit vielä kokoonpanoissa mukana. Runkkarissa voi käydä miten vaan, mutta lopussa Ajax nousee. Siinä ennustukseni.

Seuraa häntä:
Epäilys - Kiekon yksi kovimmista ylemmistä pakeista ellei jopa kovin. Takaa Ajaxille paljon pisteitä sarjassa sekä joukkueena, että henkilökohtaisessa pörssissä. Pieni kysymysmerkki kuitenkin miten roolitukset menevät jos Madonnakin intoutuu pelaamaan enemmän.

Sijoitusveikkaus 1-4


Helsingin Jokerit

Analyysi:
2.divarin kahdeksannelta paikalta 1.divariin. Hieno suoritus varsin hassuhkolta kaudelta. Joukkueessa aloittivat mm. seuraavat pelaajat. Slut, Stapleton, Epäilys, lintu ja pari muuta vähemmän mainitsemisen arvoista kaveria. Sitten kävi kääntymässä kiekon suurinhoppari nada ja pari muuta mesikämmentä. Kuten arvata saattaa, kukaan edellä mainituista ei päättäny kauttaan Jokeripaidassa. Joten kaiken tuon jälkeen nousua voi pitää ehkä hieman yllätyksenä. Olkoonkin, että vastassa olivat "helpohkot" tiimit. Pari loppukauden värväystä osui nappiin ja pleijarit sujuivat hyvin ja nousu oli tosiasia.

Sitten tulevaan kauteen. Taas on kokoonpano vaihtunut hurjasti. Mukana on peräti kolme kaveria viimekauden nousupeleissä pelanneita kavereita. Uusina naamoina nähdäänkin mielenkiintoisia heppuja. Pelsu ja Rocko ovat kovia pelimiehiä. Innolla odotan, kuinka paljon tulemme näkemään Goljatin kärkkyä kauden mittaan ja miten se vaikuttaa Jokerien puolustuspelaamiseen, joka kuitenkin on suurin ongelma tulevalla kaudella.
No kuitenkin veikkaan Jokerien olevan pleijareissa mukana.

Seuraa häntä:
Tomekki - Herra Jokeri jatkaa polskuttamista. Kaudesta toiseen kohtalaisia tehoja ja maalejakin syntyy kiitettävä määrä. Kysymys kuuluukin, mistä mitat täyttävä kaveri Tomekille? Onko Pelsusta siihen?

Sijoutusveikkaus 5-8


Hautausmaatarkastajat

Analyysi:
Viimekauden ylivoimainen "yllättäjä" 2.divarista. Toistuuko yllätys tälläkin kaudella?. Kokoonpanoissa ei juuri mainittavia muutoksia ole tapahtunut. Joukkue on Hauer + muut. Niin kauan, kun Hauer on mukana HT on kova. Nojoo osaa joukkue kai puolustaakin. Siitä osoitus edellisen kauden vähiten laskettuja maaaleja, joka on kova saavutus, kun ottaa huomioon, että siellä oli mukana eräs Ajaxikin, joka on tunnettu puolustutaidoistaan. Selvinnee neljän sakkiin runkkarissa ja kolkuttelee liiganportteja jo heti ensimmäisellä divarikaudellaan. Saa nähdä mihin rahkeet riittää.

Seuraa häntä:

Hauer - Mainetta ja mammonaa niittänyt puolustaja. HT:n pelin sielu.

Sijoitusveikkaus 1-4


Vastarannan Kiiskit


Analyysi:

Edellisellä kaudella selvästi alakanttiin pelannut joukkue, joka kuitenkin voitti Ajaxin karsinnoissa ja säilytti paikkansa 1.divarissa. Joukkueessa vaihtuvuutta ei ole ja pelin tasokin on ainakin allekirjoittaneen silmissä parempaa keskiluokkaa divaritiimeistä. Tälläkaudella varmasti pleijareihin.

Seuraa häntä:
Lius - Joukkueen liideri ja paras pelaaja? Huimia tehoja kerännyt pakki?

Sijoitusveikkaus 5-8


Kanat

Analyysi:
Hajuton ja mauton sekä vielä väritön Kanat. Joukkueessa ei ole ketään "uutiskynnyksen" ylittävää pelaajaa. Viimekaudella palloilivat yhdeksännen sijan divarissa ja lopettivat kauden siihen. Omissa soi eniten koko sarjasta. Pari uutta kaveria tiimissä voinee auttaa tiimin nostamisessa pleijareihin asti, mutta epäilen tätä pikkasen.

Seuraa häntä:

Duckie - 6 peliä 29 pistettä. Tähdenlento? vai oikeasti kova peluri kiekkotaivaalle. Sen aika näyttää. Toivokaamme parasta pelätkäämme pahinta.

