Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Los Amigos

Hieno ja arvostettu Los Amigosin poppoo päätti 8 kautta kestäneen taipaleensa kiekkoliigan alaisuudessa. Kauden 1/2006 joukkue pelasi liigassa ja loput 7 kautta sakki pelasi divarijoukkueiden ilona. Vasta suoritettu imagokyselykin todisti, että kaikki pitävät Amigoista. Hyvä käytös ja tavoitettavuus kaudesta toiseen ovat kaikkien huulilla. Nyt joukkue siirtyi historian arkistoihin ja onkin aiheellista kysellä hieman taustoja joukkueen isähahmolta Emre:ltä.


Tomekki: Olisiko Los Amigosin pelit jatkuneet kaudella 1/08 jos Nature Club olisi kaatunut ja paikka liigassa varmistunut?

Emre: Ei olisi jatkunut. Päätös vetäytymisestä tehtiin about viikko ennen nc-sarjaa, kun kyllästyin tähän jatkuvaan uudelleenrakentamiseen, mitä mahdollinen liigapaikka olisi taas vaatinut. Joukkueeseen olisi pitänyt etsiä 3-4 puolustajaa ja ainakin yksi hyökkääjä...

Tomekki: Oliko lopettamisen takana mitään suurempaa dramatiikkaa? Kuten välirikkoja tai muuta kismaa ja missä vaiheessa kautta oli varmaa, että kausi on viimeinen?

Emre: Lopettamisen takana ei tosiaankaan ollut mitään dramatiikkaa. Monien pelaajien kohdalla vaan pelaaminen olisi vähentynyt vuodenvaihteen jälkeen. Itse ajattelin, että kiekon pelaamista voisi semisti vähentää ja koittaa keskittää voimia esim. koulunkäyntiin. ftaaby, assistenttini ja hyvä ystäväni, lähtee armeijaan, joten hänen kohdallaan tauko olisi välttämätön. Karviksen pelaaminen olisi ollut semiaktiivista, kuten tähänkin asti, Pulsu lähtee ajaxiin, Jurgeni ilmeisesti lopettaa. Phaneuf ja Jooda katosivat sanomatta sanaakaan johonkin... Eli runko ois menny aika uusiksi. Nii ja sit tosiaan tätä on mietitty jo tosi pitkään, varmaan parisen kuukautta, mut lopullinen päätös tuli about viikko sitten.

Tomekki: Miten tästä eteenpäin? Kuinka moni pelaajista aikoo jatkaa vielä kiekkoliigan alla vai jäähdytteleekö lähes jokainen harkkapelien tahtiin Amigoissa.

Emre: No joukkueena amigot varmaan höntsäilee kuitenkin suht. aktiivisesti tästäkin eteenpäin. Ei tästä pelistä noin vaan pääse irti :D. Omalta kohdaltani voin sanoo et pari tarjousta on pöydällä odottelemassa, vaikee sanoo et jatkanko vaiko en, riippuu monista asioista. Intoa kyllä löytyisi. Muista pelaajista en osaa niin sanoa. Huikeita jamppoja kaikki, eli varmasti löytäisivät uuden "kodin" melko helposti.

Tomekki: Kiitos haastattelusta.

Emre: ty.

Kirjoittanut: Tomekki
Julkaistu 01.12.2007 17:49
Luettu: 1019 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.