Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kiekkoliigan Johtokunnan kyselytunti.

Kiekkoliigan johtokuntaa on arvosteltu jo pitemmän aikaa erinäisistä päätöksistä ja toimintatavoista.
Meidän tarkoituksemme on ainoastaan koittaa seurata sääntöjä ja toimia niiden mukaan. Rangaistukset mitä viimeaikoina on annettu on osasta tuntunut järjettömiltä tai kovilta ja kritiikki on ollut sen mukaista. Se on ok. Kaikenlainen palaute on aina hyvää.

Kiekkoliigan johtokunnan jäsenet omaavat elämääkin. Osa opiskelee tai käy töissä ja viettää sitten vapaa-aikaansa täällä teidän ilonanne kiekon huikeassa maailmassa. Tarkoituksemme ei ole tahallaan aiheuttaa kenellekkään mielipahaa saati v*ttuilun takia asettaa erinäisiä pelikieltoja, vaan noudattaa sääntöjä, jotka kiekkoliiga on aikanaan laatinut.

Tästä pääsemmekin itseasiaan ja erinäisiin kysymyksiin, mihin toivon rehellisiä vastauksia. Ne eivät välttämättä tule vaikuttamaan mihinkään, mutta ainakin allekirjoittanut tekee niiden perusteella ratkaisunsa jatkaako johtokunnassa vai ei. Vastauksia ei myöskään tulla todennäköisesti koskaan julkaisemaan julkisesti (toki sekin on mahdollista, mutta epäilen näin käyvän).
1. Oletko tyytyväinen kiekkoliigan johtokunnan työskentelyyn?
 a. jos et ole niin mitä parannuksia haluisit?
2. Nyt kun Blizk on päättänyt jättää johdon, niin kenestä tulisi tehdä uusi johtaja?
3. Tulisiko johtokuntaan ottaa ns. uuttaverta uusien jäsenten muodossa?
 a. jos tulisi, niin kuka tai ketä? ja perustelut  tietysti ovat kohdallaan.
4. Pitäisikö johdon kuunnella pelaajia enemmän? Miten tämä tulisi toteuttaa? (esim. kehitysryhmä takaisin?)
5. Paljon keskustelua herättänyt käytöksentarkkailu ja siitä pelikieltojen antaminen on herättänyt mielipiteitä laidasta laitaan. Mitä mieltä olet tästä. Tulisiko linja pitää edelleen kovana? Lieventää hieman? ja miten erottelisit käytöksen kiekon ja ircin puolella?
6. Jos jotain muuta jäi kaivertamaan, niin tähän kohtaan ne sitten.

Kaikkiiin kohtiin ei tarvitse vastausta antaa.  Vastaukset saatetaan julkaista tai sitten ei, mutta julkaisu tapahtuu anonyymina tai tilastokaavioina.
Tämä kysely on tarkoitettu pääasiassa kiekkoliigassa tai sinne joskus haluavalle pelaajalle, Toki muutkin saavat vastata. Vitsillä tehdyt vastaukset joutuvat suoraan roskakoriin.  
Vastatkaa rehellisesti. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa kiekkoliigan johdon tai tiesvaikka koko kiekkoliigan tulevaisuuteen.
Vastaukset notena Shar nickille kiekossa tai ircissä Shar_
Kiitos ja kuulemiin
t: Shar

Kirjoittanut: Shar
Julkaistu 01.11.2007 18:31
Luettu: 1050 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.