Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Studio unjinazin kausiennakko

Esipuhe by unjinaz

Taas joutuu pappa näyttämään miten tällaiset kevyet tekstit raapaistaan kasaan. Eihän noista raumalaishonkkelin, trikoopellen ja vastarannan siian mukatärkeilyistä saa edes enempää selvää kuin Amadon ränkkänänvonkausyrityksistä...
- Iskääää!
- Iskä kirjoittaa nyt hassutteluja kiekkofoorumille.
- Iskääääääää!
Hmmph, täytynee kai jättää tämä mestariteos käsittelemään vain Pilijengiä ja kissanpentuja joukkuearvioiden osalta. No, liitän perään vielä Turhiksen, Goljatin ja Liuksen yritelmät jonon jatkoksi.
- Iskä tulee nyt katsomaan.


Peligenji

Entinen menestyjä Pelijengi pyrkii kiillottamaan pahasti hapettunutta kilpeään. Tuttu sumppupuolustus ei enää Joukon tekemien säätöjen jälkeen ole toiminut halutulla tavalla laukausten mennessä joskus muurin läpikin. Kokoonpano on pysynyt hyvin yhteinäisenä, kun joukkueessa vierailleet try-outtilaiset eivät päässeet sinuiksi Pelijengin überführerin, eli Arton, typeristä taktiikkakiemuroista javapohjaisessa tikku-ukkopelissä. Veikkaus sijoille 7-8.

Seuraa häntä: Lirppu. Jääkö Lirppu vielä tällä kaudella kiinni aimbotistaan, vai vasta myöhemmin?


HIFK

Turhapuron luotsaama HIFK on viime kauden naurettavan kommenttiväittelyn jälkeen vedenjakajalla "isojen" tiimien ja nappulajengien osalta. Käsittämätön nevariruletti on päättynyt siihen, että HIFK voi marssittaa kentälle ketkä tahansa viidestä edustuskelpoisesta pelaajasta, eikä pelin taso parane tai heikkene merkittävästi. Turhapuron valinnan liigan parhaaksi puolustajaksi voi estää vain se, että jossain muussa tiimissäkin pelaa joku puolustaja.

Seuraa häntä: Turhapuro. Pakkovalinta, on nimittäin ainoa pelaaja, joka pysyy tiimissä koko kauden.


____________________________________________________________HC Kauhava

Merkittävimmät lähtijät: Tunski (Pohjolan Leijonat), Femma (Ylämummo), Setärnä (Laitataklaus)
Merkittävimmät tulijat: paparassi

Vastuuhenkilön mietteet
Ensi kauteen lähdetään 3 hyökin ja 2 pakin voimin, jollei vahvistuksia enää saada. Tavoitteena jälleen kerran mestaruus! Mutta tuntuu että olemme entistä kauempana tätä tavoitetta, sillä elintärkeät runkopelaajat Tunski, setärnä ja Femma ovat vaihtaneet kuvioita. Sisään on sitten tullut vain paparassi, joka pitäisi tällä hetkellä korvata sekä Tunskin että Femman. Joten hirrrveän isot saappaat pojjalle on annettu. Mutta taito kun on hallussa niin mikään ei ole mahdotonta! Varsinkin kun Hocken aktiivisuus on mitä on , niin täydet minsat papalle ja sml:lle luvassa. Pakkikalustoon kuuluu Niksu ja Väinämö, jotka toivon mukaan pelaavat läpi kauden omalla tasollaan - mutta kokemus on osoittanut tämän olevan mahdotonta.
Siltä näyttää että samalla kokoonpanolla pelataan koko kausi läpi. Minkäänlaisia odotuksia ja paineita ei varmasti meille työnnetä tällä kaudella ja toivottavasti se näkyisi pelaajien otteissa positiivisesti. - Niksu

Analyysi
Kauhavan perisynti, liian innokas hyökkääminen lienee joukkueen kompastuskivi tälläkin kaudella. Väinämö ja Niksu osaavat omat roolinsa puolustuksessa hyvin ja rutiinilla, mutta koko pakan kasassa pysyminen on ihan toinen juttu. Paparassi paikannee Tunan ja Femman kohtalaisesti kovalla aktiivisuudellaan, kuitenkin puolustaminen ja joukkuepelaaminen on jonkinlainen kysymysmerkki. Pienellä ringillä kituuttaminen tuonee Kauhavalle kohtalaisesti pisteitä, ja pleijaripaikka on haarukassa, kunhan pelit tulee hoidettua kunnialla.

