Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Klee Lugun riveihin (Tekijä: Ami)

Tämän jutun on tehnyt henkilö nimeltä Ami, juttu julkaistiin myöskin paitsioon Amin suostumuksella. Kiitoksia Amille hyvin kirjoitetusta jutusta. Toivomme, että saamme lukea Amin juttuja jatkossakin paitsiossa.

Kiekkoliigadivarissa viime kaudella Elite Razorin riveissä Lugua vastaan pelannut siirtyi tulevaksi kaudeksi Lugun riveihin.

Kaksi kautta Klee ehti tehdä tuhojaan ER:ssä. Saldo kahdelta viime kaudelta divarissa on komea: 49:ssä runkosarjan ottelussa 79 maalia. Kaikki näyttikin hänen tilastojensa valossa hyvältä, mutta ER oli kahden pisteen päässä jäädä ulos liigakarsinnoista. Laiha menestys ei ollut kuitenkaan syy lähtöön.
- Noh, Kadlec lähti tuossa joku aika sitten ER:stä, samoin Perkele ja Wakke joiden takia yleensäkään olin ERssä. Sitten kaiken kukkuraksi Super-GM Mazzio päätti lopettaa kiekkouransa ja näin oli kaikki possut lähteneet, oli aika vaihtaa maisemaa. Katselin jo edellisellä off-seasonilla joukkuetta ja kyselyitä sateli jokaiselta sarjatasolta ihan mukavasti, en kuitenkaan pystynyt vielä silloin jättämään ER:ää, Klee selvittää lähtönsä taustoja.
Klee otti suunnaksi Lugun, kun huomasi, että joukkue etsi pelaajia divarikauden jälkeen.
- Huomasin Lugun etsivän hyökkääjää. Ensimmäisenä heitin hakemuksen teille ja tuli myöntevä vastaus. Try-outin läpäisin nopiaan ja siirryin Luguun. Muita tarjouksia en edes harkinnut, vaikka niitä jälleen moneltakin taholta tuli, Klee jatkaa.

Desed oli kauden päättyessä juuri jättänyt Lugun ja hyökkääjätilanne oli kaikin puolin elävässä tilassa. Kauden päätteeksi joukkueesta lähti myös M.Bartek ja pelsu oli siirtynyt jo kauden vanhetessa pois, joten joukkueessa oli tasan yksi hyökkääjä: Kaarto. Kleen roolia miettiessä oli selvää, että hän tuli tekemään maalit Desedin puolesta.
- Olen sopeutunut joukkueeseen erittäin hyvin. Kaarton kanssa peli kulkee kuin ajatus. Heti joukkueeseen tultuani Kaarto ja Beezer sanoivatkin, että pelaan täysin samalla tavalla kun Desed, Klee kertaa saapumistaan pelaajarinkiin.

Klee tuli joukkueeseen kovin odotuksin. Eikä Lugu päästä häntä helpolla, kun joukkueesta lähti vielä aivan kauden kynnyksellä muut try-outilla olleet hyökkääjät.
- Joudutaan Kaarton kans pelaamaan molemmat vähintään 30 peliä viikoon ettei tatsi katoo, Klee hihkaisee.

Kleen mielestä joukkueen tavoite ei voi olla muuta kuin neljän joukossa ja nousukarsinnoissa. Silti pelaajatilannetta voi pitää vähintään mielenkiintoisena. Kahdella hyökkääjällä ei olla lähdetty aikoinaan edes Hoki-divariin, nyt panokset ovat huomattavasti kovemmat. Sen sijaan puolustajia ringistä löytyy, kun tiimiin sainattiin Hauer ja Ele. Näyttää kuitenkin siltä, että pelaavassa kokoonpanossa aktiivisia puolustajiakin on vain kolme. Klee ei kuitenkaan näe tilannetta erityisen ongelmallisena.
- Pelaajatilanne on mun mielestä aikas hyvä. Kokoonpano sopivan pieni ja peliaikaa tulee jokaiselle varmasti enemmän kuin riittävästi. Tää hyökkäyspään tilanne on mun käsitykseni mukaan vähän auki vielä. Vissii yhtä hyökkääjää ollaan hakemassa tai sitten Desed tulee ensi kauden jälkeen takaisin, kuka tietää? Klee pohtii tiimin pelaajatilannetta.

Tiimin ilmapiiri on ollut Kleen mukaan tosi jees hänen saapumisestaan lähtien. Pitkässä juoksussa kuitenkin ilmapiiri voi alkaa rakoilla, jos onnistumisia ei tule. Joukkue tarvitsee johtajuutta, hauskuutusta, esimerkkiä ja erityisesti hyviä pelaajia. Kleellä on jo jonkinlainen käsitys pelaajien roolista joukkueen sisäisessä hierarkiassa.
- Beezer on yksi parhaista puolustajista mitä olen koskaan tavannut, Sepi puolestaan hyvä maanpuolustaja. Hauskuuttaja vissiinki Ami ö e, joka pitää tunnelmaa yllä ainakin irkissä, joskus toki vaihtopenkilläkin. Johtajan roolia Kaarto varmaan aika rankasti pitää itsellään, antaa asiallista kritiikkiä oikeissa paikoissa, Klee luonnehtii nopeasti uusia seurakavereitaan.

Kausi 3/2007 pyörähtää käyntiin maanantaina 10.9. eli huomenna. Klee odottaa alkavaa kautta mielenkiinnolla ja onhan vastustajien joukossa ainakin yksi tiimi, jonka kohtaamista hän odottaa.
- Eniten odotan oman ex-seurani Elite Razorin kohtaamista, mutta 2 divarista nousseita vastaan on myös varmasti kiva pelata, Klee kertoo odotuksistaan.

Haastattelun päätteeksi Klee lähettää terveisiä:
- Alemille terkkuja, oot oikeesti ihan kiva.

Kiitos Klee ja onnea Lugulle tulevaan kauteen.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 11.09.2007 15:52
Luettu: 1176 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.