Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Wsl ja Viisumi esittävät, kausiennakko 1/008

[b]Esipuhe: [/b] Viime kauden päätteeksi mitallit jaettiin FC MalPolle, Kouvola Sabresille ja Kuolemalle. FC MalPo oli vakuuttava koko kauden ajan ja kruunasi kauden mestaruudella. Vaisun kauden pelanneet Habs ja Unforgiven nähdään ensi kaudella 1.divarissa. Divarista mestaruusjahtiin nousivat Lugu, HC Roikkulämy sekä Nature Club. Yleisöystävällistä kiekkoa esittänyt Kangasalan Voitto vetäytyi sarjasta. Tuleva kausi tulee olemaan myös 14 joukkueen sarja, mukana on sekä jo pitkään liigassa pelanneita joukkueita, sekä uusia ja innokkaita haastajia. Onnea siis tasapuolisesti jokaiselle kauttansa aloittavalle joukkueelle![b]HC Kauhava[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat:[/b] Bent [khalle] (-)

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] Kuhta (?), pelsu (Lugu)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Viime kausi oli loistava, mutta sen seuraukset ei niin. Kuhta, pelsu ja Bailey menetettiin ja näin ollen uusi rosteri piti kerätä. Kokeiltiin jos jonkinlaisia vaihtoehtoja: käteen jäi paluumuuttajat Bailey sekä khalle aka Bent. Tavoitteena on tulevalla kaudella pleijareihin pääsy, mikä on realistinen viime kauteen nähden. Perusrunko ei ole hävinnyt mihinkään. Ja pitäis myös saada Dufva tribi.:n kainalosta kiekon pariin : (
[b]- Niksu[/b]

[b]Analyysi: [/b] Viime kausi osui kyllä nappiin Kauhavalta. Vaikka peliaika jakaantui aika laajalle rosterille, tuloksena oli silti komea kuudes sija runkosarjassa. Selvästi eniten minuutteja urakoi söpis Niksu, pelaten kauden kaikki ottelut. Kauhavan laajalle rintamalle jakaantunut hyökkäyskin oli kova: toiseksi eniten maaleja runkosarjassa. Näihin meriitteihin voi vielä lisätä SSK:n kaato pudotuspeleissä. Kauden olisi varmasti kruunannut pronssinen mitali, joka kuitenkin matkasi Kuolemaan. Jos Tunski pistää vielä isomman vaihteen päälle aktiivisuuden suhteen, on Kauhava kiinni playoff-paikassa. Vaarassa kuitenkin valahtaa ulos pudotuspeleistä, jos oikeita miehiä ei kentälle saada.

[b]Seuraa häntä: [/b] Tunski
- Kokonainen kausi alle, niin Tunskilla on eväät nousta ihan terävimpään eliittiin.[b]Les Boys[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Nikkke (VZEM), Shabe (ACA), Joppela [Joppe] (HC Penetrators)

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] -

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Mestaruussilmissä tietty lähtään! Ja kotietua pleijareihin tietty. Kokoonpanoista on poissa Iiro, MZA, exteban, Exercitum ja Kilger erinäisten syiden takia, kuten intti ja opinnot. Kolme uutta kaveria ringissä ja uskon että hyvä tulee. Hyvillä mielin lähtään.
[b]- wihtanen[/b]

[b]Analyysi: [/b] Lesboilla alla kohtuu kausi. Viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin, mutta sitten tulikin mestari Malpolta kuokkaan pahasti. Ylemmän pakin paikalla eniten viihtyvä MZA:n lähtö syö ison osan pisteistä. Nikkke ei ole aivan niin hyökkäävä, mutta oman pään tilkitsee varmasti. Les Boysseilla on tiivis kokoonpano edellisiin kausiin verrattuna ja taistelevat pudotuspelipaikasta.

