Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Avellino Capellier

Loistavasti viidellä voitolla sarjan aloittanut Avellino Capellier on lyönyt ällikällä lähes koko kiekkoliigaa seuraavan väestön, allekirjoittanut mukaanlukien. Erittäin puolustava ja maalinedustaa varjeleva pelityyli sekoitettuna voimakkaaseen vastahyökkäyspeliin on toiminut kauden avausmittelöissä kuin tauti. Ezko ja Koala ovat olleet todella tehokkaita ja tehneet paikoistaan. Mitään peliä Avellino ei ole juurikaan hallinnut, mutta joukkue on toteuttanut pelisuunnitelmaansa orjallisen taitavasti. Paitsion toimitus päättikin ottaa joukkueen johtohahmon, asthonin piinapenkkiinsä.

Tomekki: Onko alkukauden menestys ollut yllätys vai oletetun hyvä?

asthon:  Hienoinen yllätys toki, ei näin kovassa seurassa olisi uskonut,että tulee voittoja näin paljon. Jos kiekko ois päättäny pomppia toisin niin ihan hyvin vois olla paljo huonompiki alku plakkaris. On kyllä ollut mukava alottaa hyvin, koska nuita dissaajia on tuntunut riittävän joka kulmalla.

Tomekki: Millaisena pidät joukkueen iskukykyä koko pitkää kautta silmällä pitäen?

asthon: No me saatetaan hävitä milloin vain kenelle tahansa ja voittaa kenet vain milloin vain. Yleensä kuitenkin tiukissa paikoissa joukkue on ollut hyvä iäkkään porukkansa myötä, kun muitten joukkueiden junnut on tärissyt sen verta paljon.

Tomekki: Joukkue pelaa kokoajan aikalailla samalla nelikolla. Onko mahdollisesti uusia pelaajia tulossa tuomaan leveyttä?

asthon: No kyllä tossa meidän rosterissa voi laittaa kentälle kenet vain ja silti voi uskoa voittoon. Ollaan vaan haluttu jatkaa voittavalla kokoonpanolla. On meillä pari trylaistaki tässä, koska harjoituspeli aktiivisuus on nykyisellä rosterilla ollut vähän heikkoa.

Tomekki: Ovatko tavoitteet muuttuneet upean alkukauden jäljiltä? Jos ovat niin mitkä ne ovat nyt?

aston: No alunperin tavoitteena oli lähtee säilyttämään sarjapaikkaa sekä voittamaan Helsingin Jokerit. Mutta kyllä nyt hyvän alun jälkeen on toiveet heränny myös pleijari paikasta.

Tomekki: Kiitos haastattelusta.

asthon: kiitos

Kirjoittanut: Tomekki
Julkaistu 31.05.2007 19:26
Luettu: 1095 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.