Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Mestaruussormus pikkurillissä, keinutuolissa Espoossa

Paitsion toimitus tavoitti kauden 1/08 kiekkoliigan mestarijoukkueen (Pelijengi) tärkeän lenkin, Epäilyksen, Leppävaaran leikkipuistosta. Mies suostui lopettamaan liukumäen testaamisen toimituksen luvattua 12kk ilmaiset WoW:it. Istahdimme söpösti vierekkäisiin keinuihin ja aloitimme syvälliset nettiselainjääkiekkokeskustelut siideripullojen antaessa voimia. Tässä tuotos joka löytyi aamulla naapurin Lissun koirankopista jossa Epäilys oli nukkumassa Turre kainalossaan.

Tomekki:
Viime kausi päättyi mestaruusjuhliin Pelijengin paidassa. Millä mielin muistelet kyseisiä pelejä ja onko ikävä Artoa?
Epäilys: Pelit oli ihan huikeita. Tykkään tuommosista tarkoista peleistä. Artoa on ehkä ihan snadisti ikävä. Kiitän koko Pelijengin poppoota upeesta kaudesta!! Miikalle kiitokset ettei vieläkään ole poistanut kaunokaista pelijengin kotisivuilta.

Tomekki: Tämä kausi on ollut osaltasi hivenen sekainen ja myös päättyi ennenaikaisesti. Valaisisitko hieman syitä vaikeuksien takana?
Epäilys: slut....sehän se sai taas minut Restartiin idlaamaan ja odottelemaan vanhuutta. Lisäisin vielä, että ainaki luulen saaneeni jotain elämää kiekon ympärille kans.

Tomekki: Tällä hetkellä pelaat siis Restartissa lähinnä harjoitusotteluita. Olette kovasti suunnittelemassa uutta tulemista eli onko sinun tarkoitus olla mukana kyseisessä projektissa vai kannattaako joukkueiden lähestyä sinua?
Epäilys: Täytyy nyt kattoa mitä tuon Restartin kanssa tulee, johki ladaliigaan olis tarkotus hakea. Eli kyllä mä siellä varmaan jatkan.

Tomekki: Sitten lopetetaan kiekosta jauhaminen ja kysellään miten on kesä muuten mennyt ja mikä on kesän suosikkijuoma Espoon goottityttöpiireissä?
Epäilys: Kesä on mennyt olutta nautiskellen ja aurinkoa ottaen. Sitte noista goottityttöpiireistä  en tiiä helvettiäkään... oikeesti...

Tomekki:
Mitäs se Espoon ballerina toivoo joulupukilta ja mitä 18-vuotta täyttävä nuori mies lupailee uudeksi vuodeksi?
Epäilys: Joulupukilta haluaisin puhallettavan Jorma Uotisen ja emmä mitään turhia lupauksia viitti antaa.

Tomekki:
Kiitos paljon ja hyvää Training (reg) 3v3#7 jatkoa sinulle.
Epäilys: Ni kiitos itsellesi vaan ja viitsisitkö tulla seurakseni Training (reg) 3v3#7 pelailemaan?

Kirjoittanut: Tomekki
Julkaistu 23.06.2008 02:33
Luettu: 1220 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.