[b]Seuraa häntä:[/b] Shabe
- Ei päässyt toivotulle tasolle liigadebyytissään RB:ssä, josko toinen kuusamolainen wihtanen auttaisi tehojen hankinnassa?
[b]HC Roikkulämy[/b]

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] Femma (Pelijengi)

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Jebsu (Nightmare), fouba (MOTU)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Offseasonilla lähinnä nostettiin ränGiä. Farmiseura Nightmaresta nostettiin edustukseen Jebsu, toivotaan kuitenki että suhde farmiin on ihan ok, vaikka vietiinki niien pelin sielu. Tuleva kausi ajateltiin ottaa voittoja voiton perää. Tavotteet pitää olla korkealla!
[b]- Pepsy[/b]

[b]Analyysi: [/b] Roikku oli yllättävän kova viime kaudella divarin runkosarjassa. Liigakarsinnassa oli ennakkosuosikki kun Unforgiven tuli vastaan. Voitot menivät yllättävän tiukille 3-2, mutta lopulta Roikkulämy sai puristettua itsensä liigakartalle. Ensi kaudella tarvitaan lukuisia onnistumisia ja oikeiden miehien on oltava kentällä, jotta Roikut olisivat playoff-viivan yläpuolella. Kapea materiaali. Eritoten veljeskaksikko Jebsulta ja Muppetilta odotellaan tehoja. Ennakoin Roikun taistelevan säilymisestä.

[b]Seuraa häntä: [/b] jugi
- Viime kaudella ihastuttanut jugi pelasi kovat minuutit ylempänä pakkina. Häntä ei nähdä niin paljon kentän ulkopuolella mutta hoitaa hommansa mallikkaasti kentällä. Tulevaisuuden nimiä.[b]Kouvola Sabres[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Joska (-), Jolli (KaVo), Fice (H.C.P)

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] Ookke (S.S.K), Hossa (-)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Jooh, offsiisönillä värvättiin parit pelaajat, Jolli ja Joska, korvaamaa epäaktiivista Ookkea ja inttiin lähtevää Hossaa. Värväykset osunu kutakuinki nappii, hyvin on poijjaat pelannu ja aktiivisuuttaki löytyy huikeesti. Ja alku-offseason meni iha aktiivisesti ja ollaa pelailtu tuota nightmaren järjestämää offseason-cuppii tässä, ja ollaa huikeesti jo välierävaiheessa! Nyt ollaa lähinnä pelattu vaa jotain random 3vs3 pelei ku pelaajat jossai lomilla, tai keskittyvät johki muuhun kuten Homie panemaan. Kauteen lähetää ihan hyvillä mielillä ja tietty mestaruutta hakeen!
[b]- Ayoso[/b]

[b]Analyysi: [/b] Kouvola on ottamassa kestomenestyjän viittaa Liigassa. Viime kauden hopean kirkastaminen on varmasti mielessä. Ookken ja Hossan korvaajat vähän erityyppisiä pelureita. Hankinnoista kiinni, riittääkö mestaruuteen asti, runkopelaajat vievät ainakin kärkikahinoihin.

[b]Seuraa häntä: [/b] Joska
- Takana pari kautta hiljaiseloa, vastuuta varmasti luvassa Homien vierellä.


[b]Beetlehemin Seimiveikot[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Tony (KaVo), tilpero (Hc Kauhava)

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] N-co (Sinappikone), Höntsy (Sinappikone), Sape (PowerPlay), Sephirot (-)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Menetettiin pari pitkäaikaista runkopelaajaa, ja sitäkautta tehty tarvittavat värväykset. Haetaan viel varmaan yksi puolustaja jos katsotaan tarpeelliseks. Tavoitteena on mitali!
[b]- Stapleton[/b]

[b]Analyysi: [/b] Seimiveikkojen tulokaskausi päättyi viidenteen sijaan. Ei huono. Tasainen kausi kaiken kaikkiaan. Pudotuspeleissä tuli kuitenkin noutaja heti, kun Kuolema eteni välieriin 3-1 voitoin. Ensi kaudella on maaginen Tony ruokkimassa Stapletonia ja tilperoa, mutta kuka ottaa N-co:n paikan hyökkäysten tukijana? Jos oikea mies paikalle istahtaa, on BSV kärkikahinoissa. Hyökkäys on enemmän kuin kunnossa, mutta Tassun rinnalle on kaipuuta kovalle tekijälle. Neljän parhaan joukkoon.

