Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tonyn tunnelmia

Viimekaudelle runkosarjan sekä play -offien pistepörssin voittanut Tony on joukkuetta vailla, kun viimekauden kiekkoliigan mestari; Kangasalan Voitto on päättänyt jättää kliigan. Tony - Karpov oli varmasti yksi kiekkoliigan parhaimmista'tutkapareista' ja tuolla yhdistelmällä saatiin todellakin maaleja aikaan.Tony on yhteensä pelannut neljä kautta Kangasalan Voitossa ja on voittanut yhden pronssin sekä yhden kullan Kangasalan riveissä sekä viisi kautta Darra OY:ssa tuo Tonylle hopeaa kliigassa play -offejensyöttö/maali ja pistepörssin  voittoja. Näin ollen jututin Tonya ja otin selvää mitä kaveri aikoo tehdä nyt.

James: Moi.

Tony: Moikka moi.

James: Miten kausi meni KaVon kohdalta sinun mielestäsi?

Tony: Kausi meni kaikinpuolin alakanttiin. Tavoitteesta ei oikeastaan joukkueen kesken puhuttu, kaikilla todennäköisesti oli kuitenkin mielessä vähintään playoff paikka, joka jäi ikävä kyllä saavuttamatta.

James: Minkälaiset fiilikset ovat nytkun KaVo lopetti kiekkoliigassa?

Tony: Vähän tietysti harmittaa, kun pelit sujui hyvin, porukka oli kiva ja huumoria löyty(paitsi shefkin kaa 3v3???). Mutta kyl me jatketaan vielä KaVolla pelaamista ja pokeri-iltoja (ilman pokeria? x>) tullaan todennäköisesti järjestämään jatkossakin.

James: Minkäkaltaista joukkuetta nyt haet pelityyliltä ja mitä kriteerejä asetat joukkuueelle?

Tony: Haen sellasta syöttelevää joukkuetta ja hyökkäävää peliä pelaavaa, jossa ei turhia avautumisia tule. Pieni pelaajarinki tuo tietysti plussaa, että vastuutakin saa :).

James: Onko tarkoituksena mennä pääasiassa liigajengiin vai ovatko jopa vaihtoehdot laajemmat?

Tony: Kiekkoliigan alaisessa sarjassa pitäisi joukkueen pelata. Päätavoitteena ois mahtua jonkun liiganjengin kokoonpanoon, mutta en sulje suoralta kädeltä pois divarijoukkueiden mahdollisia tarjouksia.

James: Mitä mieltä olit tämän kauden liigan tasosta.

Tony: Kovatasoinen oli omasta mielestäni. Mihinkään peliin ei voinut takki auki lähteä tai pataan tuli. Playoff paikasta taisteli monta joukkuetta vielä viimeisenä iltana, että eiköhän se kerro myös liigan tasaisuudesta.

James: Mikä jäljellä oleva joukkue (FC MalPo, Kouvola Sabres, Kuolema) voittaa mestaruuden?

Tony: MalPo on ollut aika vakuuttava, että eiköhän MalPo tämän homman klaaraa. Veikkaisin, että finaalisarja päättyy tiukasti 3-2 MalPon hyväksi Kouvolaa vastaan.

James: Kiitos haastattelusta ja onnea jatkoon :)

Tony: Kiitos, sitä onnea tullaan tarvitsemaan... x)

21:03 2.12.2007  -James

Kirjoittanut: James
Julkaistu 03.12.2007 20:49
Luettu: 1116 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.