Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Fice palaa Sabresiin!

Kuka Fice on? Hän on nuori porilainen, joka aloitti kiekon pelaamisen vuoden 2004 lokakuussa. Fice kuuli pelistä koulukaveriltaan ja tässä sitä ollaan, kiekkoliigan eliittiä. Hänellä on takanaan EHL 2. divaria 3/06, 5vs5 liigan kausi 2/06 sekä SHL 1/07 Rootsissa nimimerkillä Taidokas ja Fice nimimerkillään hän on pelannut 2/06 liigaa HC Ylikunnossa, 1/07 2. divaria HCP:ssä, 2/07 liigaa Kouvola Sabresissa, jossa tuli joukkueelle pronssia, 3/07 2. divaria HCP:n paidassa ja nyt hän siirtyi takaisin Kouvola Sabresiin liigaan kaudeksi 1/08. Tehoja mieheltä löytyy SHL:stä 1+2=3, liigasta 3+12=15 ja 2. divarista 5+24=29. Sain Ficen haastatteluuni vihdoin ja tässä lopputulos:

Wiik: Iltaa, mikä sai sinut vaihtamaan HCP:stä takaisin Kouvola Sabresin paitaan?

Fice: Halusin kokeilla vielä toistamiseen HCP:ssä ja tulin siihen tulokseen, ettei se ollut se minun joukkueeni. Sabresit olivat sitten valmiita ottamaan minut takaisin kuvioihin ja itseäkin innosti päästä takaisin liigaan, joten mikäs siinä.

Wiik: Kuinkas pitkään aiot pelailla Kouvola Sabresin riveissä? Onko minkäänlaista sopimusta tehty johdon kanssa?

Fice: Eipä tässä ensi kautta pidemmälle ole mitään mietitty, toivotaan kaiken loksahtavan paikoilleen. Olisi hienoa saada pelata ainakin pari kautta, pidempään jos mahdollista.

Wiik: Mitkä ovat tavoitteesi tulevalle kaudelle?


Fice: Pelata varmaa, puolustusvoittoista peliä ja ylläpitää aktiivisuus korkealla, jotta tulisi sitä menestystäkin.  

Wiik: Viihdytkö paremmin Sabresissa kuin HCP:ssä? Mitä mieltä olet joukkueiden ilmapiireistä verrattuna toisiinsa?

Fice: Tähän on vaikea sanoa juuta tai jaata, sillä viihdyn kummassakin joukkueessa melko hyvin. Molemmissa joukkueissa on asiallista ja varsin hauskaakin porukkaa, tosin uskallan väittää H.C.P:n ilmapiiriä aavistuksen paremmaksi johtuen heidän pidemmästä yhteisestä historiastaan.

Wiik: Mitäs mieltä olet 2. divarin tasosta verrattuna liigan tasoon? Kerro hieman fiiliksistäsi kaudelta 3/07.

Fice: 2.divarista löytyy useampia hyökkääjiä, jotka hakevat enemmän omaa ratkaisua. Joukkuepelaaminen on vielä heikompaa kuin liigassa ja puolustaminen on lähinnä puhdasta sumppua. Itselleni jäi tosin hyvät fiilikset kaudesta, sillä sain enemmän paikkoja kuin tulen koskaan saamaan sekä pystyin pelaamaan ilman paineita ja luonnontuskia läpi kauden. 2.divarin joukkueet olivat täysin arvaamattomia, joten ongelmiakin hieman syntyi. Nuo muutamat maalini jäivät hyvin mieleen kaudesta, joten päätin kauteni erittäin hyvällä fiiliksellä.

Wiik: Onko sinulla mitään sanottavaa tähän loppuun Paitsion lukijoille?

Fice: Nimmarit Porin Sokoksen joulupukilta toisesta kerroksesta!

Kirjoittanut: Wiik
Julkaistu 03.12.2007 17:15
Luettu: 1144 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.