[b]Seuraa häntä: [/b] Tony
- Suoritti maisemanvaihdoksen, kun KaVo luopui liigapaikastaan. Maagiset kädet, maaginen pelisilmä. Todelliset maalintekijät rinnallaan, Tony on pistepörssissä korkealla.
[b]Pohjolan Leijonat[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Pappis (Last Period), slut (Restart)

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] peipi (Lonely Riders), håkan jr. (Lonely Riders), Kadlec (Elite Razor), Joki (-)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Offseasonilla ollaan etitty korvaajia peipille ja håkan jr:lle. Löyettiin Pappis puolustajaksi, mutta peipille ei oo varsinaista korvaajaa löytynyt. Peipin lähtö oli kova menetys henkisellä, että pelillisellä puolella... Slut on ringissä ja vastuuta myöskin luvassa. Hyökkääjää vielä etitään. Tavoitellaa ens kaudella viimekautisen sijoituksen parantamista.
[b]- munakas[/b]

[b]Analyysi: [/b] Leijonien alkukausi oli suoraansanottuna surkea. 9 ensimmäistä peliä meni ilman voittoja. Hyvä loppukausi pelasti kuitenkin sijoitukseksi 10. Peipin lähtö on valtava takaisku. Paljon on kiinni siitä pystytäänkö tilanne nollaamaan ja luomaan hyvä henki joukkueen sisälle ilman johtajaa. Povaan kuitenkin Leijonien taistelevan samoista sijoista kuin viimekaudellakin. Voi valahtaa putoamisviivan alapuolelle.

[b]Seuraa tätä: [/b] Leijonien hyökkäys
- Kuka ottaa roolia? Yhtään maalintekijä-statuksella liikkuvaa pelaajaa ei ole. Koituuko ongelmaksi, vaikka puolustus näyttää hyvälle.


[b]Völlig Zugefroren EM[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Ubula (Voodoo People), Sephirot (Beetlehemin Seimiveikot), Director (?)

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] Jackal (Ajax Amsterdam), Davidoff (Fc Malpo)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Offseasonin aikana koettiin isoja muutoksia: Jackal siirtyi autuaammille kiekkokaukaloille, Davidoff vaihtoi seuraa Malpoon ja vastuu siirtyi minulle (uunituoreelle isukille), Dartsille ja Khioyalle. Nyt alkaa olemaan pikkuhiljaa ensi kauden pakka kasassa, mutta joukkuepeli on vielä arvattavasti hitusen hakusessa. Davidoffia varmasti kaivataan alakerrassa, mutta toivotamme kuitenkin menestystä Malpoon! Pakkikalustoon saatiin Ubula nimimieheksi vastustajia pelottelemaan Khioyan seuraksi, sekä viimekaudellakin täällä pelannut Koikkis2 ja Director, joilta toivotaan togomaisia jäätymisiä omassa päässä. Hyökkäykseen värvättiin Sephirot sutimaan tyhjistä ohi (mies osoittanut jo lupaavia otteita tähän). Yksi hyökkääjä mahdollisesti vielä kokoonpanoon mahtuu, mutta muuten alkaa kaikki olemaan valmiina uuteen kauteen. Tavoite on pelata OIKEASTI rennolla meinigillä ja voittaa mahdollisimman paljon pitkävedosta! Ensii kauteen lähdetään pelaamaan hyviä ja viihdyttäviä pelejä ja viralliseksi tavoitteeksi asetetaan vaikka sitten se karsintojen välttäminen pleijaripaikka silmäkulmassa. Kokoonpano on elänyt ja uusia kasvoja on sen verran että pidetään tavoitteet realistisena meno rentona! Koko VZEM toivottaa onnea kaikille liigajoukkueille tasapuolisesti! [b] - Fallen

