Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan TOP/FLOP kaudella 3/07

Kausi 3/07 lähenee loppuratkaisuaan, ja Liigassa eletään kuumia hetkiä, kun finaaleissa kohtaavat MalPo-Sabres, ja pronssimitalleista taistelee Kuolema-Kauhava. Tässä seuraavassa paneudun Liigan tämän kauden positiivisiin/negatiivisiin suorittajiin/yllättäjiin. 2 Divarista on tehty samanlainen Tomekin toimesta, ja 1 divarista on myös tekeillä tämän kaltainen tiedote.

TOP-JOUKKUEET


Fc MalPo

Pitkään yhdessä pelanneen MalPo ryhmän kulta näyttää olevan nyt lähempänä kuin koskaan. Joukkue voitti runkosarjassa 22 peliä 26 mahdollisesta, ja täten voitti runkosarjan. Pistepörssin kolme ensimmäistä sijoitusta menivät MalPo:n miehille. Liigan tämän kauden suvereeni hallitsija, joka on hävinnyt play-offit mukaan lukien vain 4 peliä. MalPo:n matka kohti kultaa on jo pitkällä, kun he pääsivät finaaleihin tiukan Kauhava sarjan jälkeen.

Kouvola Sabres


Kovaa jälkeä Kiekkoliigan alaisuudessa tehnyt KS kuuluu nyt Liigan kovimpiin ryhmiin. Runkosarjassa joukkueelle kertyi 15 voittoa 26 pelistä, ja täten 2 sija. Joukkueen runko on ollut pitkään yhdessä, ja vakiintunut taso pysyi edelleen tällä kaudella. Nyt Sabressit pelaavat finaalisarjassa vahvaa kautta tahkonneen MalPo ryhmän.

Hc Kauhava.


5 Kautta divareissa, ja nyt 1 kausi liigassa. Runkosarjan 6 sija, ja 10 voittoa 26 pelissä. Sarjanousijana todella kovaa jälkeä play-offeissa. Joukkue tiputti puolivälierissä SSK:n pitkään yhdessä pelanneen ryhmän voitoin 3-1. Semifinaaleissa taipuivat lopulta MalPoille 5 pelin sarjassa. Nyt pronssipeleissä pelaava Kauhava kohtaa, aina niin vaarallisen Kuoleman.

FLOP-JOUKKUUEET


KaVo


Edellisen kauden mestarit. Lähtivät kauteen lähes muuttumattomina, ja alla yksi hankita Stravis, yksi kiekon kovimmista hyökkääjistä. Kaikkien mielissä  KaVolle tarjottiin mitalia. Mutta KaVo jäi lopulta ulos pleijareista, ja tämän jälkeen tuli ilmoitus lopettamisesta. Myös kauden alussa ollut Tony episoidi, ja siihen suhtauminen KaVo ryhmältä oli ala-arvoista, ja laski heidän pisteitään.

Habs

Kauan yhdessä olleen Habs porukan rinki oli jälleen lähes muuttumaton, ja edellisen kauden 5 sija osoitti ryhmän potentiaalisuutta. Mutta jotain tapahtui ja Habs ryhmästä tuli pisteautomaatti liigan muille ryhmille. Joukkue myös teki vähiten maaleja liigassa(Yhdessä RB:N kanssa), ja kauden lopussa myös ryhmä tippui divariin, ja koko runko Predaa lukuunottamatta ulos tiimistä.

Unforgiven

Joukkue lähti historiansa toiseen liigakauteen oudoista asemista. Koko vanha rinki oli siirtynyt haistelemaan toisiin porukoihin. Mutta oli heillä myös kovia hankitojakin. Pistehai -HaBa- oli hankittu rinkiin, ja myös liuta muita nimimiehiä, Unfoilta ei odotettu kauden alussa paljoakaan, eivätkä he kyllä mitään tehneetkään. Kauden aikana oli joukkueella uskomaton pelaajakeräily, ja tämä tekikin tehtävänsä. Kauden aikana 4 voittoa, ja maalieroksi uskomattomat -63.

TOP-PELAAJAT

JaKurri

Täksi kaudeksi MalPoon siirtynyt liigaveteraani yllätti kaikki ja pelasi unelma runkosarjan. Kaveri iski 24 ottelussa taululle 70 pistettä, ja täten koko runkosarjan pistepörssin voitto. Kurri oli myös liigan kovin tehokaksikko Modanon kanssa ja täten heitä voi sanoakkin "Mortiksi ja Vertiksi"

mumm


Malpossa jo kauan pelannut pleimeikkeri pakki mumm, olli yksi suurimmista tekijöistä siihen, että MalPo oli niinkin suvereeni kauden aikana. Mies iski pakille uskomattomat tehot (24 gp 16+40=56) ja pistepörssin 3 sija, ja syöttöpörssin voitto.

FuckUp

SSK:n liideri, ja kaikkien pakkien idoli oli jälleen kova kuin kivi, ja ohittamaton muuri. SSK:n kivenkovan puolustuksen johtohahmo. Pelasi täydet minuutit kentällä, ja on tällä hetkellä liigan kovimpia ellei kovin alin pakki.

FLOP-PELAAJAT


Preda


Habsien liideri. Mies pelasi täydet minuutit kaikissa runkosarjan peleissä, ja keräsi peliaikaan nähden vaivaiset 31 tehopistettä. Myös tämä Habsien tämän kauden floppaaminen kaatuu suureksi osaksi Predan niskaan, koska mieshän on siellä täysi diktaattori.

Pönssi


SSK:n kovaan hyökkäysmateriaaliin, ja pojan taitoihin nähden huono kausi. 14 pelissä 11 maalia ja 7 syöttöä. Kaverilta odotettiin paljon, ja tällä kaudella ei hänellä kulkenut. Siksi mies on Floppilistalla.

stravis


Kiekon yksi kovimmista hyökkääjistä. Edesmenneen Ylikunnon hyökkäyksen ruummillistuma. Miehen meriittilista vetää vertoja, jopa tenkille! Allekirjoittanut ja varmasti muidenkin mielissä siinsi straviksen pistepörssin voitto liigan kovimman hyökkäyspään kanssa. Mutta miehen 18 pelissä saallistamat 18 maalia ja 9 syöttöä olivat jopa shokeraavan huonot.


Vase.. Wesse.. wsl toivottaa kaikille lukijoille rauhallista joulun odotusta, ja sen jälkeen tulevaa onnellista uuttavuotta. Muistakaa käyttää kond... pipoa ja huivia!Kirjoittanut: wsl
Julkaistu 04.12.2007 20:57
Luettu: 1199 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.