Seuraa häntä:
SML - Viime kaudella ei näkynyt, eikä kuulunut. Tällä kaudella voi nousta taas Kauhavan hyökkäyksen messiaaksi, kun Tunski ei ole enää nokkimisjärjestyksessä edellä.


Pohjolan Leijonat

Merkittävimmät lähtijät: Pönssi (S.S.K.)
Merkittävimmät tulijat: Tunski (HC Kauhava)

Vastuuhenkilön mietteet
Noo, viime kauden runkosarja meni kyl nappiin. Finaaleissa ei pystytty kuitenkaan näyttämään enää parasta pelaamista ja Kouvola Sabres vei aika helposti. Offseasonilla jouduttiin testaamaan muutamia hyökkääjiä (weza, sml, Cly) ja Tunski, joka lopulta otettiin Leijoniin.. Muuten vedetään samalla kokoonpanolla seuraava kausi. Tulevalle kaudelle lähetään parantamaan viime kauden sijoitusta, eli se mestaruus ois kiikarissa! Jos pystytään pelaamaan viime kauden tavoin, on paikka 3 parhaan joukossa ainakin varma. Jaksetaanko panostaa mestaruuteen? NO JAKSETAAN! - Peipi

Analyysi
Viime kauden hopeamitalistit ovat vahvoilla mestaruustaistelussa myös tänäkin vuonna. Materiaalia löytyy niin puolustus- kuin hyökkäyspäähänkin ehkä parhaiten liigaporukoista. Tähän kun lisätään vielä viime kaudella harrastettu kapeahko peluutus ja avainpelaajien kypsyminen pleijareissa kahden viimeisen kauden aikana, ovat Leijonat erittäin lähellä mestaruutta. Mestaruusjahtia helpottaa huomattavasti myös kylläiset päävastustajat.

Seuraa häntä:
Tunski - Millaiseksi muodostuu tämän hopperin (terveiset Niksulta) rooli Leijonissa? Jos peliaikaa tulee omassa roolissa paljon, tulee myös tehopisteitä.


Avellino Capellier

Merkittävimmät lähtijät: Modano (S.S.K.), Oduya (NewJersey Devils)
Merkittävimmät tulijat: weza (Arctic Circle Athletics), Ezko (Cosa Nostra), Davidoff (Pohjolan Leijonat)

Vastuuhenkilön mietteet
Viime kausi meni lopussa vähä höntsäilyksi ja ensi kaudelle lähetään pelaamaan kausi loppuun asti. Oduya on vaihtunu Davidoffiin ja puolustuspää on paremmalla mallilla kun edellisillä kausilla. Modano lähti, mutta Ezko palas kokoonpanoon ja sitä kautta ehkä myös aktiivisuus parani. Tavotteena pleijarit ja siellä toivottavasti pidemmälle kun viime kaudella. - asthon

Analyysi
Aven puolustus lepää kokonaan sydiksen harteilla, mutta loppua puolustuskaartista ei välttämättä saada mestaruustasolle, vaikka muuten rahkeet riittävät taistelemaan ihan kirkkaimmastakin mitalista. Davidoff ei ole kausiin innostunut pelaamaan vastuullisessa roolissa, eikä sydiksen peli toimi MZA:n kanssa yhteen kuin se kävi lumpsan kanssa. Sean-Hurt-kaksikko toimii varmasti joka osa-alueella, mutta Ezkon ja wezan sopiminen mukaan voi tuottaa ongelmia. Laatua ja monipuolisuutta kuitenkin ainakin Ezkolta löytyy liigaan asti, joten hyökkäyspään mahdolliset ongelmat eivät ole isoja.
Avet taistelevat tulevalla kaudella vahvasti mitaleista, kunhan vain puolustus toimii.

Seuraa häntä:
Sydis - Kantaa päävastuun joukkueensa menestyksestä. Laadukas ja maltillinen puolustaja, joka hallitsee oman roolinsa kiekottoman ja kiekollisenkin pelaamisen.


