Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Lugu

Upean runkosarjan pelannut Lugu kaatoi karsintojen 2.kierroksella Avellino Capellierin, ja nousi liigaan. Kautta voi kuvailla lähes täydelliseksi, tulihan joukkueelle vain kaksi tappiota ja neljä tasapeliä, loput 20 olivat voittoja. Odotetusti pistepörssin kaksi ensimmäistä sijaa menivät Lugun hyökkääjäkaksikolle Kaarto-Klee, Kaarto 31+35 = 66, pistepörssin ykkönen ja syöttöpörssin voittaja, Klee 33+27 = 60, pistepörssin toinen. Hauerilta myös kunnioitettavat tehot puolustajaksi, 9+22 = 31. Kaikinpuolin siis Lugulta upea kausi, ja ansaitusti joukkue nousi liigaan, ensi kautta odotellessa siis...

Redden: Palataan muistelemaan ajatuksiasi ennen kauden alkua, joukkue oli juuri hankkinut kolme uutta pelaajahankintaa Ele, Hauer ja Klee, vanhasta rungosta jatkoi ainoastaan sinä ja Beezer, millaiset tavoitteet sinulla oli joukkueen pärjäämisen suhteen, entä mitä mieltä olit ennen kautta divarin tasosta ja varsinkin divarijoukkueista?

Kaarto: Noh elikkä, saatiin siinä 3 todella loistavaa pelaajaa, 2 puolustajaa ja 1 hyökkääjä. Molemmat puolustajat kiekon eliittiä ja Klee myös hyökkääjänä kiekon parhaimistoa. Joukkueen tavoitteena oli kuluvalla kaudella vain nousu liigaan, ei mitään muuta. 1.divarin taso näytti kovalta, ja monet joukkueet olivat positiivisia yllätyksiä minulle.

Redden: Nimeä kiekkodivarista kaudella 3/07 teille pahin vastustaja, entä mitä joukkuetta vastaan oli helppo pelata, ja nimeä mielestäsi divarin vaarallisin hyökkääjä ja paras puolustaja kaudella 3/07?

Kaarto: Pahin vastustaja.. Hmm, Los Amigosia vastaan pelatut pelit olivat kyllä todellisia vääntöjä, tosin voisin sanoa jo tähän tuon sarjan Avellino Capellieria vastaan liigakarsinnoissa. Mitään joukkuetta vastaan ei ikinä helppoa ole pelata, kaikilla on omat vahvuutensa ja hyvyytensä. Mielestäni tällä kaudella divarin vaarallisin hyökkäjä oli ehdottomasti Klee, joka jokaisessa pelissä teki perhanasti hommia ja sitäkautta avasi mulle ja puolustajille tilaa ja paikkoja. Klee myös aiheutti varmasti harmaita hiuksia muiden joukkueiden puolustuksessa omilla taidokkailla suorituksillaan. Parhainta puolustajaa en osaa yksinään sanoa, paljon monia loistavia pelaajia, toki oman joukkueen puolustajat pelasivat loistavasti, mutta MOTU:n He-Man on jäänyt mieleen itselleni, ei siitä niin vain ohi mennä.

Redden: Pelasitte yhtä ottelua lukuunottamatta divariottelut viidellä pelaajalla (Beezer, Ele, Hauer, Klee, sinä), miten mielestäsi toimi aktiivisuudensuhteen pieni kokoonpano? olisitko toivonut lisää aktiivisuutta?

Kaarto: Lähdettiin kauteen todella pienellä kokoonpanolla ja se oli mielestäni täysin oikea valinta, kemiat hitsautui hienosti yhteen ja sitäkautta tulosta tuli. Paljoa ei ollut särkymisvaraa ja muutaman kerran taisi pojat hermostua kun ei harjoituspelejä oltu pelattu muutamaan päivään. Muuten aktiivisuus oli tarpeeksi hyvää.

Redden: Saitte liigakarsintojen 2.kierroksella vastaanne Avellino Capellierin, mitä olit mieltä tulevasta vastustajastanne? Nousu liigaan sieltä tuli, mutta mitä mieltä olet sarjasta ja joukkueen pelistä liigakarsintojen ajan?

Kaarto: Liigakarsinnassa tuli vastaan Avellino Capellier, joka oli meille kaikista pahin mahdollinen vaihtoehto. Kaveri puolusti todella hyvin ja yritti hajottaa meidän pakkaa pienellä kärkyllä. Sarjahan oli todella tiukka, ja pienestähän nämä ovat aina kiinni. Peleissä ei päästy pelamaan täysin omalla taktiikalla, mutta muuten pelit menivät hyvin.

Redden: Joukkueen kokoonpano kauden jälkeen on jo vahvistunut, sillä Desed palasi pelailemaan teille, kerro tästä enemmän, Ele nähdään nykyisin Hockey Suomen paidassa, oliko tämä Elen oma päätös, vai tekikö joukkue päätöksen ettei paikkaa ole? Tuletteko hankkimaan lisää pelaajavahvistuksia, kuinka monta ja mille pelipaikoille?

Kaarto: Kauden loputtua saatiin Desed takaisin joukkueeseen Vastarannan Kiiskeistä, tässä Desedin kommentti asiaan: <Desed> tuli kyselyjä kauden aikana aika paljon, että tuunko takasin kauden lopussa ja mietin asiaa pitkään, päädyin kuitenkin jonku verran ennen kauden loppua sit luguun vaikka kiiskeihin jääminenki ois ollu mukavaa. Ele ilmoitti muutama viikko ennen kauden loppumista, ettei kiekon peluu enää maistu samalla tavalla ja että hänen aktiivisuutensa huononee, eikä hän näe enää syytä jäädä joukkueeseen. Tämä oli todella harmittava uutinen meille, Ele kuitenkin on huippupelaaja, ja hänet oltaisiin pidetty mielellään joukkueessa. Luultavasti kolmella hyökkääjällä ensikauteen lähdetään ja varmaankin puolustuslinjoille yksi pelaaja on etsinnöissä, hakemuksia on jo tullut kiitettävästi ja eiköhän joukkue saada kohta lukkoon, hyvissä ajoin ennen seuraavaa kautta.

Redden: Liigaan nousu on varmistunut, vielä ei ole lopulliset liigajengit selvillä, mutta millä mielin lähdette ja millaiset tavoitteet teillä on liigassa? Mitä olet mieltä liigajoukkueiden tasosta?

Kaarto: Liigapaikka siis on varmistunut ja ensi kauteen lähdetään hieman uudistuneella kokoonpanolla, tavoitteena on pelata jokaisessa pelissä niin hyvin kuin vai voi, ja katsoaan mihin se riittää. Liiga nyt on varmasti todella kovatasoinen, kuten aina, kunnon vääntöjä tulee varmasti.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 30.11.2007 22:59
Luettu: 1212 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.