Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

hawk Restartiin!

Kiekkoliigan kausi on lähtenyt käyntiin ja pelejä pelataan kesälomilta saaduilta innolla. Tämä tietenkin tuottaa vaihto- ja värväysmyllyn Kiekkoliigan joukkueiden kesken. Yksi näistä kuumista siirroista on hawk, joka on siirtynyt Restartin 2 divari kokoonpanoon. hawkilla on takanaan 2 kokonaista kautta Kiekkoliigan alaisuudessa. Joukkueet ovat olleet Hc Ylikunto kaudella 2/05 Pelijengi kaudella 3/05. Molemmat kaudet hän pelasi 1 divaria tehoilla 9+18, 32 pelissä ja pistekeskiarvoksi tulee n. 0,84. Molemmilla kausilla hawk:n joukkueet ylsivät liigakarsintoihin asti, kuitenkaan nousematta. Jututin hawkia ja otin selvää kaverin ajatuksista.

wsl: Kertoisitko miten päädyit Restartiin, ja miksi?

hawk: Hmm, no olin lähemmäs kaksi kuukautta pelaamatta syksyn yo-kirjoitusten takia, niiden jälkeen sain päähäni että voisi taas tulla rienaamaan kiekkokaukaloita. Huomasin että Restart haeskeli puolustajaa, kysyin pääseekö tulos tai ulos menetelmällä kokeilemaan ja tässä sitä nyt ollaan.

wsl: Miltä tuntuu pelata Restartin alaisuudessa, sopiiko pelityyli sinulle?

hawk: Pelityyli sopii kuin sormi nenään, minä pysyn pois tieltä ja pojat tekee maalit. Yksinkertaista ja tehokasta parhaimmillaan.

wsl: Mitä odotuksia sinulla on henkilökohtaisesti tältä kaudelta?

hawk: Luoda urbaanin legendan mukainen yhden miehen lihamuuri meidän maalille ja pelata hasardiköyhää (rikasta) kiekkoa.

wsl: Mitä uutta mielestäsi tuot Restartiin?

hawk: Minä en tuo pelikieltoa.

wsl: Kiitoksia haastattelusta. Ja onnea jatkoon Restartissa. Haluatko lähettää terveisiä?


hawk: Tahdon lähettää terveisiä Körölle, jonka tuki ja usko paluuseeni kiekkoareenalle mahdollisti tämän.

Kirjoittanut: wsl
Julkaistu 02.10.2007 20:50
Luettu: 1079 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.