Rowdyruff Boys

Merkittävimmät lähtijät: Slo (S.S.K.)
Merkittävimmät tulijat: NuijaB

Vastuuhenkilön mietteet
Kauteen lähetään hyvillä mielin edelliskauden menestyksen myötä. Mitali siis tuli, ehkä hieman yllättäenki joidenkin mielestä (tosin itsehän odotin kultaista mitalia). Tavotteena onki sen mitalin kirkastaminen mieluiten siihen kultaseen.
Joukkueen rakentaminen on vielä vähän kesken. Pari kovan luokan pakkia tarvis vielä rinkiin. Tosin pari try outtia jengistä löytyykin eli hyvällä tuurilla näillä mennään ensi kausi. Tuttuja naamoja löytyy joukkueesta ja siihen saattaa vielä kauden edetessä liittyä ainaki yksi vanha rb:n peluri. Melko pienellä ringillä yritetään siis pärjätä.
Pahinpana vastuksena pidän taas Arton luotsaamaa Pelijengiä! Pistepörssin voitan varmaanki ite ja hyvänä kakkosena seuraa Haxor. - sotajermu

Analyysi
RB:n rinki on surettavan pieni. Joukkue tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia muille porukoille, kun joustamisvaraa ei ole käytännössä yhtään, ellei loppuhetkillä se saa aikaan uusia värväyksiä. Toki näilläkin miehillä RB voi pärjätä ja saada pelinsä pelattua siinä missä muutkin, koska iso osa joukkueista pelaa liigapelit niin ikään pienellä ringillä. Pelillisesti Boyssit koki kauhean kolauksen, kun sotiksen rinnalla joukkueen kirkkaimpana johtotähtenä viime kaudella loistanut slo siirtyi sissitehtäviin. Tämä loikkaus kasvattaa sotiksen ruudun hyökkäys- sekä puolustussuunnassa liian isoksi, eikä viime kauden kaltaista menestystä tulla näkemään talvella ilman suuren luokan pelaajakaappausta.

Seuraa häntä:
sotajermu - Tukee hyvin puolustusta ja pelinrakentelua, sekä nostaa omalla pelisilmällään ja oivalluksillaan suojattiensa hyökkäysyritykset toiseen potenssiin.


HIFK

Merkittävimmät lähtijät: Moomba (Varpassaaren Vauhti)
Merkittävimmät tulijat: tikru2 (Hc Roikkulämy)

Vastuuhenkilöiden mietteet
Noo selkee tavote on tietysti pleijareihi ei sen enempää viitti nyt alkuu sanoo. Viel vähän vaihees ku eio oikeen toi pakka valmis kuitenkaa. - KRS

Analyysi
Kissojen nousu saunan ylimmälle lauteelle ei sujunut sensaatiomaisesti, ja joukkue onkin saanut parannella kovia löylytyksiä ja selkäsaunoja kesätauosta alkaen. Tuleva kausi tullee olemaan helpompi, koska pakka on pääpiirteittäin vieläkin kasassa.
Joukkue hankki myös pahimmalta kilpakumppanilta viime kauden pisteykkösen. Joukkueen pelitapaa sanottiin usein havaijivoittoiseksi, ja maalimäärät otteluissa olivatkin korkeita. Pääasiassa omaan päähän tosin. Vaikka Tikrua voi pitää hyvänä kaappauksena, olisi joukkue enemmän alakerran isännän tarpeessa. Kaikki joukkueen kolme kärkipakkia ovat melkoisen hyökkääviä, ja heistä eniten puolustuksessa viihtyvä sanfor, kuitenkin ehkä kolmikon epätasaisin omalla alueella. Ilman alempia puolustajia voi pelata menestyvää peliä, HIFK:llä ei vaan taida noin uhkarohkeaan pelitapaan olla oikeita aineksia. Viihdyttäviä pelejä, ja jokainen joukkueen pelaaja omaa hyvän teknisen kosketuksen pelihiireensä.
Vaikka Hiski muistuttaa enemmän laumallista tiikerinpentuja, se nykykiekon kilpikonnapainissa voi riittää play-offs paikkaan. Todennäköisesti täpärästi alle. Fööniä kaipaa.

Seuraa häntä: Tikru2 - Taitava hyökkääjä on HIFK:in näköinen pelaaja, tehopisteitä voidaan odottaa, joukkuemenestystä välttämättä ei, ellei kaiva uberkahdensuunnanhyökkääjää sisuksistaan.


