Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Beetlehemin Seimiveikot

Muutamaan otteeseen datsun-liigan valloittanut Beetlehemin Seimiveikot on ollut verrattaen vakuuttava myös kiekkoliigan alaisuudessa. Tahmean alkukauden jälkeen joukkue nousi komeasti heti debyyttikaudellaan 1.divariin ja kausi 2./07 ykkösessä onkin ollut yhtä voittokulkua tähän asti. 8 pelatun ottelun jälkeen kasassa on 7 voittoa ja tasapeli. Joukkueen pitkäaikaiset kestonaapit Stapleton ja N-co päätettiin ottaa Paitsion järjestämien mehukestien vieraiksi. Vuorossa joukko kysymyksiä joihin molemmat antavat näsäviisaan vastauksensa.

Tomekki: Millaiselta 1.divari on vaikuttanut verrattaessa viime kauden 2.divariin?

Stapleton: Vaikuttanu aika lailla samantasoiselta. Onhan täällä toki pari samaa sakkia kuin kakkosessä viime kaudella.

N-co: Eipä siinä tasossa niin hirveästi oo eroo ollu, vaikka tuloksellisesti meillä ainakin tähän asti on mennyt paremmin kuin kakkosessa.

Tomekki: Mitkä tekijät ovat muodostaneet BSV:stä niin kovan alkukauden mittelöissä ja kuinka joukkueen vire tulee säilymään pitkässä juoksussa?

Stapleton: Ollaan saatu pelattua aktiivisesti harkkapelejä off-seasonilla, sekä kauden alussa niin porukka hitsautunu hyvin yhteen. Lisäks ollaan puolustettu aktiivisesti aina neljällä jätkällä nii ei omissa oo soinu paljoo. Pidetään vaa pakka aktiivisena niin eiköhän se siitä

N-co: Pienellä rosterilla ollaan liikenteessä, ni ollaan toistemme pelityylit opittu aika hyvin. Muutenkin lähes samalla kokoonpanolla ollaan pitkään pelailtu, ni pystyy hyvin aavistamaan, mitä kaverit ajattelee. Ja kyllä uskoisin ainaki että voittoja aika tiuhaan tulee jatkossakin.

Tomekki: Onko joukkueen kokooonpano itsellesi mieleinen ja mitä muutoksia siihen olisi mahdollisesti tehtävä?

Stapleton: Tällä hetkellä oon tyytyväinen rosteriin eikä muutoksia ole tulossa.

N-co: Nyt kun saatiin tilpero ja norther meille, ni tää jengi näyttää tooodella hyvältä mun mielestä, ja muutoksiin ei liene mitään tarvetta. Tosin kun tuo Turro lähtee armeijaan kesällä, ni täytyy ehkä kattella mahdollista lisävahvistusta ylemmän pakin paikalle.

Tomekki: Kenet nostaisit esille joukkueestasi yksilönä? (perustele)

Stapleton:  No sieltähän nyt vois nostaa kenet vaan, mutta sanotaan nyt vaikka N-co, sen verta kauan ollaan pelattu yhessä että tunnetaan toisten pelityylit hyvin ja tää jäbä on kyllä yks kiekon parhaista ylemmistä pakeista.

N-co: Mitä tähän ny uskaltais sanoo? En näe ketään yksilöä, ketä tarvis korostaa, vaan aina pyritään pelaamaan joukkueena, ja kaikki täällä on kerrassaan mahtavia pelimiehiä.

Tomekki: Loistava alkukausi lienee muovannut henkilökohtaisia sekä joukkueen tavoitteita. Mitkä ne ovat nyt?

Stapleton:  Eipä me mitään tavoitteita pahemmin olla asetettu, mutta sanotaan nyt vaikka näin, että oishan se liigassa pelaaminen mukavaa :-)

N-co: Hirveesti ei mitään henkilökohtasii tavotteita oo, mutta liigaan ois kiva nousta. Joukkueen tavotteista ei sinänsä olla keskusteltu, mutta eiköhän kaikki tuosta liiganoususta haaveile.

Tomekki: Lopuksi viralliset Inka Korhoset. Eli kuvaile yhdellä tai kahdella sanalla mitä seuraavat asiat sinulle merkitsevät.

kiekkoliiga

Stapleton: tasokkaita pelejä

N-co: mestaruus

rantapallo

Stapleton: TPS

N-co: vastustaja

Osmoosi

Stapleton: maalin tekiä

N-co: aina tg

maalipörssi

Stapleton: asd

N-co: turha

viltti

Stapleton: Lode

N-co: mabbe

kesä

Stapleton: jätski!

N-co: töitä :/
Tomekki: Kiitos haastattelusta molemmille ja onnea loppukauteen!


Stapleton: tack och adjö. miten kirjotetaankaan

N-co: k, mo


special thanks: Turhapuro (inkakorhosten puolestapuhujien etulinja)

Kirjoittanut: Tomekki
Julkaistu 04.06.2007 21:56
Luettu: 1101 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.