Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tomekki kohusiirrosta: "Oma moka"

Helsingin Jokereiden ja Takapihan Kollien välinen treidi, jossa Tuutsi kaupattiin Kolleista narripaitaan, ja Ennuil matkasi kollilaumaan, osoittautui kiekkoliigan johdon mukaan sääntöjen vastaiseksi, sillä Ennuil oli pelannut tällä kaudella vasta kaksi ottelua, kun treidaamiseen vaaditaan vähintään viisi pelattua ottelua. Jokerit menettivät 3, ja Kollit 2 pistettä. Narrileirin vastuuhenkilö Tomekki valaiseekin meille nyt, että miten tämmöinen vahinko pääsi sattumaan.


Tiesittekö tämmöisestä säännöstä, vai sattuiko vain inhimillinen erehdys?

Tomekki: No siis kyllähän meikäläinen noi sääntösivut on selannut useaan kertaan lävitse ja tämän tapauksen jälkeen vähintään yhtä monta kertaa uudestaan. Ei ollut alitajunnassa kyseinen pykälä kyllä millään lailla. Oma mokani ja asian itse johtokunnalle ilmoitin.


Oliko vähenetty pistemäärä mielestäsi oikeudenmukainen?

Tomekki: No kyllähän tuo oli kovempi rangaistus kun osasin odottaa. Ajattelin, että oma aktiivisuuteni asian suhteen ja "ilmiantoni" olisi lievittänyt, mutta toisaalta ei auta itkeä. Rike se kuitenkin oli. Siinä meni viimeistään mahdollisuudet taistella runkosarjan voitosta, mutta divarikarsintapaikka on edelleen aika hyvin hollilla.


Jos tätä tapausta ei lasketa, on Jokereiden alkukausi ollut loistava, sillä pistemenetyksestä huolimatta divarikarsintasijoitukset ovat tulokasjoukkueen omissa käsissä. Onko hyvät otteet tullut yllätyksenä?

Tomekki: Tavoitteet joukkueen sisällä ovat olleet vähän eriäviä toisistaan, mutta joukkueen virallinen tavoite on ollut säilyä sarjassa. Siihen nähden mennyt loistavasti, mutta otteet ovat olleet erittäin ailahtelevia. On voitettu monia kovia pelejä, mutta hävitty sitten erittäin helposti ennakkoon vähän heikommillekin joukkueille. Tällaista se kai on kaikilla kesäaikaan. Ei mekään juuri pelata kuin 2.divaripelit eli noita harkkapelejä ei kovin montaa alla ole. Yksi syy hyviin otteisiin lienee juuri kesän epäaktiivisuus kun ollaan voitu pelata pienellä ringillä.


Kiitos haastattelusta ja onnea loppukauteen!

Tomekki: Kiitos paljon ja hyvää kesää sinulle ja Paitsion lukijoille.


- Perkele

Kirjoittanut: Perkele
Julkaistu 03.07.2007 13:39
Luettu: 1053 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.