Pelijengi

Merkittävimmät tulijat: Stapleton (Helsingin Jokerit)
Merkittävimmät lähtijät Jallis (Ajax Amsterdam)

Vastuuhenkilön mietteet
Viime kausi päättyi pettymykseen, mutta usko omaan osaamiseen on yhä kova ja vanhoilla kujeilla jatketaan tulevaan kauteen. Aktiivisuutta haettiin lisää hyökkääjähankinnalla, ja sopivan löytyessä miksei muillekin paikoille olisi tilaa. - Arto

Analyysi
Kollektiivinen mieliala on odottavainen Pelijengin suhteen, kun kiekko alkavalla kaudella putoaa karsinaan. 2/2008 meni runkosarjan osilta odotetusti, mutta play-offseissa tie nousi pystyyn heti ensimmäisellä kierroksella.
Joukkueen hyökkäysarsenaali on yhtä Jallista heikompi, ja miehen tilalle on hankittu Stapleton. Etukäteen PJ:n voisi olettaa hivenen vahvistuneen tuosta, koska Stapletonin ruuti on tunnetusti ollut kuivaa myös ratkaisupeleissä.
Pelijengin puolustuskoneistossa puristaa voimakas kokonelson. Materiaali riittää alempaan kärkikastiin, mutta ei suureksi mestarisuosikiksi.

Seuraa häntä:
Stapleton - Takaraivoissa varsinkin alasarjoista suuri voittamisen kulttuuri, hyökkäyskaluston johtotähdeksi hankittu.


Kouvola Sabres

Tärkeimmät tulijat: Smurffi
Tärkeimmät lähtijät: -

Vastuuhenkilön mietteet
Lähdetään uutta mestaruutta hakemaan tietysti ja runkosarjassa kahden parhaan joukkoon ois tavote. Smufa uutena kaveri häärimää alakertaan, mutta muuten sama poppoo meillä. Eiköhä ensi kaudella melkeen vanhat tutut hallitse taas liigan kärkikahinoita. - Zippo

Analyysi
Viime kaudella runkosarjan voittoon, sekä mestaruuteen yltänyt KS lähtee alkavalle myöskin yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista. Mikäli menestyskrapula ei turhan sietämättömäksi vapinaksi yllä, ja jo lähes kaiken voittaneiden pelaajien menestysnälkä ei pode anemiaa, viime kauden replayhin on kaikki mahdollisuudet.
Uutena lisänä joukkue marsittaa kentälle lähes 250 ottelua kiekkoliigan ylimällä sarjatasolla pelanneen Smurffin. Välikauden kiekkoliigan alaisuudesta pitänyt peluri lienee oiva lisä muutenkin iskukykyiseen rosteriin. Kouvolan viime kausien menestyksen arvoa nostaa ehdottomasti se, että joukkueen pelikäsitys koostuu jostain aivan muusta, kuin perinteisestä sumputuspelistä + kiekonheitoista kulmista maalille. Viimeisinä sanoina, runkosarjassa hyvin todennäköisesti kolmen parhaan joukossa Kouvolan poppoo tullaan näkemään, mutta play-offsien aikaan nakkikattila matkustaa jonkun muun joukkueen matkaan. Joukkueen joka haluaa sitä enemmän.

Seuraa häntä:
Tony - Kiekon paras pelintekijä, Lepaus ja pelaaja.


Hc Roikkulämy

Merkittävimmät tulijat: IlariF81, olzi, Taito, Director
Merkittävimmät lähtijät: tikru2 (HIFK), blore (HautausmaaTarkastajat), Goljat(Helsingin Jokerit)

Vastuuhenkilön mietteet
No mitä ny pakka lähes tulkoon uusi. Peli vaihdellu laidast laitaa hävitty huonoille sekä voitettu hyvii. Eiköhän me pleijaripaikkaa lähetä tavottelee. - Nikosso

Analyysi
Viime kaudella hienosti play-offseihin tynkäsarjassa selvinnyt Roikkulämy menetti kesäkauden 26 runkosarjamaalista peräti 25 kappaletta lähteneiden pelaajien mukana. Myös joukkueen kolme eniten pelannutta (ja kolme tehokkainta) pelaajaa vaihtoi maisemaa. Eli melkoinen uudelleenrakennus on jälleen menossa. Viime kaudella 10 peliä mieheen pelanneet Nikosso, sekä Jakuda lienevät isossa roolissa tälläkin kaudella. Uusista hankinnoista tasokkaimmalta vaikuttaa paluumuuttaja olzi, joka muodostanee Nikosson (+ Ilarif81.sen) kanssa joukkueen pelaavan hyökkäysosaston.
Viime kaudella tiivis puolustuspeli/sumputuspeli toi kaivatun pleijaripaikan, tällä kaudella pelityylin pitää olla samanlainen, jotta vastaavasta menestyksestä voidaan edes haaveilla. Astetta tasokkaampi liiga kuin viime kaudella, sekä (oletettavasti) ilmaispisteiden puuttuminen dopingskandaalien takia vaikeuttavat urakkaa, ja todennäköisinen sijoitusarvio on liigan peräpään pitäjänä. Onnistuneella kokovartalosumpulla mahdollisuuksia parempaan.

