Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

FC Kiviniemi ja pettymysten kausi

2.divarin yksi suurimmista väriläiskistä ja samalla suurimmista pettymyksistä on ollut FC Kiviniemi. Joukkueen sisällä ovat ovet käyneet molempiin suuntiin varsin tiheään tahtiin ja peliesitykset ovat järjestään olleet odotettua heikompia. Joukkueen vanha runko poistui kesken kauden ja uusia on hankittu tilalle. Paitsion Toimitus päätti ottaa joukkueen uuden vastuuhenkilön Näslundin haastatteluun ja selvittämään joukkueen sisällä vellovia asioita ja tulevaisuuden tavoitteita.


Tomekki: Kuinka pahasti alle odotusten kausi on tähän asti mennyt ja miten se on otettu vastaan joukkueen sisällä?

Näslund:  No alkukausi oli paskaa, sitten meiltä lähti kaikki pitkäaikasimmat jäsenet, ja jäljelle jäi vain minä, craak ja vineruusi. Sitte alettiin värväillä ja kattoo porukkaa. Otettii parit kaverit vakkariksi ja alettiin pelaamaan, mutta samanlaista se on ku alussakin. Me ollaanku hiomaton timantti.

Tomekki: Millä eväillä lähdette kauden loppuihin peleihin?

Näslund: Noh pyrimme pelaamaan parhaimpamme joka pelissä, pudotuspeleihin ei ole pääsemistä ja putoamisviivakin alkaa karata. Mutta jos ihme käy niin pelaamme vielä ensikaudella 2 divaria. Pitää saada rutiinia ja ratkaisijoita tuleviin peleihin. Ja sitä asennetta perkele

Tomekki: Onko ensi kautta mietitty vielä lainkaan vai ovatko ajatukset vielä kokonaan tässä kaudessa? Nähdäänkö FC Kiviniemeä 2.divarissa ensi kaudella vaikka se pelillisesti olisikin mahdollista?

Näslund: No ajatukset ovat nyt tässä kaudessa, mutta pelaaajille olen sanonut, jossei 2 divarissa pysytä, ni saa vapaasti etsiä uuden tiimin. JOS pelimme loksahtaa kohdalleen ja jäämme 2 divariin, ni se olisi kuin kenovoitto.

Tomekki: Oletko luottavainen tämän hetkiseen joukkioosi vai vieläkö etsitte pelaajia?

Näslund: No eise peli lisäpelaajilla parane, sekottaa vaan vielä enemmän pakkaa, mitä ollaan saamassa kasaan. Harkkapelit on kulkeneet laidasta laitaan, ja LUOTAN että ratkaisijoita löytyy 2 divarissakin, jotka siivittävät meidät voittojen tielle.

Tomekki: Vanhojen kiviniemeläisten poistuttua kesken kauden oli erittäin lähellä, että joukkue olisi lopettanut toimintansa. Onko tämän hetken tilanne kuitenkin se, että taistelette kauden loppuun vaikka tulokset eivät olisi odotetunlaisia?

Näslund: Kauden loppuun mennään vaikka nämä ukkelit lähtis pois. Värvään vaikka kaikki bodaukset sunmuut, mutta kauden me pelaamme loppuun asti.

Tomekki: On ollut paljon negatiivisuutta joukkueen ympärillä tähän asti niin lopetetaan iloisesti. Kerro mitä hyvää kaudessa on tähän asti ollut?

Näslund: Hyvää tässä kaudessa. No ollaan me saatu 15 pelistä 5 pistettä. Ja Toeni on kingi.

Tomekki: Kiitos haastattelusta.

Näslund: Kiitti siulle...ainiin ja jamsulle ja Rankaisulle terkkuja.

Kirjoittanut: Tomekki
Julkaistu 29.06.2007 22:22
Luettu: 1043 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.