[b]Analyysi: [/b] On kyllä VZEM kaukana takavuosien loistostaan. Viime kauden sijoitus oli 11. ja muutama oikein ruma rökäletappiokin nähtiin. Hyvä alkukausi pelasti karsinnoilta. Saa nähdä minkälaisen sopan Fallen saa kasattua ensikaudeksi, kun joukkueen vastuuhenkilötkin olivat etsimässä joukkuetta ihan kauden alla. En voi ennustaa mitään muuta kuin karsijan paikalle.

[b]Seuraa tätä: [/b]VZEM:n yhteinäisyys
- Rakoileeko pakka jälleen, vai ovatko samat pelaajat joukkueessa kauden päättyessäkin?


[b] Fc MalPo[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat[/b] Pönssi (S.S.K.), Davidoff (Völlig Zugefroren EM)

[b]Merkittävimmät lähtijät:[/b] Kruuna (Ei kokoonpanossa)

[b]Vastuuhenkilön mietteet[/b]: Offseasonilla saatiin pakka ensi kautta varten varsin aikasin. Harkkapelit menny ihan kivasti hivenen uudistuneella kokoonpanolla. Tavoitteena on pleijaripaikka ja siitä sitten tuttuun tapaan katotaan mihin rahkeet riittää. Tosin pleijaripaikka ei tipu helpolla,koska marginaalit on kumminkin aika pieniä liigassa.

[b]Analyysi: [/b] Viimekauden suvereeni hallitsija, lähtee kauteen lähes muuttumattomana. Heillä on takanaan pari kunnon hankintaa. Kauden 2/06 Mestari SSK:sta Pönssi, ja viimekauden Völlig taistelija Davidoff. Joukkue tulee pelaamaan runkosarjan tasaisen varmasti sijoittuen sijoille 1-4, pleijareissa heidän kohtaloksi tulevat olemaan mitalipelit.

Seuraa heitä: Pönssi (Mitenköhän jakautuu tämän tehohyökkääjän peliaika kovassa MalPo hyökkäyksessä) Modano (Hieman Kurrin varjossa loistanut hyökkääjä teki myös kovaa jälkeä viimekaudella. Tällä kaudella tulee voittamaan pistepörssin)[b] Lugu[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Desed (Vastarannan Kiiskit), pelsu (Hc Kauhava)

[b]Merkittävimmät lähtijät:[/b] Ele (Hockey Suomi), Klee (Elite Razor), Hauer (HautasmaaTarkastajat)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Mielenkiintoinen ja varmasti ikimuistoinen kausi luvassa meidän osalta. Joukkueen nykyinen runko vetelee viimeisiään, mutta sitä suuremmalla syyllä pelataan nyt loistokausi ja näytetään muille mitä tarkoittaa sykkivä kettusydän. Hyökkäyskalusto on tuttu ja todella kova. Hyvän hurmoksen saatuaan näitä poikia (Desed, Kaarto ja pelsu) ei pysty monikaan jengi pysäyttämään. Puolustus on sitten toinen juttu kokonaan. Tällä hetkellä pakka on luvalla sanoen hieman sekaisin, sillä mukana pelaavassa kokoonpanossa on tällä hetkellä ainoastaan Beezer. Toivottavasti jatketaan hienoja otteita Kiekkoliigan alaisuudessa ja nostetaan Lugu taas kerran lähemmäksi kiekon huippua. -Beezer

[b]Analyysi: [/b] Divarin viimekauden hallitsija lähtee ensimmäiseen liigakauteensa muutamalla kovalla menetyksellä, ja kovalla paluumuutolla. Lugu tulee sijoittumaan keskikastiin pleijariviivan jommalle kummalle puolelle.