Seuraa häntä:
Jakuda - Viime kaudella Roikkujen ratkaisupelaajia matkalla aurinkoa kohti. Esittääkö tällä kaudella Ikaroksen elkeitä joukkueensa kera, vai kirittääkö valovoimaisella esityksellä joukkueen uudestaan lentoradalle.


Nightmare

Merkittävimmät tulijat: Asiamies, Ruw (Guerreiros), Hawk

Merkittävimmät lähtijät: -

Vastuuhenkilön mietteet
Hyvillä mielillä ja mielenkiinnolla lähetään ekaan liigakauteen. Tavoitteena on näin aluksi pleijaripaikka ja siitä sitten eteenpäin peli peliltä. Kokoonpanoon saatiin pari uutta puolustajaa ja yksi uusi hyökkääjä. Joukkue on siis vahvistunut viime kaudesta ja hyvillä mielin aloitetaan maanantaina kausi. –diddy

Analyysi: Jämäkkä puolustus ja liukkaat hyökkääjät. Nightmare on aina ärsyttävä vastustaja. Joukkueen hyökkääjät ovat todella taitavia ja samalla myös tehokkaita. Lisäksi puolustus on varma ja tiivis. Nightmaren otteet kuitenkin tuppaavat ailahtelemaan, kuten viime kaudella nähtiin. Välillä kaatui kärkipään joukkueita hienoin lukemin, mutta huonona päivänä tuli kuokkaan sarjan heittopusseiltakin. Jos tasaisuus löytyy ja Jebsu ja kumppanit saavat pidettyä ruudin kuivana, voi Nightmare olla sarjan musta hevonen.


Seuraa häntä: Ruw - Hurjat tehot (48+42) viime kaudella Hoki-Liigassa Guerreirosien riveissä takonut hyökkääjälupaus pääsee nyt näyttämään
kyntensä koko pelin parhaalla ja vaativimmalla tasolla, Kiekkoliigassa. Jos pää kestää, voi jälki myöskin Kiekkoliigassa olla vakuuttavaa. Käsistä se ei ainakaan jää kiinni.


Genesis

Merkittävimmät tulijat: -

Merkittävimmät lähtijät: -

Vastuuhenkilön mietteet
Lähdemme hieman sekavin tunnelmin, peli on tällä hetkellä todella ailahtelevaa ja meidän yritys värvätä hyökkääjä ei ole onnistunut. Mutta kuitenkin tavoite on vain pleijarit! Ketään emme  ole värvänneet eikä menetyksiäkään ole, joten meillä on todella tiivis nippu kasassa. Loppukaudeksi saamme Junen ja tidin  takaisin reserviin, joten eiköhän aktiivisuutta riitä ihan tarpeeksi. Odotan itse innolla kautta, joka tullee olemaan aivan älyttömän tasainen ja kovatasoinen. -Juusoh

Analyysi: Viime kaudella divarissa vakuuttanut Genesis lähtee nyt tavoittelemaan samanlaista menestystä itse liigasta. Genesis pelaa kaunista hyökkäyspeliä, jossa Väiski ja Juusoh rakentavat peliä ja maalihirmu Snyder laittaa pikkumustan sisään. Kiekko liikkuu nätisti mieheltä miehelle ja tulosta syntyy. Pieni kysymysmerkki Genesiksen pelissä on puolustus. Jaksaako Snyder ja muut hyökkääjät vaivautua myöskin oman siniviivan alapuolelle vai jääkö hoopo ja kumppanit yksin puolustuksessa? Suurinumeroisia otteluita lienee luvassa. Harjoituspeleissä Genesis on ainakin vakuuttanut ja heitä vastaan pelaamista tuntuu muut joukkueet välttelevän viimeiseen asti. Tuskin jää häntäpäähän, pleijaripaikka on minimi.

Seuraa häntä: Snyder - Uskomattomat tehot viime kaudella divarissa iskenyt sniper. Tulevalla kaudella kuitenkaan tuskin samanlaista ilotulista luvassa. Ei mikään supertaitava tai supertarkka laukojakaan, mutta omaa loistavan taidon haistaa maalipaikat ja sijoittua oikein. Miinuksena laiskuus omassa päässä.


