Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Toni vahvistamaan Beetlehemin Seimiveikkoja

Ehkä jotenkin yllättävän siirron saimme kuulla, kun FC Malpossa viimekauden, sekä tämän kauden aloitellut Toni vaihtoi toiseen liigajoukkueeseen. Kokenut puolustaja jatkaa uraansa Beetlehemin Seimiveikoissa. Noin puolivuotta FC Malpossa pelannut Toni pelasi viimekaudella 16 ottelua ja tämän kauden alussa kerkesi pelaamaan kaksi ottelua, eli mahdollisuus vapaaseen siirtoon oli vielä ja ensi kausi ainakin vietetään uuden joukkueen parissa. Kaiken kaikkiaan Toni on pelannut 12 ottelua 2.Divaria (3+5) Last Periodissa, Divaria 16 ottelua (0+9) HC PU :ssa sekä Kiekkoliigaa 16 otttelua (1+4) FC Malpossa. Suurinta osaa kuitenkin varmasti kiinnosta tietää miksi Toni vaihtoi FC Malposta Beetlehemin Seimiveikkoihin. Jututin itse Tonia ja otin selvää Tonin ajatuksista siirrosta sekä odotuksista alkaneelle kaudelle ja tulevaisuudelle.

Mor: Hei Toni. Kaikkia varmasti kiinnostaa tietää mikä päätti sinut jättämään FC Malpon ja miksi juuri Beetlehemin Seimiveikot? Aloitit kuitenkin kauden kahdella ottelulla FC Malpossa.

Toni: Joo, Malpos ei pelit oikee enää maittanu ja siinä tuli sit vähä erimielisyyttä pariinki otteeseen ja seimiveikot just tarjos sit sopparia, johon sit kirjotin nimen alle.

Mor: Minkälaiset ovat odotuksesi tulevalta kaudelta? Miten on uudessa joukkueessa alkanut?

Toni: Pelata tietenki hyvä kausi ilma suurempia ongelmia ja auttaa joukkuetta parhaal mahollisella tavalla.

Mor: Mitä tuot sinun mielestäsi Beetlehemin Seimiveikoille? Miten FC Malpon pelityyli poikkeaa nykyisen joukkueesi pelityylistä?

Toni: Kyllä semmosta tietynlaista varmuutta varmaan tuonne alakertaan tuon + mahdolliset avut myös hyökkipäähän. Pelityyleistä sen verran et seimeveikois siirrellään kiekkoo enempi ko malpos ja vähä ehkä hyökätään enempi.

Mor: Beetlehemin Seimiveikot ovat ehdottomasti mestarisuosikkeja, toiko se lisäintoa siirtoon?

Toni: Ei millään tavalla.

Mor: Onko sopimuksen pituudesta sovittu lainkaan ja minkälainen rooli sinulla on nykyisessä joukkueessasi. Onko pitkälti samanlainen kuin FC Malpossa?

Toni: Ei ole sen kummemmin sovittu sopparin pituudesta, pelataan tää kausi loppuun ja kahtellaan sitten mikä on tilanne. Rooli tod.näk tulee eroamaan hiukan malpon ajoilta, saattaa olla et tullaan tukemaan hyökkäystä enemmän, jää nähtäväks sitte.

Mor: Kiitoksia haastattelusta Toni ja onnea tulevaisuuteen Beetlehemin Seimiveikoissa.

Toni: Juu kiitos.

Kirjoittanut: Mor
Julkaistu 25.09.2007 21:03
Luettu: 1122 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.