Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Aaltoliike REDUX

Kiekkoliigaan noussut Aaltoliike on pelannut tällä kaudella viisi ottelua, joista kaksi voitettu ja kolme hävitty. Joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä majailee Tsuna. Aaltoliikkeen kokoonpano viime kaudesta on muuttunut aika paljon ja tämä varmasti näkyy tuloksissa. Haastateltavana on WyX, .jorma., sekä joukkueen vastuuhenkilö Tsuna.

Klee: Oletko tyytyväinen kauden alkuun, entä mitkä ovat joukkueen tavoitteet tälle kaudelle?

Tsuna: No sillai tyytyväinen että ollaan jopa osa peleistä voitettukin. Tietty paremminkin olisi pitäny pelata etenkin habsia ja pelijengiä vastaan. Tavoitteet on yhä ne samat eli sarjapaikan säilyttäminen

Klee: Oletko asettanut jotain henkilökohtaisia tavoitteita?

Tsuna: piste/peli tahdin ylläpito kauden läpi

Klee: Uusia pelaajia on aika paljon tullut, kerro vähän värväyksien taustoja.

Tsuna: lähinnä siinä oli se että kun myllarosta päästiin eroon ja vielä näätäkin kun lähti niin hyökkääjiä ei taas vaihteeks ollu kun allekirjoittanut. Pakkikalustokin kun keskitty idlaamiseen niin siinä sitten vähän pakon ja kesän sanelemana päätin tehdä vähän isomman ringin. Nyt vaan näyttää että ei ollut toivottua tulosta aktiivisuuden nostamisen suhteen isolla ringillä vaan idlataan nyt 6 uuden pelaajan voimin prkl

Klee: Oletko asettanut jotain henkilökohtaisia tavoitteita tälle kaudelle?

.jorma.: en kai minä tuommosiin jaksa vastailla xd

Klee: Mitkä olivat ratkaisevimmat tekijät lähtöösi Team Viru Valgesta, entä miten päädyit Aaltoliikkeeseen?

WyX: Hmmmh, viime kauden alkuvaiheilla itsellä oli jonkin verran ongelmia aktiivisuuden suhteen johtuen tÃysin henk. kohtaisista syistà joista en tÃssà kaikelle yleisölle ala avautumaan. NÃinollen peliaikaa ei juurikaan tullut ja myöhemmin Virut PWNAGErin johdolla supistivat joukkueen rosteria, jotta huonosti kÃyntiin lähtenyt kausi ottaisi hieman tuulta allensa. Pysyttelin kuitenkin kauden loppuun asti Virussa hengailemassa ja silloin tällöin harkkaa pelaillessa. Tarkoituksena oli kuitenkin jatkaa Virun väreissä seuraavalla kaudella, oli sarjataso mikä hyvänsä jos vaan oma aktiivisuus ja pelitaso palautuisi ennalleen. Kauden päätyttyä T.Salama oli päättänyt tehdä kuitenkin omat ratkaisunsa PWNAGErin ja Justin lähdttyä Pelijengiin ja lähes jokaikinen pelaaja oli saanut monoa perseelle joukkueesta. Melkeenpä heti kun ilmoitin hakevani joukkuetta, otti Aaltoliikkeen manageri Tsuna yhteyttä ja pyysi meikäläistä koeajolle. Joukkueessa pelaaminen tuntui itsestä oikein mukavalta ja aktiivisuuttakin tuli huomattavasti lisää uusien tuulien ansiosta. Ilmeisestikin koeajo oli kutakuinkin hyvä, koska tryout päättyi WyXin liittymiseen Aaltoliikkeeseen.

Klee: Oletko asettanut jotain henkilökohtaisia tavoitteita tälle kaudelle?

WyX: En ole oikeastaan asettanut itselleni mitään ihmeempiä tavoitteita. Pääasiassa yritän taas nauttia kiekon pelaamisesta ja sitä kautta nostaa aktiivisuutta kyseistä lajia kohtaan. Hieman toki tasoa pitäisi parantaa, varsinkin maalinteon saralla meinaa välillä olla epäonnistumisia ja siinä ehkä suurin tavoite tulevalle kaudelle. Kyllä ne vanhat jalat vielä liikkeelle saadaa... ;)


ps. jormeli oot aika söpö xd

Kirjoittanut: Klee-
Julkaistu 27.05.2007 17:00
Luettu: 1342 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.