Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

2 jaksoa takana, yksi edessä!

Elite Razor on tällä hetkellä kiekkodivarinrunkosarjassa sijalla kaksi, joukkueella on takana 19 ottelua ja niissä on kertynyt 23 pistettä. Odotusti joukkueen ykköspyssy on ollut Klee, 19 ottelussa 50 tehopistettä, ja divarin pistepörssin toinen sija. Mikäli ER:llä kolmas jakso onnistuu samalla tavalla joukkue tulee olemaan mukana liigakarsinnoissa. Seuraavaksi haastateltavana  
Alem.

Redden: 1.Divaria on takana 19 ottelua, ja 9 on jäljellä, millaiset fiilikset jäi näistä otteluista, ja onko ER pystynyt vastaamaan pelillisesti omiin odotuksiisi?

Alem: Alkukausi on lähtenyt yllättävän hyvin käyntiin, jopa vähän yli odotusten. Kaikki pelaajat ovat täyttäneet vähintään odotukset, jotka on asetettu. Joukkueena ollaan pelattu hyvin, vaikka muutoksia oli tapahtunut paljon. Pelillisesti ollaan pelattu hyvää puolustuspeliä, mutta on joukossa muutama peli, jossa kaikki ei ole toiminut ihan samalla tavalla.

Redden: Mitä mieltä olet tämän kauden 1.Divarin tasosta?

Alem: Kyllä divarin taso tälle kaudelle noussut, kun 2 divarista tuli muutama todella kova tiimi. Mutta yllättävän isoja eroja divarissa on kärki ja alapään jengien välillä.

Redden: Oletko itse yllättynyt jonkun tai joidenkin joukkueen sijoista, positiivisesti tai negatiivisesti ja miksi?

Alem: Positiivisesti oon yllättynny BSV:n pelistä, en millään ennen kauden alkua olis uskonnu, että tiimi tulee olemaan noin ylivoimainen.

Redden: Runkosarjaa on ER:llä jäljellä 9 ottelua, mitkä ovat odotukset näistä peleistä, ja mihin väliin sarjataulukossa toivot teidän sijoittuvan?

Alem: 9 ottelua jäljellä ja melkein puolella pelaajista on lomalla, mikä on aika huono juttu näin pienelle tiimille. Mutta tavoitteeksi ollaan asetettu, että mahollisimman korkeelle runkosarjassa ja sitä kautta karsintaan paremmat asetelmat.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 04.07.2007 22:24
Luettu: 1087 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.