Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarin TOP/FLOP kaudella 3/07.

1.Divarikauteen 3/07 lähdettiin normaalilla ryminällä ja kolistelulla, ja jotkut olivat parempia kuin toiset. Divarin tapauksessa runkosarjan taulukosta on eroteltavissa selvästi huonoimmat ja parhaimmat, sekä sitten epämääräinen keskikasti. Tässä lista tämän kauden topeista ja flopeista:


TOP-Joukkueet


Lugu

Tämän kauden ehdoton ykkössuosikki, sekä voittoisin joukkue. Lugun kokeneelta ja tiiviiltä kokoonpanolta odotettiin paljon, ja he myös täyttivät odotukset. Ehkä liiankin hyvin; Lugun viimeisestä 25:stä runkosarjaottelusta he ovat hävinneet vain kaksi ainoaa peliä. Tasapelejä tästä ottelurytäkästä tuli kolme, ja voittoja jopa huikeat 20! Myös Lugun positiivinen maine, ja käyttäytyminen vakuuttivat minut. Pelaajista Lugussa vakuuttivat ehdottomasti kaksikko Kaarto & Klee, jotka iskivät pisteitä olan takaa. Lugussa ehkäpä ainesta liigaan?


HC Roikkulämy

Ehkäpä divarin suurin yllättäjä; kolmannella divarikaudellaan Roikkulämy sijoittui runkosarjassa jopa toiseksi, jääden vain seitsämän pistettä runkosarjan voittaneesta Lugusta. Onnistuneet liigakarsinnat viimeistelivät Roikkulämyn huikean paketin: HC Roikkulämy tullaan näkemään seuraavalla kaudella mittelemässä liigamestaruuden voitosta!


Los Amigos

Seitsämän hienoa kautta kiekkoliigassa viettänyt Los Amigos lopetti taistonsa hyvään suoritukseen, ottamalla neljännen sijan runkosarjasta tiukalla maalierovoitolla. Metsään menneistä liigakarsinnoista huolimatta, Los Amigos voidaan luotella tämän kauden onnistujiin. Toivottavasti tapaamme heidät kiekkoliigassa vielä tulevaisuudessa, vaikka tämä takaisku hieman kirpaisee.FLOP-Joukkueet


Darra OY

Darra oli kauden alussa lueteltu potentiaaliseksi liigakarsijaksi, mutta jäi kauden päätyttyä kahden viivan väliin. Vaikka he jäivätkin vain pisteen päähän liigakarsinnoista, heiltä odotettiin vahvempia otteita. Myös Darran satunnaiset tappioputket hämmensivät ulkopuolisia, ja saivat useammat miettimään yrittävätkö he edes tosissaan. Suurin haittatekijä lienee Darran ajoittainen aktiivisuuden puute.


Aaltoliike REDUX

Vaikkei Reduxilta juuri mitään odetettu, kuluneen kauden kelvoton suoritus antaitsee paikan floppilistalta. Kokoonpano on sekaisin kuin Haminan kaupunki, ja pelaajia vilisee siellä täällä. Myös pelaajien tehottomuus ja useat murskatappiot rumentavat tosiasioita. Aaltoliike REDUX onnistui kerämään kuluneella kaudella vain vaivaiset kymmenen pistettä, ja liudan tappioita.


New Delhi Bulls

Kauden heikoimmin pärjännyt joukkue, joskis jäi vain myös surkeasti pärjänneestä Aaltoliike REDUX:ista jälkeen kaksi pistettä. Entiseltä GWB:ltä odotettiin sijoittumista keskikaartiin, mutta se jäi haaveeksi. Bulls otti takkiinsa ehkä eniten murskatappioita; Bulssien maaliero on jopa 76 pistettä pakkasen puolella. -76 maalieron lisäksi Bulls onnistui keräämään kaudellaan vain 8 pistettä. (joka vastaa pisteissä neljää voittoa)


TOP-PelaajatKaarto, Lugu

Loistavan kauden ja täydet minuutit pelannut Kaarto on ehdottamasti kuluneen divarikauden parhaimpia pelaajia. 1.divarin pistepörssin voittanut Kaarto pelasi yhteensä siis 26 ottelua, joissa hän teki 31 maalia ja antoi 35 maaliin johtanutta syöttöä. Lisäksi hänen piste/ottelu- keskiarvonsa on vakuuttava 2.54, joka oikeuttaa paikkaan top-listalla. Kaarto vei pistepörssin voiton lisäksi kotiin pokaalin syöttöpörssin voitosta.


Klee, Lugu

Lugun toinen tehokas pelaaja, joka pelasi joukkuetoverinsa tavoin täydet minuutit. Elite Razorissa ennen pelannut Klee on tuonut kyllä parhaat puoleensa esiin Lugussa, ja se näkyy pistetilastossakin. Klee pelasi täydet 26 ottelua, joissa hän heilutti vastustajan verkkoa yhteensä 33 kertaa, ja antoi 27 maaliin johtanutta syöttöä. Piste/ottelu- keskiarvokaan ei jäänyt joukkuekaveria kauheasti jälkeen; Kleen p/o kuluneella kaudella on 2.31.


Muppet, HC Roikkulämy

Pistepörssin neljänneksi sijoittunut Muppet, onnistui Roikkulämyn tapaan vakuuttamaan kanssapelajaat. HC Roikkulämyn tehokas hyökkääjä oli ehdottomasti joukkueensa roolihahmo, samalla kun Roikkulämy onnistui nousemaan Liigaan. Se jääkin nähtäväksi, miten tähtihyökkääjän peli onnistuu astetta kovemmalla tasolla. Muppet pelasi yhteensä 21 runkosarjaottelua, joissa hän iski 32 maalia, ja antoi 24 maaliin johtanutta syöttyä. Muppetin pistekeskiarvo taas oli jopa 2.67.


FLOP-pelaajat


WayLoo, Aaltoliike REDUX

Huonosti menestyneen Aaltoliike Reduxin pakki, joka ei itsekkään menestynyt sen paremmin. WayLoo pelasi lähes jokaisessa Reduxin runkosarjaottelussa, mutta kokosi vain vaivaiset 6 syöttöä, eli 6 pistettä. Redux-konkarin tehottomuus näkyy myös joukkueen tuloksissa; itse joukkue keräsi runkosarjassa olemattomat kymmenen pistettä.


Inca, HIFK

Kohtuullisena pistenikkarina tunnettu Inca ei onnistunut järin hyvin tällä kaudella. Suhteellisen ruutiinikauden jälkeen Incan käteen jäi vain 18 ottelua, joissa hän teki ainokaiset 2 maalia, ja antoi 6 maaliin johtanutta syöttöä. Incan piste/ottelu- keskiarvoksi muodostui kauden jälkeen heikohko 0.44.

-----

Dreamevil

Kirjoittanut: Dreamevil-
Julkaistu 05.12.2007 18:08
Luettu: 1048 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.