Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Elite Razor

Elite Razor lähtee tulevaan kauteen todella mielenkiintoisella kokoonpanolla. Hyökkäykseen on hankittu feeb ja Lirppu. Uudeksi pelinrakentajaksi on löydetty puolestaan Vidual. Alakertaan Razorit ovat hankkineet unknowin ja Amigon rinnalle harin. Kyselen Reddeniltä vähän joukkueen kuulumisia.

Klee: Millä mielin joukkue lähtee tulevaan kauteen?

Redden: Hyvillä mielin lähdetään kauteen, pelejä odotellaan kovasti, ja onkin mielenkiintoista nähdä mihin pystymme tulevana kautena. Kokoonpano on kuitenkin muuttunut paljon viime kaudesta.

Klee: Mitkä ovat joukkueen tavoitteet tulevalla kaudella?

Redden: Ei olla yhdessä joukkueena keskusteltu vielä tavoitteista, mutta uskoisin, että kaikilla on samat odotukset, eli liigakarsintoihin. Omat odotukset ovat ainakin liigakarsinnoissa.

Klee: Onko joillakin pelaajilla ihan selkeä rooli joukkueessa?

Redden: No meillä on kolme varmistavampaa puolustajaa, kaksi hyökkäävämpää pakkia ja kolme hyökkääjää. Tarkemmin emme ole käyneet rooleja läpi, tiedämme jo toistemme vahvuudet, missä kukin on hyvä ja missä parantamisenvaraa on, kaikki lähtevät samalta viivalta, ja peliaikaa pyrimme antamaan tasapuolisesti.

Klee: Minkälaisia henkilökohtaisia tavoitteita asetat itsellesi?

Redden: Kunhan yritän olla aktiivinen läpikauden, ja olemaan mahdollisimman paljon avuksi joukkueelle. Joukkuepeliähän tämä on, joten joukkuetta ajatellaan ensin, onhan se mukavaa että myöskin henkilökohtaisia onnistumisia tulee, mutta ne tulevat, jos ovat tullakseen, en minä niitä sen enempää ole miettinyt.

Kirjoittanut: Klee-
Julkaistu 10.09.2007 15:07
Luettu: 2588 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.