Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

All Star 3/07

Kiekon kolmen suurimman liigan yhteinen All Star-tapahtuma ottaa paikkansa 11.11.2007. Mukana nähdään siis Kiekkoliigan, divarien, SHL:n ja Hoki-liigan joukkue. Neljän joukkueen otteluohjelma ja tarkempi informaatio tapahtumasta tullaan julkaisemaan kiekon forumilla lähempänä ajankohtaa. Tällä erää julkaisemme kuitenkin kiekkoliigan ja divarin/2.divarin joukkueiden kokoonpanot. Luvassa on varmasti todella viihdyttävä ja hieno tapahtuma runkosarjan loppusuoralla.

Kiekkoliiga

Valmentaja: Django (Kuolema)


Hyökkääjät:

Homie (Kouvola Sabres)
Letti (Kuolema)
Modano (FC MalPo)
Karpov (Kangasalan Voitto)
Stapleton (Beetlehemin Seimiveikot)
Hossa (Kouvola Sabres)


Puolustajat:

mumm (FC MalPo)
FuckUp (S.S.K.)
Ookke (Kouvola Sabres)
Justi (Pelijengi)
Smurffi (FC MalPo)
Scott (S.S.K.)


Varahyökkääjät:

Lac (S.S.K.)
JaKurri (FC MalPo)
wihtanen (Les Boys)


Varapuolustajat:

koksu (Pelijengi)
Ayoso (Kouvola Sabres)
sute (Les Boys)Divarit

Valmentaja: Tomekki (Helsingin Jokerit)


Hyökkääjät
:

Kaarto (Lugu)
Desed (Vastarannan Kiiskit)
Klee (Lugu)
Tomm (Firenze)
nevis (Takapihan Kollit)
Puslu (Los Amigos)


Puolustajat:

Beezer (Lugu)
Epäilys (Restart)
Rocko (Nature Club)
Körsklieg (H.C.P)
Jurgeni (Los Amigos)
Hauer (Lugu)


Varahyökkääjät:

Muppet (HC RoikkuLämy)
Rotta (H.C.P)

Varapuolustajat:

jugi (HC RoikkuLämy)
Smuppis (Nightmare)Valmentajien mietteet tapahtumasta

Mitä odotat tapahtumalta?


Django:  On mielenkiintoista saada jonkinlaista näkökulmaa liigojen eroihin. Pelkäänpä että Kiekkoliigan tiimit joutuvat jopa odotettua kovemman koitoksen eteen. Muuten lähinnä tarkoitus palauttaa tiettyä formaattia kehiin ja järjestää yleisölle viihdyttävä ilta.

Tomekki: Luvassa varmasti huikea tapahtuma jo pelkästään näillä joukkueilla pelattaessa, mutta kun mukaan astuvat myös parin muun liigan joukkueet niin näemme bittiviihdettä parhaimmillaan. Yleisöä itse otteluissa riittänee varsin mukavasti ja peli lienee rentoa neppailua, mutta toki voittoja jokainen poppoo hakee varmasti. Itse en ole ottelupäivänä paikalla työkiireiden vuoksi mikä on todella sääli, mutta koitan löytää itselleni leppoisan sijaisen joka kattelee divaristarbojen egojen perään.


Miltä oma joukkue vaikuttaa?


Django:  Liigan tiimi on kasattu täysin tämän kauden suoritustason perusteella. Muutama isohko nimi on varmasti monen mielestä jäänyt pois kelkasta mutta paino on nimenomaan siinä että vanhoilla meriiteillä ei paljoa painella näissä piireissä. Joukkue on hyvin tasapainoinen, kaikki kaavaillut jannut tulivat mielellään touhuun mukaan. Lopullisessa ryhmityksessä on painostettu diversiteettiin, joten kahta samaa tiimiä edustavaa pelaajaa ei nähdä samassa kentässä. Tärkeäksi koenkin että saataisiin pelaajille ja yleisölle uudenlaisia koostumuksia ja kokemuksia. Odottaisin että Liigan joukkueen suurimmat vahvuudet tulevat olemaan pelaajatyyppien sopiva sekoitus.

Tomekki: No joukkue on suurinpiirtein niin kova kuin divariarsenaalista saa loihdittua. Jokainen jota kyselin lähti innolla mukaan, mikä on tietenkin positiivista. Varmasti jotkut kokevat kärsineensä vääryyttä jäätyään rannalle ja samalla jotkut valinnat saattavat ihmetyttää, mutta meikäläisellä on hieman laajemmat ja samalla erikoisemmat kriteerit isketty tähän saumaan. Divaritkin ovat pelimiehiä pullollaan niin 12 pelaajan valitseminen ei ollut mikään helppo homma, mutta lopulliseen joukkueeseen olen tyytyväinen. Jokaista peliä lähdetään voittamaan vaikka toi Djangon porukka on naurettavan kova...


Miten suhtaudut vastustajiin?


Django: En ole hirvittävän tietoinen SHL:n ja Hokiliigan tiimien tasosta tällä hetkellä. Ainoa varma asia onkin että kiekkoliigan porukka ei tule kävelemään helposti yhdenkään vastustajan yli, niin tasainen on liigakenttä kuitenkin tällä hetkellä. Ainakin AllStars - tasolla. Divareiden löylyyttäminen taitaisi olla se makein palanen, mutta hyvä tsemppaus riittää näissäkin ympyröissä. Ja pieni mute per tappio.

Tomekki: Leikkimielinen asenne on kaiken A ja O, mutta vakavasti suhtaudutaan kaikkiin kolmeen joukkueeseen. Djangon jo julkaisema joukkue on aivan saakelin kova paperilla, mutta ei niitäkään lähdetä pelkäämään. Divarijoukkue tulee olemaan erittäin kova ja taistelee voitosta oli vastassa mikä tahansa sakki. Tosin vaikka tulisi kuinka pahasti käkättimeen niin itse olen tuolloin töissä enkä kentän laidalla. Eli omiaan ei tarvitse ainakaan livenä hävetä. Onnea Djangolle ja kumppaneille tapahtumaan!11.11 nähdään kiekkoviihteen parissa!

-Tomekki


Kirjoittanut: Tomekki
Julkaistu 31.10.2007 19:42
Luettu: 1069 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.