Sijoitusveikkaus 9-12


Unforgiven

Analyysi:
Viimekauden joukkueesta jäljellä on kaksi peluria. Uusina naamoina kavereita, jotka pelanneet 0-2 kautta kiekkoliigassa. Povaan synkkää kautta ja joutumista pudotuskamppailuihin.

Seuraa häntä:
- (sankarimme mielestä ei seuraamisen arvoisia pelaajia. virallisessa ennakossa toivottavasti kattavampaa.)

Sijoitusveikkaus 9-12


Elite Razor

Analyysi:
Edellisellä kaudella joukkueessa oli Kadlec + Rafa ja joukko surffailijoita. Tämän kauden menestys riippuu täysin siitä, saako edellä mainittu kaksikko tukea muulta joukkueelta. Mennee silti pleijareihin täpärästi.

Seuraa häntä:

Dickinson - Tylykone pakki, joka hakee meriittejä Kiekkoliigan puolelta nykyään. Hyvällä tasolla pelaava pakki, jonka onnistumisia ER kaipaa, mikäli menestystä haluavat.

Sijoitusveikkaus 5-8


Habs

analyysi:
Ehkä yllättäen kuudenneksi viimekaudella pelannut Habs jatkaa edelleen taivallustaan divarissa. Vaihtuvuutta tapahtunut jälleen tuttuun Habs tapaan ja tällä hetkellä joukkueessa on yllättävän monta peluria (8). Veikkaankin, että meno on tällä kaudella selkeesti mollivoittoisempaa, kun aikaisemmin ja sijoitus tulee painumaan viimeisten joukkoon. Maalintekeminen voi muodostua ylivoimaiseksi ja sen takia puolustuksen pitää pysyä tosi tiiviinä läpi koko kauden, mikäli voittoja halutaan kerää edes kohtalainen määrä.

Seuraa häntä:
Zap3 - Itsensä FHR:n messiaaksi nimennyt henkilö ei ole saanut sieltä lähdön jälkeen mitään aikaiseksi. Etukäteen ajatellen, suurin vastuu maalinteosta ja hyökkäyspelistä lankeaa juuri Sapen harteille. Vastaako hän huutoon vai ei jää nähtäväksi.

Sijoitusveikkaus 9-12


Arctic Circle Athletics

Analyysi:

Viimekauden viides sija tuskin uusiutuu. Weza on vaihtunut jallikseen. Muita merkittäviä muutoksia ei taida olla tapahtunut. ACA pelannee tasapaksun sarjan ja päätynee pleijareihin kuitenkin. Joukkueen perusosaaminen on sitä luokkaa kuitenkin, että etukäteen helpommat vastukset kaatuu varmasti.

Seuraa häntä:
Jallis - Pelijengistä ajaxin kautta Acaa:n. Tainnu Wowi viedä Jalliksenki parhaat mehut jo ja mielenkiinnon?
Huikea pelimies kuitenkin, jos erehtyy viihtymään kiekonpuolella enemmänkin.

sijoitusveikkaus 5-8


Völlig Zugefroren EM


Analyysi:
Viimekauden kolmoset jatkavat divarissa, kun Nightmare osottautui paremmaksi joukkueeksi pleijareissa. Fice jatkaa Völligeissä pelaamista ja sen takia voi taas veikata heitä kärkitaistoon mukaan. Joukkueen paras pistemies Frai vaihtoi seuraa, mutta se tuskin menoa heikentää. Hossa on näköjään taas vaihteeksi mukana Kiekkoliigan kokoonpanoissa. Saa nähdä maittaako peli vielä nykyään ja onko taso pysynyt missä kunnossa.

Seuraa häntä:
Fice - Kovaakin kovempi pakki. Mikäli fice on kehissä Völlig pärjää. Toivottavasti pelaa paljon kuten aikaisemminkin.

Sijoitusveikkaus 1-4


Tuomitut

Analyysi:
Todella todella yllättäen 1.divariin noussut tiimi. Jatkaa suurinpiirtein samalla joukkueella, joka pelasi pleijarit. Thimpen ja A-nonin jälkeen on järkyttävä pudotus pelaajien "tasossa" ja tätä pitäisi pystyä Tuomittujen parantamaan. Nate on ihan varteenotettava pakki, mutta se ei tule riittämään. Tuomitut tulevat jäämään ulos pleijareista ja joutuvat koville mikäli haluavat säilyttää paikkansa jatkossakin divarissa karsintojen jälkeen.

Seuraa häntä:
Thimpe - Teki kovat tehot viime kaudella. Jatkuuko meno samanlaisena? Joka tapauksessa se ratkaisee samalla pitkälti miten Tuomitut tulevat pärjäämään sarjassa.

Sijoitusveikkaus 9-12


-anonyymi naapi from kendosuomi

Kirjoittanut: Tomekki
Julkaistu 08.09.2008 20:57
Luettu: 1771 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.