[b] Seuraa heitä: [/b] Desed (Kaveri tekee paluumuuton Luguun. On todella kova maalintekijä) Beezer (Liigan kovimpia puolustajia. Tulee luutimaan takapäätä todeliisella varmuudella)


[b]Kuolema[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Spolle (paanit)

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] Letti (S.S.K.)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Ei o kyllä hirveesti kerrottavaa nyt, kauteen lähdetään samaan tapaan kuin edellisiinki eli koitetaan saada kaikki pelit hyvissä ajoin pelattua. Tavoitteita ei sen kummemmin ole, pleijareihin ois tietty kiva päästä ensin niin vois niitä tavotteita miettiä siellä sitten. Joukkue ei kovinkaan valmis ole tässä vaiheessa, vaan hyökkäysosastoa pyritään vahvistamaan. Puolustuksen pitäis olla hyvällä mallilla näin etukäteen ajatellen. - [b]togo[/b]

[b]Analyysi:[/b] Viimekaudella pronssia voittaneet manalan miehet, lähtevät kauteen takanaan yksi kova menetys, ja kova paluumuutto. Runkosarjassa joukkue voi olla jopa suvereeni mutta vähintään he pelaavat itsensä pleijareihin, ja siellä mitalipeleihin.

Seuraa heitä: Tenkrat (kiekon taitavimpia pelaajia, ja kova meriittimies. Jos aktiivisuus ei kaadu tekee kovaa jälkeä liigassa) togo (Todella varma pakki tulee tälläkin kaudella näyttämään esimerkkiä nuoremmille pelaajille)


[b]S.S.K. [/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Letti (Kuolema), Ookke (Kouvola Sabres), hari (Elite Razor)

[b]Merkittävimmät lähtijät[/b]: Pönssi (Fc MalPo)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Sekan ollessa poissa lähistöltä otimme 2 vastuuhenkilön mietteet, joten päästetään FuckUp irralleen ” Ens kaudella mua ei tule näkymään enää jäällä, koska siirryn armeijan vihreisiin, joten alimman paikan ottavat Ookke sekä hari. Eiköhän kauden tavoitteet ole edelleen korkealla, eli pleijareihin nyt aluks ja varmasti kaikkia se mestaruuskin kiinnostaisi. Valitettavasti en paljoa enempää osaa kertoa kun olen jo hieman vetäytynyt touhusta.”

[b]Analyysi: [/b] Viimekaudella joukkue koki kolauksen, kun putosivat puolivälierissä Kauhavalle otteluvoitoin 1-3. Joukkueessa vallitsivat off-seasonilla lievät muutoksen tuulet, kun 2 pelaajaa jättivät joukkueen, ja 3 uutta tilalle. Joukkueella on liigan kovin puolustus, ja se tulee näkymään siinä, että joukkue taistelee itsensä sijoille 1-5

[b]Seuraa heitä:[/b] Lac (Kiekon kovimpia hyökkääjiä. Pelisilmä on huikea, tulee tekemään paljon pisteitä) Ookke (Viime kauden sabres pakki, palaa Lacin taakse, tulee olemaan takuuvarma omassa hommassaan)


[b]Rowdyruff Boys[/b]

Merkittävimmät tulijat: L.Nagy (Laitataklaus), Arola (Trademark), pontti (Fc MalPo)

Merkittävimmät lähtijät: Gagne (-), TK_Raipe (-), NuijaB (-), Omena (Nightmare), Vaake (Hc Fantasia), Walki (Arctic Circle Athletics)

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Offseasoni oli kyl aika tuskaa; try-outteja tuli ja meni. Koviaki nimiä oli paljo, mut sitte joko lähettiin sanomatta tai vanhasta joukkueesta ei raaskinukkaan luopua. Nyt sitte ihan viimepäivinä ollaan saatu pakka kasaan, johon oon (*kirosana*) tyytyväinen. Vaikka Liiga on nykyää kivenkova, niin kyllä vähintään pleijaripaikka on tavoite - [b]Viisumi[/b]

[b]Analyysi: [/b] Viimekaudella lievästi heittopussinna ollut joukkue, on kokenut kovaa pelaajavaihtuvuutta, kun pitkäaikaiset runkopelaajat/idlaajat potkittiin pois, ja uusia naamoja haettiin off-seasonilla. RB:n miehistö ei tule olemaan yhtä kova floppi kuin viimekaudella, mutta pleijareihin asti ei rahkeet riitä.

