Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Restart

Restart aloitti toisen kautensa kiekkoliigan alaisuudessa, Restart pelaa myös kaudella 2/07 2.Divaria. Restart on pelannut 2.Divaria viisi ottelua, kolme voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Restart on tehnyt pelaajamuutoksia kauden alussa, mukaan ovat liittyneet Toeni, Haule ja Cloudi. Esitin muutaman kysymyksen Restartin vastuuhenkilölle Herculle.

Redden: Voisit ensin kertoa, että millainen kokoonpano teillä oli tarkoitus hankkia kautta 2/07 varten, ja tuliko kokoonpanosta semmoinen mitä halusitte?

Hercu: Lähinnä oli ideana hommata yksi peliä rakentava hyökkääjä ja toinen ylempi pakki ja tavallaan molemmat saatiin hommattua, Palffy on loistava omalla paikallaan, haule ja Toeni korjaa sitten tämän puuttuvan hyökin tarpeen. Kun slut lähti thaimaaseen opiskelee.

Redden: Teitte pelaajavärväyksiä vielä kauden alussa, mukaan liittyivät hyökkääjät Toeni ja Haule, sekä puolustaja Cloudi. Roque myös ilmoitettiin pois joukkueen kokoonpanosta, mutta samana päivänä hänet ilmoitettiin kokoonpanoon, ja vieläkin hän teillä on, värväyksien taustat ja mitä näillä värväyksillä haettiin?

Hercu: Toeni oli hankinta suppeeseen hyökkäyskalustoomme, "pelastimme" hänet kiviniemestä pois. Cloudi on vanha tuttu joka halusi siirtyä meille pelaamaan ennen armeijansa alkua, joka alkaa nyt kesällä. Jotenka kaveri ei sinänsä vaikuta. Roque on veljeni ja sitäkautta otin hänet "siipieni suojaan".

Redden: Olette pelanneet tällä kaudella viisi ottelua 2.Divaria, oletko tyytyväinen kauden alkuun ja millaiset tavoitteet teillä on?

Hercu: Vähän sellanen maku on suussa että paremminkin oisi voinut mennä ja pikkusen tuntuu muutenkin että parannettavaa on, mutta toisaalta kun katsoo sarjataulukkoa niin tyytyväinen pitäs olla. Tavotteet on tottakai nousu 1. divariin.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 31.05.2007 14:43
Luettu: 1024 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.