Darra OY

Merkittävimmät tulijat: santoz (Last Period)

Merkittävimmät lähtijät: paparassi (HC Kauhava), -JoPPe-, mediota (S.S.K.)


Vastuuhenkilön mietteet  
Ennen kauden alkua etsimme todella kovasti kolmatta hyökkääjää minun ja Xireanin rinnalle, mutta emme löytäneet juuri sitä sopivaa ja näin päätimme sitten olla ottamatta ketään pitkän pohdinnan jälkeen. Uutena tulokaspakkina Darraan saatiin santoz. Odotamme häneltä samoja otteita mitä olemme nähneet harkkapeleissä. Ensimmäinen tavoite on päästä pudotuspeleihin ja sitä rataa eteenpäin aina mitalipeleihin asti. -Duntski

Analyysi: Elite Razorin vaivoin kaatanut Darra OY ei lähde tulevaan kauteen ennakkosuosikkina, toisaalta ei joukkuetta veikata pohjasakkaankaan. Hyökkäyksestä löytyvät maaliahne Duntski ja aina vaarallinen Xirean, mutta myös Flapin johtama
puolustus oli jo viime kaudella hyvä. Siitä osoituksena vähiten päästettyjä maaleja runkosarjassa. mediota lähti S.S.K.:hon ja myös toinen alempi pakki -JoPPe- vaihtoi maisemaa. Heidän korvaajakseen löydettiin viime kaudella Last Periodissa
luutinut santoz, joka hänkään ei huono pelimies ole. Darra päässee pleijareihin ja siellä kaikki on mahdollista.

Seuraa häntä: Duntski - Maalinsylkijä Jumalan armosta pääsee vihdoin näyttämään taitonsa myös liigatasolla. Muodostaa Xireanin kanssa yhden liigan toimivimmista ja vaarallisimmista hyökkääjäpareista. Varmasti korkealla pistepörssissä.


S.S.K.

Merkittävimmät tulijat: Modano (Avellino Capellier), Pönssi (Pohjolan Leijonat), slou (Rowduruff Boys), mediota (Darra Oy)

Merkittävimmät lähtijät: Letti, hari

Vastuuhenkilön mietteet
Eipä siinä kummosia, mestaruus on ainoa tavoite. Luottavaisin mielin lähdetään kauteen, materiaali riittää mestaruuteen asti jos vain saadaan peli kulkemaan. hari lopetti kiekkoilut ainakin toistaiseksi ja piti pari uutta alinta pakkia värvätä mukaan. Löytyi mediota ja slou, pojille kunnon haasteet täyttää FuckUpin ja harin saappaat tuolla paikalla. Hyökkääjissä tapahtui sen verran muutosta, että Modano ja Pönssi otettiin taas pienen tauon jälkeen takas tiimiin ja lähtöpassit sai Letti. Aika paljon muutoksia, mutta hyvä paketti pitäisi olla kasassa. -sekka

Analyysi: Aina vahva ja tyylikäs S.S.K. lähtee tähänkin kauteen yhtenä mestarisuosikeista. Niin kuin sekka ylempänä jo totesi, on kokoonpanossa tapahtunut hieman muutoksia, mutta silti konkareilla on jälleen vahva nippu kasassa. Varsinkin
Modanolla ja Pönssillä vahvistunut hyökkäyspää on liigan ehdotonta eliittiä ellei jopa paras. Puolustuksessa slou ja mediota joutuvat kovan paikan eteen, mutta uskomme heidänkin hoitavan hommansa tyylikkäästi. S.S.K. menee pleijareihin ja on kokemuksensa, materiaalinsa ja toimivan pelitapansa ansiosta mestarikandidaatti.Seuraa häntä: sekka - S.S.K.:n pelillinen ja henkinen liideri, joka tuo monipuolisuudellaan paljon mahdollisuuksia joukkueen peliin. Hyvä pelisilmä. On vahva molemmissa päissä. Tärkeä pelaaja S.S.K.:lle.


Runkosarjaveikkaus:
1. HC Roikkulämy
2. Nightmare
3. HIFK
4. HC Kauhava
5. Genesis
6. Rowdyruff Boys
7. Darra OY
8. Avellino Capellier
9. Pelijengi
10. Pohjolan Leijonat
11. Kouvolan Sabres
12. S.S.K

Kirjoittanut: Koljaa
Julkaistu 06.09.2008 19:11
Luettu: 1587 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.