Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tenkrat HC Penetratorsin vahvuuteen

HC Penetrators sai hivenen puun takaa riveihinsä yhden kiekon nimekkäimmistä veteraanipelaajista kun Tenkrat liittyi free agenttina joukkueen ennestään vahvalta vaikuttaneeseen ryhmään. Viime kaudella Tenkrat kolusi Kuoleman riveissä 27 runkosarjan ottelua tehopistein (35+32=67). Kahdesti runkosarjan ja neljästi play offsien pistepörssin voittanut Tenkrat on paukuttanut liigatasolla huikeat tehot. Runkosarjassa (365+142=507) ja Play Offseissa (100+49=149). Seuraavassa Paitsion toimitus valoittaa siirron taustoja yhdessä Tenkratin ja Phaneufin kanssa.


Tomekki: Odottelit varsin pitkälle ennenkuin joukkue löytyi. Oliko harkinnassa välikausi vai odotitko vain sopivaa joukkuetta? Tuliko kyselyitä missä määrin?

Tenkrat: Harkinnassa oli ite asiassa vähintään liigapelien kokonaan pois jättäminen, sikäli kun erääseen opistoon pääseminen olis sitten syksyllä vienyt jo sen verran ajasta (tavallisen lukiomeiningin lisäksi), että kikeminuutit ois useimpina päivinä jääny nollaan. Välikaudella aika meni lähinnä sahatessa pääsykoejuttuja, jotka kuitenkin sitten loppujen lopuksi kusi pahemman kerran... piti tulla vähän jälkijunassa mukaan :)

Tomekki: Miltä ensimmäiset ottelut uudessa joukkueessa ovat maistuneet ja miten HC Penetratorsin ja Kuoleman joukkueet eroavat toisistaan?

Tenkrat: Ihan hyvinhän nuo on lähteny, tietysti aina uudessa joukkueessa on vähän tottumista, mutta eiköhän tuosta olla pian ylitte päästy. Tämän kauden Kuolemasta en tiedä, mutta siellä peli perustu ehkä enemmänkin kiekon rullaamisen paikasta toiseen ja hyviin yksilösuorituksiin, Penejen puolella pelataan paljon simppelimmin.

Tomekki: Osaatko valoittaa tulevaisuudesta jotain merkittävää? Onko pelivuosia kuinka paljon vielä edessä ja missä osoitteessa? Entä tämän kauden tavoitteet henkilökohtaisella- sekä joukkuetasolla?

Tenkrat: Jatko on kyllä aika lailla pimennossa, ko tulevat vuodet on monen muunkin asian osalta hiukan pimennossa, mutta eiköhän tässä vielä pari vuotta ehdi pelata jos kiinnostusta riittää. Tavoitteena on pelata hyviä pelejä toisensa jälkeen ja katella sitten mihin asti sillä pääsee. Omat tavotteet tässä ehkä vähän pidemmällä tähtäimellä on kääntyä vähän puolustuspään suuntaan pelipaikan osalta, jos joku hullu suostuu ylemmäksi pakiksi ottamaan :) Mutta se joskus tulevaisuudessa, tällä kaudella kohelletaan vielä ylhäällä.

Tomekki: Kiitos haastattelusta ja onnea kauteen.

Tenkrat: Kiitos.


Sitten vuorossa joukkueen pitkäaikaiskasvon Phaneufin kommentit asian tiimoilta.


Tomekki: Kumpi osapuoli otti ensikontaktin ja kuinka pitkästä yhteistyöstä ennakkoon sovittiin?

Phaneuf: No, itse tuossa otin yhteyttä Tenkratiin ja kyllähän siinä maanittelussa aikaa kesti.. Yhteistyön kestosta ei sovittu mitään.

Tomekki: Kuinka eräs kiekkomaailman veteraaneista on istunut HC Penetratorsin paitaan ja millainen on miehen rooli tällä kaudella?


Phaneuf: Itseasiassa yllättävän hyvin on Tenkrat sopeutunut Peneihin, vaikka alkuun jo tryoutille tullessaan vähän epäilikin jo silloin hyökkääjien suurta määrää. Todennäköisimmin hänelle on luvassa -HaBa-:n rinnalla täydet minuutit, kun Sugar lähtee armeijaan heinäkuussa ja orke Jenkkeihin.

Tomekki: Oliko Tenkrat se puuttuva pala penejen palapelistä vai vieläkö ovat verkot vesillä? Vai johtaako Tenkratin saapuminen kenties karsimisiin hyökkäyspäässä?


Phaneuf: Tuskinpa enää kenelläkään on ajatuksia lisävahvistuksien hankkimisen puolesta, kunhan vain aktiivisuus pysyy korkealla. Toisaalta taas ilmeisimmin ketään ei aiota karsia kokoonpanosta, ainakaan näillä näkymin.

Tomekki: Kiitos kommenteista.


Phaneuf: Kiitos.

Kirjoittanut: Tomekki
Julkaistu 04.06.2007 23:47
Luettu: 3320 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.