Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Habs

Liigajoukkue Habs koki toisen pelaajamenetyksen tällä kaudella, kun Barco päätti erota joukkueesta tänään. Joukkueessa on tällä hetkellä siis ainoastaan viisi edustuskelpoista pelaajaa. Haastattelun uhrina olivat Barco ja joukkueen vastuuhenkilö Preda.

Redden: Syy lähtöön Habsista?

Barco: Olen jo pitkään halunnut pistää oman jengin pystyyn.

Redden: Koetko jättäneesi Habsin vaikeaan tilanteeseen, sillä joukkueen kokoonpanossa on kolme hyökkääjää ja kaksi puolustajaa lähtösi jälkeen, miksi et pelannut koko kautta Habsissa ja lähtenyt vasta sitten? Mitä arvelet, että Habsin pelaajat ajattelevat lähtösi jälkeen?

Barco: Habs on jo pahassa tilanteessa. Olisihan asian voinut hoitaa tyylikkäämminkin ja pelata kausi loppuun ja vasta sitten jengi pystyyn suKen kanssa. Mutta todettiin että "nyt tai ei koskaan" ja valittiin se nyt.

Redden: Millainen taso liigassa on viime kauteen verrattaessa mielestäsi? Entä millainen Habsin taso on ollut tällä kaudella?

Barco: Joko Babs on huonontunut tai liigan taso koventunut. Veikkaan jälkimmäistä, sillä ollaan saatu erittäin kovia pelaajia Habsiin.

Barcon terveiset paitsion lukijoille: Pelaajia Mogadoniin!


Redden: Barcon lähdön jälkeen teillä on viisi pelikelpoista pelaajaa, mitä olet mieltä siitä että Barco lähti joukkueesta kesken kauden oman joukkueen perustamisen takia? Tuleeko Habs vahvistamaan kokoonpanoaan, ja miten?

Preda: Barco oli epäaktiivinen pelaaja, sen takia hänen lähtönsä ei minua haitannut, ja kyllä me katsellaan jos jotain löytyisi.

Redden: Ensimmäisen jakson deadline on 14.10.2007, teillä on pelattuna ainoastaan viisi ottelua, uskotko että aktiivisuus riittää hoitamaan pelit ajoissa?

Preda: Eipä oo meillä jääny kertaakaa pelaamatta pelejä, joten ei jää tälläkää kertaa, aktiivisuus kyl riittää.

Redden: Mitä mieltä olet tämän kauden liigan tasosta?

Preda: Samaa kai se o ku viimekaudella,  puolessa välissä vasta näkee kun on pelannu kaikkia vastaan.

Redden: Onko kumpikaan hyökkääjistä pystynyt täyttämään MutiM:n jättämän aukon?

Preda: Lapaluu ja uizii on ihan hyvin täyttänyt aukon.

Preda lähettää terveiset Magitolle.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 06.10.2007 20:30
Luettu: 1141 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.