[b]Seuraa heitä[/b]: Arola/starfield (Mies on tehnyt 2 divarissa kovaa jälkeä, ja nyt on edessä ensimmäinen liiga kausi. Tekee paljon pisteitä) Viisumi (Pitkään RB:ssä pelannut takalinjojen luuta. Hoitaa hommansa tälläkin kaudella)


[b]Nature Club[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] -HaBa- (Unforgiven)

[b]Merkittävimmät lähtijät:[/b] Rupp (NewJersey Devils)

[b]Analyysi:[/b] Ensimmäistä kauttaan liigassa pelaava NC miehistö lähtee kauteen lähestulkoon muuttumattomana. Kova pistehai -HaBa- on tullut ryhmään, ja rupp on siirtynyt pois. NC tuskin saa ensimmäisellä kaudellaan kiilattua itseään kärkikastiin, ja tulee todennäköisesti taistelemaan pudotuskarsintaviivan tuntumassa.

[b]Seuraa heitä:[/b] -HaBa- (Kovana pistemiehenä tunnettu haba tulee olemaan jälleen pistepörssin kärkisijoilla) kolme (Takuu varma pakki. Hoitaa hommansa, eikä muuhun ryhdy)


[b]Pelijengi[/b]

[b]Merkittävimmät tulijat: [/b] Epäilys (Restart), Lirppu (Elite Razor), Femma (Hc RoikkuLämy)

[b]Merkittävimmät lähtijät: [/b] -

[b]Vastuuhenkilön mietteet: [/b] Niinno viime kaudella runkosarjan 7. ja sit tiukan väännön jälkeen turpaan Kouvolalta eli tosta ois tarkotus ens kaudella vähän parantaa. Perusrunko pysyny samana ja hommattiin vähän vahvistusta maalintekoon mikä oli viime kaudella vähän ongelmana. Kovia pelejä tulee varmaan tälläkin kaudella oleen, mutta kova tiimi on meilläkin kasas ja häviään ei olla lähössä tälläkään kaudella vaan näytetään mihin on mahdollisuus päästä pelaamalla kurinalaista ja fiksua kiekkoa –

[b]Analyysi[/b]: Allekirjoittaneen suosikki Pelijengi on tehnyt tälle kaudelle merkittäviä maalintekijä hankintoja. Viimekaudella joukkue pelasi keskiverto kauden. Tällä kaudella joukkue pelaa samalla tasolla, ja sijoittuu runkosarjassa sijoille 5-8.

[b]Seuraa heitä:[/b] Femma (Todella kova maalintekijä. Pääsee varmasti suureen rooliin , ja tekee paljon pisteitä) koksu (loistava puolustaja, tulee ottamaan roolinsa puolustuksessa ja tekee kaiken joukkueen eteen.)


[b]Viisumin sarjataulukkoveikkaus[/b]

[b]Fc Malpo[/b]
Kouvola Sabres
Beetlehemin Seimiveikot
S.S.K
Lugu
Pelijengi
Kuolema
Rowdyruff Boys
------------------------
Les Boys
Hc Kauhava
Nature Club
------------------------
Pohjolan Leijonat
HC Roikkulämy
Völlig Zugefroren EM


[b]Tekijät:[/b]

- [b]wsl[/b] (Pelijengi, FC MalPo, S.S.K, Nature Club, Lugu, RB, Kuolema)

- [b]Viisumi[/b] (HC Kauhava, Les Boys, VZEM, Pohjolan Leijonat, HC Roikkulämy, Kouvola Sabres, Beetlehemin seimiveikot)

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 30.12.2007 21:50
Luettu: 1316 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.