Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kuolema kuittaa ja Django karjaisee.

Kiekkoliigan ja kiekon arvostetuimpiin joukkueisiin kuuluva Kuolema sijoittui neljänneksi runkosarjassa, sekä mitteli vielä välierissä finaalipaikasta. Finaalipaikka jäi tosin haaveeksi, kun Kouvola Sabres kukisti Kuoleman voitoin 3-2, ja eteni finaaliin. Vaikkeivat noutajat päässeet finaaliin, he tulevat taistelemaan pronssisista miteleista. Vastaan asettuu kauden yllättäjä HC Kauhava, joka taatusti ei tule antautumaan helpolla.

Kuolema saalisti kuluneen kauden runkosarjassa yhteensä 29 pistettä, ja sijoittui siis neljänneksi runkosarjassa. Kuoleman paidassa eniten kiekkoliigaotteluita pelasi tällä kaudella togo, joka esiintyi yhteensä 26:ssa ottelussa. Toisiksi eniten otteluita pelasi arrow, ja kolmanneksi eniten Tenkrat.

Pisteitä eniten pääkallopaidassa metsästi arrow, joka iski yhteensä 24:ssä runkosarjaottelussa 24 maalia, ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä. Toisiksi eniten pisteitä hunttasi Tenkrat, joka teki kahdessakymmenessä runkosarjaottelussa 19 maalia, ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä. Kuoleman runkosarjan pistepörssin kolmas oli Letti, joka onkin jo vaihtanut joukkuetta. Pelatessaan Kuolemassa kaudella 3/07, hän kerkesi tehdä kahdessatoista ottelussa 20 maalia, ja antaa 9 maaliin johtanutta syöttöä. Tässä haastattelu kiekkoliigan pääjehulta ja Kuoleman luottopakilta:


Dreamevil: Päivää Django, mitä kuuluu?

Django: Ihan hyvää kiitos.

Dreamevil: Mitä olet mieltä kuluneesta kaudesta, ja onko pelityylissänne mielestäsi jotain parannettavaa?

Django: Hyvä kausihan tuo, ainakin edelliseen verrattuna. Lähdettiin huomattavasti kiinteämmällä ja keskittyneellä porukalla matkaan. Tämä näkyi myös tuloksessa.

Dreamevil: Vaikuttiko Letin lähtö joukkueesta kauden sijoitukseen?

Django: Eipä juuri. Joukkueen sisäinen moraali parani, vaikka maalinteko olikin asteen heikompaa.

Dreamevil: Pääsitte välieriin, mutta ette päässet finaaliin asti. Mitä mieltä olet teidät voittaneesta Kouvola Sabresista?

Django: Kouvolalla oli kova ja tehokas ryhmä kasassa, selvästi parempaa aineista finaaleihin, vaikka lähelle päästiinkin. Luultavasti meidän nälkä oli vähän jo tyydytetty.

Dreamevil: Finaalissa kohtaavat runkosarjan voittanut joukkue FC MalPo, sekä runkosarjan kakkonen Kouvola Sabres. Kumman arvelet voittavan mestaruuden?

Django: Malpon kunto on ollut aika hirmuinen pitkin kautta, luulen että Smurffin ja mummon puolustus käy ratkaisevasta aspektista.

Dreamevil: Kummasta mitalista pidät enemmän, hopeaisesta vai pronssisesta?

Django: En ole mitalien perään juurikaan henkilökohtaisesti. Pronssinen vaikka, niin menee vähemmän mehuja pienemmän pelimäärän myötä.

Dreamevil: Kohtaatte HC Kauhavan tulevassa pronssiottelussa. Miten asennoidutte tähän mittelöön?

Django: Luultavasti jonkin verran höntsää jo mukana, mutta parhaamme tietty yritetään.

Dreamevil: Tuleeko Kuoleman kokoonpano muuttumaan tulevan kauden aikana? Jos muuttuu, niin miten?

Django: Etsimme tällä hetkellä kahta lisäystä kokoonpanoon. Ndur on inactive pelle, joten yksi ylempi puolustaja, sekä yksi maalintekijä on hakusessa. Muuten porukka on sama kuin viime kaudella.

Dreamevil: Kiitos haastattelusta Django, ja onnea pronssiotteluun!

Django: Kiitos

-------

-Dreamevil

Kirjoittanut: Dreamevil-
Julkaistu 03.12.2007 21:44
Luettu: 1264 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.